They bring me to you


Okej, nu är det dags! Vi ska snart åka, nu tror jag fått med precis allting. Höll på att glömma plånboken, hur virrig kan man bli. Jag har fått nån slags crush i Joshua Radins låtar. Så otroligt underbara låtar. Jag ber om ursäkt till Nathalie när jag sa till henne att jag tyckte att han bara hade lama låtar förut. Måste haft en sån där dag när jag känner mig hyper, då klarar jag inte av låtar som dessa. Jag vet att det var en fredag och jag minns även att jag satt och tänkte på mat. Hahaha sällan (;  

Men nu kurrar min mage högre än ett tröskvärk, så puss på er så hörs vi om en vecka.!!! Jag lovar att hålla vår överenskommelse. ♥

Friend like you

Dagens vill ha: mobilt internet
Dagens klädsel: regnkläder
Dagens frisyr: hästsvans, passande va? haha
Dagens låt: I´d rather be with you
Dagens saknad: Något som var viktigast i mitt liv förut.
Dagens dummaste: blött, rungt hindermaterial
Dagens misslyckande: -
Dagens drog: marianne! (godis)
Dagens köp: -
Dagens godis: marianne & rollo!
Dagens humör: känslosam
Dagens bästa: ♥

Brand new day




Här sitter jag nu, det mesta är klart inför imorgon. Vi åker tidigt! Men handen på hjärtat så känner jag mig lite sorgsen. Inte över att jag ska åka iväg utan att jag vet hur beroende jag är av att blogga. Bloggen för mig är inte att visa andra människor mitt liv, utan att få skriva av mig. Jag måste skriva, annars kliar det i mina fingrar. Nu fick jag en snilleblixt. Hur vore det om jag som vanligt skriver mina blogginlägg, men inte över internet. Jag skriver i word och sparar vartenda ett. Sen när jag kommer hem så lägger jag ut allihopa? Personligen tycker jag att det här var en av mina bästa ideér på länge, och då får jag ändå rätt många ideér på en dag. Nu kännerjag mig lugn och tillfreds med tillvaron igen. Så får det bli!

Från en sak till en annan, idag när jag stog på framhoppningen så var det en mamma där som jag blev att prata med. Deras ponny var rätt envis, vilket jag nämnde på ett eller annat sätt i någon mening. Då utbrister mamman "ja, han är så grymt rödhårig!". Jag kände mig på en gång träffad där, vaddå rödhårig? Helt plötsligt drogs alla rödhåriga över en och samma kant, är alla rödhåriga envisa? Nån mesig jäkel måste det ju ändå finnas där ute också, eller? Jämför man med mig så stämmer det, kanske därför jag blev och känna en sån sympati med hästen efter de orden hade lämnat hennes mun, men hur är det med andra?

I can feel your heart

Det löser sig sa hon som......
Snart packat färdigt, jag är så effektiv! Det har bara tagit mig hela eftermiddagen. Även om det är halva garderoben som följer med så fick jag gott och väl plats i en resväska! Lyssnar på så mycket musik, musik som antingen får mig till att försöka skriva en bok eller regissera en film. Känner vart musiken skulle kunna komma in, hur scenerna skulle se ut osv. En bok ska jag skriva, någon gång. Jag ska tame fan göra det. Kan knappt bärga mig, har redan allt i huvudet. Att få ut det på papper är en annan femma. Kanske ska satsa på det nu till veckn, västkusten är nog en fin miljö att göra det på. Nu när inte bloggen kan uppdateras! Nej, jag ska umgås med familjen and that´s it! Ingen bok och ingen blogg. Bara familjen!! (nästan)

In the ghetto

Vilken dag, vilken jävla dag! Satan vad trött och sliten jag känner mig, alldeles matt i armar och ben, och vilket väder på det. När jag öppnade ögonen imorse ville jag bara somna om, men var tvungen att ta mig upp och åka till ridskolan för ytterligare en dags funktionerande på tävling. Dagen har varit helt okej, hade tur och fick placera mig inne i ridhuset på framhoppning istället för att stå tillsammans med stackrarna i spöregnet ute på banan. Kom nyss innanför dörren nu, men passade på att blogga innan jag slocknar. Okej, ska inte bara låta negativ. Någonting roligt som jag upptäckte var när jag kollade på resultatlistorna i går och märkte att det kanppt var några felfria i klassen som jag red. Det var jag och två till av d-ponnierna som var felfria. Sen var min tid inte alls sämre än någon annans, snarare snabbare än mångas. Jag som trodde det gick långsammare för oss. Kulkul!

Idag får min skrutta vila, eftersom hon ändå blir tvungen att stå en vecka till nu när vi åker så gör inte en till dag så mycket heller. Måste börja packa, ingen aning om hur mycket jag ska ta med. Undrar om man kan ta hela garderoben på släp bakom bilen?

love the way you lie

Dagens vill ha: sömn
Dagens klädsel: ridbyxor & skjorta
Dagens frisyr: uppsatt, utsläppt, you name it!
Dagens låt: love is all around
Dagens saknad: mina gamla ponnier ♥
Dagens dummaste: låta sig skrämmas av en walkie-talkie
Dagens misslyckande: tappa kladdet på hamburgaren
Dagens drog: google
Dagens köp: gjorde mig mätt!
Dagens godis: chips & små godisbitar här och där (:
Dagens humör: glad lycklig och trött
Dagens bästa: Både Vilgot & Wanezza lever och har det bra! Kontaktade äntligen de nuvarande ägarna för att höra!

