Sandviken-Valbo-Gävle


Heldag med min käresta J! Var in till skolan ett par timmar och hängde sedan på Jeanette in till Valbo! Införskaffade oss det första materialet till den kommande maskeradhoppningen... Det här kommer bli klurigt, men får vi till de så blir de säkert väldigt bra! ^^

Done for today

Godnatt, nu pallar jag inget mer!


Måndag 29/11

Ny dag, nya tag eller vad säger man? Idag riktigt vräker snön ner, när jag var och släppte ut hästarna imorse så såg jag knappt mina fötter framför mig. Det tar emot lite att ta sig fram och vänta på tåget in till Gävle. Fick jag göra precis som jag vill idag så skulle jag parkera mig själv på soffan under en filt. Men lite ansvar finns de allt i mig så jag åker in till Sjukhuset och jobbar 13.00-22.00! Fast ska prata med min handledare och höra om jag får ta ett lite tidigare tåg hem, i fall att det blev förseningar i trafiken pga. vädret!

Ha de bra nu alla, nu kom solen fram också! Härligt!

Mysigt!


Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna
det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn


1:a advent!

1:a advent, gud så mysigt! Mitt rum är julpyntat och har äntligen fått fart i jullamporna också. Var ut med hästarna på förmiddagen, men det gick knappt att rida pga. av halkan. Det ligger som is under snön! Vädret dagen till ära är faktiskt av den lugnare sorten, det varken blåser eller snöar särskilt mycket. Snön ligger fint lugnt och stilla. Perfekt väder för en julskyltning! Ska fram om ett par timmar och mysa runt framme på torget! Bestämt oss för att ta en fika på trillin också.


Känns som igår

Känns som om det vore igår, sen tittar man ut genom fönstret och förvånas över hur hög drivorna har blivit utanför. Jag och lelle som stekte satan sommaren i genom, gud så skönt vi hade det! Nästa sommar blir svårslagen, men de ska vi fixa! Hoppas dom här bilderna kan värma era frusn vinter hjärtan, för mitt värmer de i alla fall.







UNDERBART

HELG HELG HELG HELG HELG HELG !!!
Det skulle verkligen inte kunna kännas bättre, det här ska bli skönt efter den här veckan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och inte stressa över sömnen innan tio. Glädjerus!

p.s jag är 110% säker på att jag valt rätt yrke.. stormtrivs med allt!

Torsdag kväll, sömnen står på tur

Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Imorgon är det fredag, och det kan nog inte kännas bättre. Jobbar dagtur, och ska försöka få ihop en ny film tillsammans med Jeanette för att kunna minnas även den här APU´n på bästa sätt. Jag skulle sååå gärna vilja visa er den första filmen, som vi spelade in under förra praktiken, men det skulle kännas oproffessionellt så jag låter bli med det!
Ikväll har jag vart ute och ridit med mamma, vilma & myska! Det var rätt motigt och krävdes övertalning utav sig själv först innan man tog sig ut. Men väl ute så flöt det bara på, inga problem alls. Jag tänkte knappt på att vädret var som det var. Det var bara skönt att få komma ut och andas lite frisk luft.

Gud vad jag känner mig positiv, underbart sätt att sluta dagen med!
Puss & godnatt!


Wannabe ungen talar

Igår kväll tänkte både jag & Jeanette baka kladdkaka, fast på var sitt håll. Den enda skillnaden i vårt tänkande var att Jeanettes kladdkaka blev gjord, och min blev ja... inget alls! Vi hade inga ägg hemma så det var inte ens någon idé att börja. Men nu idag, så står jag här med en härlig smet! Som jag är ännu mer sugen på nu än var jag var igår. Jeanette nämnde mig i sitt blogginlägg, och kallade mig wannabe... Så jag vill inte göra något annat än att leva upp till mitt namn!




http://edmanjeanette.blogg.se


Mellan syster & bror

Samtal mellan bror och syster är kanske inte alltid så speciellt mogna. I alla fall inte mellan mig och brorsan. Men, hur kul har man om man alltid är dö seriös då? Det här skrevs över msn för ett par minter sedan.

