Säger bara såhär jag, ge aldrig upp! De lönar sig att försöka igen!

.... för idag fick jag inte bara en lock, utan flera.

Vad min kväll har bestått av

Försökte locka håret, det gick sådär va! ;) Fick till två riktiga lockar och bestämde mig för att det fick räcka.
Det var ju ändå bara en jag bad om!


Gick ut i stallet och målade boxgaller, trodde jag skulle dö av tristess. Men ska de vara fint, så får man lägga ner lite jobb på det. Jag har bestämt att varje liten järndetalj ska vara svart, och då är de bara att måla på! ;)




Kom in från stallet, och brorsan bjöd på fruktsallad! Perfekt, för hade inte han gjort de så hade jag fixat det själv. Fast jag hoppade grädden och så, det var ju ändå bara frukten jag ville åt!


Nu ska jag hoppa in i duschen, ses och hörs imorgon! Tror jag skär av ena halsmandeln också när jag ändå går förbi köket, min hals blir värre och värre för varje minut som går. Och jag som trodde det här skulle ge sig nån gång. Men icke, nu kan jag inte prata igen! Godnatt med er! ♥

En lock, är allt jag ber om

Ibland får jag för mig att jag ska prova locka håret med plattången, varje gång jag försöker så misslyckas jag och blir lika arg. De flesta grejar ju det där och får det att se lätt som en plätt ut.. men när jag försöker så blir det nån lock här och där på mitten, eller nån halvböjd stripa som bara ser misshandlad ut. Alldeles nyss fick jag ett infall till att försöka, kan inte bestämma mig om jag ska våga fullfölja det eller inte. För antagligen slutar det i frustration och något mer slitet hår än innan, som vanligt alltså! ;)

Kanske bättre att jag börjar med nån mat, går ut och mockar, målar eller tar den där springturen som jag vill och har sagt att jag ska. Men det snöar ju, jättebra anledning till att skjuta upp springningen nån dag till. Nej, jag är envis, en lock sen ger jag mig. Jag lovar!


Lämna mig inte kvar här... ensam och uttråkad

Jeanette lämnar mig ensam i helgen och jag känner att det bara kryper i kroppen på mig. Hon ska tydligen till fjälls och chilla, åka lite skider, skoter osv. som hon uttrycker det själv. Jag kan nästan med all säkerhet säga att jag kommer sitta här hemma och samla massor av energi, bli skitjobbig, dryg, irreterad och rastlös. För så blir jag när hon är borta en helg och inte kan ta ifrån mig allt det. Men det löser väl sig på nåt sätt antar jag, de är ju inte precis så att jorden går under! ;) ...bara nästan

Kolla på den här bilden Jeanette, nästa helg är det du som fixar festen! ;)

Försöka kan man alltid

Jag har försökt luncha med Jeanette på donken i evigheter nu.. egentligen gillar jag inte donken, tycker de är tväräckligt faktiskt. Men bra mycket godare än skolmaten iaf, och äter man där väldigt sällan så kanske det iaf skulle kunna uppskattas en gång. Nu har ju dessutom big tasty kommit tillbaka, enda hamburgaren  dom serverar som smakar något..  Men det verkade som mina planer gick i stöpet, men helt plötsligt så vände det... ;)

Eftersom jag ändå planerat att gå ut och springa efter skolan idag så är det väl ännu mer lugnt, att stanna till där...


Måndag kväll

Trött, tröttare, ellen!
Har knappt orkat hålla ögonen öppna idag, men alldeles alldels snart ska jag äntligen få blunda. Kände bara att jag skulle skriva ihop ett snabbt inlägg först. Imorgon är det en rätt värdelös dag i skolan, matte i cirkus 45minuter sen har vi hål i 3.5 timme tills nästa och sista lektionen börjar. Men vad gör man inte för lite dötid i sandviken, hehe! Nej, är ni riktigt bussiga så försök håll någon slags kontakt med mig mellan halv tio och ett. Tack på förhand! ;) Tror ni säkert uppfattar mig som trött, grinig & bitter nu men endast de första stämmer. Egentligen är jag på toppenhumör och inte alls särskilt bitter.

Godnatt med er nu, och gör inte som jag lyckades med imorse (ofta lyckas med).. låt bli att sova över, och om ni gör det, andas med magen! Så slipper era stresshormoner sätta fart och lyckas med kaos i era kroppar! Haha hej med er!

Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstanns! Håkan älskade Hellström! ♥


låter som en pensionär.. typ

God eftermiddag eller som man säger på swahili, habari ya asubuhi.
Fick erbjudandet att följa med in till Valbo idag, kan säga att det lockade så in i bomben men ändå så stannade jag hemma. Kändes som jag bara skulle rymma ifrån sånt som jag skjutit upp nu ett tag här hemma om jag följde med. Nyss pluggat lite inför engelska provet imorgon, det kändes skapligt onödigt och det provet kommer nog inte vara några problem alls.Nu ska jag ut och luncha hästarna, sen städa lite, fixa stallet, rida ut på Myska osv.. sen har jag nog inget mer för mig.

Hade jag vetat att engelskan var så lätt så hade jag ju kunnat följa med till Valbo, jag trodde det ju skulle ta mycket längre tid. Jag får hjälpa pappa att svetsa galler istället då, det finns nog att göra så de räcker ändå. gud så tråkig jag lät nu, jag spyr på mig själv!

So long, ta vara på söndagen nu! ;)

Inspiration


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...



Kom nyss hem från en mysig kväll tillsammans med Jeanette! Var hemma hos Jeanettes syrra eftersom hon var barnvakt nu ikväll. Vi kollade på en vansinnigt bra film, unstoppable. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det! Vi hade grymt mycket godis, tre chipspåsar, två olika dippar och cola. Men filmen gjorde oss så nervösa så vi knappt kunde röra något av det. Nu ska jag släcka lampan och sova, upp och mata hästarna imorgon bitti. Snart ställs klockan om också, det resulterar i en timmes kortare sömn, men vem bryr sig om det när det kommer bli ljusare ute om kvällarna och dagarna kommer kännas längre. Kom på idag att det kommer vara halvmörkt ute när klockan närmar sig halv 9, helt galet och gud vad glad jag blir! Det betyder att sista ridturen i kolsvart mörker är gjord, nu blir det bara ljusa ridturer en lång tid här framöver!  U N D E R B A R T !

Men godnatt med er nu, sov så gott inatt!

p.s både jag och champe är barnsligt förtjust i fifty fifty klubbor. Hon utbrast när jag tog kortet "Ellen, du kan ju inte kort nu. Då ser ju alla att vi har klubbor." Och javisst, så är det. Då var det utrett och offentligjort också! Ingen skam över det Nettan! ;)

Min kropp är död men jag känner mig mer levande än vanligt

Första träningen idag på över två veckor! Det var hur roligt som hellst, mysken hade mer krut än vanligt och kunde inte stå still en sekund så fort hon förstod att det vankades hoppning, inte ens efter träningen. Jag förstår inte vad hon får all sin energi ifrån och varförden aldrig tar slut? Jag har aldrigsett den hästen helt slutkörd, vi körde oavbrutet i en och en halv timme och Myska taktade bredvid mig när jag skulle gå med henne då träningen var slut. Själv tog träningen död på mig så hon hade gärna fått lämna över lite, sista övningen så trodde jag att jag skulle bli tvungen att avbryta. Benen kändes som gelé och andningen vet jag inte vad de var för fel på, men skam den som ger sig. Sista rundan satt klockrent ändå och jag är så glad över att jag ändå tränade idag. Även om jag är slut fysiskt så är jag så mycket piggare och så mycket gladare psykiskt. Jag klarar heller inte av att vara still förlänge, och inte ha kunnat rida mer än 3ggr på två veckor har gjort mig tokig! Men nu så känner jag att jag är på bättringsvägen, den eller det som sätter stopp för mig nu tänker jag hugga nacken av! haha ;)

Myska för ett par/tre veckor sedan kanske! Den snyggaste i min närhet, hon är så vacker! ♥

Big Brother!

Sitter och kollar på big brother, as usual! Egentligen är inte programmet speciellt sevärt, men ändå måste jag kolla på det! Erkänner att jag har sett varje avsnitt sen första sändningen, känns som om det skulle kunna uppkomma en pinsam tystnad nu, hehe! Men jag vet inte varför jag måste kolla på det, de är roligt! (Trots att mamma hatar det) Imorgon bitti blir det träning ändå, gick inte att avboka utan att inte behöva betala så de känns som bortkastade pengar. Så är jag inte dödsjuk imorgon så stoppar jag i mig nån ipren och kör! Jag vill ändå inte missa en hoppträning med Mysken!


