en fråga .

Till matilda :
Måste bara fråga en sak, klippte manen på myska idag, men det där håret uppe på själva manen, svårt att förklara. Men dom där fjunstråna som sitter lite som en tuppkamm, ska de vara kvar eller ska jag ta bort dom?
Vågar inte röra det innan du säger hur det ska vara, har du tänkt att spara ut dom till ressten av manen ? (:

aja, hör av dig !

blåbärshoppning. !

Blåbärshoppning hela dagen idag, nästan iaf ! (;
Och gud vilket snöoväder det är. Och jag som ska ut med Myska. Brr.
Tur att mamma kanske skulle köpa hem pepparchips åt mig (Y) .

I första klassen idag var 60-70cm, fjutt jag vet. Men all träning inför lördag ligger bara på plus.
Hon var fin, lite lång. Jag red inte ihop henne tillräckligt, men hon gick bra. Vi hade ett pet på femte hindret. Men annars så (;

Jag efteranmälde oss till 80cm klassen, och när jag häll på att rida fram henne där, så kom det tydligen fram att jag skulle in på banan igen, jag blev placerad ifrån första klassen. Det räckte till en tredje plats (; .
Vilma tyckte att ärvarvet var skitkul, hoppas hon kommer ihåg det och får mersmak på lördag (: .
Sen red vi andra klassen, där var hon finare, hade en mer aktiv galopp och var mer "på" hindrerna. Dock kom vi lite nära tvåan och petade den bommen.

Vimsan var super idag !
det kallas kärlek !

får väl an se vad jag hittar på nu, tänkte rida seneare ikväll.

ha det / e.h (;


VILMA MED ROSETTEN !


hittade den här lappen på köksbordet idag , alltid lika trevligt med pengar och en lapp ! :D

Borlänge .

Sitter här med en kopp kaffe och funderar över vad jag ska skriva .

Idag har jag och (familjen - matilda) åkt in till Borlänge. Kupolen. Kollade runt i lite butiker, hittade en kofta från vero moda, en blå/vit randig. Jättefin.
Letade efter något ställe att äta på, vi ville inte ha det traditionella mc donalds. Letade hur länge som hellst, enligt mig. Till slut så gav vi oss, Mc Donalds segrade åter igen.
Jag åt ett Mc Feast, gott ! Sen skulle jag och Lars äta en varsin paj som efterrätt, det blev ett jävla krånglande. Lars skulle ha jordgubb/vanilj och jag skulle ha äpple/kanel. Lars fick rätt, men på paj nr 1 såg jag att det var jordgubbsylt som hade runnit ut. Jaha, tänkte jag och pappa fick byta. Han kom tillbaka med rätt förpackning och som vi alla trodde rätt paj. Men icke. Jag tog en tugga och även där. Jordgubb. Då fick han gå och klaga igen, och efter cirka en kvart så fick jag min efterlängtade äpple/kanel paj.

Funderade ett tag på att trycka in pajen i någon personals panna. men utförde dock inte den gärningen .

Sen åkte vi till Audiose, en ridsportsbutik.
Där köpte vi ett grönt vintertäcke till Myska, snoddar, ett grimskaft, en grå grimma till Vilma och ett par skitsnygga ridbyxor till mig. (;
Tänkte ha på mig dom imorgon på hoppningen .

aja, sen har jag inte gjort så mycket, fixat lite istallet, men hästarna fick vila, hann inte med.
Suttit och kollat på film med Lydia men nu har jag precis kommit ut ur duschen.

hade bra / e.h (;

LC 1 2003 .

hejhej !

har precis kommit hem ifrån lingondressyren med Myska.
kej här kommer en liten update på hur det gick. Jag red alltså LC 1, Mysken var superfin på framridningen, helt avslappnad och arbetsvillig. Hon lysnade på den minsta hjälp från mig. Sen skulle vi in på banan, hann komma halvvägs efter långsidan så slängde hon sig runt och stegrade, skuttade och hade sig. Jag fick tillslut förbi henne, sen tog jag från andra hållet, lite bättre där. Men avslappnad kunde man ju inte vara :P .
Sen när jag började att rida programmet var hon stel och rädd. Sprang förmestadels runt med huvudet högt och var på olika spår samtidigt.
Jag skrattade programmet igenom, vilken superdebut va?
Vi slutade på 127p, men vi kom iaf inte sisst !
Och så fort jag kom över på den andra delen av ridhuset, när jag hade avslutat mitt program, så blev hon jättefin och böjbar igen. aja . puss på hästen !

