Take it off

Sen jag fick min data så har jag utvecklat ett annat betende. Den följer mig vart jag än går samtidigt som jag försöker hålla det på en balanserad nivå. Jag tänker inte direkt fastna i den, men det är så praktiskt att ha den vid sin sida. Jag sitter inte mer än förut, bara lite oftare och kortare tid. Sitter och kollar på morden i midsommer nu samtidigt som jag skriver med Lisette över msn. Imorrn ska vi in till Gävle, shoppa lite och sedan bege oss till min kusin som fyller år imorgon! Bara det finns plats i bilen förstås!

Nu måste jag ut och släppa Jasmin från den lilla hagen, var där för en kvart sen men då hade hon fortfarande mat kvar så jag lät henne äta upp i lugn och ro! Vi hörs!

No stress

Låg och sov sådär perfekt skönt som man bara gör ibland vid ytterst enstaka tillfällen! Man kunde inte ha det mer pperfekt skönt då jag plötsligt känner hur det börjar rinna geneom min näsa, blod. Han reagera snabbt och kastade mig över sängkanten för att slippa bloda ner sängen plus att jag visste att jag hade en massa papper precis där på golvet. Med toarullen brevid kudden är man beredd på det mesta. Synd iaf på en sådan god sömn! Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska sova vidare eller gå upp och ta en macka.

Before stars sleep

Jag har blivit alldeles illröd på armar och axlar! Även om det svider så är det bra, då blir jag brun inom ett par dagar! Åkte till Mångeln med Lisette, där träffade vi Albin! Vi låg i solen några timmar och hade det bra!
Nu ska jag vidare på nya äventyr, styr cyckeln mot Lisette!






Slice me nice

Sitter ute i solen!
Ruskigt sugen på choklad, ska snart ringa Lisette och höra när vi åker! Måste inhandla matsäck innan!

Sånna här ssoliga dagar är det inget smink som gäller! Måste försöka få lite färg också, även om det är svårt!

A thousand miles

Godmorgon!
Nyss vaknat och ska snart ta mig ner till köket för att hitta på någon frukost! Jag ska rida ut med syster, roligt! Kan inte minnas när vi red ut tillsammans senast! En annan sak som jag ska nämna är att jag ska se Håkan igen i november! Biljetterna bokade Matilda igår! Allt känns toppen!

Oh fire


Nu ligger jag i sängen med datan i knät. Första inlägget på laptopen!
Imorgon ska jag upp tidigt, det blir att rida ut med syster! Sen ska jag spendera resten av dagen med Lisette. Sola och bada, vi funderar på att styra kosan till mångeln! Härlig picnick ska vi självklart ta med också!

So long!

Time of dying

Ibland kan det vara underbart att bo i detta land!

Varm dag! Jag har varit ut och ridit på Vilma & Myska idag. Vilma tog jag en tur efter vägen/skogen med medans jag nyss har kommit hem ifrån Lena träning med Myska. Vad säger man? Brunstiga ston, vad ska man göra med dem? Hon sprang runt och spände sig, drog åt höger, gnäggade och frustade och koncentrerade sig på allt annat än mina signaler. Tror det här var årets värsta träning, har även fått blåsor på fingrarna igen. Precis som förra sommaren! I och med det söker jag er förståelse för hur det gick. Det gör inte så mycket, jag vet vad det beror på och det är hennes nya vän Jasmin. Efter träningen höll jag på att svimma, var helt apatisk och förmådde mig inte till så mycket. Efter att klunkat i mig en hel vattenflaska kunde jag ta reda på min svettande häst!
Nu blir det in i duschen, jag känner mig alldeles klibbig efter att svetten har runnit! Vi hörs och ser vad som händer ikväll! Kanske drar jag till Lisette och äter upp hennes popcorn! Great!