Satan, känner mig så taggad på livet! Det märks va?

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart
Men jag är ändå inte riktigt lika glad själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
"Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen

Det är dags att väcka liv i mig igen

Jag har suttit och läst igenom varenda blogginlägg som jag skrev under förra våren/försommaren, med det så gjorde jag en upptäckt. Jag skrev mycket bättre för ett år sedan, jag skrev roligare, gladare och om mycket mer omväxlande saker. Jag laddade upp bilder på allt möjligt och man blev nästan att dra lite på mungiporna när man läste. Eller så blev de så bara när jag kom och tänka på alla minnen som förra våren bar med sig. Jag kan med hundra procent säkerhet säga att förra våren var den bästa tiden i mitt liv! Herre min gud så roligt vi hade, inte tråkigt en stund! Så med det här inlägget så lovar jag att bli lika jävla spontan igen, för all spontanitet i min kropp försvann på något sätt, men jag vet att den finns där så nu ber jag dig Jeanette, ta och väck liv i oss igen, nu får vi ruska av oss dammet som landat på våra axlar under vintern och så tar vi och kör igen! De är dags att leva varje liten sekund som finns! Tagga nu älskade bästa vän, du och jag är bäst! ♥


Här hade jag fått med mig Jeanette på en promenad runt halva Ockelbo bara för att jag var sugen på mack korv med mos. Gick från marstrand till preem, när vi nästan precis var där så orkade vi inte längre så vi vände och gick en omväg tillbaka. Sen kom jag på att jag ändå var sugen på korv, så då fick jag med henne till OK istället. Men roligt hade vi, tusen gånger om. Kvällen slutade helt random på någon random garagefest i norrsundet, helt knas!


Ett jäkla ojud, men så underbart ändå!

Hela dagen idag har jag suttit och lyssnat på underbara Håkan Hellström, jag har gråtit, skrattat och sjungit med i låtarna. Som tur var, så var de bara jag och brorsan hemma och han var upptagen med annat så han hörde nog inte mig. För ni skulle bara veta hur de låter när man försöker sjunga med en hals som är totalt sönder av förkylningen, haha nej ni vill inte ens veta. Tror fan inte en enda ton satt rätt, det var värre än vanligt alltså! ;)


Bilden är ifrån Håkans spelning i November förra året! Grymt dålig bild, men orkade inte leta på någon bättre nu. Hörru syrran, nu är det dags att hitta på något igen! För vi hade det så galet roligt sist!

Jag vill bli friiiiiiiisk

Jag är så förbannat trött på att vara sjuk nu, förkylningen ger sig aldrig och febern vägrar gå ner! Jag har kanppt ridit Myska på två veckor, först var det hjärnskakningen och nu det här. Jag har missat tre träningar och antagligen en till imorgon, fast den hoppas jag att jag kan vara med på. Fastän de känns lite oshysst och utnyttjande mot Myska. Jag vill börja springa nu också, gruset efter vägarna är framme och det retar mig. Nu har jag varit still för länge, jag vill ta ut mig totalt. Få en sån grym träningsverk så jag inte kan röra mig, det skulle vara skönt! Så nu jävlar tänker jag bli frisk!


p.s och så vill jag ha sommar också


Sedär, kolla så fint det blev

Jag ska vara ärlig, jag har tappat blogglusten totalt. Jag har velat blogga, men vart så odrägligt trött på hela min layout så det har tagit musten av mig. Jag har vart förkyld i snart en vecka nu, så det har också gett mig mindre lust att uppdatera. Jag menar, vad ska jag skriva om då? Inte tror jag ni vill veta hur många gånger jag snyter mig per dag exempel. :P Nej, så idag tog jag äntligen tag i det! Bort med vinter designen, och dit med en ljusare, piggare och gladare som passar så mycket bättre. En helt ny stil på bloggen, och jag gillar det! ..... okej, den blev faktiskt lite tråkig, men får fixa med det senare.

Så håll till godo mina vänner, nu kommer jag försöka hålla takten igen med bloggningen!

Onsdag 23/03-11

Hej..hejdå! Nu har jag uppdaterat!

Fyra år och prinsessa!