Lar$ säger:
ska jag slänga kiss på dig?
ellen hålén säger:
nej, lämna det till bertil. det sköter han så bra så
Lar$ säger:
jag menar rockbandet jävla snusko


JAAAAAAAAAAAAAAA !!!

HÅKAN HELLSTRÖM DEN 18:ONDE MARS !!!
Jag ska ha biljetter, jag ska befinna mig där, och jag ska vara lyckligast i världen det datumet! Inget ska få hindra mig från att vara där då, i mitten av hans vår turné! Sa ju efter spelningen för ett par veckor att jag ska se han igen när nästa tillfälle ges, visste bara inte då att det skulle komma efter en sådan kort tid. Kan man bli gladare? Nej, inte en chans att man ska! Underbara Håkan, I mars ska jag lyssna på dig för tredje gången!

Bilden tog jag den 27 Juni -09 Peace & love i borlänge! Där jag firade min 16:onde födelsedag, den bästa sweet sixteen man någonsin kan tänka sig!


Snaaaaaaarrrrk !!!

Jag är trött, därför tänker jag sova nu! Skolan imorgon, åker in till Sandviken för en timme matte. Är det värt det? Svar ja, jag får ju träffa några av mina underbara! ♥

Godnatt!

p.s jag är fruktansvärt trött och irreterad på alla dessa "unga mammabloggar", det går överstyr! Men de kan jag skriva om nån annan dag. d.s

Skönt med helg

Då var denna helg över, att helgerna alltid går alldeles för fort. Dock så kan jag i alla fall trösta mig och känna mig lite bortskämd med tanke på att jag egentligen skulle ha jobbat hela helgen och fick den helt ledig istället. Då känns det grymt bra till mods! I morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter, har bara dag turer, inte en enda kväll. Känns skönt!

Nu ska jag gå ner till min familj, slita mig från min data och sängen och spendera kvällen med dom istället. Ikväll satsar jag på popcorn, riktiga popcorn poppade i kastrull!

I hold my breath there's a smile on my face
And my face wasn't made to wait

God förmiddag!

Planerna för dagen? Idag kommer släkten på pappas sida + morfar förbi och fikar. Jag får se om jag blir med på de planerna eller om jag fikar solokvist istället. Jag ska ner till stallet (ridskolan) och rida Divo idag. Blev tillfrågad om jag hade lust att prova honom idag, och det är något som jag har haft lust med ett tag nu. Det är en sån grymt fin häst, det utseendet skulle jag inte tacka nej till på min kommande.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare!


Dags att sova!


Nu säger jag tack för mig, och vill tacka Jeanette för en trevlig kväll! Nästa helg höjer vi tempot lite och ger oss ut på osäkrare vägar. Nästa helg ska vi röjja! (;


50 frågor

Hittade en lista från http://www.listfolder.com, lite löjliga frågor men med brist på annat så.

Senaste:
1. Meningen du sa?: Jag sjöng nyss, men vet inte vilken mening jag avslutade med.
2. Personen du pratade med?: Pappa
3. Du fick sms av?: Linus
4. Du kramade?: oj, jag har ingen aning

Idag:
5. Kläder?: Jeans & ett linne
6. Bättre än igår?: Nej

Imorgon:
7. Är det: Söndag
8. Planer: Fika firande för pappa

Favorit:
10. Nummer?: 1 & 20
11. Färg?: vit
12. Årstid?: våren

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: ja
14. Humör för tillfället?: nöjd
15. Det första du gjorde i morse?: snöt mig
16. Vad åt du sist?: En kola
17. Vad irriterar du dig på?: FÖRKYLNINGAR :@
19. Vem tänker du på just nu?: mig
20. Tror du att personen tänker på dig med?: jo
21. Vart reste du sist?: gävle
22. Vad gjorde du igår kväll?: jobbade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: jag liknar inte direkt någon av dom, jag är evolutionernade (;
24. Ler du ofta?: oftast
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: alltid
27. I vems säng sov du i natt?: min egen ♥
28. Vilken färg har din tröja?: svart

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: ja
31. Gråter du när du skadar dig?: det beror ju på

Lycka:
32. Är du en glad person?: ja!
33. Vad gör dig glad?: att glädja andra
34. Önskar du att du var lyckligare?: javisst
36. Kan musik göra dig glad?: ja!

