Hero of war

GODNATT! En liten förändring på bloggen har skett! Hittade en bild sen skolfotot i ettan, er tillgodo!


Beautiful mind

Datakunskap, suck! Skönt när den här värdelösa kursen avlsutas! Fick nyss reda på att eneglskan är inställd idag  med, eller vi ska jobba själa. Vad gör man när man är klar och kommer från Ockelbo då? Ingenting! Fast med mitt humör på topp så gör de ingenting alls, vi tar det med ett leende. Sudda bort din sura min, eller hur var det Lina? Nu kommer han, the big teacher med stort B, måste återgå! Hare!


Heaven or hell

Inskränkta stadsbor, jotack!

Tjenis penis
Vaknade denna morgon med ett leende på läpparna, humöret är på topp det vill säga! Ser till och med fram emot idrotte idag som antagligen kommer innehålla antingen innebandy eller basket. Morgonen har gått riktigt långsamt, blev klar på en halvtimme, rekord typ! Nu bär de av till skolan, med en mp3 som batterilampan redan blinkar vitt på. Sorgligt men sant, då blir de att traggla gammal mobilmusik istället då!





Surrender


Sträck ut tungan så långt du kan!
Blev precis klar med idrottsarbetet, så behöver ni ett perfekt styrkeprogramm anpassat efter hemmet är det bara att lägga bud! Fick reda på provresultatet idag, blev ett starkt vg+. Helt okej, med tanke på att jag varken koncentrerade mig eller pluggade särskilt nämnvärt. Belönat mig med en härlig kopp chai nu! Jojo!

Still alive

Sitter på medicinsk grund nu, kommer snart få reda  på provresultatet sen förra veckan. Det här känns inte bra, jag slarvade mig igenom hela provet när jag vet att jag hade kunnat göra det så himla mycket bättre. Hur ska det gå? Inte trevligt alls! Skulle behöva lite lösa pengar så jag hann gå och köpa en macka innan körkoirtskursen. Har bara på kortet och har inte tid att dra till maxi. Hörs!

Call me


Nu drar jag till bussen! Skolan och Lina väntar, sen ska jag in på körkortskurs!

Lalala girl

Nu är mitt liv tillbaka igen, Champe ringde nyss och sa att hon var i Sverige!!!! :D:D:D

Burn in my light

Kattungar vart ska man börja? Vart tar energin vägen och varför ska dom tugga på allt? Pappa fick ett bitmärke i näsan idag och han hänger i mitt halsband hela tiden! Klas har fått moderkänslor på ett pappigt sätt. Igår drog han in en liten mus och lämnade på en av mattorna i hallen. Sist han gjorde dert var när Bertil var liten. Sötkillen då, han och Maggan skulle få det bra ihop!

han hoppar!

och biter sig fast!


Feels like the first time


Just idag känns livet lite lättare! Tänkte genom en massa grejer igår, och nu blir det nystart! Nyss vart ute med hästarna, stallet klart för dagen. Hur härligt som hellst. Myska skötte sig jättefint idag, förutom att hon blev lite stark. Hon lyssnade rätt bra för mina skänklar och jag kunde sätta ihop henne så pass att vi travade så sakta så vi nästan stog still. Livet känns också bättre för att jag kommer iväg till Borlänge idag och kanske just för att min statistik på bloggen har ökat igen. Jag som satt och kände mig så inpopulär här i veckan. Strålande! Nu måste jag ta ett tråkigt beslut på om jag ska städa eller göra klart styrkeprogrammet. Hörs senare!

Drop in the ocean

Mina planer för den här dagen har droppats i havet känns det som. Jag som var så sugen att åka till Borlänge en sväng. Nu blir man hemma med läxor istället. Orkar inte med dom bara! Okej, inte bara läxor. Ska fram och kolla på brorsans basketmatch tror jag, sen ska jag rida ut med syrran. Det är en pincipsak, jag hade sån lust att åka iväg bara. Får se vad som händer mot kvällningen!

Söta lillskrutten!


Leave my troubles behind

Förstår mig verkligen inte på min mage. Den lever sitt eget liv, den är helt normal innan jag äter men såfort jag lagt ifrån mig gafflen så ändrar den storlek. Då menar jag verkligen inte att den bara bli lite större. Nej, det ser ut som om jag skulle vara höggravid! Ingen överdrift! Blir tokig, fucking Benny! Nu ska jag ut och ta in Mysken från hagen så hennes mage också får chansen att svälla lite!