You´ll be in my heart

Hoppningen idag gick jättebra! Känns fel att skriva tävling när man rider en clearround klass. Men okej, eftersom jag nuförtiden inte tävlar allt för ofta så skriver jag tävling ändå. Jag börjar om!
Tävlingen idag gick jättebra! Myska var glad, vi tog oss runt hela banan. (hör och häpna!) Brukar oftast få lämna banan någonstans på mitten pga. för många olydnader. Idag tog vi oss runt, med bara ett riv på sexan.
Myska ville hoppa och framförallt, hon försökte! Det är guld värt för mig!
Jag kan tolerera hur många riv som hellst, bara hästen försöker! Vi hade roligt tillsammans!

Imorse var en dag precis som alla andra morgnar, nåt som har blivit till en standard. Jag försov mig, suck! Jag har inte ens ork till att stressa upp mig över det längre. Det är bara att hoppa över det mest ovesentliga så hinner man gott och väl ändå. Blev varken borstat hår eller smink.


Shining smile

Kunde inte låta bli, vet att det inte alls var länge sen sist jag ändrade designen. Jag kände bara att den var alldeles för mörk för att passa mitt liv på sommaren. Den här känns helt klart bättre sen får man ju se en vacker liten pyska varje gång man klickar in på sidan. Hur mycket bättre kan det bli? Självklart så ser jag ut som hej kom och hjälp mig. Jag som aldrig brukar rida i varken ridstrumpor eller omatchande kläder lyckas såklart passa in med det när en kamera kommer förbi. Det är väl så det brukar bli, typiskt!

Afro nuts

Jag älskar min pärla!!!
Har vart fram och gjort klart på ridskolan nu inför tävlingen imorgon, banbyggnad + extra saker! Det ska bli riktigt roligt, det är så roligt att hoppa. Dressyren har gjort så mycket, man klarar sig inte utan dressyr. Tycker man att det går bra innan så går det dubbelt så bra om man tränar dressyren riktigt noga och inte ger sig. Vi får väl se hur det går imorgon, håller mina förväntningar på en stabil nivå. Man ska inte låta dom gå överhand. Jag åker dit tillsammans med Myska för att ha roligt, se lite annat och få hoppa några skutt! Nu ska jag laga mat, min mage skriker!



We no speak americano

Perfekt temperatur uta på altanen nu där jag sitter i min ensamhet. Jag är faktiskt riktigt road, sitter och kollar ut på min lillebror och hans kompis som håller på med något så kallat "trampbike" på studsmattan. Dom ser så roliga ut!
En liten cykel, min gamla cykel som jag hade tills jag fyllde nio. Jag vet att frambromsarna tog väldigt dåligt. Tillbaka till där jag var, dom har varsina små cyklar som hjulen, tramporna & kedjan är borttagen på sen har dom klätt in det resterande av cykeln i rör isolering. Sen hoppar dom upp och ner på den och försöker med olika tricks. Haha!
Kanske man ska ut och träna i smyg nån gång, och slå dom med häpnad? Det skulle vara lite lustigt men jag tvivlar på att det är min grej det där!

Slänger in några klipp på vad jag menar!


Can´t be touched

Jag känner mig så nöjd över att jag gick ut till stallet och smörjde det mesta av all utrustning nu ikväll! En rätt spontan sak, smörjning har aldrig blivit spontant förut. Det brukar planeras låååångt i förväg. Nu är det klart och både grejorna och jag skiner som en stolt tupp! Om man nu vill se ut som en tupp!
Jag har laddat ner, fixat några filmer. En till sista passet i grannrummet imorgon. Smart ellen smart att du kom och tänka på att du kan ta filmer med dig för att fördriva tiden med nu när det bara är en dag kvar. Sen de andra kan alltid vara bra att haa när vi åker till västkusten nästa vecka. Gud så härligt det ska bli!!!
Kan kanppt bärga mig, jag försöker övertyga mina föräldrar om att jag kan få köra en bit ner efter vägen. Hittills har jag inte fåt något nej, men inget ja heller. Hmm vi får se hur det går med det. Men det skulle ju vara så bra för mig, tänkl vad jag skulle lära mig! hihi!


Hey ho the road is long

Phuu vad trött jag är! Solen och värmen var oväntad från min sida, jag trodde verkligen att det var kallt ute idag och klädde på mig alldeles för mycket. Har haft en jättetrevlig eftermiddag med mamma och lillebror i Högbo! Minigolf är inte riktigt min starka sida, jag tröttnade på att slå redan efter första banan. Mitt tålamod är inte det bästa heller, men det är ju inget nyss förstås. Att vänta på både andra familjer som ska slå klart och lämna banan så jag kan börja, och sedan vänta på att man själv ska få in bollen nån gång. Fast idag var det roligare än vanligt!
Tog en fika på högbo qvarn, roffade åt mig en stooor chokladmuffins ! Mumma! Tänkte lite på Lina när jag åt den, jag vet att hon skule uppskattat den högt. Kan se hur hennes ögon skulle tindra när hon satte tänderna i den. Tänkkte nästan bryta av halva och skicka i ett brev med posten ner till Skåne!

Nu ska jag ut till min ponny där ute i hagen, får se om hon vill ut och röra sig lite idag!