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: ja
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: ja
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: inte direkt missnöjd heller
41. Är du kär?: nej

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: hamburgaren
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: haha ah, med ett annat namn... champe kommer du ihåg k-listan?
43. Är du en mobbare?: nej
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: ja
45. Har du blivit sviken någon gång?: ja

Skolan:
46. Gillar du skolan?: ja
48. Värsta ämne?: social omsorg
49. Har du spytt i skolan nån gång?: nej
50. Är skolmaten god?: inte ett dugg

 


1002 inlägg !!!

Insåg nyss att jag för två inlägg sedan publicerade mitt 1000:de inlägg!

Rätt stort va ?? (;  


Dansfeber

Shakira, vad ska man säga? Den tjejen kan dansa, jag önskar att jag hade hennes höfter. Tror att jag är i någon slags dans exstas. Har kollat på dirty dancing 2 alldeles nyss, och gav mig sedan på shakiras musik.
Ikväll är heartbreak hotel på 4:an ett måste, oavsett hur många gånger man sett filmen så skrattar man ändå lika mycket åt den varje gång! I love it!


Lördag !

God förmiddag!
Idag har jag bestämt att jag ska hålla mig inne hela dagen, lika bra om jag ska få den här förkylningen ur kroppen någon gång. Har nog med sysslor ändå, ska alldeles strax sätta igång med att städa övervåningen, sen tänkte jag baka med mamma. Pappa fyllde år igår så en del av släkten kommer och fikar imorgon. Men kanske det jag ser mest fram emot, är något som det var väldigt längesedan sist. Jeanette kommer hit och tillbringar kvällen med mig, det blir film, playstation (need for speed antagligen), godis & bara vara. Det tror jag blir min mirakelmedicin mot förkylningen!


Du är bäst, jag klarade mig inte utan dig! <3


Tårarna rinner, hatar det här

Vilken dag, jag är så fruktansvärt förkyld så det finns inte. Det här har varit den jobbigaste & tuffaste em/kvällen på århundranden. Jag åkte in till sjukhuset vid halv tolv tiden, kanske inte det bästa stället att vara på med tanke på smittorisken men ingen fara, jag var ruksigt noga med att inte vara någon smittspridare. Förkylningen trappades upp för varje minut som gick, samtidigt som klockan verkligen stod still  och inte alls ville visa hemgång. På tåger hem rann tårarna av alla nysningar, snytningar, hostningar, huvudvärk, igenproppade bihålor & tanken på att jag inte kände någon smak som hellst!

Usch & fy jag hatar att vara förkyld. Min högsta önskan till imorgon är nu att få känna smaken på det jag stoppar i munnen, hoppas hoppas! Nu har jag förtjänat en god natts sömn, imorrn ska jag kurera mig!

Godnatt med er!


p.s jag saknar sommaren

Man måste bjuda på sig

Är det inte konstigt? Jag längtade och väntade så otroligt länge fram till den 13 November, då Håkan hade sin spelning. Jag tyckte tiden där i mellan stod helt stilla och det tycktes aldrig bli just den lördagen. Nu har det snart gått en vecka sen dess, och vart har den tiden tagit vägen?

Nu precis när jag hade skrivit klart raderna här ovanför så fick jag ett sms från Matilda, där hon skrev att hon satt och nästan skrattade ihjäl sig åt en grej som jag gjorde under konserten. Läskigt, att man kan sitta och tänka på samma saker precis samma tid. Jag kan berätta för er vad jag gjorde, även om det inte låter roligt för er när jag försöker förklara det lite snabbt här på bloggen, så skulle ni vart med just då och känt hur spänt det blev.