Imorgon ska antagligen jag, mamma och Lars åka till Borlänge och shoppa, kanske kollar in på den där stora ridsportbutiken. (kommer inte ihåg namnet) Myska behöver verkligen ett nytt vintertäcke, men framför allt ett nytt fleecetäcke. Nejdå Matilda jag ska inte vara dum mot dig, men jag tänker inte  använda det rosa :P

jaja, ha det bra allesammans !
Hörs imorgon ! /e.h (;

MYSK RAPPORT ENDAST !

MYSK RAPPORT !

Tog en sväng tidigt på morgonen med Vilma idag, hon skötte sig bra. Hon var pigg och lydig.
Sen så red jag ut på Myska, hon var faktiskt riktigt avslappnad när vi red bortåt, hon var inte spänd och det fanns heller inte så många spöken då var hon riktigt duktig. Sen kom det ett tåg och det kollade hon inte ens på, vi red bort till crossbanan och hade remmen på. Men sen, ja vart ska jag börja. När vi vände hem igen, först så gav hon mig en halvsidesförlamning på vänster sida när hon tvärstannade och hoppad upp i galoppen, (ja du vet vad jag menar), sen var hon asrädd för sin egen skit, och tvärstannade där. Och så höll hon på, men hon var ritkgtigt fin sista nyvägenbiten, då gick hon bra i galoppen och det gick att forma till henne (Y) .

Din sadel är jätteskön men jag får så jävla ont i arslet, kan knappt sitta nu ju (; .
Man kanske vänjer sig.
Imorgon är det ju iaf lingondressyr, vilma får vila då. Men det blir kul och se hur pysken reagerar på dressyrstaketet den här gången (;

ha det bra där borta i Frankrike (;

/syrran !

MYSK RAPPORTEN SLUT !

basket med gnisselfot !

nu kommer det sedvanliga problemet igen, hur man ska börka ett inlägg.
skajag börja med ett hej, eller ett tjena. Eller borde man börja skriva på en gång och strunte helt i hälsningsfrasen?
joo, det vet man ju inte och det kommer man antagligen aldrig någonsin bli säker på heller.

Men iaf idag har jag och Jeanette + mamma och pappa varit och kollat på Lars två basketmatcher, först spelade de mot gävle och vann rätt överlägset (skryt) . Lars har blivit jätteduktig och jag har inte kollat på hans match på länge nu, men han har utvecklats mycket på ett år. (: långskrutt gnisselfot (;

Och i andra matcehn så låg dom under sjukt mycket i mer än halva matchen, men sen började de ta in mer och mer. Det blev så sjukt spännande så jag och champe satt och kallsvettades och var så grymt nervös så man kunde fan inte sitta still. När sissta minuten kom låg de fyra poäng under, sen tog de två poäng. Stämningen var ungefär lika som på de gamla a-lags matcherna som herrarna spelade förr. Exakt innan slutsignalen löd skjöt de bolle, men den hann inte komma i. Borlänge vann, men ockelbo var mycket bättre. wow ! :D

aja, nu kommer iaf en MYSK RAPPORT !

Jag och Jeanette red ut idag, vi tog svängen till crossbanan och vände där. Det snöade rätt så mycket och vi började rida i skymning, så du vet ju hur Pysken blir då, hon var lite spänd och tittig, men inte värre än vanligt. Gick och spände sig lite. Men det otroliga var att hon galopperade först hela tide utan att bryta av, visst hon var skitspänd men hon galopperade. Rätt stolt över snuttan (; Det gick jättebra tills vi kom till anders och Carina, då smällde nån jävel av en raket och Myska fick panik, vilma var ju coollugn som vanligt, men myska var jätteskärrad, försökte stegra, snurrade runt i volter och försökte trycka upp sig i en snöhög, men det blev bättre när jag hoppade av henne och gick brevid och sjöng :) .
jävla idioter, det var samma som smällde av en raket inför mig och vimsen förut. aja, mer än så hände det väl inte. Jag måste försöka träna henne i dressyr imorron och framförallt lära mig dressyr programmet (; .
Tänkte trycka ihop henne med remmen imorgon (; . Undrar om hon hatar mig då, sen blir det ju dressyr på tisdag.

hörde att du förresten hade kramat Kevin, snacka om att champe hatade dig då eller (;
aja, ha det bra bland fransmännen och lägg ut kort på mig (; haha .