Jag kommer aldrig glömma hur fin jag kände mig! ;)

Aldrig riktigt 100

Är det inte det ena, så är det de andra! Förra veckan var det huvudskakning som gällde, nu imorse vaknade jag och kände av halsen. På förmiddagen hade jag lyckats blivit förkyld. Ögonen rinner, näsan rinner, halsen är dryg, huvudet värker och jag känner mig trött och täppt/uppsväld i bihålorna. Men egentligen, vad gör väl det när solen är framme, det är över +10 ute och på slänten upp till hagen har all snö töat bort! Okej, jag tycker lite synd om mig själv ändå för det känns som om jag aldrig riktigt slipper undan.. men att våren är på intåg dämpar mitt dåliga humör!

EN SÅN OTROLIG LYCKA!!!

Tro det eller ej, men det står där. Mitt stall börjar komma på plats, och det känns så otroligt overkligt! Det där stallet som jag längtat efter i tammefan hela mitt liv, det börjar ta form nu. Stallet som jag gråtit, skrikit och mått så otroligt dåligt över för att jag har saknat kommer snart vara i verklighet! Och jag är så otroligt otroligt glad så ni kan inte ens ana! Det kommer underlätta och tillföra så mycket, och när det blir alldeles klart.. ja då kommer det vara så fint!

Tack pappa, gud vad bra det känns att skriva så! Det här gör mig så jävla glad och lycklig!!! ♥


Det är inte klart, det finns mycket kvar att göra! Men boxarna står ju där, det kommer bli verklighet!

tröttnat på denna värk

huvudvärk huvudvärk huvudvärk, är det okej om man tröttnade på den efter första dagen?
I onsdags morse när jag var påväg till bildlektionen, så gjorde jag världens vurpa. Fötterna bara försvann under mig och jag flyger rätt upp i luften och landar självklart på bakhuvudet rätt ner på blankisen. Jag hörde hur de small till och "knakade" från nacken och ända mitt upp på huvudet och sen svartnade det för ögonen. Men jag resta mig fort som attan och försökte spela oberörd. Men helvete rent ut sagt vad ont det gjorde. Jag blev illamående, fick skakningar och tuppskinn över hela kroppen. När jag skulle be om en ipren inne på bilden så fick jag knappt fram orden.
Och sen i onsdags har jag nu haft oavbruten huvudvärk och illamående, jag är väldigt less nu!

Så gud om du läser det här( yep, nu ska jag be till gudde igen). Jag är en snäll döpt, konfiremerad kristen (inte troende kristen men ändå, still kristen), som inte gjort världen något ont. Jag bär kors runt halsen och tänker på dig minst en gång per dag. Och tycker därför inte att mitt huvud heller ska behöva ha ont. Kan inte du på samma gång ta och grusa lite vägar här runt om, om du nu ändå vill dra ut på vintern så får du faktiskt ta ditt ansvar också, så snäll som vi är och står ut. Det är ingen katt och råtta lek de här heller. Så om inte du tar och gör något åt detta så ska jag ta och klura ut nåt att göra som straffar dig med. Rättvist ska det vara! Kanske jag sätter nån bil på tomgång så du får de lite svårt att andas där uppe, eller kanske häljer jag något i sjöarna som gör ditt vatten lortigt när de stiger upp igen. hehe du vet, jag kan jag med! ;)

Nu ska jag hämdlysten och full med överskottsenergi ta och hitta på nåt vettigare, så ni slipper sitta och tänka vad de är för jävla fel på mig egentligen ;)

Överlevnad!


Kanske överlever jag dagen, kanske gör jag det inte!
Men idag struntar jag i riskerna för jag är på så väldigt bra humör, skinnjackan åker på! De är bara så!
Visserligen är det -15 minus ute, men om jag ska lita på väderkvinnan från radion, hon frost ni vet. Så kommer det bli nollgradigt framåt dagen, så jag får förhoppningsvis bara pina mig nu på morgonen!

Ha en bra dag nu, pussar!

p.s bilden är skabbig, men det såg jättetomt ut utan!

Dags för kvällsrutiner!

