De som sätter guldkant på vardagen

Ikväll ska jag in till Gävle med favoriterna! Vi ska dra en fika och se en film på bio! Det var väldigt väldigt längesen vi träffades alla fyra samtidigt nu, så det kommer bli riktigt trevligt! På tal om något helt annat, jag slutar aldrig förundras över hur ljust det redan har blivit om dagarna. Jag kollade ut alldeles nyss och såg att de var lika just som det var mitt på dagen, så jag trodde att klockan var runt tre. Men den är ju fem, och det är hel ljust och solen lyser. Är det inte fullkomligt underbart??



14e bilden: En bild som påminner dig..

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Svar på kommentar;

hahahaha Lina, jag förstår att du var den som kommenterade anonymt! ;)
Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska publicera din kommentar eller låta bli. Kanske ja ska göra, visst kan de då ske lite misstolkningar men samtidigt så måste det kanske också bli liiite pisamt för dig nu när alla vet att de är din kommentar.. hehe :) + att du nyss skaffat pojkvän! Haha okej, jag ska fundera lite på om jag publicerar eller inte, men min challenge.. fan Lina den är ju brutal! :O


13e bilden: Du och någon klasskompis

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Äsch, jag kan inte välja ut nån av er! Ni är bäst allesammans!

Tack på förhand

Okej, what´s up peepz? Min uppdatering är inte på topp, det kan jag medge! Men jag vet ju inte vad jag ska skriva om.. Kan inte alla ni stackrar som läser det här tråkiga inlägget just nu kommentera ett ämne eller nåt sånt som jag ska blogga om i nästa inlägg? Jag vet att alla ni nu tänker efter vad som skulle kunna vara intressant, ni kanske kommer på något.. eller inte kommer på något. Men oavsett de så kommer ni inte kommentera ändå eftersom ni tänker "jag orkar inte", eller "det får någon annan göra istället". Men snälla jag ber er, och befaller er! Skriv ett ämne nu på en gång, det är inte alls svårt! Kommentera anonymt då om de känns bättre! ;)

Puss på er och tack på förhand!

Städa är också kul

Skönt som satan, en veckas lov nu! Väldigt väldigt behövligt! Är så skoltrött så jag skulle kunna spy på allting. Jag vill inge mer, jag vill ta studenten nu i vår! Men de är inte mycket man kan göra åt de inte. Ska städa av mitt rum nu, har jord över halva rummet hur man ny lyckas med det! Hade gött alla people som läser, puss!





12e bilden: En bild på din vardag

12e bilden: En bild på din vardag.

Olyckor händer så lätt

Träningen gick jättebra idag, Myska var jättefin och mer sugen än vanligt på att få hoppa. Hon kan inte stå still i ens en sekund utan hoppar istället på plats! Så grymt jävla roligt ursäkta språket, men min ponny har hittat sin hopp glöd igen. Den där förbannat underbart roliga glöden som jag älskar över allt annat! ♥
Tyvärr så avslutades inte lektionen som planerat, utan den fick avbrytas med räddningstjänst och ambulans indragna. Jeanette och bravve gick omkull över ett hinder och Jeanette landade olyckligtvis på nacken! Det såg så otroligt otäckt ut! Hon är inne på akuten nu och väntar på röngten. Hoppas allt går bra med dig stumpan! ♥

Mötte ett par pingviner alldeles nyss

Kom hem från träningen nyss, jag känner mig som en nedfryst fiskpinne eller något liknande. Fy satan vad kallt det är, finns det ingen gräns någon gång?? -23 grader nere vid ridskolan, kändes som dubbelt så kallt inne i ridhuset. Under en hel timmes aktiv träning blev jag aldrig varm, benen fortsatte att vara iskalla! 
Nej, de här är definitivt min temperatur gräns för att träna! Inte är de trevligt eller! Men Myska gick helt okej idag, söt är hon ju också så de är alltid något! 

Nu ska jag fixa mig en chai latte, rostade mackor och sedan frossa på det till big brother! 
Ha de så gött! ;) 

 

Godnatt Sverige & resterande världen


11e bilden: En person du kan berätta..

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Kuuuul då!

Jag missade bussen in till Sandviken med en minut! Den som aldrig är i tid annars, varför skulle den vara det just idag för? Nu går jag ut och rider båda hästarna istället!


Åker in till sandviken och köttar!