MYSK RAPPORTEN SLUT !

ha det bra, ikväll ska jag kolla på bridget jones eller beck, har inte bestämt mig än. (:
ska försöka få någon och köpa en marabou åt mg, får se om man lyckas (;

/ e.h (;

l ö r d a g !

Lördag hela veckan lång, eller inte. (:
Just nu är Matilda antagligen på Arlanda, åker runt 20.00 till Frankrike, och hon är i Paris vid 22.00 .
jag kommer vara ganska översocial nu i 3 veckor när hon är borta, de kommer att bli ganska jobbigt att inte ha henne hemma eller i stallet :/ aja. vi kan ju blogga iaf (: .
Snart kommer "Mysk Rapporterna" flöda ut ur den här bloggen, just för att hon ska veta hur det går här hemma.
Har ridit båda popplarna idag, Myska innan lunch och Vilma efter (: .

Pappa har åkt och köpt "premiärmat" på nyöppnade kuxa grillen och Champe kommer snart.
Kulkul.
hennes säng står redan framme, lika bra det (:
Den har gjort det att tag nu också.

blir inte så mycket längre inlägg idag, för jag ska fixa till både mig och själv och mitt rumt lite.

ha det / e.h (;

förresten ikväll ska jag kolla på "hot chick" igen, den är så jävla kul. (;

myska update


jag och Ryan´s topper ! Myste sådär i en halvtimma <3


Jeanette och Nero !


jag flätade toppers hovskägg (;


Benny (: otroligt söt !

förresten nu eller  på söndag kommer jag börja med en såkallad "myska update" .
Den kommer att vara grymt ointressant antagligen för alla som läser min blogg, men den är till matilda. Eftersom hon åker till frankrika imorgon och blir borta i 3 veckor. Så kommer jag att vara hennes uppdaterare. Så hon får veta hur det går för  Myska och Vilma. Jag kommer försöka skriva lite varje dag, och jag kommer grundligt ta upp allt med ridturen både bra och dåligt. Allstå en massa ointressat. Det behöver inte läsas. Jag kommer att skriva det innan.

ha det / e.h (;

praooo !

tjena !

sista praodagen idag, rätt skönt ändå.
Mockde en fyra boxar idag, fodrat och sopat samt släppt ut/in häsatrna och tro mig. Idag hamnade alla rätt.
En merit för mig och Jeanette :) .
Fick även rida idag för första gången på hela veckan, jag red Benny och Jeanette red Julia.
Det gick bra, me jg fick inte riktigt benny att gå fram så pass mycket som jag ville för skänkel men ändå, han var söt (: .
Skulle kunna lägga upp bilder från stallet nu men jag orkar inte ta de 16 stegen ner för trappan och hämta mobilen, det får bli senare isf.

Champe kommer kanske ikväll, längtar som fan. inte träffat henne sen den där snabbisen på ica igår.
Hon måste komma hit nu så fort som möjligt, måste få klart k-listan. AKUT !

aja, duschen väntar. höres !
/e.h (;

popplar, kusar, hästar och poppar (;

hejhej !

en typisk stalldag idag som började med att jag sov över en halv timme, han knappt med fruksoten stog och åt lite jordgubbsfil (:

Jeanette och co. hämtade upp mig hemma vid 07.50, 07.52 gick bussen, men vi hann ändå (:
Men jag glömde min mobil hemma :o
Kom in till högbo ridskola runt halv åtta, vi kollade på när ridskolehästarna släpptes ut sen fikc vi hjälpa till med priviatisarna :) Gick förövrigt ut med en jättedryg skitsnygg gigantisk häst, som försökte trycka ut mig i snön .
Sen när alla hästar var ute så mockade vi, och la in torv i boxarna. Sen blev det en evighetslång fikapaus, jag förstår inte varför alla fikar hela tiden på arbetsplatser? .

jaja, iaf när vi hade kommit ut i stallet igen så lucnhfodrarde vi, iaf med havre och mineraler .
sen gick höstarna in ! :O
klockan var då bara tolv, jag förstår inte varför så tidigt, låt hästarna vara hästar liksom. aja, deras bekymmer.

vi åt lucnh, sen fick fick vi sopa läktaren *2. dammigt som fan och jag hostar fortfarande (; .
borstade två hästar, sen åkte vi hem.

alltså en kort sammanfattning, vi fick inte göra mycket alls, hopas på lite mera imorgon. Skulle vara kul att få rida lite också.

