Godnatt från ögonbrynsturken

Tydligen blev min och champes video ifrån 2007 succé! (; Kan svara på både Matildas och mimmis kommentar på en gång. Jag ska titta om jag hittar någon rolig till, sen ska jag även göra den video som jag lovade Mimmi att jag skulle göra. Men inte idag, för nu är det för sent och jag har liniment os i ögonen så jag ser knappt datan framför mig. Nog om det!

Morgondagen kommer bli awesome, fest med härligaste brudarna från klassen! Det är oktoberfest(en) inne i Sandviken. Jag insåg ikväll att jag inte äger några passande skor att ha tills imorrn, det känns mindre bra.
Tänkte kvällen till ära färga ögonbrynen också, det var inte igår som man gjorde det.
Först = inget resultat
Andra försöket = Näsran inget bättre resultat
Tredje försöket = det syns fortfarande inte, men okej det får duga!
Tre minuter efter = Hjälp, dom är svarta! :O
Äsch det bleknar ju, kan inte bli lika lyckat varje gång!



Puss & kram!

Gammal video från 2007


Jag och mina mobiler...

Jag har alltid haft någon speciell tur med mina mobiler. Vad dom än råkar ut för, så löser det sig ändå på något konstigt sätt. T.ex. Jag hade en som jag tappade efter vägen, som en människa som vi var bekant med hittade och gav tillbaka. Min ena som blev överkörd några gånger av några bilar, men klarade sig ändå. Min nuvarande som jag råkade vattenskada i somras, som körde igång efter några dagar ändå. Och igår... innan jag hoppade på bussen satt jag och höll på med min mobil i bilden. Jag la ifrån mig den, och då hörde jag att jag fick ett sms men brydde ig inte om att kolla eftersom jag tänkte göra det på bussen istället. Jag hoppade ur bilden och satte mig på bussen. Väl där så hittade jag inte min mobil surt nog. Först tänkte jag om jag tappat den och försökte sträcka på mig för att se ut, men brydde mig inte så värst mycket efter att kolla nogrannare eftersom jag blev säker på att jag glömt den i bilen. Skoldagen genomgick, när jag kom hem så fanns den inte i bilen. Då började jag drabbas av lite smått panik. Åkte fram till stationen igen, och där låg den. Den låg helt öppet i gräset mitt på stationen. Ljudet var på och jag hade många missade samtal. Jag plockade upp den och åkte väldigt nöjt men lite chockad hem igen. Säger då det, det är tur man bor i Ockelbo. Min mobil låg där ute i 9timmar, helt orörd.


Ellen du får inte glömma

KOM IHÅG LISTA till mig själv:

Tvätta händerna imorgon innan jag börjar sminka mig. Starkt liniment = ont i ögonen.
Vattna blommorna, ellen du vill väl inte att dom ska dö?
Ät en bra frukost imorgon, du står dig inte på en rostmacka och lite mjölk... Det är onsdag = officiella siv dagen. Långa, många, intensiva lektioner innan lunch. (inget illa ment mot siv.)

Internetuppkoppling som tjaffsar

Jag har fortfarande problem med min internetuppkoppling. Klickar upp internet, men det trycks ner innan hemsidan har hunnits laddats. Kommer endast in på internet när jag startar datorn i felsäkrtläge med uppkoppling. Imorgon har jag sovmorgon, kan åka med åtta bussen. Tror jag ska smörja mina fingar & knän med liniment nu sen krypa ner under täcket och kolla på någon film. Great !


Bunt ihop och slå ihjäl dom


Ska snart fram till ridskolan på kris medlemsmöte. Man får hoppas på att det kommer fram några vettiga lösningar idag. Kolla på klippet ovan, något som mamma började prata nere i köket om efter middagen. Var tvungen att leta reda på det, och det var faktiskt rätt kul ! (;


En sockerbagare här bor i staden.....

  
Vilken härlig kväll det här har varit. Jag är så gott som pluggfri, jag lyckades rensa bort två virus och ett spionprogram som jag drog på mig igår. Ridturen gick över förväntan, trots att vi red i skymning och förbi hela brandkåren som fått för sig att elda upp ett hus här i Klockarbacken. Nu har jag en morotskaka i ugnen som håller på att gräddas, som jag väntar att få sätta tänderna i. Nästan gratis och helt utan nötter !!! (; Det är väl så det ska vara!