Tar ett bussen in nu till Sandviken för en idrottslektion! Egentligen är det emot mina principer att åka 80 minuter buss för en lektion, men nu gör jag det ändå! Får se till att kötta på som satan så att det inte känns sen som att jag åkte in i önödan! Nyss lagat lunch, det blev hamburgare, strips, avokado och ett glas vatten! Mende springer jag bort nu snart! ;)


10e bilden: Någon du tycker är ..

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.



Roligt roligt roligt...

Var ner och hoppade Jasmin nu ikväll, åh vad jag älskar att hoppa den där hästen! Hon är så ärligm nyfiken och framåt. Hon försöker i alla lägen, hur hon än kommer in mot hindret. Visst hon har lite svårt med att bestämma avstånden till hon ska hoppa ifrån, men det kommer och de får vi träna på. Jag vill inte mixtra med henne heller innan hindrerna, det är bättre att hon får komma överfund med hur det fungerar själc och lära sig att kontrollera det på bästa sätt, och så finns jag där uppe som ett stöd bara. Jag vill inte störa henne så någonting blir fel när hon själv är så glad! Andra gången som jag någonsin hoppade henne idag, vi ökade med en decimeter på höjden sen förra gången. Idag tog vi en oxer på 1.05! Vilken stjärna hon är! ♥


9e bilden: Någon i din släkt

9e bilden: Någon i din släkt.

Det här kan jag leva på länge!

Åh jag vet inte en vart nånstanns jag ska börja! Men Myska var helt otrolig idag, gud så hon förvånade mig! Min älskade lilla snutta, du kan ju bara du vill! Nollade första klassen, med näst bästa tiden av alla kategorier en liten b-ponny var nån tiondel snabbare! Myska var så fin och glad hela tiden och det var så roligt! Inför andra klassen kändes hon lite seg först när jag red fram utomhus, sen så fort vi kom in på framridningen med hindrerna så blev hon taggad igen. Skuttade fram och tillbaka och ville inte stå still! Jag kände mig tveksam över den klassen om hur de skulle gå. Tyckte oxrarna såg så breda ut och underlaget kändes ojämt. Men jag gav fan på att de skulle gå och de gjorde de! Hon var ännu finare i lc´n än i ld´n! Var högt över hindrerna och hade jättebra driv bakifrån! Hon ville ge mer men jag höll inne henne lite i fall att vi skulle gå till omhoppning, så skulle hon få ge allt då istället! På sista hindret i grunden så blänkte det till av banpersonalens reflexvästar och Myska blev lite fundersam över flaggvakten så där fick vi två stopp innan vi kom över! Men vi kom över iaf, och såhär bra har det inte gått på länge för oss! Myska ville, vi hade roligt och hon gjorde sitt bästa och försökte och det är allt som räknas! Jag är så stolt över både henne och mig, hoppningen är de bästa jag vet så lyckan skulle vara gjorde för min del om de kanske kanske kan börja funka igen! Det var trots allt runt fem månader sen vi startade en hopp klass senast!

Åh pluttan vad glad du gjorde mig idag! De här kan jag leva på länge! ♥

8e bilden: En person som du saknar

8e bilden: En person som du saknar.

Årsmöte

Årets årsmöte på ridskolan är nu avklarat, en ny styrelse är utfärdad och alla kom levande därifrån! Jag som var lite orolig innan hur detta nu skulle gå, men det gick bättre än förväntat! ;)
Banbygge direkt efteråt inför morgondagens tävling! Måste säga att jag tycker det är grymt dålig stil av Orf´s medlemmar att inte komma och hjälpa till, är det så en förening funkar?? Klaga kan man på andra men inte dra sitt strå till stacken själv inte. Vi var fem stycken inklusive mig som byggde och gjorde klart allt inför imorgon. Fem stycken, ska det verkligen vara så? Jag tänker inte sitta här och klaga, definitivt inte! Men folks lättja och själviska tänkande gör mig så fruktansvärt irreterad, alla ser till sig själva hela tiden!
Vi gjorde de bra vi som stannade och byggde iaf!

Men nu är vi en klubb som vill komma framåt och ur svackan så nu ser vi framåt och hoppas att allas inställning förbättras till nästa gång, right? För med dom här ställningarna till arbete kommer vi ingen vart med! Nu ser vi till och skaffar fram lite vilja och kämpar för de! Vi måste bli en enhet igen, och lära oss att ge och ta! Det här kan vi fixa! (:


Tävlingen är framflyttad ett par timmar imorgon, hoppas de verkligen inte blir kallare nu så vi blir tvungna att ställa in, för jag är så hoppsugen! Nu har melodifestivalen börjas, hade bra så hörs vi!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Pluttan pluttan hejj!


