Your body´s callings

Var ut och plockade liljekonvaljer idag också, passar in på mitt rum perfekt! Ska faktiskt tatuera in en liljekonvalj på höger vad någon gång i livet. Det är något som jag har tänkt och velat göra i flera år! Är ju trots allt landskapsblomman! Godaste lukten efter bensin!



 

Beautiful ending

Kvällen har varit plugg för min del! Ska jag var ärlig så har jag kommit över den sista jobbiga "spärren" nu. Jag tycker det är roligt att plugga och idag satt jag i timtal! Iaf fyra timmar oavbrutet isträck! "Inga bekymmer, man är lycklig var dag.." Jag vill ändå ha sommarlov nu! Tröstar mig med att det är tre prov kvar den här veckan, på fredag är jag totalt fri! Dags att leva livet fullt ut till 100%. Det är mycket, om vi säger att det har legat på 50 de senaste veckorna! Underbart! Mitt favoritord faktiskt, underbart!

Jag har fastnat för Moldaviens framträdande och låt! Den är underbar! haha!


Summer girls

Idag har jag gått och gått och gått! Tror inte man kan gå mycket mera faktiskt! Promenerat en bit runt Sandviken, hittade en mobil som jag och mitt crew lämnade in och fick creds för! Gick vidare, sprang runt en brännbollsplan, gick vidare, gick halvvägs till Högbo i värmen med Nettan! Just för att vi skulle ta en tur förvi statoil och sen köpa dricka kilometer bort! Knasiga tankegångar, kanske var det värmen och mina lite för varma kläder som gjorde det! Sen gick jag hem från bussen. Jag har blivit duktigt på det där, med att ta mig hem från bussen! Bilden nedanför var jag tvungen att göra en skl. fjortisruta på, jag kan ju inte lägga ut en bild där jag ser skitgrining ut fast jag egentligen var överycklig! p.s jag hade rosa på mig idag!



Satellite

Uppdatering av mitt liv!
Alltid är det så när man har massor att skriva om som det inte går att få ut i ord på bloggen. Svårt det där! Det får vänta tills imorgon. Nu ska jag duscha och sova! Har vart en rätt hektisk helg!

Love in this club

 
Är det inte fint? Pappa berättade att han hade ritat upp en tatuering som han snart ska gadda in, bara för mig! Snällt va? Sen kan man välja hur man vill tolka den historian men jag tror det är såhär. En annan lösning skulle kunna vara att han somnade på soffan och jag tog en paus i pluggandet för att gadda han lite....? Hmm....tror fortfarande på den första!

Rejected all day long

Nu ger jag upp för jag är minst sagt trött! Helt fullspäckat schema under eftermiddagen och kvällen. Inte tagit det lugnt en sekund, och så överdriver jag inte ens. Städade av hela mitt rum och det var så fruktansvärt skitigt så det behövdes göras väldigt grundligt och tog ett par timmar, åt däremllan sen gick jag direkt ut och red Myska. Ridturen gick jättebra idag, vi tränade på galoppfattningar, att hon måste lära sig lyssna på mig och mina signaler innan hon själv får för sig och antar sig tro vad jag menar och flyger iväg i någon blandning som jag inte ens skulle komma och tänka på! Men hon skötte sig strålande min lilla ponny! Så fort jag kom in från stallet gick jag uppför trappan och slog upp medecinsk grundboken och har suttit tills nu! Magen kurrar men det får den fortsätta göra tills imorgon bitti för nu mår jag illa av trötthet! Godnatt!


You and me song

Mina brudar är dom bästa! Idag efter engelskaprovet hade vi ett fasligt långt hål, vad gjorde vi då? Jo, gick till Maxi och köpte allt man behöver för en perfekt grillning!!! Sen grillade vi utanför skolan, riktigt mysigt! Ketchupen är sponsrad av Mc Donalds! Något måste de ju göra för sina stamkunder! Nu måste jag städa av rummet, sen ska jag placera näsan i medicinsk grund boken sen ska Jag vädra frisk luft med Myska under en ridtur mot skogen! Det gick riktigt bra på naturkunskaps provet fick jag veta idag också! Tummen upp!