Under konsertens gång så var det inte tyst en enda sekund. Det var musiken som hördes högt, applåder, visslingar, skrik & jubel som överröstade varandra hela tiden. Det var stört omöjligt att höra någonting annat alls utöver det. Efter varje låt så blev alla ljuden starkare. När en låt var klar, så bestämde jag mig för att väldigt högt skrika ut i luften "JAG ÄLSKAR DIG HÅKAN", vilket jag även gjorde. Det mest underliga då var att helt plötsligt som med ett fingerknäpp så stannade musiken upp helt, inte en kotte applåderade eller skrek. Det var nästan helt tyst under ett par sekunder, men jag kunde inte hejda mig. Jag hade redan tagit luft för att få ur mig dom fyra orden. Och som jag skrek, det kändes nästan som ett eko inne där på hovet. Jag hördes högt och tydligt och hela stämningen kändes väldigt spänd. Hade en svärm mes syrsor satt igång att låta så kan jag lova att ni hade hört dom (ni vet som de alltid låter på tv när något blirväldigt spänt eller misslyckat). Jag kollade lite hastigt på Matilda och utbrast "gud vad tyst det blev" med människorna omkrings blickar riktade mot mig. Jag satte genast igång att applådera och skrika för att få slut på lidandet. Allt detta hände under ett par sekunder, men det kändes definitivt som minuter. Med lite tur så kanske älskade åkan hörde mig, längst fram där på scenen. ♥

Förkyld !!!

Tog mig en liten sovmorgon idag med tanke på att jag har dagen ledig, det passar sig utmärkt med tanke på att jag vaknade upp och märke att min lilla snuva har utvecklats sig till en dunderförkylning. Jag tycker de är så otäckt när man vaknar upp och allt är som i ett vakum runt omkring sig för att bihålorna är igen täppta och de har slagit lock för öronen. Sitter här om mumsar på "lillerbors kolor" just nu, hur goda kan dom bli egentligen? Fast de kanske är bättre att jag tar mig till köket och får i mig lite frukost!


Bild tagen från google.


Challenge av mig, done!


Jag antog en challenge igår, och klarade den med råge!
Challengen gick ut på att jag åter igen skulle lyckas ta chokladbollar (en chokladboll) från resturangen på sjukhuset på skolans räkning. Lina sa igår att det var omöjligt att klara det nu när de skaffat listor och skriver upp vilka vi är och vad vi äter, men ingenting är omöjligt säger jag! Hon i kassan kastade inte ens en blick på min bricka när jag gick fram till henne. Osis för dom, jag som hade pengar med mig och allt!

Mitt bevis material!

Hejdå helger !

Mina APU tider har löst sig, mina turer på helgerna är strukna och jag kan fokusera på veckora istället. Min handledare var riktigt snäll strök dem, med tanke på att de varken går passande tåg eller bussar på helgerna. Jag trivs jättebra på geriatriken, verkligen. Tog HB på mig själv idag, blev nyfiken på hur det låg till och stack ett litet stick i fingret, ch tro det eller ej nu ligger mitt blodvärde nästan normalt. Idag fick jag ett värde på 114, kommer ihåg hur förjävligt rent ut sagt jag mådde för 1.5 år sedan när det låg betydligt lägre.'

Ska iväg på träning senare, men idag får inte Myska följa med. Hon har vilat i en vecka och den känns inte schysst att ta med henne då. Det blir ridskolehäst för min del, riktigt annorlunda. Men sånt är nyttigt det med!

Puss!


Ni tar mig till kärlek

Idag tänkte jag passa på att rida i ljuset när jag kom hem så pass tidigt som jag gjorde, men hästarna hade lite andra planer. Så jag höll på i 45 minuter och jagade dem i hagen innan jag fick tag i Myska och få in henne för att ge oss iväg. Tur att farfar kom ut på ängen och frågade om de gick bra för mig, annars hade jag nog sprungit runt där ute än och jagat dem. Söta är de i alla fall, de två delar på hela mitt hjärta!