Fucking virus :@

Kul.. jag har fått virus på min bärbara. Detär jättekul verkligen, det skickas ut länkar över msn. Texten är på svenska och länken går till facebook. Man blir totalt lurad för man tror faktiskt att det är någon som skickar den länken till en. Klicka i alla fall inte, nu fungerar ingenting längre. Fan vad lack jag blir, hur fan ska jag få bort det här då? Sitter i skolan nu, ska snart ha engelska prov.

Once upon a time.


Huset är fullt, i alla fall nedervåningen

Full rulle i huset! Sitter för närvarande uppe på mitt rum med några av kusinerna, vi spelar hej knekt. Jag som vann får tid till att blogga (; Det kan bli ett evightesspel det här, man har bara tur om man lyckas bli av med korten innan de andra. Det här är ett spel som jag normalt sett brukar få panik över men med de här gänget håller vi ett lägre tempo. Tror det är bra för mitt hjärta !



H*lvete vad det regnar

Jävlar vilket väder, jag hade planerat att jag skulle ut och rida nu på morgonen. Men jag tror faktiskt att jag låter bli med det nu. Det var längesedan jag såg så mycket regn. Ger jag mig ut nu så hinner jag nog inte ens sitta upp innan jag är blöt igenom, för att inte tala om utrustningen, Den är jag rädd om, det här var inte alls roligt. Gud vad störande!

Idag ska mamma firas av resterande, kommer hit närmare fyrtio pers. Party party, haha (;

En kväll med syster

Pernilla träningen idag gick verkligen super, jag behövde den känslan mer än någonting annat!
Kom hem från syster nyss, ätit pizza, chips & kollat på tv. Vi försökte även få ihop en duett, gick skapligt.... men det skulle vara till en klar fördel om kanske någon av oss kunde spela gitarr, vilket vi inte kan.

Nu idag är det prick tre månader kvar till julafton, kan ni tänka er? Jag blir nästan tårögd när jag tänker på det med den anledning att tiden går så fort. Kan ni fatta, tre månader??? Vad har det här året tagit vägen?
Jaja, man kan inte stanna tiden, man får se till att göra det bästa av varje sekund helt enkelt!

Puss, nu ska jag bli ett med musiken!

Drar täcket över mig, godnatt


köttbullar ♥

Farmor hämtade mig vid bussen idag, istället för att åka hem följde jag med hem till henne & farfar och åt köttbullar, stekt potatis, sås & gelé. Min absoluta favoriträtt, eftermiddagen kunde inte börja bättre. Ett minus är att jag håller på att bli sjuk. Sov ett par timmar när jag kom hem, mår fortfarande illa och har haft konstant huvudvärk i tre dagar. Kanske bra att ta det lugnt en kväll. Imorgon är det fredag, sound great! Gud vad fort veckorna går.

Nu: Tårta & idol!

Tänk om botten kunde vara toppen

Usch och fy, inga kommentarer! Ibland rinner bara allt över, hela situationen blir för mycket att hantera. Jag orkar inte mer nu, inte mer av någonting!!!

Nu säger vi godnatt !

Hjärtliga gratulationer till dig mamma !


Grattis till dig mamma!
Ett år äldre & ett år klokare. Haft en jättetrevlig kväll tillsammans med HELA familjen. Det är inte ofta vi har det så längre, sen Matilda flyttade ut. Jag uppskattar det väldigt mycket mer nu,  än när vi var alla fem förut. Vi har ätit lite godare & och bara umgåtts. Plugget la jag åt sidan, tror det kommer ordna sig rätt bra i vilket fall. Det är ju inte alla dagar ens mamma fyller fyrtio! Nu ska jag söka mig längre ner under täcket och sluta ögonen i tid för en gångs skull. Har planerat in en varm, lång, uppfriskande dusch imorrn bitti! Tills dess får ni ha det så bra!

PUSS !