The logical song

Mina hästar är ute fortfarande, detta ger mig ångest!
Klart dom klarar det, men det är första gången dom får vara ute hela natten. Har ingen stallplats än för tre hästar så dom får vara ute och leva livet som häst nu fram till stallet byggs. Hoppas jag!!! Dock såg dom lite förvånade ut runt 10. Släppte ihop Jasmine med Vilma & Myska idag. Det gick hur bra som hellst. Jasmin var coollugn och fann sin plats hos ponnierna väldigt snabbt. La sig ner och rullade efter bara några minuter, den bruder är definitivt trygg i sig själv! Så stolt över alla tre, tur att de har varandra. Träning imorgon!!!
 


Stuck on replay

Härlig dag!!!! Nästan allt jag har att säga!
Jag har fått precis allt som jag önskat mig, vädret var u n d e r b a rt likaså sällskapet! Nu är man alltså sjutton år. Folk frågar om det känns annorlunda, inte särskilt svarar jag då. För det gör det ju liksom inte!
Jag har en laptop på mitt rum, nya bäddset, en stor spegel, pengar, venus embrace, presentkort, ett jättefint navelsmycke och ett halsband! Inte för att tala om alla blommor! Tack så jättemycket!


käkat pizza med Lisette nu på kvällen, tror pizzan aldrig vart så god på Atalanta tidigare. Speciellt gjord mig kanske en dag som denna??? Såg sommaren med Göran senare!

Sunny day

Inte ett moln, så långt ögat kan nå......

Underbart fin dag! Klart gud tänkte på mig när han lät solen går ner och lysa över jorden idag! Jag tänkte bara säga att jag lever och hör av mig senare. Morfar är här, snart kommer även fler. Min Linus sitter på bussen påväg hit. Tack alla vänner för gratulationerna!!!

p.s jag har fått en laptop, bloggandet kommer gå som smort!

Eye of the tiger

Jag inser att jag kommer få en hel del att göra och svara på idag!


Happy birhtday


One more night

Idag har jag spenderat dagen med Lisette och Lina uppe i Åmot. Vi har spelat brännboll! Bättre matcher har jag kanske gjort! Ut med Myska har jag hunnit, plockat av mitt rum och bakat kladdmufinns! Nu är jag redo att ändra siffror från sexton till sjutton!



Ibland tvingas man växa upp och mogna även om det känns svårt. En mognad inte enbart för ens egen skull även för omgivningens. Någonting som även skulle göra andra gott.

Endless summer

Midsommar är avklarat!
Blev som det blev, men hade en riktigt trevlig tid i början av kvällen. Jag vill tacka er för att ni ställde upp och ordnade det där för mig. Tack det betydde! Jag åt till och med tårta som smakade utsökt, jag som annars inte
käkat det på flera år! Vi hade det så mysigt! Att tillägga så har jag 38 myggbett på min ena vad, det kliar något!

Ni är så himla fina! <3







All thats left

Det är väl klart att ett midsommar väder aldrig kan hålla i sig och fortsätta vara fint. Håkan spelas för fullt och humöret är på topp ändå! Snart ska jag åka upp till Ekbo. Jag har inte varit där sen en incident förra året. Nu får vi se hur många minnen som lyckas bli väckta till liv. Kanske jag hittar på några borttappade grejor som jag fortfarande saknar.




All summer long





Idag är det midsommar!
Jag vet inte hur långt tillbaka det var såhär fint väder sist på en midsommarafton!
Jag har varit ute med Myska nu på förmiddagen, vi hoppade! Tränade avstånd och att lära oss lyssna på varandras signaler även inom hoppningen! Det gick jättebra!!! Vi travhoppade på bågar, red olika samlade gångarter över bommar och hoppade på en åtta och hamnade i rätt galopp efter varje språng! Det kändes riktigt bra och jag är betydligt med avspänd när jag får träna i våran ensamhet. Jag tror både hon jag koncentrerar oss bättre då. Det kändes som vi tillsammans samarbetade och hade roligt samtidigt som vi försökte hitta flytet igen. Hon är en bra tjej Myska, jag gillar henne väldigt mycket! Vi känner varandra nu!

