TRE FOTON, TRE VÄNNER !




All min kärlek går till dig

Hur underbar kan man vara ?



Det är bara 13dagar kvar nu...

Dagens planer!

Vi hade grymt roligt igår så länge som det varade! Synd att polisen kom och avblåste festen så pass tidigt!
Jag och mina rockers drog inte vidare, utan åkte alla hem till sig själva, duschade & sov! Inte illa pinkat det heller!
Nu ska jag städa rummet, sen ut till stallet och mocka & sen kvarstår bara ridningen! Skön dag, nu ska jag njuta av friheten som man bara kan känna på ett lov!

Försöker ladda upp några fler bilder men datan har låst bilderna på något sätt så jag kommer inte åt dom just nu!


ROCK N ROLL!

NU ÄR DE FEST! De ä bar å kör, ding ding !
I mitt rum sitter två rockare och en dileva ! (hippie-rockare) ! Drar iväg till moby snart, hörs imorgon!
Ta det lugnt ikväll nu allesammans !

Mobilblogg Sitte...

dsc00932 (MMS)

Mobilblogg Sitter i bilen just nu utanför bernö i Sandviken. Påväg hem från valbo, lyckades till slut få tag på en grön jacka. Trodde faktiskt aldrig jag skulle lyckas, lycka! Ikväll blir det halloween fest, åker dit med mina två favorit brudar! ROCK N' ROLL! (;


Höstlov !

Höstlovet myser jag och spjöveln in tillsammans !




I´ll be right back

Återkommer på höstlovet, dvs. imorgon! (;

jag är mörbultad

Nyss fått masage av mamma som hette duga. Jag som vill att massage ska vara skönt, det här var motsatsen. Låg väl och hade krampaktiga ryckningar och många fula ord lämnade mina läppar. Usch ja, men nu verkar linimentet och det har äntligen börjat bli varmt så nu är det så skönt så!

Hade inte så mycket mera att berätta ikväll. Dressyrträningen idag gick helt okej, snäppet till mer okej faktiskt till och med. Ladugården blev tom på grisar igår, så nu kan vi äntligen äntligen äntligen ta tag i stallbygget. Även om det ligger en hel del jobb bakom det, så vet jag att det kommer vara värt allt slit som man bara kan tänka sig!

Great, ha en bra fortsatt kväll/natt !


Sweet dreams



bla bla bla... har pluggat absolut hela kvällen, varän jag kollar så ser jag små små bokstäver flimra förbi framför ögonen. Jag har pluggat både matte och omvårdnad, har prov i de båda imorgon.

Annars då? Jag känner mig som en tråkig plugg människa som läääängtar efter höstlovet och den fem veckors långa apu´n. Jag vill hitta på någonting annat, få lite omväxling i tillvaron... Det mår alla människor bra av ibland. Jag har inte så mycket mer att säga. Ni får ha en fortsatt bra kväll/natt. Dröm inga mardrömmar nu, såsom jag gjorde inatt. Usch rysligt läskiga karl? (monster/troll) vid namn Tessan som försökte och lyckades bita av mig fingertopparna... blir riktigt rädd när jag tänker på det.


Tävling Hofors 24/10

Min lilla lill Myska! Klassen gick helt okej. Hon var aningen spänd och stel, men de är hon ju oftast inne på ridbanan. Nu kom vi ju också direkt utifrån och in till ridhuset. Ett snabbt miljöombyte, mysken behöver lite tid med att vänja sig vid nya situationer. Jag är helnöjd, tre procent högre än vad vi fick för två veckor sedan när vi var iväg. Jag vet vad vi ska jobba vidare på, så nu kör vi! Tävlingsterminen är klar för i år och nu ska jag och Myska börja trappa ner. Kommande vecka ska vi ha det så lugnt och skönt, framförallt kravlöst. En dressyrträning och en hoppträning inplanerad, sen blir det skogen för hela slanten. Inte en enda rem vill vi se på hela veckan!
Här får ni se min vackra svarta pärla, jag aningen bakåtlutad i sadeln men det beror på att hon stog emot så pass mycket när vi red fram.

