Notice me, take my hand

Dags för skolan, tisdagarna nu förtiden är bra sköna! Jag gjorde så gott som klar rapporten igår också, ska bara kolla igenom den och komplettera lite. Det innebär att sista arbetet i tvån nu är gjort och jag kan se fram emot ett jävla skönt och välförtjänat sommarlov! Allt tar slut nästa vecka, och jag kan knappt förstå det själv, varttog terminen vägen?


Som en fråga utan svar


Utbildning

Det är så lätt att komma av sig med bloggandet så det finns inte! Man låter det gå en dag, sen en dag till och en dag till... och helt plötsligt har det passerat 4 dagar utan ett endaste inlägg.

Idag har jag spenderat dagen på Bysjöstrand, det var durewall utbildning samt olika hjälpmedel. Mycket hade man redan med sig sen det vi lärt oss i skolan, men det var även andra saker som man inte hade tänkt på förut. ånna lätta lätta saker som egentligen borde vara så självklara, men som man istället komplicerar upp i huvudet och gör det till en alldeles för stor sak. Bara för att man är en vanemänniska och är van att göra på vissa sätt.
Sen gick vi även igenom brandinformation, allt för att förbereda sig inför sommaren!

Fortfarande aningen down över att jag kommer få jobba på min 18 års dag (dock bara 7-13) men ändå, jag har ju alltid vart ledig då. Helig dag you know! ;) Sen torsdagen därpå som jag sedan länge sett ut till dagen som jag skulle ut och fira på krogen med mina nära! Men men... allt blir inte alltid som man tänkt sig.

Nu kom syrran precis in innanför dörren, så nu måste jag svida om till ridbyxor.
Hörs!

ojdå, bloggen...

Hör av mig imorrn, nu måste jag sova! ;)

Hoppträning med Jasmin

Träningen gick verkligen super idag, Jasmin är så otroligt rolig att hoppa! Dock så flög jag av rätt hastigt framför ett hinder, jag var beredd på att hoppa men Jasmin slängde sig åt sidan. Ramlade ganska rejält på höften, men började inte tänka på det först för ett tag sedan. Den gör riktigt ont nu, så jag tror att jag kan räkna med att känna mig något mörbultad imorgon. Men roligt hade vi verkligen!



Men här ville det sig inte riktigt! ;)

Halkbanan

Fy satan vad halkbanan var rolig säger jag bara, men tiden bara rann iväg och helt plötsligt utan föraning så var det slut och man hade gjort alla moment som man skulle! Jag skulle helt klart vilja göra det igen! Jag & Lena körde tillsammans i samma bil, det var definitivt stämningshöjande! Snart så kan vi köra tillsammans ensamma igen, bara två små prov att klara av först ;) haha

Nu ska jag ut och rida Vilma, tänker rida ihop henne. Så det blir på med Myskas dressyrsadel (vilket ligger något så när, och funkar att rida i) och på med remmen också, så nu får vi se om vi får nån fason. Igår fyllde hon förressten två siffrigt, tio hela år har hon hunnit blivit damen. Sen senare kväll ska jag iväg och hoppträna Jasmin för Thomas, det ser jag fram emot!

Herregud vad det blåser ute

Flaggstången står på mer än halvsvaj, träden likaså. Jag såg en skata alldeles nyss som skulle framåt men som drogs snabbt åt sidan istället när vinden tog den med sig. Så nu ska jag ut på gården och försöka få ihop något slags dressyrpass på Myska i denna blåst. Vi får verkligen se hur det här går, Myska som verkligen älskar blåst! ;)
Men måste skynda mig ut, hovslagarn kommer och jag vill hinna rida henne innan dess!


Skulle också vilja ha en sån här talang

Det här klippet har jag sett och hört ånga gånger, men det är helt omöjligt att man tröttnar! Man blir mer och mer fascinerad för varje gång över hans röstkapacitet. Killen är helt amazing!


Körlektion snart

Godmorgon!
Kom till skolan för en halvtimme sedan, har körketion och tio minuter. Borde nog ta och bege mig bort till fordon snart, så man inte missar tiden. Idag kör jag min sista gratis lektion, sorgligt. Det innebär också att jag måste ta beslutet om jag ska fortsätta köra för dom eller om jag ska byta till någon annan körskola!

Jaja, ha en bra nu så hörs vi senare!

Finns det något bättre än låttexter??!