FEEEEST !

Sitter och röjjer med mitt gamla crew, Lisette & Jeanette! Vi får hoppas att de går vägen den här gången, men de känns lovande än sålänge iaf! ;)
Vi ska iväg på fest, det blir kult! Kan inte ladda upp en bild till kategorin 30 pictures idag eftersom jag är borta nu, får fixa det imorrn istället!
Puss !

Hoppträning!!

Nu drar jag på träning, hoppning ikväll! Det blir att träna bana idag inför tävlingen på söndag! Riktigt taggad faktiskt, vet inte när jag tävlade hoppning sist och det är ju faktiskt det bästa jag vet! Det spelar ingen riktigt roll hur Myska sköter sig, jag tänker inte ha några förväntningar för då kommer heller inga besvikelser. Men roligt ska de bli, det kan jag inte neka till!

Hade bra, skutt skutt!

6e bilden: En bild på dig och en vän du...

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Uppe innan tuppen!

Godmorgon godmorgon!
Idag har jag svårt att ta mig ur sängen, snoozade klockan fram fem minuter hela tiden för att få lite mer sömn. Till slut tog jag mig upp och nu har jag sminkat mig. Då ringer Jeanette som precis kommit på att vårt schema är ändrat och att vi kan ta åtta bussen idag... Så nu har jag två timmar till godo, inte tror jag att jag kan somna om heller. Det får bli en långfrukost med andra ord, härligt härligt!!! :D

Tack för idag!

Luften är rensad och de känns så bra så bra, hahaha! Jag tänkte säga godnatt till er nu, tror de får räcka för idag. En extra godnatt kram ger jag till Lina som lyckats få mig på så bra humör ikväll och gjort så jag skrattat hela dagen! Guld värt, haha! Vad glad jag känner mig, älskar att somna på den sidan!

Puss godnatt med er, imorgon väntar ytterligare en awesome dag men en hoppträning som gräddet på moset!

5e bilden: En gammal bild på dig själv

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Vet med all säkerhet att jag visat den här bilden förut, men om vi nu ska hitta en någorlunda "bra" gammal bild på mig så är det här nog kanske den enda bilden.. Jag har verkligen inte många "normala" äldre bilder nämligen! ;)
Det här är sommaren 2006, jag hade nog precis fyllt 13.

Ta mig härifrån

Social omsorg, studerar utvecklingsteorier! Det är onsdag eftermiddag, jag har ont i huvudet, känner mig fruktansvärt uttråkad, trött och grymt sugen på kex-choklad. Det är inte lätt när de är svårt inte! Trafikkunskap kvar på dagen innan man får åka hem till Ockelbo igen. Jag har träning ikväll, hoppas vädret inte blir kallare än såhär, för då får jag nog amputera både en och annan kroppsdel innan jag kommit hem från ridhuset igen.

hihi hade bra! Jag har precis rört på benen och fått lite ny och fräsg luft, härligt!

4e bilden: En bild på en konstig tid i..

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Jag älskar dig toka!

Alla behöver närhet, och att få kramas med Myska är de bästa jag vet! Det ska mycket till innan något slår den känslan! ♥

Ni kan få mitt tele nr om ni vill... ;)


Hej alla hotties, här sitter jag och är snygg! Jag fryser som en nakenråtta på grönland typ...
Har varit och gymmat idag på gästrike gym & fitness, men jag vet inte om gym är riktigt min grej ändå. Jag känner mig så malplacerad, men de kanske är för att alla runt omkring kan sin grej och jag står som ett stort frågetecken och undrar över hur man springer på ett löpband...

Nej, nu kommer hovslagaren snart så nu ska jag ge mig ut i den sibiriska kylan, mocka bajs ska jag också göra!

Hade bra, alla mina beundrare!!! haha

Sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort


3e bilden: En bild på någon i din familj

3e bilden: En bild på någon i din familj

Glad alla hjärtans dag!!!


Hoppat Jasmin!

Var ner och hoppade Jasmin nu på kvällningen, och så bra de gick!!! Över förväntan helt klart, och de var hur roligt som hellst. Jag kommer att fortsätta hoppträna henne nu, ska försöka med det i alla fall en gång i veckan! Jag trivs så bra på storhäst så ni anar inte! Även om de kanske inte såg speciellt snyggt ut (tänker på mig) idag, så kan jag lova att det var så mycket bättre än förra gången jag hoppade henne. Haha säger jag bara över det, tänk om Jeanette hade dom filmerna kvar, då skulle ni få er ett och annat skratt!