Vilken buse



Det är en turkisk kvinna vid namn buse som har blivit vän med mig på facebook. Brukar inte accpetera randoms, men det blev väl så ändå gällande hennes förfrågan. Det är bara det att hon inte låter mig vara ifred. Senast igår försökte hon diskutera löneskillnader mellan Sverige-Turkiet med mig över chatten. Hon är knackig på engelska så jag förstår knappt vad hon skriver. Men nu ikväll, så har hon börjat gilla nästan majoriteten av mina foton, eller så kommenterar hon dem. Det oppar upp nya händelser hela tiden och det är bara hennes aktivitet över mina bilder det handlar om. Försökte få henne att sluta, men jag tror inte att jag nådde riktigt fram... fortsättning följer

On monday morning.. typ

Sega sega måndagar, dom tyck aldrig ta slut. Börjar tidigt, tre hela lektioner innan lunch sen en lång efter. Strosade runt i Sandviken city?? Som Lina vill kalla det, innan bussen gick. Köpte oss en varsin glass och väntade. Härligt, undra hur många gånger till man kommer köpa glass nu det här året. Nu ska jag ta mig ut till stallet, får se vad jag och Myska hittar på. Körde några riktigt roliga övningar igår, får se om jag tar mig ork till att skriva ner dom senare.


Vet inte när jag tog ett kort på oss tillsammans sist, här varsågod kolla och le. Den första bilden sen början av sommaren.

19/09 Söndag 2010

Då var jag igång igen! Snart pluggat färdigt medicinskt första passet idag, ska läsa igenom kapitlet sen är jag klar för förmiddagen. Ska försöka bli klar med social omsorgs arbetet som ska lämnas in på torsdag också. Myska måste ridas, hon har fått vila sen i fredags. Rummet ska städas, det är redan halvt påbörjat. Sen ska jag verkligen försöka hinna med en fika med Lisette, tvivlar på att jag hinner men hoppas på det. Vi tar en sak i taget, börjar med att lämna bloggen!

Hörs hej!

Som bortblåst


Tur att man bor i ett stort hus. Jag är okoncentrerad och klarar inte av att plugga farmakologi. Det tröttar ut mig. Min motivation till skolan försvann som en fis i rymden i somras. Jag åker mest till skolan för jag tycker det är roligt att vara där, plugga vad är det? Jag som var överambitiös förut, nu känner jag mig långt därifrån. Visst jag lovade mig själv att sänka kraven, men det behöver ju inte gå till överdrift. Nu har jag hållt på sen tre på eftermiddagen, men inte har jag fått mycket gjort eller. Lika bra att lägga ner för några timmar kanske och käka lite pizza med brorsan. Ja, så får det bli... ska bara läsa igenom en gång till ! (;

EDIT: Gulliga mamma, kom ner i köket och såg att hon köpt en stor godispåse! Presic vad jag var sugen på, tack! :D

Helenaträning med Jasmin !

Nyss kommit hem från stallet, Jasmin skötte sig fint på träningen. Vädligt ovant att komma från Myska till Jasmin med tanke på att de är varandras motsatser. Men med det i åtanke så tycker jag själv att det gick jättebra. Var mycket enklare för mig att rida henne för tränare än att träna henne ensam. Eftersom inte har haft en aning om hur jag ska bära mig åt för att få det att funka. Men idag gick det great! Hon försökte rymma från galoppvolten i höger en gång, lyckades väldigt bra också med ett rus iväg efter långsidan som det tog ett tag att få stopp på. Men efter det vaknade hon till lite, och blev snäppet finare.

Nej, nu har det här inlägget fördrivit min väntetid på duschen som planerat, Lars är nu färdigdushad och jag ska äntligen få tvätta bort svetten efter ryggen! (;


Söta lilla lilltuffla ! <3


Oslagbart !

Nu kan det inte bli bättre ! Nu har Håkans två nysläppta singlar släppts på spotify! Helt underbart, dom kommer köras på repeat om och om igen. Jag längtar så fruktansvärt mycket till hans platta släpps, den dagen ska jag köpa hem choklad och stänga in mig på mitt rum hela kvällen och bara lyssna. För att inte tala om när vi ska på hans spelning i november. Åååh nu får jag massor med fjärilar i magen ! :D

Lycklig utan någon speciell anledning..

Pigg som en mört, visst säger man så?
Jag har drabbats av natt pigghet, ni vet när det känns som om kvällen just bara har börjat. Att man skulle kunna vara uppe hur länge som hellst. När allt bara känns väldigt bra. Sitter i min säng med täcket och kuddar uppbaxade runt omkring mig. Lyssnar på Håkan surfar runt lite fritt! Imorgon förmiddag så ska jag träna Jasmin för Helena, ska bli så roligt. Jag gillar den där hästen!