Puss och godnatt, nu väntar duschen!


Återigen detta häst snack

Haft näsan i en bok i princip hela dagen, åkte och red igenom Myska mot kvällningen. Just nu är hon min lilla stjärna, det går jättebra nu, det känns jättebra. Jag har hittat rätt position i sadeln och vad jag tror, även knapparna till henne. Jag tror vi har hittat varandra (igen). Jag hade en grym svacka på ett par veckor ett tag här, allt kändes piss och helt hopplöst. Men det gäller att bita tag ii det ändå, kommer man bara upp ur den där mörka gropen som man så lätt fastnar i så känns allt bättre och det går framåt igen, tills man faller ner i nästa grop osv. Men det är väl så det är, inga framgångar utan motgångar, det borde alla ta till sig. Det är lätt att vara efterklok när man väl har kommit upp igen, det svårare är att minnas känslan när man återigen är på botten och famlar i mörkret. Det spelar faktiskt ingen roll hur det går på tävlingen imorgon, om Myska står still i halten eller inte, om hon formar sig och låter bli att spänna till vid hörnpasseringarna. Det kvittar, hon gör det i alla fall jättefint när vi tränar, för det har hon heller inte gjort på träning förut, det har kommit med tiden och hård träning. Varenda liten grej är ett framsteg!

Jaja, kalla mig hästnörd eller något liknande. Jag skriver det mest för min egen skull så jag kan komma ihåg det nästa gång vi faller ner igen. Om ni läser det eller inte, det spelar inte mig någon roll! (;

Godnatt!

Sov gott alla, nu stänger jag ögonen för en stund!

Bild sen i Onsdags.


Teoretisk omvårdnad


Blää.... teoretisk omvårdnad är tråkigt, jag känner inte för att läsa om olika kompresser eller hur man tar ett faeces (avförings) prov. Att få lära sig praktiskt är mycket mer intressant, men jaja nu ska jag leta upp min bok och börja plugga ändå. Har faktiskt prov på tisdag.

Sov så gott !


(fastnar inte på bild)
Mår illa av trötthet, det svartnar för ögonen. Tror de är ett tecken på att jag borde sova!
Imorgon bitti ska jag köra in till kungsgården med pappa innan skolan, han skulle ändå dit och det kvittar om jag tar bussen eller bilen, kommer in runt samma tid ändå. Pappa ska byta någon reservdel till plogen, sen drar vi vidare till skolan med mig. Ska bli skönt att byta körrunda, till kungsgården har jag aldrig kört själv någon gång förut.


PANIK !!

Jag måste ha slagit eget person bästa nu imorse, försov mig så inåt helvete! (ursäkta språket)
Trodde aldrig att jag skulle bli klar och hinna med bussen i tid, men man ska aldrig säga aldrig. Jag skyndade mig så gott jag kunde och satt sedan på bussen en halvtimme senare från jag vaknat på väg in till Sandviken.

Slänger med en bild från i somras, vilket besvär det blev innan vi fick bilden som vi ville ha den. Snudd på mjölksyra i benen av allt hoppande!


BALLERINA

Lyckan var som gjord när jag kom in från träningen och insåg efter att jag läst på innehållsförteckningen på en ballerina förpackning att jag faktiskt kan äta dom. Som jag älskar dom där kakorna, kanske dem som jag saknar mest sen jag blev nöt allergiker för 7år sedan, sju år ??? Herrgeud vad fort tiden går. Ballerina kladdkaka vanilj, inte en enda nöt innehållandes i den. Som jag njöt! Sen hade vi även ballerina pepparkaka hemma, men den var självklart full smockad med hasselnötter. Men inte är jag bitter, jag kan ju äta en sort i alla fall! :D

Det ytterligare plusset på den här kvällen måste endå vara träningen som gick riktigt bra! Har inte gråtit på två veckor nu, du gör framsteg Ellen.. (; Nej, men seriöst jag verkligen sög i mig allt som sas förrra veckan och har tränat som tusan på det under den här veckan. Övning ger färdighet som man säger, Helena var alldeles förundrad över vilket resultat vi nått från bara förra veckans lektion. U N D E R B A R T   R O L I G T !