Nej vad nöjd jag är, känner mig glad i hela kroppen!!!


2a bilden: En bild på dig själv

2a bilden: En bild på dig själv.

En gammal barndomsvän!

Snart börjar melodifestivalen! Hoppas både programledare och artister skärpt till sig den här veckan! Jag vill ha en sevärd melodifestival, inget som jag blir tvungen att gömma mig under en kudde för att klara av att kolla på! Förra veckan skämdes jag! Fast samtidigt hade jag myror i hela kroppen eftersom jag skulle tävla dan efter.

Vi köpte hem pizza nu ikväll, jag som har slutat tycka om pizza tänkte först låta bli att beställa. Men sen kom jag på någonting som inte funnits med i mitt liv på många år, köttfärspizzan! Och så gott de var, hur kunde jag ens glömma dig kära gamla barndomsvän??


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med...

30 pictures

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


I´m not perfect, but neither are you


Den härligaste stunden i mitt liv!


Kolla på den här bilden, kolla inte ut genom fönstret! För mig skriker den här bilden sommar, peace & love 2009. Här låg jag njöt efter en vrålhet dag i Borlänge, min sweet sixteen! Solen hade precis slutat bränna och allt var så där precis underbart lagom varmt. Jag var trött i fötterna och hittade en tom gräsplätt mitt i folkvimlet där jag la mig och vilade under moneybrothets spelning i väntan på Winnerbäck & Hellström! ♥ Den där kvällen/natten är den hittills bästa i mitt liv, mitt bästa sommarminne någonsin! Så när jag kollar på bilden så upplever jag allt det där igen, och det tar mig bort från kylan och snön utanför. Därför att jag vet att det kommer en sommar efter det här med, även om den känns långt borta nu. I sommar vill jag på festival igen, jag måste bara hitta ett gäng som föjer med mig! Peace out bro! ;)

Snökaos!!!

Vilket väder!!! Herregud säger jag bara! Vaknade vid halv tre inatt av att det knakade i hela rummet, trodde att nån var inne på mitt rum men så var det inte. Kollade ut genom fönstret och förstod på en gång att läget ute inte var likadant som de var tidigare å kvällen. Snön yrde, det kräksnöade och vinden slog mot fönsterrutorna. Somnade om, men när jag vaknade tre timmar senare vad läget oförändrat och efter att ha pratat med både Jeanette, mamma & pappa så bestämde jag mig för att stanna hemma! Det var nog de bästa beslutet jag har tagit på länge i mitt liv. Jag ville inte sätta mig i en buss och åka Ockelbo-Sandviken efter dom där halkiga kringel krok vägarna! Dessutom fick jag veta i efterhand att jag ändå inte hade hunnit med bussen, det hade tydligen tagit ett tag innan dom kom fram till garaget och fick skotta undan drivorna där. Lika bra som de är nu, får fortsätta med mitt pluggande istället.

Jag och gud som hade kommit överrens om vår nu ju, trodde vi hade samma åsikter på det planet...Men den gamla räven svek mig och kastade en snöböll rätt i nyllet på mig istället! ;)
Vilken filur, härmed förklarar jag snöbollskrig!


Det är så jag säger det


Matte är inte min grej just nu...

Tror jag har ägnat hela mitt svordoms förråd åt matteboken idag, kunde jag fler så skulle den fått höra dem med!Jag förstår verkligen inte varför jag inte förstår någonting av matten! Det blir helt tomt i huvudet på mig, jag kan inte ens komma på en liten variant på en lösning, det går verkligen inte! Jag känner mig lika borta nu som jag gjorde under mina första år på högstadiet på matten där, då jag fick min första ig varning i ämnet. Fan, jag som låg på mvg nivå i matte A och nu står jag här och vinglar på funktioner i matte b! Äsch ska ägna min fredags kväll åt det här imorgon, lösa problemen tillsammans med Jeanette, det låter som en bra idé!
Nu går jag och hämtar in Myska från hagen istället, dags för träning igen! Nu ska jag hoppa bort alla tankar som rör sig i mitt huvud, åh vad underbart! Vet inte vad jag vore utan hästarna i mitt liv, dom är som balsam för själen!

I hold an eye on you


Sov gott, natten närmar sig!