Filmen vi såg var great, inte den mest komplicerade handlingen men hur härlig som hellst! Jätte trevlig kväll!

Ikväll bär det av till Gävle

Fredag ! Precis ätit upp en tallrik med nudlar, behövde påfyllning innan jag beger mig ut i stallet. Ska visserligen bara mocka, men man vet aldrig när det blir middag. Senare ikväll ska jag iväg med J & V in till Gävle. Åker in till Gävle för att se " i rymden finns inga känslor", den har jag velat se ända sen jag såg trailern för första gången. Hoppas den lever upp till mina förväntningar! Nu längtar efter att få slänga mig in i duschen, idag har jag haft en riktigt hemsk hårdag.

Hoppträningen var super !

Det var sååå roligt att träna idag! Myska var underbar, det var längesen vi hade så kul tillsammans nu ! Börjar känna igen att jag uppskattar hoppningen mer än dressyren. Det är säkert bara därför att jag gör det mycket mer sällan än vad jag rider dressyr. Nu sitter jag vid köksbordet och äter strips, det blev ingen middag för mig innan träningen. Jag var rätt upprörd, inte speciellt hungrig och definitivt inte sugen på pankaka! Som efterrätt på det här tror jag att jag fläskar till med kladdkaka & kaffe ! Smarrigt !

Dags för stallet !


Nu drar jag på mig ridbyxorna och tar mig ut till stallet. Här ska mockas bajs!

Jobbar hemifrån !

Är hemma idag, kom upp lite väl sent imorse. Har pluggat hemifrån istället, säkert fått fler saker gjorda än vad jag skulle fått i skolan. Det var ändå kortdag, 9-12. Tog nyss ut en kladdkaka från ugnen, den tänkte jag smaka på lite senare. Har hoppträning med Myska för Thomas ikväll, härligt. Träningen igår jag inte som önskat. Men har man inga dåliga dagar ibland så kan man heller inte uppskatta de bra dagarna. Nu ska jag fortsätta med farmakologin !

Puss!


Careface på högsta nivå!

Idag gav nog mamma det största "carefacet" genom tiderna. Jag satt vid köksbordet och pratade med henne efter maten, hon gick omkring i köket och donade. Jag pratade och sjöng om vart annat, tyckte inte att ett enda ord som kom ut ur min mun var onödigt. Höll väl på med mitt samtal ett tag, understryk mitt för när jag inte får svar så brukar jag fortsätta att prata ändå och försöka svara så gott och flytande som jag bara kan åt den andra med. Så var även fallet idag, sen började jag sjunga igen. Då ser jag att mamma går fram till skåpet och tar fram tejpen. Så börjar hon med att försöka tejpa igen öronen. Vad i sjuttsingen ska det betyda???? :O


Olika slags bussnöjen!

Mobilbloggade för ett litet tag sedan när jag satt på bussen hem, men det verkar inte ha kommit upp av någon underlig anledning så jag får försöka återge så mycket som möjligt här i stället.

Underliga människor det finns måste jag säga, Förra veckan när jag satt på bussen påväg hem satt det en kvinna med en pincett diskret undangömd mellan handen och armslutet på jackan. När hon inte trodde att någon såg, lyfte hon armen och förde handen med pinceten mot näsan och drog några näshår. För att sedan gömma undan pincetten i jackarmen igen. Detta upprepades även ett antal gånger efter vägen. Och idag på bussen hoppade Jeanette efter ett tag över till mitt säte, som precis hade fått en plats ledig och berättar att hon var tvungen till att byta säte. Eftersom killen/mannen bredvid henne satt och tittatde på vääääldigt lättklädda tjejer i mobilen. Inte ett dugg diskret eller verkade känna någon som hellst rädsla över att bli avslöjad med sitt onsdag eftermiddags nöje. Alla har vi olika sätt att fördriva tiden på bussen med.
Vissa intresserar sig näshår och andra för porr. Men jag tror faktiskt att jag kommer att fortsätta med att fördriva min busstid med musik även i fortsättningen....


Plugg!