What´s the matter

mitt liv är förstört! Vad är ett år utan sverige i Eurovison? Anna gjorde jättebra ifrån sig och jag hade hoppats på enn spännande final iår. Nu siter jag i allt och drar ut och festar med brudarna istället! Sorgefestar alltså!

Black betty

Fruktansvärt frustrerande!!! Snart ger jag upp!!!!
Vad är problemet? Försöker plugga engelskgrammatik tills provet imorgon men usch!! Det är ju nå fel på programmet, nu har man suttit här jättelänge och trott att man svarat fel svar på hur många uppgifter som hells och sörsökt hitta andra lösningar. Sen upptäcker man att jag har svarat rätt men det står att det är fel? Irriterande! Jag vill se på eurovision istället.

Step to me

Strålande dag, men jag kommer aldrig mer sätta min fot i en kanot. Det är en sak som är säker!
Dagen D anlände, dagen då jag och Jeanette skulle ut på den stora färden. Moppe till Sandviken! Av all denna föberedelse med bensin och tankegångar samt tidsräkning. Blev det till en stor förvåning, från Ockelbo till Högbo med moppe tog 25min dit. Bensinmätarn rörde sig inte ens en millimeter och vi var där en timme för tidigt!

Tog svängen runt sandviken city, annorlunda mot Ockelbo, men värt att testas! Ressten av dagen rullade på, med betoning på rulla. Friluftsdag betyder äta så mycket du orkar för min del, vilket jag gjorde också! Men kanotfärden, herregud säger jag...herregud! Nettan och jag bröt ihop och gav upp, alla försvann på en gång och vi virkulerade runt och fick aldrig flyt i det. Aldrig med, fyra fingrar på bibeln eller något. Aldrig mer!!!

Ett stort + var träningen ikväll, fruktansvärt roligt & skönt! Myska och jag arbetade som ett team igen!!!

Datan är seg och jag måste sova, lovar bilder tills imorgon!


Nothing else I can say

Upp till bevis! Ska in till skolan nu snart. Borde slänga mig på cyckeln till bussen men jag ska försöka tigga skjuts av pappa, jag orkar inte cyckla idag. Det verkade som om jag är jättelat, nej jag tar nog cyckeln ändå! Mp3 är nyproppad med en massa musik, måste nog ränsa snart, eller kanske när jag kommer upp till 1000 låtar, då ska jag rensa. Ska åka hem tidigare idag också, ska på informationsmöte. Jag har ju fått sommarjobb på komunen! Höres nu trampar jag iväg!

Nothing else I can say

Upp till bevis! Ska in till skolan nu snart. Borde slänga mig på cyckeln till bussen men jag ska försöka tigga skjuts av pappa, jag orkar inte cyckla idag. Det verkade som om jag är jättelat, nej jag tar nog cyckeln ändå! Mp3 är nyproppad med en massa musik, måste nog ränsa snart, eller kanske när jag kommer upp till 1000 låtar, då ska jag rensa. Ska åka hem tidigare idag också, ska på informationsmöte. Jag har ju fått sommarjobb på komunnen! Höres nu trampar jag iväg!

Kingdom hearts


Jag och min bästa vän på bussen! Tur att vi nästan var ensamma där som vi sjöng! På onsdag blir det mopparna till Sandviken! 
 
Bra dag! Jackan och skorna glädjer mig fortfarande!
9 dagar kvar nu och naturkunskapen sitter som en smäck, nästan! Klurar fortfarande över valet till lördag, är det värt att missa sin första eurovison för att umgås med mina homies i viken? Värt att fundera över!

We will rock you

Jag har fått min nya skinnjacka och har vart och köpt nya skor. Pimpat som satan nu!
Var och käkade glass med Linus idag i väntan på bussen, det blev två polka kulor. Gud vad vi ångrade oss över att vi inte tog den tredje kulan, men då hade jag inte hunnit med bussen ändå! Hästen på vila idag, nu ska jag koppla bort hjärnan från omvärlden och börja plugga! TJO!

Someone new

Godmorgon!
Eftersom matte A nu är avslutad så fick jag lite somorgon idag, det gav mig tid till att göra klart och skicka in engelskan. Jeanette skulle dyka upp och hämta hennes grejor men har inte hört av sig än. Inlägget igår var kanske lite överdrivet, men vad spelar det för roll? Nu ska jag ner och äta "brunch" bestående av köttbullar, potatis & gräddsås. Underbart! Hörs senare!