Sådär ja, då har ytterligare en dag passerat! Sitter och myser under min filt här i sängen och tänker på hur mycket jag egentligen borde göra klart fallbeskrivningen, men ändå så lägger jag det åt sidan ett par dar till! Tar tag i det på torsdag istället, sista inlämningsdagen. Slarvigt ellen!! Kom in från stallet för en timme sen ungefär, var ute på en kvällstur med Myska. Tränade övergångar från halt till galopp idag, tog lyktstolparna som sikte . Fattade galopp stillastående, galopperade till en lyktstolpe, gjorde halt precis när vi stod med stolpen vid mitten av oss och fattade därefter galopp igen. Körde så länge som stolparna var uppsatta och det gick så bra så! Myska som brukar ha svårt för att stanna efter den vägen, men nu gick de galant! Har även fått reda på att det blir ett div lag i hoppning i vår som jag och Myska ska vara med i. Spännande,  mitt sista ponny div hopp någonsin mer.. Konstigt!

Nu ska jag ut och göra kväller med hästarna, sen hoppa in i duschen och sedan invänta big brother!
Ha det allihopa!



Nicke Borg!


Nicke Borgs låt leaving home går på repeat här hemma! Jag kan inte sluta lyssna på den, för varje gång blir den bara bättre och bättre. Kan man tänka sig, jag som inte alls gillade den första gången jag hörde den. Men det är verkligen grym!


Kom nu då våren!

Jag har funderat och funderat i helgen på om jag skulle ta en paus med bloggen eller inte! Ibland känns det väldigt tungt ska ni veta att uppdatera, och när man då samtidigt har folk som tjatar på en om att man måste göra det blir det ännu tyngre. Men okej, jag fortsätter ett tag till med bloggskrället!

Vaknade imorse och kollade ut genom fönstret, det snöade! Vet inte om de var de eller någon annan mer kroppslig orsak som gjorde så att jag kände att jag mådde illa. Jag mådde så illa så jag beslutade mig för att stanna hemma från skolan imorse. Jag blev upprörd över nön och funderade på om våren bverkligen var såhär seg förra året också, kollade igenom bloggarkivet och fann inlägget:

Våren är här! Törs man säga det?
Vägarna är fri från snö och is så jag och Champe plockade fram mopparna. Varför känns allt så mycket bättre när man kan ta sig fram själv? Underbart! Jag har haft min moppe i tre år nu, gud vad tiden går fort! Nästa år så kommer den bytas bort till en bil. Jag i en bil? Inte riktigt min grej, men de löser sig väl med tiden. Drog hem rätt tidigt från Champe för att kunna rida medans de fortfarande är ljust, men tror du hästarna kommer då? Mamma hade tydligen redan jagat dem fram och tillbaka i hagen några gånger för mycket.

Lycka till, till Anna också i Eurovision

jahaja, där var våren och mopparna framme! Undra tro när det är möjligt i år..

Trött tröttare ellen

Har kommit hem från kalaset nu, dom är så söta dom där underbara små kusinerna! Vi ritade ballonggubbar, men de slutade med att jag fick sitta och blåsa upp två ballonger gång på gång på gång på gång... ni fattar grejen! Jag tror att jag kommer behöva syrgas i ett år framåt nu, jag blev alldeles yr och illamående! ;)
Men vad gör man inte för att få dom att skratta, pluttar! ♥

Friluftsdag i Högbo!

Friluftsdag i Högbo idag, härligt väder! Har promenerat fram och tillbaka till svartviksstugan, samma ställe som vi paddlade till i somras. Jag och Jeanette lyckas såklart, (som vanligt) tappa bort oss lite och råka ta en längre väg hem! Men ingen har dött av några kilometer längre promenad, skönt var det verkligen!
Vi har grillat korv och myst med vårt fika med några underbara personer från klassen!

Ikväll vankas fyra års kalas, jag ska ta mig ut och mocka nu sen hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite!




Hoppsan sa mysken, en postlåda

Jag är kass på att uppdatera bloggen, och har varit det den senaste veckan! Men jag vill ju inte!!!
Idag är det torsdag, jag mår fortfarande inte okej. Men idag gick jag ut och red ändå, och det var så skönt! Myska hade samlat på sig väldigt mycket energi som hon la på en massa olika onödiga saker, hon var rädd för en kråka, en postlåda, lite snö, nån människa, bäcken, soptunna, farmor & farfar.. Okej, ni fattar grejen! Hon hade överskottsenergi i alla fall, men den arbetade vi bort med tempoväxlingar i skritt & galopp. Jag brukar ta ner henne till riktigt riktigt kort skritt/galopp (sådär kort så man nästan inte kommer nån vart), sen brukar jag ge allt på en gång så hon får sträcka sig rejält, sen ta in henne igen. Så upprepar vi gång på gång och Myska har blivit så duktig på det. Påtal om Myska så måste jag springa ut och ta in henne nu, det snö-regnar tydligen ute!