Om jag kunde sluta gäspa så skulle det underlätta mitt pluggande. Jag känner mig bara så fruktansvärt trött, försöker skriva ihop ett brev på engelska men det går bara segt. Verkligen inte en svår uppgift, men när man bara vill sova blir allt jobbigt. Varken jag eller Jeanette hittade någonting alls i Valbo. Tråkigt med tanke på att båda var på shopping humör. Det kommer fler gånger, få åka in någon ledig dag när vi har lite mer tid att handla på. Nu ser jag bara fram emot två saker, apu´n om 8 veckor och duschen om bara några minuter!

Goddnatt!

Åker till köpis!

Sitter på hål just nu. Det gäller att kunna lära sig ta vara på den extra tid som finns, vilket jag inte brukar vara bra så duktig på. Men med det här schemat så blir jag tvungen att lära mig det, det kommer underlätta och då slipper jag få lika mycket jobb hemma. Har fått mycket gjort nu idag på förmiddagen. Reflektionerna över kriminalvården är färdig, matten är färdig osv. Åker in till Valbo en sväng efter skolan med Jeanette. Det kan vara kul att gå och titta på någonting annat en stund. Sen ska jag hem och springa, kommer bli hur skönt som hellst! Ska dra på lunch nu , hörs!

Alltid trevligt med sällskap

Snart dags att sova, ha inte fått mycket gjort ikväll förutom att rida Myska. Jag har blivit så lat, kan inte ta tag i skolan och koncentrera mig. Känns inte som om jag bryr mig lika mycket längre. Kanske både bra och dåligt, barta jag lyckas hitta en jämn balans i det. Var ut och red med mamma nu ikväll, längesen vi red tillsammans nu. Både hon och jag brukar föredra att rida för oss själva. Fick en sån fin bild på henne och Vilma.

Puss & godnatt!
Imorgon är det en ny dag, med nya tag!

Måndag, seg seg seg!

Sitter alldeles själv i klassrummet och fördriver tiden tills bussen går. Jobbar med ett litet arbeta inom social omsorg men jag kommer ingenvart. Hittar ingenting om sandvikens handikappskonsulent osv...
Idag har och Jeanette tagit ut en sockerdag, vilket innebär att vi får äta godis, mycket godis. Bättre att ta det så, mycket på en gång som underlättar en seg måndag istället för lite varje dag hela veckan.

Ska leta reda på de sista svaren nu, sen maila till idrottläraren ang. lektionen imorgon! Sen har jag inte mycket mer tid på mig innan bussen går, på med jacka och halsduk och gå ut i höstluften! (Se Matilda, jag använder också ordet höstluft utan att missbruka det. I min blogg tröttar jag inte ut ordet i alla fall.. (; )

Hörs senare!

Återhämtad!

Det här har varit en riktigt lugn och skön dag! Haft hela dagen att återhämta ork på! Gick upp i lagom tid, såg en film på förmiddagen, sov ett par timmar på eftermiddagen. Gick ut och red dressyr på Myska, gick riktigt fint i galoppen! Åt middag med tända ljus, fläskfilé, champinjoner & stekt potatis. Kom nyss ut ur duschen och sitter och bloggar i en superskön pyjamas. Härligaste dagen på länge, sånt här behöver man! Nu ska jag pallra mig till vardagsrummet och krypa neri soffan och se mamma mia tillsammans med familjen! Puss!

Bilden är sen i fredags!

Lördag 11/09-10

Jag och spjöveln ligger på kökssoffan myser och lyssnar ut mot vardagsrummet där halva delen av släkten sitter och pratar. Jag känner mig delaktig i samtalet även om kanske ingen annan märker av mig. Jag har varit illamående av trötthet hela veckan, och idag är dett värst. Imorgon blir det rehab för min del. Ikväll planerar jag att ta det lugn med Jeanette. Ligga på en varsin del av soffan med en hyrd film samt godis och chips! Det enda rätta!

So long!




Grattis!

Vilken dålig uppdatering jag gör, har faktiskt inte haft en tanke på bloggen! Festade igår hemma hos Jeanette, kommer bilder senare! Nu vill jag passa på att gratta Matilda som fyller 20år idag!!!! Kalas med släkten! Måste få av mig hästkläderna och snygga till mig lite, Hörs senare!

Grattis syster!

Bästa natten på länge!