Crazy girl

Mitt liv är stressigt just nu, och hjärnan hänger inte med! Bara 10 dagar kvar, det klarar jag att hålla ut! Klart det ska gå! Bepptest imorgon det orkar jag inte! Känner att bloggen hamnar efter, så för att inte göra er allt för besvikna så tog jag faktiskt en ny bild idag bara för eran skull.
Facelook söndag:

Var ner och hoppade Myska idag, sen duschade vi båda pållarna! Så nu står dom blanka, rena och fina i stallet,  Vilma i ett grått fleece täcke och Myska i hennes helrosa!


Poison dart

Lina får in på mig på sånna knasiga spår, vilket grupptryck jag utsätts för. Bara för att jag är en sådan bra vän. Har jag tur nu så kanske hon hämtar en macka och lite smör till mig nästa gång jag ber om det i matsalen. Nu ska wonderwoman sova och önkskar Champe lycka till på debutävlingen med sillis imorgon! Godnatt!


Let´s get it started

Egentligen ingen tänk uppdatering, men för att ni inte ska tro att jag struntar i bloggen så skriver jag lite nu! Alldels nyss satt jag ute på altan bron och åt frukost, samtidigt som en spindel kröp över min fot oc spjöveln klättrade upp i tujan. Idag kommer jag vara ute hela dagen, från och med nu alltså. Ute i solen och läsa naturkunskap, great verkligen! Att jag får en anledning att sitta ute iaf. Ikväll blir det ut med Myska och sedan smörja de sadlar som jag äger och har. Misskötsel kallas det på mina sadlar, usch vad slarvigt. De är så trorra så de spriker snart men jag har verkligen inte haft tid. Jag försöker få tid till det men det går verkligen inte!
Ha det bra, och ni som sitter inne och läser min blogg nu, GÅ UT! Jag kommer ändå inte uppdatera mer!

Working class hero

Suttit och pluggat hela kvällen! Jeanette kom efter ett tag, men därifrån fick man inte vidare mycket hjälp! Mamma var ute med hovslagaren, Myska stackarna har fått en hovspricka i trakten. Det var tydligenvärsta stället att ha n hovspricka på så har hon lite otur så kan det leda till hälta. Min lilla snutta! Så nu får vi smörja och hålla mjukt där så ska det nog gå bra. Inte undra på att hon får sprickor så som hon far och skuttar runt!

På en uppgift i naturkunskapen så skulle jag rita en näringsväv. Efter fjärilen, talgoxe,  sparvhöken & grävlingen tappade jag inspirationen. Det kanske syns, det där tjocka nere i mitten ska föreställa en skogmus och missfostret där över en groda!

sen spårade det totalt, det här är en blomma, kanin och tro det eller ej, ett lodjur!

Endless summer

Vilken underbar dag! Jag och Jeanette trodde nästan att det var skolavslutning när vi kom till skolan idag! Har köpt glass två gånger idag, men piggelinen räknas kanske inte? Den var mest uppfriskande efter min och Jeanettes buggkurs i klassrummet. Måste erkänna att vi har ett mål, ett mål att dansa om Matilda & Frida. Ett mål som vi ska och kommer uppnå! Så nu är det bara att träna på för dom säger jag. Dessutom har vi en egen dj, Lina linus Nyrén! Så vackert började dagen. det var lite värre när vi skulle hem och gå till bussen. Åskan låg över Sandviken, regnet öste och blixtarna slog. Trodde jag inte skulle få uppleva morgondagen men kunde gott trösta mig med att jag redan planerat min begravning!

Jag ser sliten ut men Linus var på topp!

Läcker bild!

Jeanette såg lite osäker ut över åskan!

hahahah!

Det är så grönt och fint hemma nu!