Idag är inte en bra dag

Usch jag känner mig inge pigg idag! Det känns som om mitt huvud blir tyngre och tyngre för varje minut som går, det värker och pulsen slår hårt. Jag ställer in ridturen med mysken och lägger mig i soffan framför en film istället. Filmen skulle jag ändå sett idag, så det är i varje fall bra! Den är från social omsorg kursen, ska lämnas tillbaka imorrn!

Ni måste vara avundsjuka


Ingen kan ens ana hur skönt jag ligger nu alltså! Och det är med gott samvete jag ligger här också. Jag känner  mig inte riktigt frisk i kroppen, det är en anledning. En till anledning är att jag fick ett vg på matteprovet, helt galet härligt! Det där provet som jag självlärde mig allt till och sista anledningen är att jag gjort klar två skoluppgifter som jag dragit mig för att göra länge. Men nu ska jag ta och duscha lite, man vill ju känna sig fräsch också!

Hade bra nu ni alla, godnatt med er!

Mobilblogg ...

dsc02247 (MMS)

Mobilblogg Vilken rolig kompis man har, jag är taggad på livet och vill hitta på nåt eftersom vi har ett så pass långt hål. Men hon vill bara ligga och sova som en söt eskimo och inte låtsats om att jag finns! Jag får lämna henne här helt enkelt.


oj oj oj, har ni saknat mig?

Haha ojj!! Jag har helt glömt bort bloggen under helgen, den har inte funnits i mina tankar en enda gång. Trodde att jag hade uppdaterat er men såg nu att det var i fredags morse.. så roligt! :P
Så vad händer i mitt liv då, förutom att jag är äckligt sugen på tacos! I fredags åkte jag och mamma till Borlänge, men det vet ni ju redan. Jag hittade och köpte några saker både på aubiose och på lager, men egentligen ingenting som jag var ute efter från början, eller jo det skulle vara pälsglansen då. Istället för en vinterjacka blev det en vårjacka då alla vinterjackor var slutsålda. Jag hittade världens skönaste mjukisar och även lite annat. Jag och mamma hade en riktigt trevlig dag, det är det som räknas!

Igår besökte jag Ockelbo vintermarknad tillsammans med Lisette, fast det blev en kort visit på själva marknaden. Både jag och Lelle höll på att blåsa bort så vi tog det säkra framför det osäkra och tog en fika istället inne på trillin. Morotskaka & varm choklad med vispgrädde, mumma! Till kvällen vankades det fest så jag, Jeanette & Lisette tog vårt pick och pack och begav oss till Gävle!

Idag är jag trött och mitt knä krånglar igen, nu har det hållt på och ilat i snart ett dygn och jag är riktigt trött på det! Jag åt min frukost bestående av pizza ute på altanen i solen, 28 grader varmt hade jag och underbart var det! Annars har jag inte gjort så mycket. Sista dagen på lovet och jag längtar redan till nästa! ;)

Jag tröttnade på vintern igår och plockade fram solglasögonen och hade dom tillsammans med skinnjackan! Kallt men gud så stekigt! ;) haha


16e bilden: En bild på dig själv

16e bilden: En bild på dig själv.

Nyvaken

Nyvaken nu och känner mig ganska trött! Fastän jag borde vara utvilad så vill ändå mina ögon sluta sig igen, hmm.. Nu ska jag upp ur sängen och slänga i mig lite frukost. Borlänge idag ju, sånt blir man pigg av!

Planer inför imorgon

Ikväll gick träningen med Myska awesome, likasom det har gått hittills alla de tidigare veckorna. Hon är så duktig min lilla skrutta, och roligt har vi också! Imorgon bär det av till Borlänge, få se om det bara blir jag och mamma eller om min bror blir med på ett hörn också! Vi ska till aubiose och kanske även till lager 157!
I varje fall så står shopping på schemat, jag måste försöka få tag i en rid vinterjacka. Hoppas att jag hittar någon! Även om den förhoppningsvis inte kommer behövas mer i år så kommer det ju ändå tyvärr en vinter till om man ska se det på det sättet, så jackan kommer behövas i vilket fall ändå! ;)

Nej nu ska jag sova, inte har jag kollat på big brother nu ikväll heller! Det får bli mitt frukost nöjje imorrn bitti!
Puss puss!