Inatt sov jag underbart skönt, stark betoning på underbart. Inget avbrott, perfekt gosigt med täcket, filtarna & kuddarna. Med fläkten som blåser över mitt huvud och med vetskapen om att jag skulle få gå upp vid halv sju. Det är sånt som sätterr guldkant på vardagen, haha! Ska snart ta fram cyckeln och trampa iväg till station. Ikväll blir det fest hos Jeanette. Konstigt jag har taggat till det hela veckan men när väl dagen är inne så känner jag för att sova hela kvällen. Konstigt, men mina känslor byts nog ut till tagg igen under dagen.

Puss!

Godnatt & sov så sött!


Dumheter!

Nu är det snart dags att sova! Hoppas på att få en lugn natt nu, jag hade mina bestyr nu natten som var. Kalla mig vad ni vill, iq som en grottmänniska har jag då i alla fall. Speciellt när jag vaknar mitt i nätterna. Idag vaknade jag vid fem (det var iaf vad jag trodde att klockan var.) Jag kände mig supertrött men masade mig ändå upp ur sängen. Det var jättemörkt utanför fönstret, konstigt men det kanske bara var tjock dimma. När jag kom ut i badrummet så tänkte jag att natten gått alldeles för fort, kändes som den knappt hade passerat. Jag valde ut kläder, tog tid på mig och svor över dom. Sminkade mig, vilket var jättesvårt eftersom jag mådde illa av trötthet. Hade tankarna inne på att det är helt sjukt att man ska behöva vara såhär trött när man ska till skolan. Efter ett tags försök så hade jag till slut allt smink på plats samt håret var plattat. Beslutade då att jag var tvungen att vila lite innan frukossten annars så skulle jag inte överleva dagen. När jag ska ställa in alarmet och se hur länge jag kunde vila så ser jag klockan. VADDÅ 00.45????!!! Den var ju fem ju.. var det inte morgon, vaddå är det tidig natt?? Jag förstod ingenting, blev sså fruktansvärt förvirrad. Jag var uppe mitt i natten bara någon timme efter jag somnat och var helt redo för skolan. Det var bara att ta av sig kläderna och lägga sig i sängen med ångest. Jag ville sova, inte springa uppe. Hur kan man vara så korkad. Insåg att jag sett den lilla lilla alarmklockan nere i vänstra hörnet och fått för mig att det var vad klockan var.  Men jag säger då det, varje morgon borde man vakna upp och se sig i spegeln fixad och klar. (;

Barnvakt!

Sitter i köket hemma hos Jessica och äter kakor med Jeanette. Jeanette är barnvakt ikväll och jag håller henne lite sällskap. Jag är så fruktansvärt trött, men tanken på fest imorgon taggar upp mitt humör till tusen!!! Det kommer bli awesome, hoppas jag! Tidigt i säng ikväll, få se om jag skriver klart svenskan ikväll eller imorrn bitti.

Puss!


Nya tag!

Nu har jag fått mat i magen. Det var helt sjukt vad hungrig jag var när jag kom hem, kände mig alldeles yr och skakig. Antingen berodde det på det beska kaffet jag köpte i cafeterian nu på eftermiddagen eller så var det bara för att jag helt enkelt var jättehungrig. Stallet strax, åker på dressyr träning med Myska. Fick erbjudandet av syster idag att få ta Jasmin på lektionen. När jag hade tänkt i genom det ett tag så valde jag ändå Myska. Hon behöver gå och det skulle vara skönt att få träna henne och ingen annan. Bara för att få känslan igen, tappade den någonstans i Valbo i söndags.



Hej hopp, hörs senare!

Godmorgon härliga onsdag!


Såhär pigg har jag inte känt mig på länge! Fick till och med ett infall och plattade igenom hela håret idag. Det har jag inte gjort sen... jag kommer inte ens ihåg. Nån gång tidigt i våras kanske. Visste inte ens att det kunde vara så rakt, mjukt och lent som det är nu. Antagligen blir det vågigt och inte lika rakt när jag kommer fram till skolan men man får passa på att njuta av stunden. Nu ska jag sminka mig sen blir det raka vägen ner till köket, jag är hungrig som en varg!Bilden är tagen i måndags, alltså inte från idag!

Det där med kaffe...