Radio girl

Min ponny var tokig idag, vad mer finns det att säga? Bara hoppas att det är vårkänslorna som rusar igenom hennes bröst just nu! Kanske skulle ha anmält henne till vårruset så hon fick springa av sig lite? Det skulle nog ha suttit fint! Nu ska jag rusa iväg till sängen och åter igen klura ut ett nytt ställa att gömma växkarklockan (mobilen ) på. Jag måste hela tiden lura mig själv med smarta ställen som gör att jag får leta länge och piggna till innan jag somnar om igen på morgonen. När jag vaknar är jag ändå så osmart som en dammråtta så det tar lång tid innan jag fattar vad mobilen kan vara. Ett ex. jag vaknade en morgon av att mobilen ringde, det tog 5 min innan jag kom på att det var den. Jag satt och tryckte stereodosan mot örat och undrade om det var den som lät. Jag försökte trycka på knapparna men då slog stereon på och jag blev livrädd av ljudet och slängde iväg kontrollen. Sen hittade jag något som vibrerade under täcket mot mitt ben, jag plockade då upp min mobil och riktigt synade den ett tag sen tröck jag även den mot örat och insåg att det faktiskt var den som lät. Det tog ett tag innan det gick upp för mig, skulle man filmat det hela antar jag att det skulle sett rätt komiskt ut. Ungefär som när en grottmänniska får se eld för första gången. Ni vet vad jag menar! (;

Godnatt!

Just dance

Gissa vem som är duktig och fixar spotify alldels själv då? Tyvärr så är det bara en "testperiod" så det kommer ta slut snart! Kan ingen vänlig själv med spotify ta er besväret och skicka en invite till mig? Please? Annars kanske jag slutar blogga, och det vore väl tråkigt? Så hemskt är det inte riktigt, men det skulle kunna vara. Nu ska jag dansa vidare till ljudet av min egna beatbox som jag tränat in! Snartkan jag beata hela my humps!!! Inte illa pinkat av en trähäst!



Hoedown Throwdown

Stallet klart, vomsen färdigpluggad för idag, slutvärderar idrottsplanering, övningskört check! Bara så gott som naturkunskapen kvar nu, men den får nog vänta i två dygn till. Hon säger ju ändå bara härligt och ser lycklig ut fastän jag erkänner att jag inte gjort läxan. Så det ska vara kanske? Just nu bloggar jag samtiigt som jag kollar på något programm där de snackar om en apa som har skrivit en självbiografi "me cheeta". Jag gillar faktiskt inte apor, jag tycker dom är äckliga! Min beat box är inte på topp, även om jag lärt mig grunderna nu! Dags att fixa klart en snitsig moonwalk först kanske!

The sound of truth

Så lite tid, så mycket att göra. Ändå prioriterar jag det oviktigaste först, som att blogga (ut till hästarna. viktigt!), och övningsköra med pappa! När jag egentligen kanske borde kolla över skolarbeten och förbereda mig inför prov. Det är bara den grejen, att all min ork och inspiration för skolan är slut nu. Ändå har jag sex prov framför mig de kommande tre veckorna innan lovet. Hur ska det gå? Det struntar jag faktiskt i, det får gå som det går. Jag vet att jag klarar det oavsett.

Lina körde nån slags balansövning med bocker och en blomma idag på mitt huvud. Bra för att träna hållningen, för hållningen krävdes definitivt för att få allt de där att stanna kvar på huvudet. Undra tro om hon ogillar min hållning eftersom hon kom på tanken och började med det där, eller hade hon bara tråkigt? Värt att tänka på! Nu gnäggar hästarna (typ) så jag drar ut!

One step beyond

Nu är det skolan som gäller, har en väldigt dålig hårdag också, men ska inte låta det trycka ner mig. Cycklingen till bussen gör det säkert mycket bättre. Eller vad tror du? Sitter och lyssnar på beatbox klipp från Linas blogg, var ju inne på det där ett tag. Märkte att jag inte hade någon talang och la ner det igen.

Vad tycks om mina korta karriär?

Maybe just sad

Nu ska jag sova, och tro inte att jag är depp eller något! För humöret är på topp och jag taggar till sommaren som tusan! Ha det bra, för de ska jag! Dessutom gillar jag den här bilden, sorgligt nog ser nettan lite avtaggad och trött ut! Menmen, bara ett ögonblick!