FÖRE:


EFTER:


Allvarliga fel, vad är problemet?


Use sombody


En till bild från gårdagen!
Nu ska jag ut och rida! Drog hem tidigare idag, helt meningslöst det där med hål i fyra timmar. Förressten Matilda jag tar min "onyttiga dag" idag. Håller mig nyttig ressten av helgen, men jag hörde ryktas om pizza ikväll!

Got left


Ibland får jag något ryck att jag måste prova nya saker, sminka mig helt anorlunda eller något liknande. Just för att prova hur det känns, slippa vara som vanligt för ett litet tag. Sen tycker jag att det är grymt roligt att spexa också. Kanske kan bero lite på det? Ingen aning, känner hur hela jag gör en revolt just nu. Jag gör allt jag egentligen inte borde. Spela roll, är glad iaf. Lyssnar på hoffmaestro & chraa förtillfället. Funderar även över lämpliga kläder till morgondagen. Jobbigt det där! Det var allt för mig nu ikväll, ha det!

We are golden

Usch träningen funkade inte alls idag. Vet inte vad jag hade huvudet eller tankarna någonstanns. Sånna gånger vill man vara bryta och hoppa av. Aja, nu är jag nyduschad, har en rykande het chai här brevid mig, samt en bit sockerkaka och bullängd. Helt redo för att kolla på nästa avsnitt av andra avenyn. Det enda som saknas nu tror jag är Lina Nyrén! Ha en bra fortsatt kväll!

I got it from my mama

Hittade en massa gamla bilder. Varav här är en bild på min saknade spanjorska. Bilden är tagen våren 2006 tror jag! Hittade även bilder på mig och Vilgot (en av mina gamla shettisar). Hur tuff var man inte på han då? En riktigt bjässe tampades jag med. Gud vad jag saknar den skrutten ibland, på tal om skrutten. Tittis bebis är här, måste ner och pussa på han.



So much of not enough

Hoppade skolan idag, kände inte för att åka! Har istället tagit det hur lugnt som hellst. Tog sovmorgon, kollade på "luftslottet som sprängdes", skulle ut med Vilma men inte ville den slyngeln komma heller. Det var ju så mycket roligare att springa runt, bocka och pipa. Skruttan. Träning ikväll, det blir privatlektion igen Jag börjar känna mig riktigt bortskämd med det där. Dom i gruppen före rider sex stycken tillsammans och trängs sen kommer jag efteråt och får lektionen för mig själv, VIP? Jag klagar verkligen inte! Efter träningen i söndags så hoppas jag på samma känsla idag. Då var Myska helt underbar, hoppashoppas idag med.

Ska sätta mig och skriva ihop ett styrkeprogram nu, iaf kolla på det.


Let go


Maybe we make a deal, maybe together we can get somewhere. Anyplace is better. Starting from zero got nothing to lose, maybe we'll make something.

Vilken dag, har inte fått ett dugg vettigt gjort, förutom att klippa håret då förstås. Varför bryr jag mig inte om provet som kommer imorgon? Varför har jag inte pluggat ordentligt? Och varför stog jag över att rida Myska när jag ändå inte lärde mig någonting när jag pluggade? Många frågor för ett trött huvud som tänker på kläder. Det här är inte min stil, måste göra någonting åt det. Eller kanske de är nyttigt att släppa lite på tyglarna för en gångs skull. Struntar i vilket, nu ska jag återskapa minnen med neverstore!



p.s nya frillan på bilden

keep on walking



Vilken dag! Har hållt fullt tempo hela tiden känns det som. Tränat båda hästarna nere i ridhuset, inte varje dag man gör de eller. Sen vakna innan sju när man har lagt sig fyra. Hur normalt känns det? Säger väl som jag sa till mamma efter nyår, "det är självförvållat"! Inte kan jag kocentrera mig på skolan heller, har prov på tisdag och har kanppt kommit igång med plugget än, men det får bli lite som det blir. Måste släppa kraven på mig sjäv, men tyvärr blirt man lite bortskämd när man får högsta resultat på de flesta proven och inlämningarna, då höjs kraven gradvis och man kan inte göra någonting åt det. Men jag behöver verkligen inte mer än vg, så jag måste börja bli nöjd. Tänker inte spendera hela mina dagar med att tänka på skolan och alla läxor. Nej, helt klart inte värt det! Klippa mig imorgon också, hur skönt blir inte det?