Ett avbrott från lovet

"Och jag vet ju Ellen att du vill ha högre betyg, så.."
Jaja, jag tar väl en paus nu från lovet då och sätter mig och skriver på en svenska språkuppgift om dialekter och sociolekter och hur vi använder språket i olika sammanhang. Fast lärare gör mig bra trött ibland, men det är väl deras uppgift att göra så mot sina elever så då får väl jag dra mitt strå till stacken också och göra klart de dom ber om!

Hoppträning för Thomas ikväll, det av något gör mig på mycket bättre humör! Nu ska lillpysken få träna på banor ikväll!

Hade bra, hej!

Ta bort smink = bajstråkigt

Jag är hur trött som hellst, men det är så oherhört tråkigt att ta bort sminket så jag vill inte gå och lägga mig! Är det någon därute som förstår vad jag menar? Det finns verkligen inget tråkigare! Varje dag jag sminkar mig tänker jag först om det verkligen är nödvändigt och om jag kommer orka ta bort det...
jaja, nu är det dags! Tänk så skönt om 10 min, då ligger jag nerkrupen i sängen och myser med mitt värmehjärta! Det får hålla humöret uppe och ge mig en spark i baken så jag kommer upp ur soffan!



Sov gott!

Jag är inte vacker, men...

Jag är inte alls vacker!!! Men som en väldigt klok och bra vän sa till mig idag, "det gäller att man är nöjd med sig själv, det finns både vackrare & mindre vackra men man är bra som man är. Det spelar inte en sån stor roll". Den vännen är den bästa och jag hoppas att hon vet om det också! Utan henne vore jag bara en ensam knäppis, det är bättre att hon finns och delar den titeln med mig! ♥


Det här är jag, och jag får helt enkelt acceptera det!


15e bilden: En person som du vill vara med

15e bilden: En person som du vill vara med

Fånga dagen!

Idag kan man definitivt säga att det har varit en härlig dag på alla sätt! Vädret har varit underbart, jag skippade vinterjackan och tog på mig skinnjackan istället, för första gången på månader! Jag kunde röra mig, åh så skönt det var. Jag skulle tagit en bild, men sånt tänker jag aldrig på... Har spenderat dagen tillsammans med Jeanette, tror vi båda har varit lika spralliga! Dansat och sjungit till rednex för fulla halsar, lunchade tillsammans på trillin, raipade Linas blogg & bakade super goda kladdmuffins med marabou i! En riktig vårdag, jag känner mig så upprymd i hela kroppen! Sånna här dagar måste man ta vara på!

min näsa försvann på bilden... :P

Ikväll kommer jag nog kissa på mig av allt vatten jag druckit de senaste timmarna! Men det är ju så gott, och jag blir törstig så fort glaset tar slut!

Peace out! ;)

Mitt nattsällskap!

Har min macho pojkvän här över natten, direkt tagen från björksätras gator, Sandviken! haha ;) vi har druckit choklad med vispgrädde bänkade framför big brother! Myyys! ♥

3D brillor!

Hahaha, vad full i skratt jag blev igår på bion när det slog mig att alla i bio salongen satt med sånna där fula 3D brillor på sig och såg säkert jättefokuserade ut för att få en maxad upplevelse. Jag ville nästan springa ner och ställa mig framför duken och ta ett kort på alla. Haha, så lustigt!

Såhär snygg var jag i mina, när jag fjortis poserar med tönt brillor hemma i badrummet, allt för er! ;)

Sleep tight!


Jag är trött så nu skiter jag i det här, imorgon ska jag få en hel del saker gjorda!
Bion var grym, riktig grym! Snyggt gjord fastän man blev trött i ögonen av 3D brillorna, fast snygga var dom! ;) Nu lägger jag mig och drömmer om våren/sommaren, precis som jag hittills gjort varenda natt den senaste månaden. Vaknar alltid med vårkänslor som spritter i kroppen, nu hoppas jag också att dom besannas snart och snön smälter bort!

RSS 2.0