Jag har världens bästa vänner även! Ska ner till ekbo senare och ha det trevligt! Äta, leka lekar, fiska mm....Dom hade riktigt stora planer pågång under veckan som dom har jobbat hårt med. Synd att folk inte har något vett längre och kan fatta att man säger ja eller nej direkt när man blir bjuden till någonting Jag tycker det tillhör att man har hyffs. Blir man bjuden så väntar man ju inte på ett annat alternativ. Det är som om jag skulle bjuda någon på lunch sen sticker den någon till en annan för att det kanske serveras bättre mat där. Nej skärpning!
Men jag är alldeles lycklig ändå för att jag får umgås med er. Ni ställer alltid upp och finns för mig, älskar er!

Bara två dagar kvar nu..... :D

Sexy bitch

Mitt liv har tagit fart igen, nu sitter jag här med mina favoriter och gör det vi brukar göra. Smsa, baka kladdmuffins, äta kladdmuffins, fixa och färga håret samt lyssna på musik!
Imorgon är det midsommarafton, mysigt! Tragiskt egentligen men det orkar man inte tänka på nu!




Coke is no joke

Den svenska sommaren! <3

Nu drar jag och febern ut i solen till Myska. Hade svårt att bestämma mig ett tag om jag skulle rida eller inte. Men vafan go for it, vad kan hända? Att jag snorara ner Myska? Orkar jag inte så är det så men då har jag iaf gett det ett försök. Jag verkar ändå inte bli friskare av att sitta här hemma och ta det lugnt hela tiden heller!
Ikväll kanske jag får träffa J&L! Hoppas, dom är ju så upptagna hela tiden!

Jump all over the world



Eurodancer

Gud har hört min bön, idag är jag så gott som frisk! Så gott som i alla fall. Med ipren och papper omkring mig klarar jag mig galant. Han tog dock en del av min smak ifrån mig, men det skiter man väl i eller? Pappa är på väg till macken för att leverera mig ”mackkorv med mos”, underbart!

Fin dag, har spelat plockepinn i trägården med Lars & Spjöveln.  Jag saknar att umgås med mina brudar, det är så ensamt!

Vad gör vi? Nu kör vi!




Spjöveln och jag!


After tonight

Jag måste börja inlägget med att nämna min vän Lina, mer känd som Linus för mig både i verklighet och bloggen. När jag kom in på hennes blogg idag såg jag det mest undebara inlägget. Hon hade skrivit det om mig, till mig! Linus finus jag blev så glad av det, om man skippar häst, bitch biten plus alla frågetecken! Det är det som gör dig speciell, du är speciell för mig! Jag älskar dig min vän, jag blir alltid så glad av din närhet. När du finns där även i mina bitchiga stunder. Inlägget måste läsas, även alla andra hennes inlägg. Jag kan dessutom komplettera början på vår vänskap som hon inte mindes lika klart!

http://linanyren.blogg.se

Idag mår jag bättre, imorgon ska jag vara frisk! Endast fyra dagar kvar nu tills jag fyller år, fyra dagar kvar till det var prick ett år sedan jag såg min älskade Hellström! <3
Jag är ruggit nyfiken på vad Jeanette & Lisette har kokat ihop, något hemlighetsfulla är dom! Jag som inte kan klara av hemligheter med min nyfikenhet. Jag borde verkligen jobba på det där. Snart får dom mig väl att börja bita på naglarna igen som jag har lyckats låta bli med sedan mitten av Juli 2008. Sabla ungar, tur att jag gillar dom så pass mycket ändå. Nu skavraket sova, imorgon börjar mitt friska liv! Det kan man ju inte missa, vi hörs!


Nytagen bild, man ser redan mitt friska leende! Fastän min förkylning tär på mig och jag är ruggit blek i ansiktet irl.