What is love



Fest i Matildas lägenhet igår, kvällen var strålande! Idag har jag vart på träning med Myska, det gick hur bra som hellst. Hon var superfin och törs jag säga att jag också skötte mig eller låter det skrytigt? Jag är inte så bra på att ge mig själv beröm. Kanske ska försöka börja? Ska äta nu sen plugga lite, sen drar jag fram och hoppar Vilma. Måste försöka mig på det igen nu och jag ska starta henne. Aja stripsen ropar!

U smile


Godnatt!
Nu är räven borta från mitt huvud och jag känner mig inte längre skallig. Kanske kommer mitt liv få en ny vändning nu och de kommer bli roligt att visa sig bland folk? Ingen aning man vet aldrig! Ska upp tidigt imorgon och rida Pysken innan Lunch.

Can we chill


Naturkunskap med Lina! Spårade lite i början!

rise an fall

Vilken dag! Mår illa av trötthet och samtidigt vet jag att jag måste ta mig en trappa ner och sätta mig att plugga medecinsk. Fastän det tar emot rejält att göra det på en fredagskväll. Vill hinna med att slänga i färg i mitt hår också, räknade ut idag att det var ungefär 13 veckor sedan jag gjorde det sist. Kan ni tänka er hur jag ser ut? skabbräv! Bokstavligt talat räv. Nu ska jag inte sitta här och klaga efter måndag kommer allt kännas strålande, med ny frisyr och en färg som ser fräsch ut! Skulle gjort som Lina idag, lagt mig i en soffa i korridoren och sovit en timme istället för att plugga!

Nu ser jag fram emot morgondagen istället, som innebär att man ska ta sig till farmor och fira hennes 60:års dag med mat och fika, sen mot kvällen blir det hemmafest hos Matilda.



Hur rätt ser inte det här ut?

Proud mary

Har nyss haft muntligt historia prov igen, värdelöst! Sitter som vanligt och väntar, väntar på bussen. Imorgon är en dag som jag verkligen inte ser fram emot. Kommer att ha ett hål på ungerfär fyra timmar mitt på dagen, och det finns ingen buss som går så pass lämpligt att man kan ta sig hem. Jag kommer bli tvungen att plugga, och det undviker jag så gott det går nuförtiden. Undrar vart Lina är, kanske ska leta upp henne?

EDIT:Läs inte detta inlägg, ångrar mig att jag skrev det. Så jävla tråkigt bara! Onödigt!


Dear mr(s) president

BILDEN SÄGER DET MESTA! LÄS BLOGGEN!
LINANYRÉN.BLOGG.SE

As tears go by

Träningen idag gick super även om jag inte hade min lilla Mysk. Nu har jag precis kollat på andra avenyn och sängen väntar. Fortfarande inga kläder tills imorgon och inför provet har jag inte pluggat ett dyft. Ändå så bryr jag mig inte så mycket, det kommer gå bra ändå! De löser sig alltid! Nu orkar jag inge mer, godnatt!

Slice me nice

Överlevde jag fotbollen idag? Knappt!
Har kommit fram till att mitt misslyckande i lagsporter måste vara därför att jag aldrig har har gjort någonting i ett lag. Jag har inte den känslan där jag kan känna av och sammarbeta med en massa andra människor. Samtidigt som plötsliga händelser dyker upp. Jag har alltid bara haft mig och hästarna att tänka på och vet redan i förväg vad som kommer hända och dyka upp. Allt finns redan på papper, redo att följas så gått det går. Duger det som ursäkt till mina forna dagars försök till lagsporter? Nej, jag håller mig till mina små älsklingar ja!

Du är den bästa, mitt allt, min första riktiga bästa vän! För mig är du allt!

Black hole sundown


Sometimes I feel like I don't have a partner
Sometimes I feel like my only friend
Is the city I live in, the city of angels
Lonely as I am, together we cry.