Beautiful

Träningen gick hur bra som hellst!
Hoppade mer än vad jag tänkt göra från början, lill snuttan var så ärlig och hoppade allt hon kom mot. Oavsett om hon stog still alldeles framför hindret så hoppade hon ändå! Jag blir så glad när hon är glad, för hon visar det så tydligt! Hennes glädje över att få springa och hoppa går inte obemärkt förbi! Ska bli kul att vara med på tävlingen i helgen, Även om jag bara ska köra clearround! Imorrn ska jag ut och springa, det lät väl skönt!!!

All star loser

Jag tycker det är hemskt, tråkigt & sorgset att se på och vara med i!

Jobbet är över för idag, känns skönt att skriva för imorse hade jag noll motivation till det, nu ska jag ut och hjälpa mamma med mattan till tarnsporten, hon har tvättat den idag både invändigt och utvändigt. Varför gör jag aldrig någonting nyttigt när jag är hemma och ledig? Ska åka med Myska till Hille och hoppträna ikväll! Får se hur det går, ska bli roligt i alla fall! Puss!

Distortion sleep



Nu ska jag sova, även om de redan känns som om jag gör det! Tänkte ta en bild med ögonen öppna, men ögonlocken blev för tunga och föll ihop istället!

Puss och godnatt mina hjärtans dynamo!

Fade away

Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka

Det är mitt eget fel
Vad som än händer med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du skulle stanna (Stanna!)
Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken, hon kommer aldrig hit igen

 


Money money money

Idag har jag och mamma vart och shoppat!
Äntligen en ny bikini, fyra nyaa tröjor och tro det eller ej en halsduk! Den kommer iaf behövas senare, det är en hemsk sannaíng man inte slipper undan och då är det bra att jag har en att glädja mig åt!
Blev ingen beställd tid idag ohos frissan, gått och fegat hela dagen. Imorgon ska jag beställa!!!

Nästa vecka sitter jag nog på västkusten nu, hur härligt låter inte det? Helt sinnessjukt härligt! Men hur ska jag klara mig utan internet? Jag är ensam hemma nu, rysligt tyst i huset bara en dörr som knakar titt som tätt. Jag vill ha sällskap och jag vill ha den där filmen som jag aldrig fick se igår!

Ha det så länge!


Seven things I hate about you

Jag har inte riktigt bestämt mig än, men jag tror att jag ska gå och beställa en klipp + sling tid till håret. Skulle vilja ljusa upp det lite och få fram mina röda nyanser mer. Jag har ju ändå vart helbrunett nu rätt längre.
Svåraste besluten för mig att fatta är när det gäller håret, haha!
Nu ska jag ner och käkafrukost, jobb om en halvtimme!

Hittin' curves


Ingen film på tvn, det gör mig ledsen! :(
Ligger och kollar på Dr.90219 i min ensamhet, bröst hit och bröst dit. Annars gillar jag programmet!
Nu ska jag besöka några sidor som det egentligen svider grymt att besöka! Har anmält mig och Myska till hemmatvlingen nu till helgen. Kul att göra något bara, blev endast en Ld. Vi har ju knappt hoppat det här året!Det ska bli roligt!!!


Cute is what we aim for

Nej du engelbrekt, det här duger inte! När jag tröttnar på något och bestämmer mig för att göra någonting annat så tänker jag alltid den frasen. Jag frågar mig själv varför varenda gång, vart har jag fått det ifrån egentligen? Har hållt på med det där sålänge jag kan minnas, men vet inte varför. Jag känner ju inte ens någon engelbrekt.
Duschade och tog mig över till grannarna på lite fika. Grannarna i mitt fall är min farbror +  fru samt mina två kusiner. Nu är jag hungrig och tänker ta mig ner till köket för att fixa hamburgare och strips. På det skulle det sitta fint med en riktigt bra film, jag känner mig så trött och soffan lockar väldigt mycket ikväll! Bara fyra dagar kvar i grannrummet nu, så härligt!!!

Hittade fler bilder på min systers blogg sen lördagen!


Wild child

And here we go again....

Kom nyss hem från ett fem timmars pass i biblioteket/ grannrummet. Lika segt som vanligt, nästa sommar ska jag skaffa mig ett riktigt sommarjobb med en mening. Att kunna jobba och känna sig behövd samtidigt. Här känner man ju sig bara satt åt sidan. Nästa sommar riktar jag åter in mig på bysjöstrand och där ska jag vara också! Banne mig! Har suttit med vr och smsat med Lina under tiden. Lina skrev och berättade hur hon låg i en solstol i en trägård i Skåne, hur hon solar och lyssnar till havets brus och samtidigt känner svalkande brisar som stryker henne över håret. Jag ville också vara där, känna svalkande brisar och ta en cykel och skaffa oss en varsin glass. Jag gillar att vara i närheten av Lina, allt känns så bra då!

Nu ser jag bara fram emot semestern med familjen nästa vecka, ska bli skönt att åka bort en längre bit ifrån Ockelbo. Se någonting annorlunda och bara ta det lugnt och slippa tänka en stund! Halva sommarlovet har redan passerat men känner ingen vidare ångest för det. Jag längtar tillbaka lite grann redan faktiskt. Hittills har sommaren varit bra, jag ser annorlunda på saker nu. På ett positivt sätt förstås!