Kan man älska någon så mycket som jag älskar mina hästar? Blotta tanken på att inte få ha dom i närheten av mig för mig förkrossad, att vara med dom och skratta åt deras personligheter. Myska som gärna vill verka ointresserad och självtändig men innerst inne är så fruktansvärt nyfiken och behov av kärlek. Och Vilma som är helt tvärtom, öppen, väldigt på och vill vara i centrum hela tiden. Inte ett dugg rädd för att synas och både ger och tar kärlek (ger inte mat). Dom är underbara mina fina! Bara bilderna säger så mycket om dem, Myska stack och Vilma kom så nära inpå som hon bara kunde! Jag älskar er evigt! ♥

Ny design!

Äntligen ny design! Har själv inte bestämt mig vad jag tycker om den, men vi får ha det såhär nu ett tag så jag kan vänja mig med den. Bakgrunden är definitivt inte klar än, många detaljer som ska dit. Men tiden går fort när man har roligt, kastade en blick på klockan och insåg att det är definitivt dax för att gå och duscha om jag ska komma upp och kunna åka in till matten imorgon!

Puss!

Kan man tröttna ?

Haha, Keenan Cahill och 50 cent! Undrar hur många videor den här killen har lagt ut på youtube, men han blir ändå aldrig tråkig. Den här var dock något extra!


Sjuk!

Det blev en sjukanmälning idag från praktiken. När jag vaknade kände jag på en gång att nåt inte stog helt rätt till. Det tröck över bröstet för att jag kände ett sånt illamående, kände av det kvällen igår också men de blev bättre när ag kom hem. Nu känns de inte alls bra, usch vad illa jag mår. Tydligen mår Matilda heller inte bra idag, hon mådde också illa. Vi skulle aldrig ha käkat på donken igår, maten var inte okej!

Får passa på att lägga in några av bilderna sen helgen på en gång när jag ändå bloggar. Ungerfär hälften av bilderna är tagna av Matilda, av hennes kamera.

Det här är på hotellrummet, vi fick ett designrum. Men varför i hela friden ska man kunna sitta i sängen och kolla på den andre som är på toaletten? Man såg rätt igenom.





Den här spelningen är de bästa jag har vat på någonsin, helt utan tvilvel!


Matilda när vi vandrade runt på stan!


Hemma från en grym helg i sthlm

Grym helg, grym helg verkligen!!! Känner mig så fruktansvärt trött och sliten nu men de har vart värt varenda minut. Håkan överträffade sig själv igår, med en spelning som slog i genom tiderna! Kan publicera några bilder senare imorgon, men nu väntar sängen.. som jag längtat!

Här är videon som jag och Matilda skrattat oss fördärvade till både igår och idag. Videon som underlättat de lite segare stunderna under helgen! Herregud, slutet på videon vad ska man säga?? HAHAHHA !


Mobilblogg ...

dsc01134 (MMS)

Mobilblogg Sitter på Tacobar, av allt springande på stan tog hungern ut sin rätt!


Mobilblogg ! Jag har a...

dsc01126 (MMS)

Mobilblogg ! Jag har aldrig varit lyckligare, har världens bästa syster och snart kommer världens bästa håkan. I have the time of life! Önskar att ni också fick uppleva det här!


ÄNTLIGEN !!!!

Håkan Hellström, hovet, IKVÄLL! ♥


Elin kryddade idol lite extra..

Neeeeej !!! Jag brukar inte vara fast i Idol, men snälla nån??!! Varför skickades Elin hem? Den mest klockrena sångerska i Idol på länge, hon har ju allt! Nu känns inte idol värt längre, det är bara att hålla tummarna och hoppas på att Olle kan få ta hem det här nu istället. Usch, loppan gick vidare istället....


Friday I´m in love

Äntligen fredag, det innebär två dagar ledigt och Håkan! Gud vad jag längtar!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, tv, familjen! Mamma köpte hem choklad till mig sen ska jag även poppa popcorn tror jag! gud så mysigt, äntligen helg!