The human instrument

Jag har ett mål, att få en lika rolig blogg som Lina Nyréns är! Sitter i skolan och beklagar mig samt väntar på datakunskap. Kanske hon kan ge mig lite bloggtips om jag hjälper henne med hennes bloggdesign. För där vet jag att hon faktiskt har lite problem för tillfället. Imorse var livet inte lugnt för min del. Stressade som en uppstressad kyckling eller nåt liknande. Fastän jag gick upp så tidigt och bra så försvann minutrarna i rasande fart. Sprang runt utan kläder alldeles för länge. Varför Närmar sig alltid klockan åtta så fort.? Ingen aning faktiskt! Nu ska jag ägna mig påt att psyka Lina, kanske hinner med att penna henne lite också. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Justa ja fotbollen.....

Under the bridge

Nu går jag och lägger mig, med flätor i håret och stor klädsångest. Kanske ännu mer ångest över att det är fotboll imorgon på idrotten. Vad ska jag ta mig till? Kanske jag får försöka skärpa mig och lura dom andra att jag egentligen inte är helt kass och spela proffs? Mena för om de inte funkar så får jag väl köra min nyinlärda moonwalk och impa alla med? Då kanske vi till och med kan glömma fotbollen. Jaja, ska iaf försöka låta bli att ramla över bollen. Nej jag kör på moonwalken, strålande idé!

Never thought


BRB! Håller på att lära mig moonwalk!

Straight up

Jag måste vara världens bästa kattvakt! Satt inne med lillgöran nu ikväll, medans Matilda var ute med min lilla ponny. Han var överallt och ingenstans, lyckades leka med han samtidigt som jag läste historia & naturkunskap. Värdens sötaste, därför fick han lite kattgodis. Han heter inte Göran egentligen men jag tycker han passar riktigt bra i det namnet. Sovmorgon imorron, går upp och fixar hästarna innan skolan, måste beställa en klipptid också. Har äntligen bestämt mig för hur jag vill ha det!



Så fort han fick chansen och inte trodde att jag såg så slängde han sig fram och spöade upp mitt ben.


Whiskey lullaby

Godnatt världen nu ger jag upp för idag!
Lägger mig i sängen och kollar på idol dvd´n från -04! Det är nog de ändå året jag tyckte programmet var bra och följde det. Har de lite jobbigt just nu, eller inte bara jag. Man kan fråga sig sjlv och undra när ska det här ta slut? Och varför gör det de aldrig, någon lösning måste det ju finnas men när ska den dyka upp. Jag orkar snart inte med det här, det finns heller inget konkret beslut jag kan fatta för att göra allt bra. Det ena tynger ner det andra och tvärsom. Nej lite ro och glädje skulle vara bra, det tror jag ska kolla upp om man kan köpa på blocket eller nåt. Tills dess, ha det bra!

This is my life


(Bilden tagen sen midsommras)
Våren är här! Törs man säga det?
Vägarna är fri från snö och is så jag och Champe plockade fram mopparna. Varför känns allt så mycket bättre när man kan ta sig fram själv? Underbart! Jag har haft min moppe i tre åt nu, gud vad tiden går fort! Nästa år så kommer den bytas bort till en bil. Jag i en bil? Inte riktigt min grej, men de löser sig väl med tiden. Drog hem rätt tidigt från Champe för att kunna rida medans de fortfarande är ljust, men tror du hästarna kommer då? Mamma hade tydligen redan jagat dem fram och tillbaka i hagen några gånger för mycket.

Lycka till, till Anna också i Eurovision!

Dont bring flowers



Jag är så trött på mitt hår! Räcker det som inlägg? Usch, det är så tråkigt! Ska passa på och informera er också, se inte alice i underlandet. Inte väl spenderade pengar!

Radio girl


En av världens längsta skoldagar på länge tror jag, hur ska det här gå när jag måste ta bussen in innan klockan sju på fredagar? Det blir hur tidigt som hellst. Lunchade på donken idag med Linus, strålande! Kom på alldeles nyss att jag ska in till Gävle med Champe efter skolan och då måste jag köpa mat igen. Suck, hoppas det inte blir donken bara. Men nettan gillar inte att sitta och knapra sallad på ett café heller. Kanske vi tar en pizza då, äsch det löser sig! Ska iaf kolla på alice i underlandet. Har inte så höga förväntningar, de brukar bli besviket då. Bokat en kärleks par soffa med nettan, great! Nu ska jag och min bonauqa med Ockelbo vatten fortsätta och faktiskt koncentrera oss på lektionen. Hörs!