Kyligt ute & inne

Jag fryser, men inte stoppar det mig inte. På med långkalsongerna och ut till stallet. Nu ska jag och myska på träning!

Mina två som står mig närmast om hjärtat! <3

Godmorgon !

Godmorgon säger jag och Spjöveln! 


Aj !


Att spela innebandy kan innebära viss smärta. Fick ett slag på foten idag av en klubba, ett tag gjorde det så ont så jag kände det i hjärtat. Är mycket mer blå i verkligheten än på bild, min cam är så ljus. Eftersom ni läser min blogg och verkar vara intresserade så får ni känna medlidande med min fot också! Därav bilden.

Puss & godnatt / foten & jag

Det som händer med oss är så otäckt

Du måste våga titta, annars kommer vi inte lära oss något. Jag har sett filmen förut, vi pratar om det imorrn.



Lina, vi fixar det här... Vi är smartare än dom!



Tar en paus !

Matten gör mig bara förvirrad, jag tar paus en stund! Tur att jag har min festman herr kex-choklad som kan pigga upp mitt humör. Notis till mig själv: Ellen, du måste sluta med att äta godis varje dag. Ta en frukt, det är minst lika gott.

Satan, jag tar en frukt istället

Veckans slut känns helt okej

Vilken skön helg det här har varit. Nu är jag definitivt utvilad, känner inte alls likadant som jag gjorde förra söndagen. Då ville jag bara dra ett täcke över huvudet och gå upp nästa år. Tränade Myska hemma idag, det gick inte alls. Det kändes motsträvigt, översta lagret på på åkern släppte under hovarna när vi red, Myska var pigg och väldigt stel i vänster sida. Jag hoppade av och bestämde mig för att ta nya tag imorgon istället. Sen åkte jag fram och hoppade Vilma, det var nog en månad sen sist jag red henne, min lilla lilla ponny. Om inte tre dubbelt så lång tid sen jag hoppade henne senast. Men hon var pigg och glad, visst hade vi våra kortare stunder även idag, men jag kan inte ge annat än tummen upp!

Mamma filmade en liten snutt på ett par hinder... Så otroligt ovant det var, att något som man gjort tidigare varje dag kan kännas ovant efter bara ett år förstår jag inte.


Måste även slänga in en video på mig och Vilma sen 2008, det var längesedan nu. Men gud så roligt vi hade tillsammans!

Jag kände mig nog rätt tuff


-06

Utför några små förändringar

Få se nu hur det här blir... Alltid lika spännande

Video ifrån gårdagen

Hittade en film från brännbollen igår, det är jag som slår i början sen Jeanette!

Idag ska jag ha en riktig skön dag, lugn och skön ska den bli. Ska börja plugga omvårdnad nu.

Brännbolls match!

Alarmet är ställt på halv nio, fy bubblan vad skönt att få sovmorgon imorgon!
Brännbollen på ridskolan blev succé, det var mycket folk i de båda lagen och uppskattades lika mycket av alla. Självklart så spöade vi från ridskolan dem från ungdomsgården... men såklart, det är tanken som räknas så det var väl modigt av dem att ställa upp mot riktiga hästtjejer, trots att dom måste ha anat i förväg hur det skulle sluta.. haha ! Okej, jag ska sluta kaxa, men det var väldigt roligt i alla fall. Självklart så glömde jag att ta någon bild "in action" för att lägga upp på bloggen, men säg någon gång som jag har hjärnan med mig ?

Puss & godnatt! Imorgon ska jag få mycket gjort.


