man ska aldrig nervärdera sig själv, men....

jag är verkligen en usel bloggerska!! Ni får väl komma och hälsa på mig på riktigt istället om ni verkligen vill följa mitt liv. Tror de blir bättre så! :)


dsfhdofhvbdcjbvhv bdxc vdcvzxc vjvfchsv cpbfpcb - skönt att avreagera sig lite. godnatt, hörs imorrn!

gick inte att ladda upp någon bild.

Titta vad jag hittade i cornflakes paketet ;)



KÖRKORT!!! Känns hur bra som hellst! Tror jag fortfarande inte har förstått det.. kände mig som en biltjyv när jag tog mammas bil och åkte iväg. Ensamt! Men såååååå skönt!


The flying dutchman har landat på gården

Och allt har hittills bara gått bra. Han är stencool och verkar gilla läget. Var ut till honom ett par gånger i hagen precis efter att han hade kommit, då ignorerade han mig eller dissade kanske är ett bättre ord. Gick bara ifrån mig och ville inte alls prata. Sen gick jag ut en gång till med ett par äpplen och som mamma sa det "vägen till mannens hjärta går genom magen" och så sant, efter äpplena så blev jag minst sagt poppis. Han verkar vara en riktig pussgurka den grabben, man ska mysa mest hela tiden. Inte mig emot, pussar kan man inte få gör mycket av och speciellt inte av en sån snygg kille som honom. Precis vart ut och sagt godnatt till alla och läget var under kontroll även nu! Skönt! Dock så har Jasmin lite problem med att det har kommit en ny och hon inte får lika mycket uppmärksamhet. Hon är en riktig donna den damen och alla ögon ska vila på henne.

Nu ska jag hoppa in i duschen, körlektion imorrn bitti sen ska jag träffa Lina. Längtar ihjäl mig, har inte träffat henne på hela sommaren! Godnatt med er, ha det så bra! ♥



Han ville vara så nära som möjligt.. hade han kunnat så skulle han nog ha krupit in i kameran t.om ;)

Ha en bra kväll alla !!

Syster & jag ♥

Här är min facelook för ikväll.. ;)

Äsch... vad gör vi? Nu kör vi!! Rebecka fyller 21 och det ska firas!!


okej.. sjalen åker nog av

Vissa sommardagar är finare än andra


Lars, pappa & jag! ♥


Om nån undrar hur snygg jag är idag...

... då kan jag visa er att idag är jag såhär snygg

Nu är det en sån här gråta till och efter Hellström dag igen...

Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns


Bilden är från hans spelning den 5/6 ♥


"den lilla svarta"

Dock så var den lilla svarta kamera rädd som vanligt.. eller idag så var hon faktiskt rädd för allting så kameran gjorde det inte så mycket bättre när jag kom tillbaka med en häst spänd som en fiol sträng. Men söt är hon i vilket fall som hellst, mitt ♥ !

 

Haha, titta så misstänksamt hon sneglar mor kameran.. snacka om skeptisk...



TOPPEN DAG !!!

Toppen dag på alla sätt och vis! Fick klartecken att en häst som jag har vart och tittat på gick igenom besiktningen idag så nu blir jag hästägare igen, så roligt! Jag vill äntligen komma igång att träna igen nu, att skapa nya mål att träna för och mot! Jag blev så glad! Dagen har inte kunnat bli så mycket bättre! Så nu på söndag kommer "dutch" hem till oss på gården, en fux valack på 8 år.

Det var inte bara hästen som inverkade på dagen utan även andra saker.. ;) ;) t.ex. GRATTIS LENA TILL KÖRKORTET!!!!

Här är han iaf, Wonderboy "dutch". En riktigt tjusig kille, rödhårig som mig. Toppen, då får jag någon att vara envis tillsammans med! ;)


Säger bara såhär "it feels good" !

Även om nervositeten börjar sprida sig så känns det ändå bra. 65 av 65 rätt på 9min, det har jag faktiskt inte fått förut. Ett par poäng ifrån, men aldrig full pott. Härligt! Det börjar dra ihop sig nu på riktigt, men säger inte hur nära eller långt ifrån till er här på bloggen. Ni får veta först det är helt färdigt! ;)



btw.. Jag är tillbaka nu! Pausen är över! (kanske) hehe

Hittade någon "häftig" rymdfunktion som jag måste dela med mig av

okej... sanningen är. jag saknar bloggen. återkommer inom kort.


Fast funktionen var ganska cool. Hörs hej!


RSS 2.0