So sick

Godnatt, nu hoppas jag in i duschen sen lägger jag mig i sängen för att sova och hoppas på mirakel.
Fy fan hur jag mår, nu är näsan helt täppt också, jag sitter bara och väntar på näsblod! Det är i den turprdningen det brukar komma. Och om jag fortfarande låter som en kråka? Jag svara ja på den frågan!

All festmusik som Champe får mig att lyssna på piggar upp! Tack för det dear friend!


sliten som få! Näsan är sådär irl, jag blottar mig för bloggen känns det som. Fortfarande sjalen runt mig!


Summer teaser


Idag är jag riktigt risig. Sjuk på allra högsta grad. Det kliar så inuti halsen så jag snart blir tokig, jag kan inte komma åt och klia. Jag har rivit upp utsidan redan! När jag hostar så kvamnar jag, börjar gråta och blir alldeles illamående., sparar er dock en del detaljer. Dessutom har jag fått de resterande förkylningsymtomen idag. Men det är väl klart, när det äntligen är en jättefin och varm dag ute då lyckas jag bli sjuk. Har jag tur och har gud på min sida så blir jag frisk snart, jag tycker sånt här är bortkastad tid.

Jag tycker väldigt synd om mig själv!

Good girls go bad

För jag har en egen ko, nej häst!

Det är riktigt ljust ute, nyss hemkommen från en rolig kväll igen. Film med J&L! Efteråt så bakade vi kladdkaka, som blev aningen för kladdig. Avnjöt den med jordgubbar och glass.

Träningen med Myska idag gick så himla bra, jag tror att det var den bästa träningen hittills med henne. Hon blir bara bättre & bättre för varje gång. Hon är så stabil nu min pärla! Lena gör underverk, hon är så himla duktig. Allt flyter på och funkar så bra när hon instruerar. Jag överdriver inte när jag skriver att hon är den bästa tränaren jag har tränat för. Börjar fundera på att anmäla till tävling den 6 Juli. Inte riktigt min grej det där, föredrar att vara hemma och träna. Fast nu börjar det gå så långt att min träning borde visa upp sig på en tävlingsplats. Jag tror vi kan grejja det. Vi får se hur det blir, är jag lugn så blir Myska det med. Nu ska jag sova!

 

The sound of truth

Härlig dag!
Nu börjar en ny vecka med nya möjligheter.
Den här veckan är starten på något nytt!
Den här veckan fyller jag sjutton.
Den här veckan.......

Solen lyser och jag har nyss kommit in på en timmes powerwalk med Myska. Jag brukar inte promenera, definitivt inte aktivt under en timmes tid. Det surrar lite i mina ben och fötter nu, säkert en bra känsla. Ikväll har jag dressyrträning igen, härligt! Tills dess blir det att fortsätta med att gurgla saltvatten. Ont i halsen, känns som ett bi skulle ha stuckit mig. Senare vill jag hyra film med Champe!


Jag i mina vita reebook, Myska i hennes gråa järnskor! Ska smörja hennes hovar ikväll också!

I will always love you

Daniel Viktoria!

Så vackert bröllop! Det blev en urmysig piknick framför storbildstvn!



Jag & Nettan var volontärer, höll ihop tårtbuffén!


Celebration


Nyss hemkommen från frukost på Wij trägårdar med brudarna, med blommor i håret åkte vi dit. Dock saknade jag en person där, min kära Linus! Vi käkade till ring så spelar vi, mysigt tyckte jag. Den här dagen kommer bli grym, vem går annars upp vid 6 för att käka frulle? Ska hoppa in i duschen sen blir det dags att bege sig fram igen. Dags för tårtskärning. Sen är det dags för bröllopet under en piknick med nära & kära. Underbart!!!!







Knasigt flummig bild! Vi bjuder på den!

Jag och Champe fick se Roger Pontare igår. Gissa om vi blev glada!