Matilda, mamma och Lars hämtade upp oss vid ridskolan sen åkte i hem, och jag åt glass med kolasås. :P

Sen nu har jag precis kommit in ifrån hästarna , varit på ridskolan och tränat lite på lc 1. Vimsen var duktig, dock är hon inte den häst jag ska tävla dressyren med. Men ändå. Piggelin !
Anmälde oss till blåbärshoppningen de 26, men eftersom den är två fagar innan storvik så skrev jag upp oss på 60-70, kändes väldigt fjuttigt men vill inte göra henne less på hinder tills på söndagen, Och jag ska ju bara träna runt en bana, hoinner inte göra det innan tävlingen annars eftersom jag har Myska imorgon och sen är det sportlov. :/ .

nu ska jag gå och duscha sen ska jag krypa ner i sängen. Prisonbreak är inställt idag :( .

puss ! / e.h (;


täääävling.

hej !
Har just anmält mig till Storviks ponnyhoppning den 1/3-09.
Ska vara med på både Vilma och Myska, så det blir totalt 4 klasser för mig att flänga runt i (:
Anmälde mig också till Lingon dressyren med Myska idag, anmälde mig till LC 1, men har inte bstämt mig än om det bara blir den eller om jag anmäler mig till LB  också, får väl se hur det går med att läsa in programm nummer 1 .

Champe sov här igår kväll, på kvällningen åkte vi ut med skotrarna på "månskenstur" mysigt.
Det var jag, Jeanette, pappa & brorsan även kallad G.F .
Vi åkte till missmyr´n tror jag att det heter, vi satte oss i en stuga bland ett tio tal? andra .
Eldade lite och dylikt, åkte så att vi var hemma runt halv tolv. Då tog jag och J mackor och varm oboy.

Vaknade och gick upp vid halv 7, champes pappa kom och hämtade oss vid halv 8.
Åkte du till stallet och fixade Molly, idag tog det bara max 20 minuter att last, sen när vi skulle hem gick hon in på en gång. Hon litar väl på oss nu och har inett att det inte är farlig. Visst hon stegrade ju emot oss, men lugnade ner sig snabbt när hon märkte att vi inte påverkades av det. Vi hade räknat in så att vi skulle ha gott om tid att lasta, typ 2 timmar men eftersom hon gick i så snabbt så vart vi väldigt tidiga. Tog en fika när vi kom till högbo.
Champes pappa (stefan) åkte och köpte Mc donalds mat till oss :P gott.

Det gick jättebra för Champe och Molly, Jeanette red jättebra och Molly var jättefin, första klassen var dom 2 utanför placering med 59.26% och i den andra klassen red dom på 54.86%. super !
Förresten grattis till Mikaela och zingo som kom två igår !

Och nu sitter man här hemma, efter en lång dag i utevistelse. Jag känner mig som tomtemor varma röda kinder.
jaja, imorgon blir det högbo ridskola igen, prao.
Åker med Jeanette L till bussen (: Är i högbo till 07.20 .

jaja, hörs imorgon, kommer kanske bilder sen. / e.h (;

<3

Glad alla <3 dag !

Just nu sitter jag i hennes rum och blggar lite, jag har fått en jättefin blombukett av henne, och gelehjärtan av famor <3
Ikväll ska jag och champe ut på månskenstur på skotern, de blir bra de (;
grilla korv och fika, :P

Imorgon ska jag hänga med Jeanette till högbo ridklubb, och vara hennes hästskötare på tvävling, hoppas det går bra för dom med programmen :)
Och hoppas att Molly är lika duktig att lasta som i torsdags !
 Man kommer ju få hänga en hel del på högbo rk, nu när jag ska praoa där en vecka, böjar på måndag !

aja, ha e jättebra alla <3 dag !

puss / e.h <3

torsdag !

God torsdag kväll !

Sov så otroligt skönt igårnatt, jag vaknade vid sju imorse, och somnade om gång på gång .
Drömde en massa olika drömmar, jag älskar att göra det.
Stt jag sov så gott kan ju bero på att jag ifgår kväll, runt 11 tiden så började jag att städa mitt rum, jag tyckte att det lukatde instängt där. Butte lakan, plockade undan, damsög och vädrade ut.

Sen började jag vid kvart i tio imorse, skönt med sovmorgon.
Jag och Matilda släppte ut hästarna, vilma har också idag fått raspade tänder och den årliga vaccinationssprutan.
Hon hade tydligen några små sår i munnen, så det var väl dags att raspa ändå.

Jag däremot följde med Jeanette hem ifrån skolan, vi bakade muffins sen drog vi till ridskolan och lasttränade Molly. Det gick faktist bra om man tänker på omständigeherna. Vi höll väl på runt 1.5 timme, i -14 graders kyla. Men vi fick på henne helt två gånger, igentligen tre.