Forever

Det här kan låta en aning tragiskt och komma lite väl plötsligt, men jag satt och funderade. På hur fort livet kan ta en annan vändning, man vet aldrig vad som händer eller vad som kommer hända. Alla vill leva det ultimata livet, ni vet det där om en bra uppväxt, hitta den rätta, skaffa barn, bli gammal, vara frisk, må bra. Ni vet allt det där vanliga som alla drömmer om. Men man vet aldrig hur det blir. Jag ska leva det där livet, och det ska bli inihelsike bra också. Men ifall att allt skulle ta en annan vändning och ta slut lite för fort så vill jag att alla ska veta att på min begravning så ska den här låten spelas. Det är en av de mest underbara låtarna som finns, självklart Håkan. En låt som kan gå på repeat om och om igen, natten och dagarna igenom. Nu ska jag inte dö, definitivt inte! Hemska tanke! Jag ville bara få det här nedskrivet!




When you say nothing at all


Du säger att kärleken aldrig var till för dig
att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
säger att den delar sig vid kinden
och blir hel igen bakom dig
varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt
natten lång och hon du älskade en gång
och kanske älskade, spelar det någon roll
nej kanske inte, kanske allt i egentligen.

Vad vore världen utan Hellström? Eller rättare sagt min värld! ♥


Strangely blessed

Alltid roligt med helt nya besökare. Det händer inte så ofta, man har ju sina kära återkommande vänner som besöker en. Idag hade jag däremot väldigt många fler besökare än vanligt och dessutom tre kommentarer från tre för mig helt okända människor. Trevligt! Trevligt att bloggen blir lite uppskattad från annat håll! Det gör en peppad till att fortsätta med mer bilder och intressanare inlägg. Nu ska jag och mina väldigt amatör mässigt gjorda franskt manikyrerade naglar sova. Jag har kommit av mig med det där med naglar. Konstigt, det var ju liksom min grej förut. Godnatt!

p.s fråga mig inte varför det finns två likadana inlägg, det finns bara ett inlägg för mig i arkivet så jag kan inte göra någonting åt det.

Paradise city

Härliga lediga dagar! Blogg uppdaterandet skiter jag i vid fint väder, då vill jag vara ute! Tänker inte kasta bort solen framför datan som jag gjorde hela förra sommarlovet. Nu ska jag njuta av varje sekund! Jag har miljoner veckra bilder, från mina & Nettans senaste dagar. Från våra uteritter, promenader och glassätande. Hoppas det här får hålla i sig nu, för då blir jag lyckligast i världen! + att jag kommer få ett starkt skelett av allt dagsljus som ger mig D-vitamin. Där fick jag in en liten bit av det som jag har pluggat på tills provet på torsdag också!

Paradise city

Härliga lediga dagar! Blogg uppdaterandet skiter jag i vid fint väder, då vill jag vara ute! Tänker inte kasta bort solen framför datan som jag gjorde hela förra sommarlovet. Nu ska jag njuta av varje sekund! Jag har miljoner veckra bilder, från mina & Nettans senaste dagar. Från våra uteritter, promenader och glassätande. Hoppas det här får hålla i sig nu, för då blir jag lyckligast i världen! + att jag kommer få ett starkt skelett av allt dagsljus som ger mig D-vitamin. Där fick jag in en liten bit av det som jag har pluggat på tills provet på torsdag också!

The look


Sitter och tittar på bella & tyra show. Är fruktansvärt glad för att jag inte pratar stockholmska! Nu ska jag ut till Myska, och rida ut en tur sen blir det fram till stallet och sköta om Jasmine och rid ut på henne med Jeanette! Underbar dag, förutom vädret och pluggandet som ska in. Det löser sig så klart!
Eftersom både Lina & Champe mina trognaste följeslagare har länkat mig i sina bloggar, så känns det som om det var en liten uppmaning till mig att länka dem. Varsågod!
http://linanyren.blogg.se
http://edmanjeanette.blogg.se

Har laddat hem sex & the city också, pinsamt att man fortfarande inte sett den!

Playback time

Det var ett litet tag sen nu, fyra år snart! Hur är det möjligt att tiden kan gå så fort när det känns som det var igår jag tog bilden? Herregud! Om fyra år igen så är jag 21. Snälla stoppa tiden innan jag får sitta och dra strån från min egen haka! Det gäller att ta vara på tiden!