Mobilblogg ...

dsc00871 (MMS)

Mobilblogg Det snöar i Sandviken....suck! Here we go again


Fredag eftermiddag

Jag är så otrologt trött på att vänta på bussarna. Passa tider, skynda sig, vänta ... Slutade för en halvtimme sedan och nästa buss går vid halv tre. Det är bara att finna sig i läget och göra det bästa av situationen helt enkelt!
Gjorde nyss ett muntligt nationellt prov i Engelska med Maria (ni hittar henne även här http://mariabergloff.blogg.se) Även fast vi var ruskigt nervösa och villrådiga innan så gick det faktiskt mot förväntan riktigt bra! Fick bra feedback tillbaka och ett fint betyg på det!

Brännboll i ridhuset mot ungdomsgården ikväll, tagga! (;

Torsdag 14/10-10

Du har tur som en toke du sa mamma innan hon la på lurn. Där kom den där toke upp igen, jag som hade förträngt honom. Körde stenhårt med det uttrycket ett tag i våras, bloggade om det och la det sedan på hyllan. Får se om jag kommer ihåg honom nu i fortsättningen då...

Förövrigt så har jag nyss kommit hem, håller på med den vanliga torsdags eftermiddag grejen. Bloggar & lagar mat samtidigt, samma plats varje gång. Den här gången ska jag laga korv & spagetti. Korven skär jag som mormor gjorde till mig & Matilda när vi var små! Som grisklövar!


Mobilblogg ...

dsc00859 (MMS)

Mobilblogg Har social omsorg, sitter med min grupp och jobbar på det "hemliga" arbetet, vi ska bygga vårt drömboende! (Ett vård & omsorgs boende)


Inga tårar har fällts

Awesome! Det här är första gången på tre veckors tid som jag kommer hem från en onsdagsträning och inte gråter, ärligt talat. Idag funkade allt så bra, jag fick positiv feedback för precis alla grejor som jag hårdtränat på den senaste veckan. Det är alltid roligt när man verkligen får lön för mödan man lagt ner.

Nu ska jag stänga ner datorn, lägga mig till rätta bland mina sju underbara kuddar och låta mig somna in till den ljuvligaste rösten i universum.

Dags för dressyrträning

Nu är det dags att slita mig från musiken, jag ska på träning!

Fortsätt när hösten kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar sluta slå
när varje bön gått åt, fortsätt
... du är snart där



Den är här nu !!!!

Det här är ren lycka, lycka på hög nivå. Jag kastade mig ur bilen och in i huset för att få tag i skivan!
Att höra och utforska 11 nya låtar av Håkan gör mig så fruktansvärt glad. Skulle det gå så skulle mina smilegropar sitta uppe vid öronen nu, gud vad jag har längtat efter det här. Nya toner och nya underbara texter, det här är den bästa dagen på länge i mitt liv!


Den är signerad .....
Man måste dö några gånger innan man kan leva, track 11

Håkan min kung!


Idag blir två steg från paradise min!!! Så som jag har längtat efter denna skiva, och det här skivsläppet innebär att det är prick en månad kvar tills hans spelning på hovet! Kan man längta så mycket som jag gör nu? Nej, jag tror knappast att det är möjligt. Det här kommer bli min officiella Håkan dag! Jag ska leta upp min gamla freestyle när jag kommer hem och spela, spela spela !


Kylan kryper sig allt närmare på

Vem kunde tro att det skulle vara så pass mycket godare att dricka chai när det är lite kallare ute? Att trösta sig i tanken när den första "riktigta" kylan tränger sig på när man är ute och rider så man förfryser fötterna för första gången på det här halvåret. Snart kommer detta förfrysande bli en vana, men innan vanan infaller sig är det alltid lika jobbigt att vänja sig med den. Därför var det riktigt gott att göra sig en kopp chai ikväll!
Nu ska jag ta mig över ett par romaner, en på svenska av Strindberg, hemsöborna. Samt en på engelska skriven av Robert Swindless, stone cold.