Vissa problem hade väl vi, me så länge inte hästen tappar förtroendet för oss på backen så är det ingen fara, och så länge man själv är lugn och sansad. Hon stegrade och sparkade en del men men.

aa, nu snackar jag med champe i telefon, så jag får avsluta mitt inlägg.
ha det /e.h (:

gratidgodis <3

på lördag är det alla <3 dag !

Då har vi haft våran Mysk i 3 år, (:
tiden går fort.

En dag så hade jag en sådan där riktig pissdag, ingenting stämde och jag var på dåligt humör. Sen när jag kom hem låg det ett kuvert med godis på köksbordet. Min dag tog en ny vändning. Tänk om du har en sådan kass dag sen kommer du hem och får godis. :D:D:D
du kommer inte att ångra dej (:

Men bli medlem här och


träning.

hejhej !

ridlektion idag, Vilma var jätteduktig.
Jag tror förkylningen har släpt hetl nu, hon var ju fin både igår och idag.
Vi hade markarbete, med mycket hinder.
Serier, 5 och halvor, travbommar och cirkelövningar.
Sådana där roliga träningar som stärker och bygger upp både häst och ryttare.

Åkte skridskor idag på elevarbetstiden, haha. Jag har glömt bort hur man stannar.
Det kändes som om jag var bättre förr, men ajaj det går väl att träna upp sig. Körde iaf match. (;

Hästarna ska skos imorron, så jag måste gå tidigare ifrån skolan. (;

Tänkte inte blogga så mycket idag, har inte så mycket att skriva om (:


jag älskar dej <3



jag och Therese i våra snygga (moderna) hjälmar.  (:

tävling gfrk & fall för sikta. (;

hej !

månadg idag men måste ändå berätta lite om igår (:
jag drar det lite snabbt, inna jag ska ut och mocka.

Igår alltså så var jag tävlade med Myska på Gävle Fältrikttklubb (:
Jag steg upp ur sängen runt halv 6, 07.25 åkte vi hemifrån, med en blank och fin pysk.
det var ett rent helvete efter vägen, den var plogad n bit, men sedan upphörde det när vi kom in i sandvikens komun, det är riktigt otäckt när man åker i sådana snölager. Vi kom iaf fram. I Valbo snöade ännu mera än hemma, fast när det var min tur att rida fram så avtog det en aning.

Myska var jättefin när jag red fran henne, fast innan var hon vild. Stegrade och sprang över mig och höll på.
Vi tävlade Ld (80cm) . Och kom felfritt.
Det var en bra ritt, med bra tempo. Myska var jätteduktig.

När jag kom hem så var det bara ut och rida Vilma, när jag hade fått tag i henne i hagen så att säga.
Hon var gó´och glad. Men dock tappade hon nästan en sko. :/

Nästa gång blir det kanske två klasser, när jag har hunnit träna henne lite mera.
Får se om det blir till stork, me då vill jag ha båda mina pållar med . Får se vad mamma säger :P .

Förresten Champe kom också felfritt med Parabol, så jävla kul !

Imorse när jag vaknade, ville jag bara rulla över på andra sidan och somna om, men eftersom det var sikta träning idag så kunde jag inte. Då skulle nog Therese bli besviken på mig :) .

Grymt rolig träning av dansen idag iaf, haha.
Tessan och jag skulle öva ett dansteg men jag stog och tänkte på annat. Sen tydligen skulle hon falla fritt emot mig (med ryggen emot mig) och jag skulle ta emot henne, men eftersom det fanns andra tankar i mitt huvud så föll tessan mot mig, och hon föll. Haha, jag glömde bort att ta emot henne. Så låg hon där på golvet och så förvånad ut.
Har nog inte skrattat så mycket på länge. Nää nu måste jag ut och mocka.

ha det / e.h (:

en ny ridhjälm !

Just kollat på melodifestivalen och dagen börjar lida mot sitt slut, liksom melodifestivalen.
kom igen, Caroline Af Ugglas?

jaja, kom i alla fall iväg till stan idag och hittade en del saker, en ridhjälm, nya skor+chaps, sporremmar och en tävlingsskjorta (: .
Ridhjälmen är hur skön som hellst, varken för liten eller för stor.
Sitter som en smäck.

wiie längtar tills imorgon nu, skapligt mycket !
Myska kommer att vara alldeles tokig, stumpan blir så glad när hon få hoppa.