My life be like

Vilken lugn dag det har varit! Idag har jag av egna erfarenheter märkt att man kan ha ont i nästan precis varenda muskel samtidigt, rejäl träningsvärk kallas det. Hur lyckas man få ont på ställen som fotlederna och brösten av bara tre matcher brännboll? Herre min gud säger jag bara! Lyran var fulländad, helt perfekt! Vilket team vi var, äkta laganda. Innan matcherna började så hördes det högt "bollen ska rulla gunnels pulla"! Sicka pullor!
Jag satsar på en repris nästa år, roligaste på länge! Träffade bollen gjorde jag också, hihi! Att vinna matcherna räknades ju ändå inte! (;

Nej nu ska jag läsa senaste numret av veckorevyn, tidig ridning imorgon samt ett dopp innan det är dags att börja jobbpasset!

Puss!




Jag levde i princip på det där hela dagen! mums!

tack lellus för att jag fick låna filten!



I wanna

blogga blogga men inte nu! Gårdagen var awesome men det kommer mer om det senare! Nu ska jag städa, suck!

Jackson

Jag är hur taggad som hellst inför morgondagen! Det kommer bli strålande bra!
Ett litet minus är att jag träffade varenda boll på träningen, nu känns det som förväntningarna är lite för höga på mig. Jag är ju inte alls bra egentligen, hur ska det här gå? Äsch, klart jag klarar det, eller hur?
Efteråt besökte Matilda, Frida, Denice och jag atalanta, dom drog en pizza jag en cola! Kvällen blev senare ännu bättre när vi gick och tog ett kvällsdopp. Det var perfekt! Inte mycket är perfekt, men doppet var det! Temperaturen var underbar, skönaste doppet den här sommaren.


(bild lånad av systers blogg, http://redmartini.blogg.se. Det var här vi badade!)

Jag har lyckats men en kycklingsallad, matsäck tills imorrn! Blev sugen redan nu ikväll, men det blir till att hålla sig på den fronten. Kommer sakna lina som åker till skåne imorgon. När hon kommer hem får hon faktiskt ta sig till Ockelbo de sista veckorna på lovet!!! Så hennes sommar blir värd att kallas sommar eller vad hon skrev!

Nu väntar sängen, ska leta solstolar imorgon! Kom till Lingbo och se när Gunnels pullor spöar skiten ur alla de andra lagen! hahaha (;

p.s märks det att jag är taggad?

Let´s have a party

Blit snart upphämtad av Frida och Matilda, då drar vi till laget och tränar brännboll!
Jag har lyckats sminkat över det värsta av kräftbrännan i ansiktet. Det som syns nu skiter jag faktiskt i, plus mit fyra centimeter grova vita streck över hela halsen. Jag har vart ute i solen, so what!!!
Nej, nu ska jag skala ett äpple sen bege mig ut!


mad world

Ny dag, nya möjligheter!
Ska hålla mig undan solen idag, punkt slut! Solsvedan har lagt sig på kroppen men består ännu rödare i ansiktet.
Letar förtvivlat efter min huskurs bok men jag kan inte hitta den, i den brukar det alltid stå något smart tips som man inte hade en enda aning om innan. Fast nu är den borta, väldigt konstigt nog. Tog sovmorgon nu imorse, vaknade för fyrtiofem minuter sen kanske. Med tanke på hur länge jag stannade uppe igår för blogges nya design så var det välbehövligt! Hörs senare!

Down in the past

Tröttnade på bloggens utseende och gjorde något nytt. Känns lite dystert meen jag tror inte jag är klar än, jag vet bara att jag inte orkar med för idag. Hoppas ni gillar det!

Holy diver

Det gör ont ont ont! Mina tårar rinner, ögonlocken är brända. Hur fan kunde det bli såhär?
Nu går jag och lägger mig med fläkten riktad mot ansiktet. Imorrn ska jag göra nytta. Skura stallet, städa sadelkammaren eller smörja all utrustning, Det finns att göra. Mot kvällen blir det lagträning inför lyran.

Vill ni skicka mig kylbalsam så tar jag gladeligen emot!
Puss!

Want back down

Mitt ansikte är sönderbränt, det sticker och stramar som tusen nålar!
Låg i mångeln med Lisette, solen lyste knappt och det blåste som bara den. Både Lisette och jag låg och darrade. Hon somnade under en handduk och jag på rygg mot solen. Inte trodde jag att det skulle ta såhär eller. Det gör ont ont ont!Hela ansiktet och halsen liknar en nykokt kräfta. Mina läppar saknar känsel och det känns som sår. Don´t feel good. Förhoppningsvis försvinner det över natten och lämnar bränna istället! (; Men hur ska jag stå ut tills dess?

Måste byta bort mina pass näst nästa vecka också, satan annars blir jag hemma från semestern. Mamma och pappa funderar på att köpa husvagn igen. Borde man gilla det?

Heartbreak warfare

Mina fötter värker, värme och ingen vila! Fin kväll annars, Jessie var med i en deltävling för svensktoppen nästa och vann. Grattis, grym låt dessutom! Senare nu ikväll har jag gjort mycket mot min vilja som jag är stolt över! Jag ville inte cykla hem, tänkte ringa hem och be om skjuts men cyklade ändå. Jag ville äta potatisgratäng men lät bli att bryta mig in på ica och gick och la mig utan. Jag ville inte ta bort sminket, men klev ändå upp från sängen när jag lagt mig för att ta bort det. Jag ville inte gå ner med skummet, men gjorde det ändå för att underlätta för mamma imorgon. Jag ville inte föra över bilder från mobilen men gjorde det ändå för mina läsare, jag ville inte jobba nästa vecka men bytte till mig pass ändå! Hur duktig är jag inte, småsaker men jag gjorde allt ändå! Dessutom ville jag inte säga hej då till Lina som åker bort i tre veckor, men jag gjorde det ändå! Eloge!