Mobilblogg Påväg hem f...

dsc01095 (MMS)

Mobilblogg Påväg hem från bussen, har en liten bit kvar, Satan vad skönt det ska bli att faktiskt få känna att man är hemma. Iväg på träning om ett par timmar, men de är en annan femma!


Måste sova nu!!!!

Skyndar mig med ett stress inlägg innan jag ska sova. Praktiken gick strålande bra även idag, idag tog jag mitt första blodprova på en människa och fick blod på första försöket. Jag var så nervös innan, tror inte jag andades under tiden, var så rdd för att sticka nålen för djupt in på patienten. Igår drog jag min första kateter även. Känns som de här kommer bli en väldigt lärorik tid, med tanke på så mkt jag lärt mig under endast två dagar.

Kom hem för nån timme sen, upp och iväg igen om bara några timmar. Bussen går halv sex.. suck

Puss!


Tuffa tider !

Det är alldeles vitt ute nu, jag kan inte säga att jag inte tycker att det är fint. Att få bort de trista mörka färgerna på åkrar och träden som har tappat sina löv. Det blir ljusare om kvällarna och man får en varm känsla i magen som påminner en om att tiden i december är rätt fin. Jag ogillar egentligen inte själva vintern, bara det faktumet att det gör mig intresse så mycket svårare att hålla på med. Nu längtar jag till julen, nej gud vad mysigt.

Ska koka upp lite nudlar nu (i brist på fantasi) och sedan sätta mig på tåget till Gävle. Ikväll jobbar jag till 21.30!

På Betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek


Min vardag, ett helvete!

Jag har tidigare bara gnällt över stallet på bloggen, men aldrig gett er en riktig insikt vilket helvete det egentligen är. Jag ska försöka nu att ge er en klarae bild men det är ändå mycket  mildare att se stallet på bild än i verklighet. Får när ni ser bilden kan ni inte känna dom vinande iskalla vindarna, snön som faller från taket, ilskan, frustationen och besvikelsen över att behöva uppleva ännu en vinter i det där sketna jävla sommarstallet. Jag varken spar på orden längre eller besparar er min ilska, för den har runnit över för länge sen.
Nu ikväll har jag, mamma och pappa vart ute och börjat riva ut inredningen i ladugården, vi har grymt mycket jobb framför oss. Jag och mamma har skruvat muttrar som bara den, skulle nästan haft en bild på det med när jag hängde över grisspiltorna för att komma åt muttrarna.


(det är rätt okej i själva stallet, där hästarna står. Där varken snöar det in eller blåser, var tvungen att tillägga.)




Idag var stalltäckena blöta när vi skulle ha dom, det var snö överallt som det alltid blir så fort det börjar snöa. Att man alltid får börja med att leta efter sina grejor i snön eller skotta där man ska vara. Det funkar inte, en eloge ftill oss för att vi har stårttut så länge. Så här ska man inte behöva ha det. Jag kan inte låta bli att klaga för att jag har stått ut så länge, flera år för länge.  


Dag ett klar!



Hemma från Gävle och har nyss fått i mig mat. Första dagen på geriatriken var jättebra, även om jag inte hittade dit först. Visade sig att det låg i en annan byggnad, vilket jag inte visste. Hade min praktik i samma byggnad förut, men har aldrig uppmärksammat att geriatriken låg på våningen under. Imorgon börjar jag vid ett och slutar vid tio. Nu ska jag ut i mitt "stall", det kommande stallet som fortfarande är en ladugård och börja riva undan inredningen! Great, jag vill ha det tomt där. Hellst vill jag ha mitt stall klart redan ikväll, men de kommer dröja månader.

Puss!


Jag älskar den här låten !



Redo för APU!

Nu är jag redo för de kommande fem praktik veckorna. Jag känner mig lite blottad och naken, klippte nyss ner mina naglar och tog bort nagellacket. Det bidrog till så att jag fick knubbisfingrar, jag känner mig som en bebis eller nåt. Äsch, det är bara en vädligt ovan känsla, jag vänjer mig snart. Det ska bli väldigt roligt med APU, ser fram emot det riktigt mycket. Hoppas personalen är trevlig och att jag bli välkomnad, fast jag tvivlar inte de jag har pratat med verkar hur trevliga som hellst!