Red ut på henne idag, hon gick hur fint som hellst, några enstaka "monster" gömde sig här och där men annars så.
hann inte med Vimsen idag :/ usch får ett sådant grymt dåligt samvete. men imorron så ska jag ta hand om min lila älskling <3

såg på startlistorna också att jag har blivit anmäld med Pysken som en c-ponny, fast Myska är D.
mamma smsade iaf och ändrade det..

nää, nu ska jag gå och sova, tänkte gå upp runt 05.20 imorron.

puss <3 / e.h (;


lördag förmiddag ! stresstress...

hej !

just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, vi ska åka till stan och kolla på en ridhjälm (:
så jag måste göra ett snabbt inlägg.

vaknade av mig själv vid sju imorse, pigg som en mört ! haha (:
gick ut till hästarna och släppte ut dom och mockade, nu har jag smörjt lite, men ska fortsätta senare.

puss /ellen (:

10 saker du inte visste om mig:

* Jag tycker att det är genant att gråta.

* Jag är galen i hårda makaroner.

*Jag har svårt för att visa mina känslor.

*Jag tycker disney channel är rätt okej.

*Vit är den finaste färgen.

*Mitt drömyrke är barnomorska.

*Jag ägnar alldeles för mycket tid att tänka på mitt utseende.

*Jag har åsikter om precis allting.

*Godaste lukten är bensin, och den lukten som slår emot en när man kommer in i en verkstad.

*Jag har otroligt såligt självförtroende/självkänsla.

natten är ung.

haha, ja vad säger man?
helg igen !

igentligen tänkte jag inte blogga nu men gör det ändå, ikväll har jag ätit wok, supergott !
sen har jag kollat en sväng på let´s dance, men det är inte direkt superkul (: .

imorgon blir det antagligen en "hästdag" . (:
Har mycket att ordna, jag ska rida både Vilma och Myska, sen ska jag fixa Pysk inför söndag.
Sen blir jag tvungen att smörja hennes utrustning också.
Få se om jag åker till ridskolan och hjälper till, jag antar att det behövs eftersom det kommer bli en 12 timmars dressyrtävling hemma (:

Matilda ska tävla med Kania, får väl se hur det går (:

alltså idag har det varit en sjuhelvetes näsblodardag.
Har blött näsblod två gånger i totalt 1 timme och 20 min, först innan solan och sen när jag skulle ut och rida, det bara sprutar, och slutar aldrig. usch !

nej nu ska jag logga in på msn och kolla efter nån social.

ha en bra fredagskväll, hur säger man "natten är ung"

/ellen ukh (;

nationella proven del.2

Andra delen av nationella provet i svenska idag (: .
Det gick skapligt, skrev en novell på 6 sidor. Hade kunnat skriva både längre och bättre, men min ork räckte inte riktigt.
Men det blir nog bra ändå, praktist prov i fysik imorgon, fick veta det idag (; .
Ärligt talat så skiter jag i hur det går.

Jag kunde rida Vilma idag, sett fram emot det nu ett tag :)
men har inte kunnat göra det pga. hennes hosta.

tävling på söndag,  Myska i Ld. Har ju knappt ridit henne nu såatt det får räcka för den här gången, men jag har kommit på att har vuxit ur mina tävlingskläder, och int hinner jag iväg till stan nånting nu innan helgen heller :/
jag måste verkligen köpa en ny ridhjälm, den är så satans lite, sen kan jag inte ha tävlingsskjortan heller, och ett par ridstövlar skulle behövas.

aja, får väl se vad jag får ihop.

ha det bra så länge / e.h (;


frilufsdag !

idag blir det mycket bilder !

hade frilufsdag idag med hela skolan, jag valde längdfärdskidor eftersom jag håller på att ta "Perslunda klassikern" för tredje året irad :) .

Det var skitkul att åka, hade ett bra glid , nästan hela tiden iaf :)
det ar meningen att vi skulle åka 1.0 mil, men jag tess, ewe och clara råkade åka 1.6 mil :P . hehe
champe och mikaela hamnade efter, men vi väntade in dom ibland (; .

puss ! nu ska jag gå ut och rida.


redo för skidorna, eller inte (:


najs bild i skogen (:


haha, världens läskigaste backe :P (jag som åker)


mickan.


och champe ! haha (;


mikaela (:


seriöst, jag ser drogad ut, men det var -17grader ute, så mitt hår frös !


haha stek :P


vad är rätt eller fel? eller finns det överhuvudtaget?

RSS 2.0