Btw så har jag min "hellström" tröjja på mig idag, så jag sitter här med han i lurarna och drömmer mig bort. Konstigt hur allt kan bli så underbart när hans musik är närvarande.

 


River queen

Nu har jag fått mitt liv tillbaka igen, datan! Haha, nej verkligen inte där överdrev jag faktiskt. Jag har inte ens saknat den lite! Ifs så har jag haft en annan data under tiden, men det är inte samma sak. Nu är jag anmäld till en körkort kurs, vet inte men det känns litte främmande med att jag ska köra bil. Det är inte riktigt min grej, moppen är min grej! Utgången imorgon är inställd och det känns hur surt som hellst, nu blir jag väl hemma ändå. Det finns inget annat att göra ju. Ingen annan fest, inget annat ställe. Jag lackar ur! Tack och adjö!


party like a rockstar


Taggar tills fredag då det äntligen händer nåt, jag har inte festat sen nyår och det känns fruktansvärt! Hoppas på att de kommer bli great! Ska ut med syrran och rida snart, känns som det också var ett år sedan sist. Hur det kan bli! Det fina vädret håller i sig och snön sjunker undan för undan bort, kanske man kan våga hoppas på att man får uppleva en sommar igen. Jag måste ha världens tråkigaste blogg, men det kanske blir så när man är tråkig som människa. Eller hur Lina? Nej, men seriöst. Om någon läser den kan man inte ha kul heller, knas! Nu ska jag ner och fortsätta hoppas på fiskbullar medans jag ströar i stallet. Livet leker!

Pool of booze

Fredag
Har vart in till Valbo idag, kollade efter ett par ridstövlar och hittade ett par. Jag har velat haft ett par mounatin horse så länge jag kan minnas, och nu har jag det i min ägo. Tack mamma! Tävling imorgon, måste åka innan sju, det känns lite jobbigt men löser sig nog. Ska snart ut och skritta på snuttan eftersom hon fick gå rätt länge på dressyren igår. Senare ikväll blir det knoppning för hela slanten, tur att man har hästskötaren till sånt, haha. Köpte även ett par andra skor idag och lite underkläder.



Viva la vida

Jag är alldeles för överlycklig för tillfället!!!

I love you always forever


Andra dagen som datalös. Har förtillfället smugit in på kontorsdatan så här sitter jag nu. Eller smugit och smugit, det är okej att jag sitter här men jag kulle föredra den andra. Ska snart ut och hämta in all utrustning så blir det smörjning. Sen träning ikväll. Jag skulle ha velat filma igår när jag red Myska. Hon var strålande på den förvända gaaloppen i båda varven och höll sig samtidigt i låg form. Det känns jätteroligt att man har tagit ett steg till nu på träningen, jag har tragglat och kört alla basic saker nu i ett år. Eftersom det äntligen sitter nu för oss så vill jag fortsätta framåt med min träning. Ska så småningom starta LA med henne, jag har bara tagit det så föriktigt nu. Nästa tävling, då tror jag nästan att jag anmäler mig. Fast vi får se!

Happy days

Måndag
Får ytterligare en dag med min älskade. Den slipper dessutom åka utomlands, åker vidare till Gävle imorgon istället. Skriver som Lisa Nillsons låt, ett långsamt farväl. Åkte in till Gävle idag med Jeanette, gick mest runt och kollade och växlade med korta promenader i snöstormen. Hittade en blå/vit randig tröjja (Hellström inspirerad). Lyckades även spilla en hel mugg med chai över mig på tåget. Hur fan går det till? Det var chai på mig, i mig, på golvet, väggarna, i håret, i väskan, plånboken, i jackan? Fattar inte hur det hamnade överallt. Självklart med Chames högljudda asgarv så gick det ju inte att undvika folks undrande blickar heller. Men jag förstår henne, det måste ha sett rätt kul ut! Nu väntar jag på min första dam som ska komma hit efter hon har gjort klart sitt i stallet. Ha det bra, nu kanske vi inte hörs på ett tag igen, eller gör vi? Ingen aning ja, puss!

Min älskade? Undrar om det här verkligen är hon?

Hur lyckas man?


I like to move it

Farväl nu åker min data till Lettland!

RSS 2.0