Jag har lärt mig det där med kaffe nu, jag trodde faktiskt att det skulle ta längre tid än vad det tog. Visst, jag  tycker fortfarande inte att det gott men det är heller inte äckligt. Om man inte bortser från sista skvätten i muggen då, tycker det smakar alldeles för besk. Men och andra sidan, för ni som känner mig. När sparar jag inte sista biten, skvätten etc. Jo alltid!Fick besök av halva familjen Sandberg rätt sent här på kvällningen. Trevligt med fika sällskap men dock under otrevligare omständigheter.

Nu ska jag sova, känns som om jag får sovmorgon imorrn när jag tar åtta bussen!

Idol!

Jag ser just nu på idol, brukar aldrig följa programmen men ser oftast de första veckorna + finalen då förstås.
Ska fortsätta med det jag håller på med, ska snart se "the dukes of hazzard. Tänkte bara kika in en sväng! Lägger aldrig in bilder längre , men nu har min mobil lagt av igen... suck!

Sitter på lektion


Sitter och smygfotar Jeanette som är fullt upptagen med datorn. Min data laggar absolut hela tiden så jag får ingenting gjort. Back to work så att säga!

Hela skolan dunkar!

Lugn det är inte skolan som sprängs, det är bara jag och Jeanette som testar högtalarna i klassrummet. Vi fick igång problemet med spotify så nu är det fest i klassrummet. Visserligen bara tisdag än men vi taggar tills fredag!
Det är fakiskt nästan bara vi i skolan, ingen från klassen är här än. Så jag tror det ändå är rätt okej att vi har volymen såhär, annars får faktiskt någon komma och säga till. Snart har vi första lektionen i matte B, jag och Jeanette ska hjälpa läraren med att bära dit alla böcker, ett berg faktiskt. Vad kommer vi få för stämpel av ddet egentligen??? :P


minus noll i inspiration

Jag har bloggtorka. Mamma letar häst och säger saker som jag är bra på. Jag letar efter Jeanettes spotify lista och förnekar de grejor som jag kommerr på. En bra kombination! Mitt batteri dör lägger snart av så det kanske är bäst att jag går och väljer ut vilket lack jag ska ha till naglarna. Även det kräver sin tid!

Ha det bra! :)

Tävling 05/09-10

Dagen idag är en dag som jag inte är speciellt nöjd med. En dag som gör att jag bara vill krypa under täcket och gråta en skvätt. Myska var fin som snus (nästan) på framridningen, sen gicj vi in på banan. Väl där inne hade tydligen e4:an flyttats från vägen neranför upp till läktaren. Dom sprang som vilsna apor och väsnades, en åkte tydligen roller blades också efter vd jag fick höra??? Vilket resulterade i en mindre lugn Myska. En myska som ville springa ifrån arbetet i mindre stadig form. Även om allt kanske berodde  på de som sprang fram och tillbaka, vilket jag hellst av allt vill tro. Så jag slipper vara besviken på Myska. Men jag blir besviken ändå, väldigt besviken faktiskt. Även om hon blir nervös så kan hon lyssna på mig, jag sitter där uppe och försöker sammarbeta med henne medans hon nästan totalt skiter i det. Jag är trött på att säga att jag är nöjd fast jag nog egentligen inte är det. Bara för att det ändå gick bättre nu än vad det gjorde för ett år sedan. Jag tränar tränar tränar hela tiden men känner att jag aldrig riktigt får någonting för det. Jag känner mig väldigt dålig just nu, så längesom jag ridit men fick inte ens ett godkänt resultat. Det kanske inte beror på mig men det blir att kännas så ändå. Nu drar jag något gammalt över mig och vaknar upp och tar nya tag igen!

Nu taggar vi laget!!!! :D

Nu taggar vi inför laget!!!
Idag går första dressyr div 2 omgången, har min start alldeles innan klockan fyra! Åker dit tidigare ändå för att kunna se de andra ur laget, synd det där med dressyr att man inte kan skapa samma "lagkänsla" eftersom det är timmar mellan starterna. Ska snart dra ut till stallet, Myska är inte knoppad än så det ska fixas se måste jag få henne ännu lite blankare än vad hon redan är. Jävlar vad taggad jag är nu, nu gäller det bara att både jag & myska slappnar av också så ska nog det här gå bra!

Hörs senare!

Härligt med helg!