Det är dags att sova, känner hur de bränner under ögonlocken nu. Träningen ikväll tog hårt på krafterna, det gick inte riktigt som jag ville men jag kan inte heller klaga. Jag ville ha henne som hon hon var i söndags, jag ville ha oss som vi var då, men man kan inte alltid kräva så mycket. Jag måste sluta vara en sån jävla perfektionist!!! Och inte bara gällande ridningen.

Puss godnatt, sköt om er!


1115


Imorgon ska jag åka buss utan Jeanette, gud så tråkigt! Hon är ledig men inte jag, hur de kan vara va! Men då kanske jag äntligen får ro att sova ut på bussen, vilket man inte brukar kunna göra med henne skrattandes och pickandes brevid sig! ;) Godnatt med er nu, ha de så bra!

Lätt veckans bästa!

Hahaha åh jag kan inte sluta skratta när jag läser det om och om igen. Folk som nästan börjar bråka och skryter om vad de har för utbildning och om vad de kan betala och inte betala för att få massera mig! Känns som om man i fortsättningen inte behöver sitta orolig över att inte få massage om man skulle vilja ha det... att man till och med kan tjäna pengar på att bli masserad, de visste jag inte!


1113

Asså Lina! Ditt gulliga lilla ansikte när du tror att segern är din! Du sitter där och ler över att du gjort 1112 inlägg, men faktum är att jag har gjort 1113 med det här ! (;
Puss nu får du kämpa lite till för att åter igen ta första platsen!


Älskade vackra Vilma!


Hur vacker är inte den här bilden? Vilma jag älskade tiden med dig, trots att den kunde vara riktigt tuff! Men ändå så lärde vi så mycket av varandra, du tog bort allt det osäkra ur mig! Tack!

Lungcancer.. :/

Sitter i skolan nu, skriver på en fallbeskrivning och Leif 65 som just fått de första symtomen av sin lungcancer. Stackars man, han har en svårt tid framför sig. Jag har inte riktigt bestämt hans öde än, om jag ska låta det bli positivt eller negativ. Men å andra sidan kanske man får skylla sig själv när man har rökt i över 50 år.
Jag är sugen på sibylla eller något liknande men har hört ryktas om att det vankas kebab gryta här i skolan... suck

Godnatt mer er!


Åh sicken bra dag!!! Skött stallet och ridit ut en lugnare tur på Myska. Hängt med mitt gullhjärta Jeanette och gjort saker som jag aldrig tidigare trott att jag skulle våga! Men ibland så kan man, trots att det är äckligt läskigt att bege sig ut på osäkert vatten! Godnatt! ♥

Sommarkänslor!

Ligger imin renbäddade säng och myser, samtidigt som jag rensar en massa bilder från datan. Ska sova alldeles strax, men måste bara lägga ut en bild som jag hittade först. Jag gjorde den i somras, under mitt sommarjobb som förvrigt vart det tråkigaste jag vart med om. Jag blev bara så glad av den, så vill visa!

Tankar ur mitt huvud

Jag intalar mig själv att inte bli besviken, sen blir jag det ändå gång på gång!
Nu orkar jag snart inte mer, jag vill ha klarhet och en rak linje att följa.
Inte snubbla på startlinjen jämt och ständigt
Jag förtjänar det inte, jag förtjänar också rättvisa
Men tydligen inte, vissa får kämpa mer än andra
Men jag blir väl starkare av det antar jag, eller blir jag verkligen det?
Känns som om allt är en enda röra i mitt huvud
Jag tänker för mycket, men vad ska jag göra då? Det är ju alldeles fullt av tankar i mitt huvud att tänka på
Snälla kom och pigga upp mig, är jag ensam så gör jag det bara värre än det är
Fast jag är bra på att vara ensam, jag är självständig
Oroa er inte, det ordnar sig
Jag har bara en tillfällig svacka, eller är den det?
Håkan Hellström spelas på stereon just nu, håkan är mannen i mitt liv
Jag älskar hans låtar, jag älskar texterna
Fast nu påverkar dom mig mest negativt, fan det ska inte vara så
Jag känner mig som ett neggo, det är egentligen inte jag
Men jag skulle så gärna så gärna vilja lyftas uppåt
Komma upp ur gropen som jag fastnat i med samma invanda mönster
Det är min tur nu, min tur att få lite flyt
Åh jag blir så fruktansvärt trött, jag kan inte ens beskriva känslan som jag känner
Nej fy, nu vill jag bara spy på allt
Jag har ont i huvudet också
Tårarna är så nära på att komma, men det är inte värt att gråta
Det hjälper ingen
Nej fan heller, det är min tur nu!!!