 

Let´s get loud

Nyss hemkommen från ridskolan, lånade ut min häst idag och det var riktigt roligt att sitta och titta lite. Det gick så bra så för Matilda och pysken. Matilda & Champe gjorde dock ett litet misstag när de gav deras mobiler till mig, lämnade en liten hälsning! Fick ett mail idag av min historia lärare där han skrev att jag fick mvg på det senaste arbetet igen och det innebär att jag kommer gå ut med ett mvg i historia A. Det känns lite overkligt efter vad man trodde att man väntade sig i höstas, fruktansvärt har det varit men jag kan inte säga annat än att jag förtjänar det där betyget. Det känns så jävla bra! Räddade min dag efter att jag sumpade mitt mvg i matte, (tror jag iaf.)

Min hälsning till Matilda& Champe! Ett bevis på hur mycket dom tycker om mig!


Meet me halfway

Kul att man fick springa efter bussen då som en jävla dåre, bara för att Lina Nyrén upphöll mig med sitt snack om cirku imorgon. Jag blir ju så okoncentrerad av det, okej, jag kanske hade sett fel på busstabellen med åtta minuter, men det är bättre att jag skyller på Linus så slipper jag framstå som korkad. Nu kan jag i varje fall med all säkerhet säga att jag ligger på minus hos masken, jag som legat högt där uppe på plussidan ett tag. Vi som till och med hejjat på varandra, sorgligt. Nu börjar de vanliga strama mornarna igen, med inte ens en nick som svar till mitt glada hej. Bara för att jag blev tvungen att kuta över vägen framför bussen så han fick tvärnita. Sorgligt! Men jag ville verkligen med den där bussen. Det var en fruktansvärd prestation, trodde jag skulle spy efter att ha kutat de där 100 metrarna. Förstod då att jag inte skulle orka träningen. Mår lika illa idag som igår, som tur är så tar syster Myska ikväll på träningen!

Vacker utväxt va? Dax att färga snart kanske!

Walk the line

Jag är hemma och är sjuk idag, mår illa som satan och huvudvärk har jag också. Kanske därför jag var så trött igår. Jag kämpar fortfarande med våran lilla katt vid namn Spjöveln, när växer han upp och blir riktigt katt? Han ligger här och växlar ständigt med att bita mig i armarna, händer med att slicka mig på händerna. Han förstår nog inte varför jag inte förstår vad det är för kul med att bita i hörlurar sladden eller knapparna på koftan. Puuh, nu har han lagt sig ner och kurrar i mitt knä igen. Får se hur länge den lugna stunden håller i sig. Laddade ner vlc, och tro det eller ej nu kan jag åter igen spela upp mina videoklipp från maskeradhoppningen -07. Jag har saknat att titta på dom, snacka om att de piggar upp. Det året vann jag & Amanda som fågelskrämmor. Undrar vad man ska vara nu i år för att hålla samma klass som de tidigare åren?



Stereo love

Hängde med Champe till Valbo efter skolan, jag vill in och shoppa en hel dag någon helg. Antar att man verkligen inte har tid med det innan skolan, sjukt mycket nu. Champe shoppade på som vanligt utan någon hellst ångest över att det kanske skulle vara möjligt att pengarna var slut nästa gång hon drog kortet. Medans hon köpte flera kassar hittade jag ett linne och sporrskydd. För att inte champe skulle känna sig som en shopoholic så bar jag några av hennes kassar. Kan man ha snällare vän? Haha, nejdå! Det var ju inte hon som stod och tittade på när någon bar upp säkert 20 hopplattor på ringfingret.

Min snygga cowgirl!


Green light


Lugn dag idag, hur skönt som hellst! Vårbruket är igång också, det blir så fint på åkrarna. Satt i brorsans fönster ett bra tag idag. Dock så har man en spårponny. Nu ska jag ner, och sätta mig i soffan för första gången på den här veckan. Det känns så iaf! Tidig kväll ikväll!