En eloge till mig själv


Jag har varit så duktig idag, jag har tagit mig för med precis allt som jag bestämde imorse att jag skulle göra under dagen. Hann till och med sola och tog en promenad hem därifrån, fick en cyckel efter halva vägen. Var med om en lagomt jobbig/stressig incident på solariumet, men det kan vi ta en annan gång. Haha herregud säger jag bara... Tänk om det kommit någon...


p.s jag är trött på bilder på mig själv, måste ta bilder med annat motiv hädanefter. Men bättre en bild än ingen alls..


hmm... kollar på bilder sen våras

Som tur var såg jag ju inte ut såhär varje dag. Men vilket jag inser nu var att jag hade väldigt mörkt hår. Jag blir och sakna det väldigt när jag tittar på flera av bilderna men samtidigt har jag int trivts så bra någonsin som jag gör nu i min röda! ♥

En stund i rampljuset

Ala har vi väl någon slags stund i rampljuset, har nyss kollat i genom några filmer som jag gjorde tillsammans med lite olika folk för några år sedan. Grejen är den att jag har sån jävla lust att göra till, liksom som en liten comeback. Det kanske låter omoget men det skiter jag i, för hur kul skulle det inte vara om några år om jag hade en till att titta tillbaka på och skratta till. Fast vilka vill riskera sitt rykte och göra den med mig ? haha !
Den hår gången ska den bli 10000gr bättre (;

Historien om två spritgalna män...

Pionmord...

Min kära lilla häst...

Kidnappning

Den här vet jag inte riktigt vad det var... mordjakt av nåt slag av två fiender


Måndag 11/10-10

Jag stannade hemma idag från skolan. Nu försöker jag istället få lite saker gjorda som jag inte fick tid till förra veckan. Har skrivit klart psykiatrin, nu väntar jag på telefon tillatt kopplas till Geriatrikavldelningen på Gävle sjukhus så jag kan höra mig för om den kommande APU´n. Rummet ska städas, stallet ska mockas, min mage ska mättas svenskan ska bli klar. Hinner jag innan dagen är slut ska jag ta mig en promenad och sedan lägga mig i ett solarium. Det var månader sen min kropp fick lite UV-strålning sist! (;

p.s ska hämta en mössa hos farmor också!

Jag är sååååå nöjd

Jag är så fruktansvärt nöjd med dagen!!! :D
Myska skötte sig bättre på tävlingsplatsen än hon någonsin förut gjort. Hon var lugn och sansad och vi koncentrerad oss tillsammans. Vi hade en cäldigt bra början på programmet, sen kom galoppen där hon sprang iväg lite och blev stel. Sen fick jag min första felridning idag, ingen big deal. Till nästa gång ska jag komma ihåg att rida fram henne till ett lite högre tempo så jag får med baken mer. Hör av mig imorrn, nu fortsätter filmen.

Godnatt!

Godmorgon !

Godmorgon, kastar in ett inlägg mellan smörjningen & frukost! Jag är taggad till tusen idag, inte vinnatagga men utan revanschtagga! Idag ska jag göra om allting som JAG gjorde fel på fältis. Jag ska fokusera på MIG och inte på Myska. Kan jag inte påverka henne på tävlingsplats så kan jag påverka mig. Felet med oss är att vi är lika lätt/svår påverkade båda två. Det finns inget mellanting.

Här är en video på Jeanette & Zillah som jag filmade i 1 meter igår. Jag tyckte dom gjorde så fina rundor så jag var tvungen att lägga ut den, hoppas det inte gör något Jeanette. Enjoy!