Poor some sugar on me

Jag är irreterad, min cykel är bortgiven. Men tydligen ska jag nästan ta det med ett leende på läpparna. Om det ändå vore nån som jag absolut inte använder då. Nej sorgligt! Inte har jag bil heller. Fan vad man ska vara mogen hela tiden, men jag är kanske jävligt omogen!!!! Men det vet jag redan, fine!

fan vad grinig jag är känner jag!

Maybe just sad

hihihi undrar varför min statistik alltid höjs drasktiskt på sommrarna???

Womanizer

Ner till kylskåpet innan jag beger mig fram mot centrum redo för att serva turuster! (; Här är "jobb-outfiten", haha! Efter mitt fyra timmars pass drar jag mig längre söderut i Ockelbo, till marstrand!


Right now na na na na

Stallet färdigt, nu ska jag försöka få någon reda på mitt hår sen ska jag åka och jobba! Det kan nog kanske bli lite mer att göra idag. Jag måste också komma ihåg att ringa "munkfolket", och höra om de behöver någon hjälp att rulla munkar över marknaden i sommar. Även om jag inte vill jobba då, så måste jag. Bara att bita ihop! Det är rätt roligt ändå, men ligger över fel helg.

Något som är ännu roligare är min vän Jeanette som jag försöker få tag på, och har försökt fått tag på hela morgonen. Hon svarade en gång och lovade att ringa upp efter ett litete tag, det kan man ju undra hur det gick. Hon ringer mig mitt i nätterna och tror att jag tänker svara och jag ringer henne på förmiddagarna och hoppas på att hon ska svara. Nämen kors i taket nu ringde hon!


Hello goodbye

Jobbat hela dagen, definera jobbat! Jag har gjort det jag skulle men räknar det inte själv som jobb. Rätt lättförtjänta pengar! Mina ben är trötta och träningen väntar, ska bara slänga i mig lite mat så beger jag mig ut till stallet sen!

Här höll jag till första delen av dagen!



Matchade färgen på glassen med tröjan som visar att jag är sommarvärd!


Change


p e r f e k t !

In the lap of the gods

Snabbt inlägg, kan skriva mycket mera imorgon. Nu måste jag snabba mig in på badrummet och borsta tänderna. Annars blir Jeanette så sur och börjar gnälla över att jag jämt är uppe så sent, nåt i stil med det är en dag imorgon också. Träningen gick helt suveränt, har inte tränat för Lena på ett år nästan och hon såg sådana jättestora skillander jämfört med förra året. Hur roligt som hellst att höra, även ett plus att min lilla ponny visade sig från sin bästa sida och verklgen försökte. Tänk hur mycket man kan älska henne? Haft filmkväll med L & C ikväll. En rysare, inte så värst farligt. Imorgon ska vi bsöka ikea och råna dem på fem kronors korv. Stålande eller hur?

Godnatt alla snälla!

Ziggy stardust

Sätter på mig ridstövlarna och tar mig ut till stallet. Har träning ikväll, premiär träningen för Lena Hammarlund den här sommaren. Ska bli så roligt, hoppas min ponny också tycker det. Ska avsluta konversationen på msn med mina kära Linus, hon tror inte på hela den där grejen att ikea faktiskt "öppnar" i Ockelbo. Även om det är hur sant som hellst, knasigt det där. Det såg lite tokigt ut när ikeaklädda människor sprang omkring i byn.

Bleeding love

Ikväll är jag sugen på en riktig skräckfilm!

The one and only


Vilket jävla skitväder. Jag lackar ut totalt snart! Jag vill ut och rida nu nu nu!!! Vet att vädret inte borde stoppa mig men det lyckas jävligt bra. Saknar regnkläder, men kanske letar på brorsans cyklop och drar ut ädnå! Matchen på kuxa var riktigt bra, det var så längesen sen sist men ingenting hade förändrats. Jag skulle önska att det kunde fortsätta varje vecka, precis som förut. Det var grymt!!

Pump it

Hahaha jag flummar runt med min broder, eller det är snarare han som har fått nåt fel i huvvet!