Kvällens outfit!


Jessie i svensktoppen nästa!

Rap das armas

Jag älskar värmen!!! Jag bara älskar den!
Sitter ute på altanen nu med ett glas vatten, mätaren visar 43 grader och jag mår som en gud!
Många tycker att det är alldeles för varmt men jag bara njuter av varje sekund! Det är såhär det ska vara!!!
Säger som Kalle Moreus som spelar i Gävle ikväll, underbart!

När det blir kallare ute så skulle jag så gärna vilja åka utomlands! Never done before!

I almost told you that I loved you

Kom från hästarna för en timme sen, Myska var rätt dryg idag men jag förstår henne. Mer broms vet jag ärligt talat om jag vart med om förut, fy fan rent ut sagt. Dom satte sig överallt på mina ben och på Myska. Fattar inte varför Matilda och Jasmin klarade sig utan. Jag och Myska måste vara sötare helt enkelt!

Nu ska jag till farmor och fika, hoppas på lite bad med lelle sen! Sommarkväll i gävle ikväll! Mysigt!

Trying to recall

Borta bra men hemma bäst, för där har man sin häst!
Det var nyss en grej som jag gillade på facebook, haha sant! Annars är häst"grupper" ingenting för mig!

Haft en bra dag på stranden med lelle, efter all sol vi fått dom senaste dagarna så känner jag mig varm i skinnet och det stramar lite! Men inte klagar jag heller! Idag köpte mamma en fläkt till mig också, nu kommer jag kunna sova hur bra som hellst, tack mamma!!! Imorrn hamnar jag på stranden igen, hoppas på lika strålande sol! Mot kvällen åker vi in till Gävle på sommarkväll, jag och mina älskade vänner! ♥

I know God
What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams


All summer long


Söta Jasmin på bild!

Tänk vad tur att jag tog mig upp imorse för att komma ut och rida innan den värsta värmen kom på. Igårkväll orkade jag inte med att ta mig ut. Men nu är jag klar i stallet för idag! Klockan har nyss passerat tio och jag känner mig så nöjd att allt är klart! Men herregud vilken värme, trodde jag skulle smälta där uppe i sadeln ett tag. Myska blev rejält avsvampad efteråt och nu tycker jag att det även är min tur att bli. Eller få duscha iaf, åker till Åmot och badar idag! Lilla hawaii var great att vara på, härligthärligt! Fastän L tog illa upp av dom två som solade topless!
Vi drog en pizza på kvällen och avslutade med glass, pigelin för min del! Helt klart en av mina favoriter.
Lyckades somna rätt tidigt på soffan, vaknade kvart i sex för att flytta till sängen i 45min. Lyckat!

Ut ii värmen med er nu!


Could you belive

Åker och badar med Lisette! Idag ska vi ta oss till "lilla hawaii"! Never been there, har bara hört att det ska vara fint! Annars får vi väl simma över sjön till övfre mångeln istället! Dags att köpa ny bikini för min del, way to small!

A little bit of love

Jag fick Lina till att rida igår! Trodde faktiskt att jag aldrig skulle lyckas med det, men man ska aldrig sluta förvånas. Klart jag inte skulle tvivla, lina ballar aldrig en challenge! Hon som är hästrädd till tusen tog sig upppå Vilma utan problem. Jag kunde inte skymta ett uns av osäkerhet! Kanske lite, men inte märkvärt mycket! I´m proud!!!

Här står hon i trägården, redo!







Someone new


Ligger på gräsmattan och solar! Det är så ljust så jag knappt ser tangenterna! Ska snart ut till Myska och rida, håller till på höåkern idag! Ser fram emot klassfesten på fredag! Saknar varenda en av dom!


Right here

Jag har stora planer för dagen, hoppas Lina är berädd på dom!
Ingen bensin i moppen, där sitter problemet! Ska ner till stugan, låna en båt och ta oss ut på vattnet! Hoppas solen tar ordentligt! Jag ska sluta upp med mina matfrosserier (sorgligt men sant.) Det här kommer inte hålla i längden. Även om jag skev det där så är jag säker på att det ändå inte kommer bli så. Så jag ändrar till något rimligare, jag ska fortsätta med mina frosserier MEN då är kraven att jag ska träna lite mer utanför ridningen också! Bra eller vad?

Pusss puss, ses till kvällen!

To be loved

Finally filmen är över! Men självklart inte min hajafton. Om fyra minuter sänder dom hajen på tv4! haha, lite mer skämt i dom filmerna iaf! Jag pissar väl på mig ändå, på tal om att kissa. Jag ska dra!

Cold desert


Hajar och vatten! Fy satan vad jag hatar hajar och vatten!
Ligger i soffan och kollar på deep blue sea. Jag har panik fastän jag sett filmen förut, Lina bara garvar!
Usch och fy!!! Jag stog för maten ikväll, hur lyckat som hellst! Egna köttfärsbiffar, potatisgratäng och tzatsiki. mums!! Vi sitter som proppade korvar nu, eller ligger rättare sagt! Var ner till stugan och fiskade, två små abborar drog vi upp! Nu fortsätter filmen, nejnejnej!!! Tur att min favorit klarar sig, det minns jag iaf! (;

Louder than words


Köpt ett par nya jeansshorts och en helt underbar t-shirt, mamma och jag åkte fram och handlade. Passade samtidigt på att gå in på du & jag. Den butiken är mysig, men ett stort minus till omklädningsrummen. Det finns inget ställe som gör en fetare än där. Man känner hur fettet gungar därinne, det fett man har vill säga. Jämfört med en brylépudding är det inte stor skillnad. Det kändes så iaf, hade kunnat sätt vobbling på hela affären.