The way I mate

LÖRDAG KVÄLL
-
Åkte in till Gävle cruising med bästa Champe! Träffade på vårt crew där, bestående av Lina, Fanny & Fannys vän Oliver. Hade galet trevligt! Träffade även på två stycken HR´are som hängde på. Sista två bilderna lånade av en av dem,hannamklarsson.blogg.se



Cotton eye joe

Helgen har varit fullspäckad och strålande! Inte en sekunds vila tror jag. Därför gör jag två separata inlägg nu.
-
LÖRDAG FM/EM:
Stalljour med Syster och Jeanette, röjj istallet! Även om vi inte en enda medhjälpare (jag var visserligen syrrans medhjälpare, men endock). Så gick det riktigt bra, det blev stalljourspizza till lunch, åkta fram till atlanta och käkade. Tydligen äter man nästan alltid pizza på stalljourer. Där är jag faktiskt lite orutinerad och måste erkänna att jag inte har haft en enda joursdag sen jag var 12, tror jag iaf. Andra sidan så har jag egen stalljour här hemma varje dag. Red ut med ett litet gäng sen, glada hästar + en  överlycklig ponny.





Move you ass


Nu jävlar händer det grejor här, köttet börjar bli klart! Grillning med världens bästa Champe!
Evolutionsläran säger jag bara, evolutionsläran. Vet ni inte vad det betyder, googla! Jag är den starkaste och jag kan mörda för resurser, resursen i det här fallet är Champe. Jag vill ha henne för mig själv, för min egen överlevnad!

Hero of war



Jag tror bilden säger allt!!!

Smack that


Det är något speciellt när man precis har läst klart den sista raden, skänker en sista blick, trycker på spara och knäpper ner sidan. När man sedan trycker på skicka knappen och ser att det kommer iväg. Det är definitivt någonting speciellt med att skicka in ett färdigt arbete, när man väl förstår att det är färdigt. Arbetet i mitt fall var en utredande uppsats om alzheimers. Nu är det klart, intalar jag mig om och om igen. Precis avslutat frågorna på naturkunskapen också. Nu ska jag lämna datan och kanske göra tidigare kväller än efter tolv, eller ska jag fortsätta njuta av dagen i min säng framför en film. Med gott samvete och med för en gångsskull låg stressnivå.

Idag hörde jag att man går upp i vikt av att sova lite, vet inte riktigt vad jag ska tro, men efter att ha klurat lite så har jag hittat rimliga anledningar till att det kan stämma.


Rise up

Kort och gott. Jag är bra, jag kan mycket, jag ska ta för mig, för jag kan ju. Jag är väldigt duktig, jag ska visa det, men inte skryta om det. Det räcker ju om jag säger det då och då kanske. Gud vad duktig jag är!

GODNATT!

p.s den här sommaren kommer konstaterat bli den bästa hittills, kan kanske nämna mer imorgon!

Hold on

Hellström min vän, när får jag se dig nästa gång? Alltför längesen nu! Jag måste i sommar!

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig

Nu ska jag och mitt snorgröna nagellack gå och ta bort sminket och krypa ner i sängen. Jag ska somna till Håkans underbara röst. Helt strålande vad lycklig man blir! Skiter i allt annat, han hjälper mig i genom min förtidga demens.

Godnatt!

Distance

Vart har jag mina tankar? Inte med mig iaf, kanske har glömt dom på samma ställe som jag har glömt mina vantar. Bara det att jag glömmer mina vantar någonstans och sedan inte ens minns när jag hade dom sist säger sig själv. Jag är helt blockad i huvudet, ingen aning hur det fungerar. Jag har till och med minnesluckor från vissa tillfällen eller glömmer bort vad man pratar om mitt i en mening i ett samtal. Imorse glömde jag varför jag hade ställt klockan så tidigt, så jag steg aldrig upp, sen idag har jag glömt bort att äta mat, både frukost och lunch. Det är frustrerande. Jag som alltid har kommit ihåg varenda liten detalj. Tror jag har väldigt mycket att tänka på bara, allting kan inte få plats inuti mit huvud. Det här sommarlovet kommer jag definitivt behöva. Bara ett 20:tal skoldagar kvar nu. tänk positivt tänk positivt tänk positivt. Det ska gå ända ut! Haha ytterligare ett bevis, nu skulle jag skriva nåt men glömde precis bort vad det var. Satan...Just ja, man skulle kunna tro att jag har drabbats av alzheimers, alla symtom tyder på det. Men det kommer ju utav en anledning, en överbelastning på hjärnan. Kanske dags att chilla lite, annars kanske jag blir den första 17:åringen hittills med alzheimers. Kul att vara unik.