Hörs imorgon, nu ska jag kolla upp busstider och sedan sova! Puss!

Dagen blev som planerad

Allt som var planerat har blivit gjort idag, förutom kladdkakan då för den ska jag göra nu. Sen tänkte jag ta mig ett varmt bad, blev lockad till det när jag stod och diskade och kände vattnet runt händerna och handlederna, det kändes så skönt.

--------------------------------------------------

Jag får dåligt samvete, så dåligt samvete så det skriker om det. Jag hade helt ärligt tänkt att göra det, det blev bara inte i rätt tid men jag hade ändå tänkt göra det senare istället. Fan, vad dålig jag är ibland. Så jävla dålig!
Det kan jag uppriktigt erkänna, jag gör väldigt många fel, jag är inte perfekt och jag har heller aldrig trott att jag är det. Även om jag får det att låta så ibland! Förlåt! Det finns väldigt många bättre än mig, galet många fler. Alltid lättare att få någonting nerskrivet än att säga det rätt ut. Kanske låter jag trovärdigare om jag skriver det, får hoppas de för jag menar det verkligen.

Måndag 8/11-10

Ny vecka, men de här är inte vilken vecka som hellst. Den här veckan har jag sett fram emot enda sen vi bokade biljetterna i somras. På lördag smäller det, på lördag händer det, lördag är den enda dag som finns i mitt huvud just nu. Det kommer bli så grymt roligt så jag kan inte ens föreställa mig det själv, älskade Håkan! ♥
Hoppas den här veckan kommer gå riktigt snabbt, det kommer den nog göra också med tanke på att de är första praktikveckan, den går alltid snabbt!

Idag ska jag försöka få lite saker gjorda. Stallet är helt klart och hästarna ute, så fort jag bloggat klart så är det frukost som gäller. Sen ska jag sätta mig på cykeln?? (Usch och fy jag cyklar inte ofta, och när de är såhär kallt ute finns de inte på kartan.. men jag gör det ändå) fram och hämta ut några busskort, sola och sen hem igen. Myska ska motioneras och jag ska rensa bland jackorna, fast de tar inte lång tid men lika bra att nämna det annars glömmer jag det nog. Sen tänkte jag baka en kladdkaka som avslut, sen så får jag se vad som händer!


Kallt !

Brrrrr !! Jag fryser, timmarna utomhus idag gjorde mig kall. Jättefint väder att rida i, men de blåste kalla vindar som gick rätt genom kläderna. Hade planer på att möta Lina i Gävle på en fika idag, men det blev inget med de. Jag får väl ta på mig skulden, seg som jag har varit de senaste dagarna. Jag tar mig inte för med någonting!
Fast jag är inte bitter för de, nejnej! Nu ska jag hoppa in i duschen, väcka liv i mitt hår och få upp värmen lite. Härligt!


Vilken fin bild jag fick till va?! haha ! (;
Det var inte de lättaste att rita en dusch i paint...


Middag hos farmor & farfar

Kolla på den här bilden riktigt noga! Visst blir man glad av den, jag har kollat på den i flera minuter nu och kommer på mig själv att bara sitta och flina. Den är spontan, avslappnad och sprider glädje rakt igenom. Det är nog den bästa bilden jag har på mina syskon + mina små kusiner (pappas sida av släkten). Jag älskar den!

Syster & bror! Matilda kommer säkert bli sur över att jag lägger ut bilder på henne och sääga att hon var grymt ful och att jag måste ta bort dom. Men de tänker jag inte lyssna på den här gången ! (;


Farmor & mamma!

Farfar som fyller 65 nu på Onsdag! GRATTIS ! :)

Puss & godnatt det var allt från mig. Har haft en trevlig kväll, med god mat och trevligt sällskap!

Dagens andra sanning

Det finns idioter, sen finns det de som är ännu värre! Punkt slut!