Se upp, huset brakar ellens mage rev ner väggarna!!
Vilket snack det skulle bli sen!
"har du hört?"
"nää vaddå?"
"du och jag brakade ihop häromdagen, du vet den där ellen hålén råkade riva hela stället tillsammans med sin mage, benny tror jag visst den hette."
"nej men oj oj oj, det förstod man ju att det snart skulle hända som jag har sett henne sprungit runt med godis, pizza och bea-sås dagrarna i ändä!

hahaha okej, kryddat!

Sen kommer man hem och fattar inte varför man gnällt i affären, nej nåt konstigt är det med dom där lamporna!


Make me move

Idag ska jag få låna Sandviken käraste ägodel, Linus! Vi pratade ett tag igår natt och kom fram till att det skulle passa ypperligt om hon kom och hälsade på idag. Tror hon kommer någongång mitt på dagen, har haft tankar om det är idag som jag ska sslänga upp henne på en hästrygg. Vi får se vad som händer, men vi har en deal! Får se om hon håller sin del av avtalet. Min del kan jag inte rriktigt nämna nu, det skulle bli lite för utpekat då!

Kom nyss ifrån frukostbordet, var upp tidigt och red med syster idag. Dags att börja igen, vilan är slut! Härligt, har känt mig så rastlös innan. Måste erkänna att jag faktiskt försov mig idag, fastän jag försökte spela vaken inför syrran. Det funkade inte så bra, eftersom jag nog såg rätt bortkommen ut! hihi!

Nu hör jag pappas stämma nerifrån, jag vill köra bil!

I like

(inlägget blev publicerat några timmar för sent)
Jag börjar inlägget med en diss, jag ogillar baywatch-pappor i speedos! Haha!
Jag och lelle har suttit på Sjöbacken med en varsin liter jordgubbar och njutit av livet! Kunde inte ha haft det härligare, (hade solen vart framme hela tiden så hade allt vart perfekt mendet låter jag bli att nämna). Hur som hellst var det ett par barnfamiljer där, pappan i den ena familjen hade nog ätit lite för många hamburgare och tagit några öl för mycket, med tanke på magen. Han var också iklädd speedos.
Sprang längs stranden och spände sig med magen rätt ut, hahaha mycket lustig syn! Brukar inte nervärdera i min blogg om andra människor, jag gillar heller inte att göra det. Men eftersom jag vet att det är ytterst liten chans att just han skulle hamna in på min blogg. Jag ville bara få fram innbörden av en baywatch pappa i speedos.
 Inte riktigt min stil!

Har skrattat mycket idag, speciellt åt lelle som tabbade sig lite med moppen när vi skulle hem! haha kan inte glömma hennes min och tafatta försök att komma iväg! Hon gjorde min dag!




Save the best for last

Jag är inte ett dugg trött, hur ska det här gå? Tur att det är sommar och mitt jobb inte alls är för krävande. Den här låten är en av favoriterna just nu, likasom den under!♥

NU är det sova!!!

I gotta go my own way

När jag cycklade hem nu så luktade det nåt särskilt, ärter. Inte vilka ärter som hellst heller, sockerärtor som man brukar odla själv. Alldeles sött, friskt och sommarnatt! Antar att lukten kom från säden på åkrarna men det vvar precis som man cyklade genom ett fält med ärtor. Skön kväll, alldeles ljummen! Såg en film med Jessie & Lisette! Tänk om livet kunde vara som en amerikansk film, spännande!

Fått lite av varje ikväll, både sött & salt!

Nu ska jag sova, godnatt!

This too shall pass


Försov mig aningen imorse, men hann i tid ändå! Bilderna visar hur man roar sig själv på bästa sätt!
Nyss kommit in från hästarna, pysslat och pussat med och på dom. Gullhjärtan! Jag har sprungit efter dom också, men det är svårt att hänga efter i samma takt, när jag tar tio steg och dom ett på samma avstånd! Filmkväll ikväll, härligt! Ska hinna förbi ica och köpa en marabou hade jag tänkt!

I belive in a thing called love

Just nu är det förjävligt varmt på mitt rum, har strumpor på mig också. Jag dööör snart i värmeslag. Men fötterna var alldeles för smutsiga för att vara mot nybäddade lakan. Inte orkade jag tvätta dom heller. :P Jättefin kväll i gävle med väldigt trevligt folk. Vilken tur att har er, skulle aldrig klara av att vara ensam! Ni gör mig alltid så glad! Jobba imorgon, blir att ta med boken!



I gotta say what's on my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try somehow the plan
is always rearranged
Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok...


Ur so gay

Typiskt hc! Först en massa väntan sen fick jag göra vad jag skulle. När jag väl skulle få reda på hur det skulle bli då fanns det ingen läkare på plats så jag fick åka hem. För ett tag sedan fick jag ett samtal därifrån. Hals/svalg provet visade positivt att jag har halsfluss. Men eftersom jag inte hade någon feber så skulle vi vänta och se tills slutet av den här veckan om det skulle bli någon behandling eller inte. Streptokocker eller inte, så länge jag inte skaffar mig feber blir det ingen pencillin! Jag får helt enkelt klara det här på egen hand, inga problem för mig! Men visst skulle det vart lite skönt med hjälp på traven! Nu vet jag iaf vad det är, ingen inbillning alltså!