"Det var en gång en familj som skulle äta fryspizza för första gången. De la pizzan på en tallrik med lite sallad bredvid. Då sa kvinnan i huset: nämen, vad kall den är", på det svarade mannen i huset: ja, det är ju fryspizza!

Nu skrattar och fnyser Lars så mkt här brevid så jag snart förfryser fingrarna i mitt skrivande!

"Det löser sig sa hon som sket i slasken"

"Är det inte det ena så är det de andra sa kärringen som blödde näsblod"

usch vad äckligt! hahaha

chicago bulls theme song

Jag hade tänkt ta mig en dusch, har bara inte bestämt mig om jag ska göra det här inne i duschen eller om jag ska gå ut och ställa mig i trägården. Det är ju lika mycket vatten där ute som faller ner. Jag blir trött och rastlös på regn. Samtidigt som min häst ska ut och motioneras. Drar på basket istället, match med gamla Ockelbolaget. Kan bli trevligt! Höres!

Crazy girl

En lust träffade mig idag, lusten att se twilight för första gången! Jag höll mig undan hysterin tidigare, men nu när den har lagt sig kanske jag ska ge filmerna en chans! Lugn dag, vilar upp mig lite! Är inte direkt van med att hitta på saker varje dag. Slets med ett ryck upp från alla skolböcker ut på nya äventyr den där torsdagen när terminen tog slut! Underbart tycker jag men min kropp & knopp tycker det är lite tröttsamt. Sov till nästan tolv idag, herregud var min första tanke när jag slog upp ögonen, klockan måste gå fel! Det har bara hänt ett fåtal gånger, skönt iaf! Ikväll väntar soffan, popcorn & några filmer på mig. Hur underbart bra lät inte det?

Nu väntar jag på skjuts till stallet, ska rida & ta hand om Jasmin idag! Klart man ställer upp!


My cool

Spenderat kvällningen med mina gulltuppor, Lina passar rätt bra in i Ockelbo! Vi hade picnik mitt på en fotbollsplan, mysigt som sjutton! Har lyckats fått ett knottbett på ögat också, det är definitivt inte skönt! Nu klurar jag på lagnamn, ska anmäla ett tjejlag till lingbolyran! Hur roligt som hellst!!!

Videon tillägnas Lina, hon försöker fylla hela munnen med grädde. Vet inte om hon försöker svälja, eller vad poängen med det hela är. Kan konstatera att hon är grymt söt iaf!






Holiday

Nu har jag sommarlov, på riktigt! Efter kyrkan drog vi och käkade med klassen. Dum som jag är har jag inte tagit en enda bild, man får hoppas på Sivans kamera! Full fart igår! Inga bilder där heller! Nu ska jag ut i solen och rida, försöker dra ihop ett gäng till brännboll ikväll, det går sådär med det!

Hörs!

Don´t phunk with my heart

Såhär ser klänningen ut, det är en mörkblå jeansklänning!




Nu switchar jag om till något betydligt bekvämare, ridbyxor! Höres!

Save tonight

Glassigt!
Glassen upäten och hästen omskodd på ena hoven! Klänningen inköpt till skolavslutningen och nu återstår träningen med Myska och buggträningen med Champe! Buggen ska sitta som en smäck! Vilma bet mig i foten idag, jag satt på ett konstigt sätt så benet inte kunde lyda lika snabbt som jag önskade. Så jag hann inte få undan foten innan hon hade stoppat den i munnen och satt sina tänder runt om. Som tur var så lirkade jag ut den! Konstiga söta knas ponny! Min första kärlek!


p.s sen uppmanar jag både Lina & Champe att ha antingen klänning eller kjol på avslutningen!

Rock the beat

Längtar tills ikväll, hoppträning med Myska! Det låter främmande men är saknat som sjutton!
Jag är så sugen på att hoppa så det ... jag vet inte ena vad jag ska jämföra med. Kanske så som sockerdricka i fötterna känns. Samma känsla får jag i magen för jag tycker det är så roligt! Hoppas på en pigg Myska! Konstigt vore det ju annars! Nu ska jag snart fram och lämna tillbaka några böcker, fått alldeles för många påminnelser! Vi hörs!
 