Tävling hemma & borta



Vilken dag, ett tag trodde jag att jag skulle hinna dö några gånger om innan dagen skulle ta slut. Men nu sitter jag här, så levande som man bara kan bli och dagen börjar närma sig natten. Stog som funktionär hela dagen idag nere på ridskolan. Jag och mamma åkte innan åtta imorse och kom hem vid halv sju. Då åt vi lite, sen åkte vi fram med Myska till ridskolan så jag kunde rida i genom henne inför imorgon. Hon var jättefin idag, jag måste försöka hitta samma känsla imorgon, samma bubbla. Försöka stänga in mig i mig själv och stänga av allt ljud utanför. Det kan inte vara så svårt, det ska funka imorgon. För min skull! Jag ska gå upp tidigt imorgon och göra klart allting, smörja, knoppa & putsa. Samt ta fram alla saker, ska inte glömma något den här gången. Sen ska jag prova något nytt, jag ska rida henne här hemma först innan vi åker iväg till Gävle. Som en första uppvärmningsklass, fast hemma. Jag får känna på henne lite och hon kanske kan få bort den värsta energin och lägga det resterande på fokusering. Tänk om allt kunde gå enligt mina planer imorgon, vilket jävla toppendag det skulle bli då!

Godnatt på er, nu gör vi det bästa av det här! :D

Mobilblogg ...

dsc00840 (MMS)

Mobilblogg står nere på banan nu med mikaela som funktionär på dagens hopptävling! Sen ska jag hem och försöka ladda och göra klart allting tills imorrn!


Håkan berättar om de fem första


Här berättar Håkan om de fem första låtarna på hans nya platta, bakgrunden till dem och en sex sekunders förhandsvisning på varje låt. Imorgon kommer en annan intervju med Håkan där han berättar om de sex resterande spåren på skivan och förhandsvisning av de också. Så awesome, jag längtar tills skivan kommer i min brevlåda och tills jag sitter där alldeles förväntansfull och väntar bland tusentals andra i hovet!


Min svarta pärla


Vägen fram, vägen fram till ett annat..

Har ändrade planer för kvällen! Ridningen är avklarad men det blev inget med Jeanette. Istället tar jag en promenad till farmor och hämtar en halsduk som hon har stickat till mig. Sen tänkte jag börja med psykiatri läxan/arbetet. Men inget blir gjort av att sitta still, så det slutar jag genast upp med.

Torsdag eftermiddag



Hallå i stugan !
Nyss kommit hem från skolan, älskar våra torsdagar när man är hemma innan ett. Håller på att laga lite mat, det blir det bästa av det bästa. Stekt potatis, potatisgratäng och korvstoganoff! Det kanske inte låter så gott i era örön men i mina här jag klockorna ringa! Ska bege mig ut med Myska i regnet när maten ligger i magen, sen får jag se om jag tar mig till Jeanette och lirar lite playstation/xbox har tankarna inne på need for speed! (;

Ha det!

Jag har kommit till insikt

Dagens kunskap:
Jag måste lära mig att erkänna när jag har fel, både för min egen och för andras skull. Jag ska sluta att skylla ifrån mig och ta på mig mitt misstag på egen hand. + att jag är lite dum i huvudet också, det var också en kunskap som jag kom på idag. Så tack och hej från ett psykfall med konstiga humörsvängningar.

Övning ger färdighet...


Snart dags för träning, jag skulle önska att den låg en halvtimme tidigare än vad den gör, det hinner bli så lång väntan innan och så sent innan man kommer hem. Få se om min nyrakade ponny vill sammarbeta med mig idag!

Onsdag 6/10 - 2010


Here we go! Dags att fixa lite frulle!

Det årliga skolfotot

Imorgon är det min klass tur att bli fotade till skolfotot. Skolkorten är någonting i regel som jag verkligen inte gillar, tidigare år har jag haft panik över detta och tänkt regelbundet på det månader i sträck. Men jag tror att jag har kommit till en viss insikt nu. Även om skolfotonen är ångestframkallande så har jag nu insett att det är lika hemskt för alla, alla bli lika missnöjda och faktiskt alla blir säkert lika '"fula" med som man själv tycker att man blir, Det gäller att släppa allt kritiskt mot sig själv och faktiskt se att andra också tycker att dom själv är minst sagt lika fula.  Även om jag tycker att jag blir hemsk, så finns det alltid någon som blir värre. Det är endå bara ett kort vi pratar om, ett litet kort. Hur många foton tar vi inte om dagen som blir minst sagt lika hemska? Jag brukar tycka att det är jobbigt, men nu känner jag bara so what. Även om jag blundar på kortet så går inte jorden under för det. Nu kör jag Linas skämt, (nej för det gör den 2012) Släpp allt det stela och ha kul istället, det är din klass du är med. Är eran klass lika underbar som min så var bara glad över att du får ett tillfälle till ett foto tillsammans med dom! So long !