Loven gör dagarna tråkiga


Även om jag älskar att ha lov så måste jag säga att de blir väldigt långtråkigt i längden. I alla fall under kortare lov. Under sommarlovet så blir de ledighet i en sån pass längre utsträckning så då tar man sig för med saker och ting, man gör någonting av dagarna. Under kortare lov så gör man absolut ingenting, i alla fall så gör inte jag det. Sitter hemma om dagarna och tar de lugnt, går ut och rider sen tar man de lugnt igen. De kanske är bra ändå, får en att längta till saker sätter igång igen, man samlar energi. Nu ser jag fram emot APU´n, vara i en annan miljö och lära sig. Gud vad roligt det ska bli, jag älskar praktik! Sen kommer ju bloggen bli intressantare också när jag har nåt mer att skriva om... (;

Ikväll ska vi till famor och farfar och äta middag, en födelsedagsmiddag för farfar. Men innan de tror jag att jag ska hänga med fram till bionärhallen, brorsan har match!

Fredagsnöje

Eftersom jag ändå inte kommer ha någonting för mig ikväll så ska jag göra ett allvarligt försök till att göra om bloggens design! Kan inte lova nåt i försökott att det kommer fungera, men man kan ju hålla tummarna !


Jeanette får stå för bilden...


Fredag 5/11-10

Försöker komma på nåt nytt spännande att blogga om. Men vet inte direkt om det finns nåt "spännande" att nämna om mitt liv just förtillfället. Ska snart ta mig fram till stallet och ta hand om Jasmin, mocka & rida. Vad som händer med resten av dagen får vi se senare, tar de som de kommer!

Nej, gud vad tråkigt allt lät nu... Hoppas ni inte ser mig som en alltför tråkig människa... (;

Dansa med Leroy... nästan

Jag och Jeanette hade riktigt kul på egen hand igår. Åkte in till Gävle och dansade, dansade tills fötterna blev platta (ännu plattare i Champes fall.... förlåt gumman) och tills benen krampade. Insåg då att det var bäst att ge sig, sätta sig i en fotölj och vila till våran skjuts hem kom. En lyckad kväll ändå helt enkelt!


Ska de va så ska de

Trotsar vädret, fest ikväll !

Dressyr km -10

Tävlingen gick jättebra! Även om det blev väldigt lång väntan innan klasserna. Trots att Myska var rädd för dressyrstaketet (som hon alltid är hemma) så gick de riktigt riktigt bra! Vi red på 62.1% i första klassen, resulterade i en andra placering. I andra klassen red vi på 61.7%. Hon gick hur fint som hellst, blev något seg och spänd men inget riktigt märkvärdigt. Vi båd gjorde ett bra jobb! Värt att tillägga så är mitt tidigare maxresultat för den klassen 56% någonting, och nu red vi på lite över 60. GREAT !

Inga bilder finns, använd fantasin istället!

Bakar med lillebror



Bakar grahamsbullar med borsan, lite osäkert om de blev tillräckligt jästa men vi får hoppas på det bästa!
Snart ska jag ta fram nudlarna och äta lite innan jag går ut i stallet. Ska iväg med Myska till ridskolan och starta två klasser, på klubbnivå. Struntar i knopparna och hoppas istället på att jag kommer ihåg båda programmen och inte blandar ihop de två. Min hjärna klarar av ett men inte två, det blir kaos där inne då! Men vi får väl an se! (;

Ha de !


Så kan det vara



Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så...


Måndag 1/11-10

Ni kan inte ana hur mycket jag vill göra om designen till bloggen! Men jag har ingen aning om hur jag vill ha det, eller aningar har jag men inga bilder att pryda headern och bakgrunden med. Inget vill bli som jag tänker mig när jag väl försöker. Härlig dag va? Skönt väder & solen lyser. Jag har inga större planer för dagen, ska rida Myska lite, kanske cyklar fram och solar några minuter och ägnar nån blick åt C:1an, har inte ridit det programmet på år och dar känns det som. Bäst att kolla igenom det i alla fall tills vi ska rida det + B:1an imorrn på dressyren.

Puss !

RSS 2.0