Det här var det härligaste jag vart med om och gjort på länge. Somna i ett nystädat rum med en nybäddad säng och bara få vakna av sig själv. Att vakna och känna mig helt utvilad, och varken vilja somna om eller tänka hatiska ord om skolan. Bara få ligga där alldeles nerkurad under duntäcket och alla mina filtar och känna fläkten blåsa över ansiktet. Nej, det här var det absolut bästa och kommer bli svårslaget!


Challenge!


Det syns inte på klippet så jag blir tvungen att förklara vad det hela handlar om, Jag utmanade Lina på att hon aldrig
skulle få i sig en gaffel med ris, rhode island sås samt blandat med ett halvt saltkar. Det bestod nog mest av saltet faktiskt. Lina åtog sig min challenge, men klarade dock halva. Tur var väl det, med närmare eftertanke vill jag inte ha henne saltförgiftad bara för en challenge!

Ibland blir man tvungen ändå...

Puh! Jag suckar fastän jag inte ens har börjat än. Det är fredag eftermiddag och jag ska precis börja att städa, mitt rum ser förj*vligt ut! Det blir lätt så under skoldagarna, man har lite bråttom på morgonen, drar ut hela graderoben efter kläder, låter det ligga kvar. Kastar en blick åt det när man kommer hem men låter det ligga kvar med tanken att man looovar sig själv att man ska ta reda på det senare! Och så fortsätter dagarna i ända. Jag hatar verkligen när det inte ser ut som det egentligen ska, så nu ska jag ta tag i det! 

Så vad ska göras och vadär planerna för kvällen?
Städat ur kylskåpet, fy för möglig ost & kräm! - CHECK!
♥bloggat! - CHECK!
Städa !
Äta pizza med familjen!  mamma! (:
Höra av mig till lelle om hon är sugen på lite kaffe ikväll! (;

HELT JÄVLA SKADAD I HUVUDET!!!!

Det här var det hemskaste och mest brutala jag sett på länge. Jag blir så upprörd och helt sjukt förbannad på den här tjejen. Vad har hon för jävla problem och vad fan tänker hon med??? Den här jävla äckelbruden borde spärras in. Hon har uppenbarligen stora fel i huvudet. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG OCH LEDSEN!!!!!! :@:@


Den vanliga tränings uppdateringen

Hopp hopp !
Myska var super ikväll igen, hur go och glad som hellst! Tränade på en fem & halva samt en oxer & ett räcke på en volt/bana runt ridhuset. Det känns så väl att dressyren spelar in, den har gett så mycket till hoppningen. (Tror jag har skrivit det här cirka 3000000gånger tidigare) Övningarna vi gjorde idag tror jag sätter sina spår fint tills jag ska rida ihop henne inför dressyren på lördag! Nu ska jag mysa ner mig i soffan tror jag, med en skål popcorn eller nån macka. Vi får se hur det blir!

Imorrn fyller Jeanette år, har hon tid så tänkte jag och Lisette komma över på en kopp kaffe och bullar!
Sov gott inatt nu!


Kaffe & kaka!

Har spenderat eftermiddagen Hemma hos Lisette! Vi drack kaffe och bakade kladdmuffins, mumma!
Kaffedrickandet gick det som det gick med, men nån gång ska man väl lära sig och vi har bestämt oss att den gången ska bli av nu! Efter några trevliga timmar med muffins & så tog jag äntligen med mig cykeln (som blev kvar där förra fredagen) och trampade hem. Väääldigt mätt i magen! Ska snart sadla om från vardags till ridkläder och bege mig ut i stallet.Hoppträning för Thomas ikväll ju! Ha det bra, puss! ♥

Träning avklarad idag onsdag!


Hemkommen från träningen! Den gick bra idag med, fokuserade faktiskt mer på mig den här gången. Försökte slappna av så mmycket som möjligt i arbetstraven. Då jag har en ovana att hellre rida lätt så har jag och Myska tillsammans lärt oss och ridit ihop oss på det sättet också. Därför blir det mesta mer spänt när jag blir tvungen att sätta mig ner. Kanske även därför en spändare häst på tävlingsområde? Tränade även på halter samt uppridningar. Men mest på halter! (; Imorrn ska vi hoppträna för Thomas, great!


Mobilblogg

dsc00485 (MMS)

Titta vem jag hittade på tåget hem från Gävle! (:


RSS 2.0