The worlds greatest ! <3

Umgås med fina Lisette

Vilken skön dag det har varit, jag har vilat i skolan och Myska får vila från träning. Istället ska jag träffa Lisette, det brukar vara så svårt att få ihop det men nu så stämde det för båda! Ska ut till stallet och mocka först bara, sen så! Jag saknar de långa sommardagarna tillsammans med henne, men nu får vi lägga det bakom oss och se framåt. Det finns något fint med allt.


Det här har växt i mig, åh så länge nu


Usch jag orkar inte. Jag orkar inte tänka jag vill inte tänka. Även så kan jag inte sluta. Jag tänker på allt mellan innan himmel och jord och inga av tankarna är särskilt positiva. Jag vill bara gräva ner mig, gråta en skvätt eller två. Få tycka synd om mig själv och få lite medlidande på köpet. Det är ingenting nytt jag tänker på, men börjar man fundera så känner jag mig bara maktlös, som om jag försöker krypa upp ur en grop men faller ner vid varje försök. Jag skulle vilja få inte lite flyt i mitt liv. Som sagt, inget nyuppkommet men ibland tar orken slut. När man varken vet bu eller bä. Jag skulle vilja sluta fundera så mycket. Satan vad meninglöst ALLT känns. Undrar hur det ser ut om ett år eller om jag fortfarande kämpar mig upp ur gropen...
Det känns bara tungt, varje dag på ett eller annat vis. Fan vad jag lessnar!

När jag ser på bilden så känns det lite bättre till mods, Vilma är så söt. Därför fick det bli den! Det var så länge sen nu. Fast kollar jag för länge på den så kan jag också börja gråta. Jävla lipsill.

Måndag 4/10 - 2010

Jag har verkligen ingen inspiration till att uppdatera bloggen. Eller insoirationen finns men det finns ingenting som är intressant att skriva om. Mina senaste inlägg skulle man lika gärna aldrig ha publicerat. Hur tråkiga är dom inte? Både bild & handlings brist. Jag vill inte framstå som någon tråkig person som jag faktiskt känner att jag framstår som nu...

Så ska jag lika gärna tjata vidare om det jag brukar så kan jag åte igen nämna att jag längtar tills den 13:onde. Jag vill ha Håkans platta nu!!!! Matilda har bokat tåg nu och vi ska kolla över hotell snart igen. En månad kvar, en liten fjuttig månad. Sen kanske jag äntligen får allt som jag längtat efter så länge. Få se underbara Håkan på Hovet och kanske äntligen har börjat med stallet. Om det är så det blir, så kommer jag bli den lyckligaste!

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Vilar inför morgondagen

Nu är det dags att slå igen ögonen några timmar. Imorgon har jag mycket som ska hinnas med. Det var meningen att jag och mamma skulle ut till Myska nu ikväll och få av henne hennes nytillkommna björnpäls, men ingen av oss orkade. Så vi tar det imorgon bitti istället innan vi släpper ut dom i hagen. Sen ska jag upp till langberget och kolla på Lars när han kör KM, har inte sett han köra på ett år så det ska bli roligt! Jag ska även hinna med att rida Myska samt Jasmin och försöka sola någon gång där i mellan. Hur tro vi det här ska gå? Håll tummarna för att rakningen går vägen iaf, den här gången försöker vi utan att ge Myska lugnande.

Puss & godnatt!