Dags att leta kläder, får inte missa tåget! Även om det går om en timme! (;

It takes two


Godmorgon allihopa!
Idag har jag dålig hår och kläddag, vad jag än gör med håret så blir det inte som jag vill ha det och vad jag än sätter på mig så passar jag inte något. Irreterande med dagar som dessa, men ibland ska man ha även dom! Ska snart sätta mig på moppen och bege mig framåt. Jag vill ha bil nu nu nu!!!
Ikväll ska jag in på sommarkväll med Lisette & Jessie! Mysigt!

We are your friends


Lisette skickade den här bilden till mig nu ikväll, fint!


Kiss me (not)

Min hals fuckar ur! Det är bara det att jag inte orkar klaga längre! Kan inte beskriva känslan nu, jag känner hur det snabbt torkar ihop och allt dras ihop, så man bara väntar på en sån där fruktansvärd torrhostattack! Då skyndar jag mig om igen att ta en klunk vatten sen börjar proceduren om. Blää! Hoppas hc ger mig någon mirakelkur imorgon! Eller iaf bara konstaterar att det är halsfluss så jag får pencillin att trösta mig med! Har tröttnat riktigt nu!!! Imorgon väntar en bra dag, det känner jag på mig!

Realese me

Jävlar i helvete vad mygg det är ute! Jag blev tvungen att springa in och sätta på mig mössa och halsduk för att slippa dom i huvudet, halsen och öronen! Köpte som tur var två myggtäcken till idag till Myska & Vilma. Fast det så känns det verkligen inte bra att ha dem ute nu. Stackrarna, en annan blir ju galen på några minuter. Nu vet jag iofs inte vad dom tycker men det skulle kännas bättre för mig om jag fick ta in dem istället!


I´d rather be with you

Nyduschad och blev precis klar! Nu ska jag till valbo!
Leta hästpjucks och se om jag hittar på någonting annat kul! Min hals skaver fortfarande värre än skoskav men det får jag väl leva med, tills imorgon iaf när jag ska på halsprov för att få reda på vad det rör sig om, great!
Har jobbat idag med, men det flöt på riktigt fort faktiskt! Kom in folk om vartannat som jag kunde prata med sen hade jag en bok vid min sida. Timmarna rusade förbi! Lyckades byta bort morgondagens pass, tack Kristin!

Vi höres!



Kul på jobbet, jo visst!

One of the boys

Nu ska jag skriva om någonting som jag faktiskt nog aldrig har gjort här i bloggen tidigare,jag ska visa killar som ser bra ut! För ett tag sedan fick jag konstiga förslag från mamma om folk på tv´n eller datan som hon trodde att jag tyckte se bra ut. Då fick hon inget vidare svar av mig vad jag tyckte, så jag ger det nu istället! (;

Håkan är även med här nedan som ni ser, han har stilen! Definitivt inget illa men tmot honom nu men här var han även runt tio år yngre än idag. Det här var hans stil när jag för första gången såg honom dansa runt där uppe på hustaket! De andra faller in i samma kategori! Även om nån kanske är lite för gammal, men det är stuket jag vill visa! Antar att jag säkert kommer få äta upp det här nu när jag skriver om det, kommer säkert komma på tal och få höra om det några gånger. Men nu vet du mamma, vilken stil på killar som jag faktiskt skulle föredra!


Det här slår väl Persbrandt eller hur???? :P


My high

Grym låt, jag lyssnar på den om och om igen! Svensk musik framförallt, den här genren är egentligen det enda man behöver. Låten passar in väldigt bra förtillfället också, på vissa och mig själv runt omkring!

Kom tillbaks, jag ångrar allt jag gjorde
Allt jag sa, det är inte dig det är fel på
Det är jag, det fattar väl jag

Kom tillbaks, jag lovar och jag svär
på mammas grav, jag kan va allt det där
Du ville ha, det fixar väl jag

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Du är glad, det har jag sett nu på din
statusrad och alla bilder ifrån
Någon bar, där verkar du glad

Vi ses på stan,jag undrar om vi borde
fika nån dag, du säger absolut
Det låter bra, men du har det bra

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

It kills me


Jag är definitivt sjuk.
Har legat i soffan hela eftermiddagen. Rör jag mig så mår jag illa, rör jag mig inte så mår jag också illa. Att blogga är den största kraftansträngningen på flera timmar. Jag fryser men blir svettig av att göra det. Jag är säker på att det är halsfluss det rör sig om, ni ska se min hals! Har inte tid hos hälsocentralen förnst onsdag. Illamåendet kommer nog av att jag inte ätit rejält på flera dagar, sen i torsdags faktiskt. Idag har jag bara druckit vatten, men äter jag så mår jag illa. Ond cirkel, att inte kroppen fattar! Att det är maten jag behöver, den gör mig illamående därför jag inte ärit. Men slutar den inte med det så kan jag ju inte äta heller. Blää nu ska jag trycka i mig mat, sen vill jag ut och övningsköra på gården!

Nu känner jag faktiskt matlukt och blir sugen, ett bra steg i rätt riktning! Det har inte hänt på hela helgen!

The sweet escape

En känsla, ett ord, någonting tomt!

En chans, ytterligare en chans, bortkastat!

En person, en annan person, ingen person!

En vän, vad är en vän? En vän igen.

Ett bråk, ord som förklarar, förståelse!

