Ride on time

Hallå! Sista dagen på 2009framför oss. Jag inledde dagen med en ridtur på Mysken. Alldels perfekt väder ute och jag var påklädd som få och slapp frysa en enda gång. Red en lite längre tur  idag och avslutade med att pulsa hem genom skogen. Eller det blev inte så jättemycket pulsa eftersom det hade kört skotrar och packat upp vägen. Allt är klart ute för idag iaf. Senare kommer Champe, sen ikväll bär det av till Sandvikeb. Trevligt att träffa klasskompisarna igen efter 1.5 veckors uppehåll. Ha det bra!

Med halsduk under hjälmen blir allt mycket bättre !


Vilma, kan man bli sötare?

Push it


Godmorgon !
Är något nyvaken, idag är det rätt mycket på schemat. Eller egentligen inte. Jag ska snart ut och rida bävar mig inför det eftersom det finns trevligare saker att göra än att gå ut i -16*. Sen ska jag åka till Champe, hon ringde mig igår och berättade hur akut det var med en hårfärgning. Jag borde också färga håret idag men är osäker på om jag orkar. Ska sola också. Jag hade något mer som jag tänkte på alldeles nyss men det är helt bort nu, det kanske kommer fram senare. Nu måste jag få tag på Lina, annars har jag ingenh aning om vart jag och Jeanette sova imorgon natt. Hade det ändå vart sommar hade man kunnat sova ute....

Vi hörs !  


Walk it out

Gud vad fort tiden gått, julen är över och inte ett enda blogginlägg! Taskigt läge eller hur?
Idag måste jag börja med att skriva grattis till morfar som fyller år idag. Har varit hos honom i stort sett hela dagen. Släkten kom dit och vi har suttit och umgåtts och haft trevligt. Innan vi åkte dit var jag och mamma och hämtade ut min nya mobil på ica. Hoppas på att den ska funka bättre än min gamla trotjänare.

Just nu taggar jag tills nyår det ska bli riktigt trevligt, men innan det så blir det duschen nu!
Vi hörs, hoppas att det blir inom rimlig tid !

p.s har börjat bloggat tillsammans med Champe nu också! Bloggen hittar du här: http://onlytwoofus.blogg.se/



The feel good drag

Godmorgon!
Det är jättefint ute idag, hur härligt väder som hellst!
Idag blir det maskeradhoppning på ridskolan. Självklart ska jag och Jeanette vara med. Vad vi ska vara får ni se sen. Det kommer bli jätteroligt, fastän vi inte har lagt ner så mycket tid på utklädnaden, men det gör inte så mycket. Vi är med iaf, och det är viktigast. Den absolut roligaste maskeraden var när jag och Amanda var med som fågelskrämmor och vann. Minnen. Nu ska jag dra ner och äta frukost, duscha, sen måste jag verkligen fortsätta plugga medicinsk.

2005 - Rödluvan & Vargen

2006 - Pistvakt

2007 - Fågelskrämmor

2008 - Hade ingen tid!

2009 -  ??? (;


If you start me up


Mina älskade sötnosar!
Myskan skötte sig kanonbra igår. Mamma och jag åkte till ridhuset och tränade lite. Hon satte den förvända galoppen som en smäck, slappnade även av och lösgjorde sig jättefint. Det är så roligt att rida henne när hon försöker att arbeta. Vimsan var också duktig kollade inte så mycket när de red men det går bra för dem. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mamma. Att hon rider Vilma betyder hur mycket som hellst. Jag har verkligen ingen tid över för de båda så jag skulle kunna träna dem normalt. Utan mamma hade jag blivit tvungen att göra mig av med en av dem. Det är otänkbart! Så tack mamma, även om jag inte visar det så uppskattar jag det mer än någonting annat!

Blue trench coat

Godmorgon!
Ska snart åka till bussen, har datakunskapsprov nu på morgonen också. Orar mig inte så mycket inför det, haha! Nyss kollat på julkalendern i år, vet inte riktigt vad jag ska säga om den faktist. Jag saknar de gamla kalendrarna som gick är man var lite. Förressten så saknar jag allt sen jag var liten, speciellt julen. Vad bekymmerlöst livet var då, jag orkar inte med det här något mer. Men vad ska jag göra då? Jag står här och kan inte göra någonting.
Nu drar jag, hej!

My only wish


Det är så här der ska vara, helt perfekt! Man går och lägger sig på natten & det spöregnar sen när man vaknar upp den första december och så ligger snön där på marken och lyser. Härligt! Gick upp till julkalendern började idag, även om jag börjar vid 12.15 så måste man se julkalender. Första avsnittet är iaf ett måste!
Den verkar rätt okej för att vara julkalender nuförtiden, men vi får väl se. Minns ni de från 90-talet? Helt underbara! Nu har jag precis ätiti frukost & pluggat och nu är det julradion fram tills bussen går.
Ha det bra!

RSS 2.0