Vi kör en lista

Ytterligare en påminelse till mig själv. Glöm inte logga ut från bloggen när Lina finns i närheten. Se inlägget nedan. Nu har tröttheten slagit emot mig som en vägg, annars har jag i övrigt varit pigg hela dagen. Gick hem till Lina igår natt ifrån city. Jag kan inte minnas när jag frös så sist, fick en förkylning på köpet. Nu längtar jag bara till en lugn kväll i soffan. Kör en liten lista i brist på annat.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, känner mig lite nedstämd
Favoritgodis: chips & dipp
Är det nåt du absolut inte äter: lever, blodpudding & fisk. Finns rätt mkt..
Kläder just nu: byxor & ett linne. Bytte om så fort jag kom hem.
Musik just nu: touch me -  weeping willows & My america - The camp
Vad sa du senast: ah ! (svarade på om jag kunde ta in hästarna)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: medeltiden kanske... fast det var rätt ohygiensiskt.
Sommarplaner: nu ?
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: saft
Hur många kuddar sover du med?: sex stycken
Favoritväder: Sol!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: återkommer !
Spelar du nåt instrument:  Kan spela fiol
Morgon- eller nattmänniska: Morgon och natt! Konstig kombination!
Sparare eller slösare: Slösare...
Bästa film: p.s I love you, night at roxbury, en sång för Martin, a walk to remember m.fl
Tror på liv på andra planeter: helt klart!
Har du några homosexuella vänner: Nej, men bi
Tror du på mirakel: -
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Japp
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: jag har ingen aning, det lämpligaste är nog två iaf
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: alldles för mkt
Snarkar du? nej, inte vad jag vet. Jag pratar däremot i sömnen
Stjärntecken? kräfta
Rädd för insekter? ja
Äckligaste insekten: malar & krankar
Största svaghet: jag vet inte hur jag ska formulera. Jag är som svagast för mina närmaste. De som är inanför "mitt skal" och där kan påverka. Både positivt och negativt. Det är dem som jag lever för, och därför kan de även så lätt komma åt mina svagheter. Men ååh det här låter jättekonstigt, ni kommer uppfatta det här helt fel. Hur ska jag skriva, samtidigt som de gör mig så oherhört glad, kan något litet bakslag från dem påverka mig och göra mig som mest svag. Något bakslag från de utanför påverkar mig inte på det viset, de når inte min svaghet. Förstår ni fortfarande inte så läs igen eller ring så får jag väl förklara då om det skulle vara så.
Det här är jag bra på: med läxa från psykiatri läraren : jag är bra på väldigt mycket, gud vad bra jag är.
Bästa bok? Jag har läst så många bra, har ingen riktig favorit
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna läsa positiva tankar
Vad vill du jobba som? Jag vill jobba med människor
Chips, morötter eller godis? morötter egentligen, men det är sällan man väljer det framför de andra två
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? blogg?
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Behöver inga fler piercingar, naveln och öronen räcker gott och väl. Tatuering ska jag införskaffa mig. Något som jag tänkt på i flera år, ´det är något som kommer symbolisera nåt väldigt betydelsefullt och påverkat mitt liv. mer säger jag inte.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat
Gungar du på stolen? det händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? inte ett dugg
Saltar du på maten? om det behövs
Gillar du att sjunga? ja
Anser du att du är stark? både psykiskt och fysiskt, kanske mer psykiskt (;
Brukar du sola? sällan i solarium, alltid på sommaren
Vad gör du om du får hicka? hickar vidare och svär lite
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? mjölk
Har du en besatthet? nepp


hej jag heter Ellen och jag är en bajsknöp


Hemma hos Lina i viken

Sitter hemma hos Lina i hennes säng. Vi vaknade för ett litet tag sedan, ska börja sminka mig nu. Ska åka med mamma till Valbo om ett tag, hon hämtar upp mig här. Gårkvällen var lyckad, dock var det så lite folk på oktoberfesten men de var roligt ändå Back to buisness!

Mobilblogg! ...

dsc00768 (MMS)

Mobilblogg! Jag dras tydligen till den här platsen, när jag satte mig märkte jag att det var samma plats som jag satt på när jag åkte hem idag. Jag och gamla tuggummin! (;


FEEEEST ! (;

NU BLIR DET FEST!


RSS 2.0