Något nytt, intressantare, ingen förståelse.

En vän, vad är en vän? En vän igen?


If we ever meet again

Helgen är förbipasserad, ingen aning hur man ska sammanfatta det hela! Det tog på krafterna iaf, och vilket väder sen. Strålande sol nästan hela tiden, jag hörde att graderna låg på 45+ i lördags. Inte konstigt att jag skulle svimma i frityroljan. Fest är bäst som man säger, även det så valde jag att stanna hemma och spendera lördagskvällen med min bror. Vila var det som jag behövde.

Nyss hemkommen ifrån lelle pelle, hyrde film och flottade som vanligt! Denna gången med popcorn och marabou. Åt pizza igen till lunch också, det borde räcka nu! Har faktiskt tröttnat!

Helgen var grym, rätt annorlunda! (;
Nu blir det te drickning med honung, min jävla hals har börjat krångla igen. Tror jag ska gå till en doktor och kolla så det inte är halsfluss eller något.

Not my self tonight

gaaaah värmeslag men jag ska inte klaga! Har jag inte klagat hittills på värmen så gör ajg det inte nu heller! Nyss kommit hem och ska slänga mig in i dushen. Sen vidare till Lisette, grillning på g där! Härligt!

Waka waka

Time for some sleep!
Staden var lugn även under kvällstid, blev bjuden på gott fika och tog det lugnt i en hammock med kvällsolen som värmde. Härlig stämning, jag gillar att sitta och lyssna på släkten! Imorgon väntar arbete, munkrullning för fulla muggar! Börjar på förmiddagen, för er som gillar munkar kom förbi och köp, om inte köp en då för att se mina skills! Kvällningen innebär fest, som Lisette skrev "no drama"!

Pussen!

Break away

Kom hem från Gävle för ett litet tag sen, bråttom som man såklart fik imorse så blev mobilen kvar hemma. Hur man nu kan lyckas med det. Haft en mobilfri dag tills nu, har faktiskt klarat mig rätt bra ändå. Köpte inget speciellt, ett par byxor och tre stycken olika örhängen. Nu ska jag snart iväg till Gävle igen. Min kusin Ida fyller 9 år så det blir iväg och gratta henne en sväng! Just nu har jag en outfit som påminner om den Håkan bär i videon "kom igen lena". Jag gillar det skarpt och det är bara hatten som saknas!

Håkans outfit!                                     Min outfit! (dansar till låten)


ett par örhängen!

Det andra paret!

Det tredje paret. Har redan likadana men är trött på att limma dom efter varje gång jag använt dem så nu blev det nya! Inte direkt dyra heller!


Ordinary day

Dagens lista

Senaste

Låt du hörde: A thousand miles - Vanessa Carlton

Film du såg: Last shot? Såg bara början ifs...

Mat du åt: köttbullar med mos.

Kram: hmm... längesen nu kanske från Lisette i söndags.

Puss: Myska fick några i stallet idag!

Känslan: Splittrad

Resa: till mångeln (;

Glädje: Lisette

Dröm: Helknasigt, tog en powernap på (tre timmar, inte bra.) Drömde nåt om släkten som kom och väckte mig där jag låg och sov och dom började sjunga och gratta mig. Där lår jag och skämdes helt ofixad i mjukisbyxor mitt på blanka dagen. Kändes hur verkligt som hellst, måste vara mitt samvete som spelade mig ett spratt att man inte ska sova så länge mitt på eftermiddagarna.

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med: Lisette

Personen du fick sms av: Mamma

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig köppt korv däe :O

Gången du var utomhus: Nu ikväll när jag var in till hästarna efter deras middag.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det kan jag inte minnas, några veckor sedan kanske.

Saken du köpte: pizza

Allmänt

Ska bli skoj: Stan imorgon med L!

Ska inte bli skoj att: -

Sparar till: en förmögenhet

Pålägg som gäller: ost

Önskar att jag var bättre på: att sjunga

Dagens dryck: mjölk <3

Vad saknar du: Det jag hade för en vecka sen.

Tre band/artister: Håkan Hellström, Melissa Horn & Jhonny Cash

Vad har du gjort idag: tagit det luuuugnt, ridit

Brukar du svära mycket: alldeles för mycket

Hur tidigt stiger du upp: runt nio hellst!

På helgerna: Samma även där, hellst runt nio

Vad ska du göra ikväll: Sova!!!

Hur många timmar sover du per natt: Helt olika, runt sju kanske

Vem är snyggast i världen: Kan omöjligt välja en, alla är snygg på något sätt

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Håkan!

Favoritplagg i garderoben just nu: Ett par jeans shorts

Längd: Enligt skolsköterskan tror jag det var 163cm

Vikt: Ingen aning, det spelar ingen roll för mig 

Byter gärna garderob med: Kenza !!!

Byxa eller kjol: byxa

Senast utlästa bok: alldels för längesen jag lästa, minns inte.. Det skulle kunna vara en självbiografi om Kristina Hansen.

Mitt rum kan beskrivas som: himlen? Jag älskar mitt rum, precis som jag vill ha det. Ljust, städat, noga utvalda detaljer. Definitivt inte plottrigt och nästan ingenting på väggarna.
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, mätt, förkyld

Jag tränar: Runt fem dagar i veckan, ska komma igång mer snart. Även om jag har intalat mig själv det i flera månader. Nej, jag ska börja springa nästa vecka! Jag ska!

Jag ville bli när jag var liten: Sjuksköterska


RSS 2.0