I can´t be tamed

När jag vaknade imorse visste jag inte att det var idag som jag skulle få sommarlov! Härligthärligt! Visserligen är det kyrkan kvar på torsdag men ledig tills dess! Hela sommaren framför mig, u n d e r b a r t !

Spenderat min eftermiddag/kväll med Champe! Bakade kladdmuffins (börjar tröttna på det nu), sen tog vi cykeln och hälsade på syrran en stund! Kom precis hem, sitter och tänker på om de tär så svårt att lära sig jumpstyle dans egentligen..Vi får se hur det går för Matilda, kanske man ska träna i smyg? Nej, jag satsar på beaten istället! Nu väntar en lång härlig varm dusch! Det har jag förtjänat, godnatt!


The climb



Jag är redo att testa något nytt!!!
Har aldrig den känslan träffat er, att prova något helt annorlunda? Den dyker upp hos mig vid jämna mellanrum, och nu är den här igen! På ett positivt sätt! Nu väntar sängen!

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

In the air tonight

Idag går jag runt och chillar grymt mycket. Njuter som tusan! Av värmen, sommaren & av livet! Vart fram och pantat burkar med pappa, jag körde en extrarunda hem och nu är det dags att grilla. Potatis(färsk pära), majskolvar & kött!


Famous last words

Hade premiärtältningen igår med Champe! Lite problem med att slå upp tältet först, vi hamnade på bara stenmark. Efter det gick det som smort, ja om man borträknar missödet med min älskade filt. Dunkade musik, grillade korv & såg på film! Men en sak måste jag säga, jag har aldrig frusit så mycket som jag gjorde igår i hela mitt liv tror jag. Åtminstone kändes det så, mådde illa för jag frös så mycket. Vaknade och kände inte av någonting i mina händer och fötterna sved. Usch, filten skulle varit bra att ha! (;

En klassiker! A captain knows.....that size doesn´t matter!


p.s Champe, filten klarade sig! :D

The sound of truth

Jag är totalt fri för ett längre tag! Skulle inte kunna kännas bättre, nu kommer bloggen bli roligare också! Nyss vart ute med mamma på en ridtur, nu ska jag in i duschen och sen till Champe. Hon ska färga mitt hår, läskigt! Bara hon inte hämnas på mig sen den gången jag blekte av hennes!

Det är så otroligt fint ute nu, älskar sommaren!


I skogen var det lika fint!

Break you heart


Inleder terminens sista plugg dag, kan inte ens beskriva den känslan med ord! Eller kanske, underbart, underbart & underbart! Ska fira detta med hamburgare & strips! Veckan ut och de fortsättande veckorna kommer bli strålande, allt jag längtat efter ska göras och skolan ska inte ens finnas i mina tankar! Jag kommer bli lycklig(are) och fri! Tälta på fredag, fest på lördag & drar till Rengsjö på söndag. Lina hade en snilleblixt om hur man får bloggen betydligt mer spännande, taggad som satan på den ideén!!!

Bild från dagen, glass på donken! Återigen är vissa ur bild!

Zookey

Läste på facebook att det skulle bli 20 grader imorgon. Helt klart något att se fram emot! Dock har jag lit problem med att hitta kläder nu när det bli varmt, skulle känna mig allt för oklädd i korta shorts & i jeans blir det lite för varmt! Tror jag kommer leta reda på en gammal potatissäck och ha på mig imorgon! Låter strålande va?

Tog en glass på Selma´s idag! Blev polka & marängswish för min del! Bilden står Fanny & Lina för. Lena och Champe är ur bild!

Tror jag försökte vara lite för cool på bussen!

Linus my love! Hennes hår & Vilmas pannlugg har likheter, avundsjuk på dom båda!



So what


Dags för skolan! Måste runa!

RSS 2.0