Sweet dreams

Nu är det dags att dra till bussen. Jag blir så arg på mig själv, jag skulle ju upp och göra klart svenskan imorse. Istället ligger jag och sover så skönt i sängen, jävla slarvpotta. Nu får jag ägna kvällen åt det istället. Hörs!
Snart fyller jag år btw, jag vill verkligen ha en laptop! (Gud vad jag skulle bli snäll & duktig hemma då) Justja, mamma brukar ju läsa min blogg, undrar om hon läser det här? Eller om hon låter bli att säga att hon läst. Man kan ju undra!





EDIT: Jag ska från och med idag bli den mest ordningsamma personen i det här huset! Slå den om ni kan!

Schools out for summer

Skön dag, sånna här dagar får mig att bli jäkligt pepp på sommarlovet. Tänk att ha fria dagar utan plugg i 10 ela veckor, låter det inte underbart. Att vakna upp helt utan bekymmer och bara ta dagen som den kommer. Den här sommaren ska jag leva, ta vara på varenda liten sekund. Allt som jag ångrar sen förra sommaren ska tas ikapp nu, datan är då ett avslutat kapitel i mitt liv. Förutom när det gäller att uppdatera bloggen lite då och då. Vart fram till Biblioteket med Champe idag, hittade lite intressanta böcker om alzheimers, hämtade ut och lämnade in ansökningsblanketter om feriejobb i sommar, köpte glass och satt oss som stekare på våra mopeder och åt upp dom i solen (läs skuggan & blåsten). Måste medge att det känns lite konstigt att åka moppe nu, lite töntigt nästan. Jag vill ha bil bil bil. Sen drog vi ner till ridsportbutiken sen vidare till solariumet.

Nu har jag nyss blivit klar med den utredande delen på min uppsats. Funderar starkt på att göra klart det andra vid ett annat tillfälle i veckan, nu ska jag ut till stallet och sen baka kladdmuffins med min andra halva.

HÖRS!

Dancing the whole way home


Godmorgon!
Jättefint väder ute idag igen, nu börjar man nästan bli bortskämd. Det gäller att inte glömma bort hur vintern var, annars kanske man börjar klaga om inte solen är framme snart. Jag som har ett löfte också, inte klga en enda gång på vädret nu i vår/sommar. Har klarar mig än sålänge, och ska fortsätta med det också. Ledig från skolan idag, studiedag igen. Nu ska svenska uppsatsen bli färdig, ja iaf de största skriftliga delarna. Hörs senare, nu ropar mina ost/marmelad mackor på mig.

p.s det slog mig nyss att Miss Li kommer till Ockelbo i sommar, då behöver jag inte åka till Borlänge för att se henne. Jag kommer få ångest över peace&love.

Summercat

Nästan inte inne en sekund idag, har i princip spenderat hela dagen utomhus i hagen, med att stäna för hagen. Allt stängsel måste bytas och nya stolpar ska sättas upp. Inte lite att göra, vi har inte den minsta hagen i Ockelbo om jag säger så. Bara det att vi har gjort den ännu större nu, kanske kommer ångra det senare när hästarna vägrar komma och man får jaga dem runt runt runt i hagen. Eller gynnar den mig och min kondition. Det beror på hur man ser på det. Jag ska inte klaga, dagen har varit härlig. Ingenting annat att tänka på, bara varit utomhus i luften.


Lars, Vimsan & mamma!

Min lilla pärla, synd att hon skulle blunda men hon är vacker ändå. Kanske hennes pose det där?


Borstade båda pluttarna och gjorde dom tjusiga! Nyklippta och insmorda hovar!

Tjusigt som tusan!

She want´s to know

I know there's something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes, yea.
You've built a love but that love falls apart.
Your little piece of heaven turns too dark.


Writing to reach you

En och samma låt på repeat, jag mår jättebra nu, bättre än någonsin! Sånt här behöver jag ibland, påfrestade men så fruktansvärt skönt. Ingenting att tänka på, nu ska jag gå till sängs helt rofylld! Finns ingen bättre känsla än denna ! Sov gott!

RSS 2.0