Vaggvisa för flyktbelägna

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat
Du är värd mer än allt fåglarna samlat
Inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött

Sov lilla klumpeduns sov nu sött

Jag säger till alla jag känner om dig
Den här klumpedunsen vet mer än mig

Dom slänger silverpärlor till svin
Må dina dagar bli guld i ditt liv

Dagen vet vad som väntar dig
Att natten kommer och hämtar dig
Vägarna som du strövar på nu
Hmm… där stoppar ingen mur

Somna nu och spring till världens ände sov nu
Och må du springa länge

Somna nu och spring till världens ände, sov nu
Jag hoppas du springer länge


Så sant! Godnatt med er!


Rävskräcken :S

Skulle detta hända mig en dag, så kan jag försäkra er om att jag antingen skulle svimma eller kissa på mig. Den här räven sitter och trycker upp sig ansikte mot en fönsterruta! Nej usch, jag kan inte ens tänka mig hur rädd jag skulle bli! :S

Ljusnan cup

Var upp till bollnäs igår med Jeanette och Ville, kollade på ljusnan cup, fotboll. Tro mig när jag säger att jag nog aldrig känt mig så genom kyld någon gång. Satt i en ishall från sju till två på natten, men roligt hade vi! Trots träsmaken vi fick utav bänkarna. Imorgon är det tävling som gäller för mig, dressyr på Gävle ryttarsällskap. Ska börja nu leta fram lite grejer samt träna igenom dressyrprogrammet, man glömmer ju dom så lätt! Har inte ridit Myska på två dagar, känner mig väldigt nervös inför den kombinationen till en dressyrtävling men ska fram och köra igenom henne idag, sen får vi hoppas på det bästa!

Ha de bra, kram!


Mobilblogg! Har nyss dragit en fika med li...

dsc02002 (MMS)

Mobilblogg! Har nyss dragit en fika med lina och nettan i cafeterian, ni måste pröva skolans Kladdmuffins! Mina vänner kallar mig miss piggy men jag förstår inte riktigt varför.... ?


Hejsan hoppsan, där låg jag på marken

En applåd ger vi till Ellen som gjorde vinterns första vurpa idag, mitt ute på gårdsplanen och svordomarna bara flög ut ur munnen! Blank-is så långt ögat såg, precis när jag tänkte "de går nog bra de här", så vek sig benen och jag ramlade rätt ner på ena knät, höften och tog emot all vikt på handlederna. Där låg jag som ett litet paket och tyckte synd om mig själv, funderade lite  ingen skulle höra mig och komma ut och tycka lite synd om mig. Inte en kotte tycktes ens veta om att jag låg där och kved. Så jag reste mig upp för att istället leta på mina närmaste för att beklaga mig, medlidandet för mig blev inte så stort som jag önskat, så jag begav mig ut igen. Jag som var påväg ut för att kolla hur väglaget såg ut, om det skulle gå att rida eller inte! Det visade sig att det inte gick, fan fan fan! Jag som ska tävla på söndag och hinner inte rida imorgon heller. Jag är ytterst osäker på hur det här kommer gå nu, ordet avanmälning ekar i mitt huvud. Men vi får se hur läget ligger på lördag!


Vi ska baka en kaka

Ikväll ska jag baka kladdkaka, en riktigt saftig och god en. Har vart och köpt två viktiga ingridienser, så nu är det bara till att börja baka! Men först ska jag göra mig förtjänt av min kaka, jag ska ut och rida Myska. Tänkte dra ihop henne med remmen, nu ska vi försöka få till en finfin häst tills tävlingen på söndag! Rider jag med remmen ett par dagar innan så brukar hon bli mer avslappnad, rörlig och ge mer eftergift! Jag provar med alla knep som jag bara kan!

Ensam är stark....

... men tillsammans är man starkare!



Stallfjanten uppdaterar ;)

Nu på eftermiddagen har jag hunnit göra klart både stallet här hemma och framme hos Jasmin, jag och Myska har också hunnit vara ute och ridit medans solen fortfarande stog uppe. Ikväll ska jag och mamma försöka oss på en av de tråkigast/obehagligaste sakerna som man bara kan göra.... raka av Myska pälsen! Lika bra att hålla tummarna och hoppas att gud är vid vår sida! Snälla Myska, sköt dig så kommer det gå som en dans!


Ha en bra kväll, kram!


RSS 2.0