I got my sight set on you
And I'm ready to aim
I have a heart that will
Never be tamed

I knew you were somethin' special
When you spoke my name
Now I can't wait
To see you again

I've got a way of knowin'
When somethin' is right
I feel like I must have known you
In another life

'Cause I felt this deep connection
When you looked in my eyes(I can't wait)
Now I can't wait
To see you again

The last time I freaked out
I just kept lookin' down
I st-st-stuttered when
You asked me what I'm thinkin' 'bout

Felt like I couldn't breathe
You asked what's wrong with me
My best friend Leslie said
"Oh, She's just bein' Miley"

The next time we hang out
I will redeem myself
My heart can't rest 'til then
Whoa, whoa, I
I can't wait
To see you again

I got this crazy feelin'
Deep inside
When you called and asked to see me
Tomorrow night

I'm not a mind reader
But I'm readin' the signs(bet you can't wait)
Bet you can't wait
To see me again


Nu känns allt bra fint

Börhar faktiskt tycka om att uppdatera såhär pass mycket igen, jag älskar det faktiskt! ;) Men det är väl så, man hamnar i vissa svackor ibland, och vid vissa tillfällen så har man verkligen inte tid och då prioriterar man heller inte bloggen framför något mer nödvändigt! Men just nu känns allting awesome, känner mig så full av liv!

U N D E R B A R T!

Körningen med grönlunds gick riktigt bra idag också, kan faktiskt inte klaga alls! Så nöjd så, och det var roligt som attan. De känslorna har jag inte haft tidigare när jag kört med dem, bara hemma. Nu är jag så supertaggad på halkbanan så det finns inte. Alla som man pratar med det om ger sånna lovord om hur roligt det är, så nu vill jag också testa! Nervositeten finns inte längre, helt bortblåst! Men jag är ju säkrare i körningen nu också, det är väl det de hänger på. Jag litar på mig själv, och vet (förmestadels) hur jag ska hantera bilen! ;)

Bit ihop, du fixar det här

Är jag riktigt smidig nu och klarar av att tvinga mig själv till någonting jag egentligen verkligen verkligen inte har lust med, då sätter jag mig och försöker komma någon vart/skriva klart rapporten i social omsorg. Lyckas jag bli klar med den så skulle det innebära att jag inte har någonting kvar av den här terminen och jag skulle vara helt fri att spendera min fritid precis som jag vill, helt utan stress! Det är väl definitivt någonting att sträva efter och man ttycker att det borde vara en tillräcklig sporre för att få mig att sätta igång! Även om det är dödstråkigt så ska det göras, så är det bara!

Så i med lite grym musik i lurarna nu så kör vi !

Såg ett sött klipp, ville dela det med er

Sen spelar det ingen roll om ni sett det redan, se det igen!

Drömmer mig bort, i skolan

Första lektionen är snart slut, arbetsmiljö & säkerhet. Seg kurs det här, riktigt skönt när den är slut. Jag är redan klar med den sista uppgiften i ämnet, så sitter istället nu och jobbar med rapport om döva. Det är den sista uppgiften nu i tvåan, sen är det ett sommarlov att se fram emot. Fan vad jag längtar dit nu när jag skriver det!!!

Okej, måste fortsätta nu. Annars kan jag väl bara drömma om att få sommarlov nån gång. Mitt sista sommarlov någonsin! ;)

Kram

Åtta inlägg sen igår, de tar sig! ;)

Gammal bild dessvärre, jag har dåligt med bilder


låten som går på repeat just nu


Jasmin ♥






yes, där satt den!

Inga problem alls, stod högst upp i Rönnåsbacken och höll bilen helt stilla med bara hjälp utav kopplingen. Rullade inte en centimeter och fick det att funka gång på gång, från och med första försöket! Förstår inte vad problemet sitter när jag kör med körskolan, då känner jag mig 100 gånger sämre och kör också mycket sämre. När jag kör hemma funkar precis allt som det ska, vi skyller det på den där forden som jag får köra där. Får helt enkelt be körskolan byta ut sina bilar, för de måste ju vara dom som de hänger på. haha ;)

Nej, men helt seriöst så vet jag vad det beror på. När jag kör med körlärare så är jag nervös och när jag är nervös kan jag varken prestera eller tänka = leder till stress. Dessutom har de helt nya bilar, som inte alls är mycket körda. Därav så tar bromsen/koppling/gasen mycket mera än vad våra bilar gör. De är mycket mer känsliga, och när jag kör med de rörelser som jag gör med våra så blir det för stora rörelser på de bilarna, och allt blir ryckigare = jag blir ännu mer nervös.

Jag får försöka ha med mig det här i bakhuvudet imorgon när jag kör, och försöka tänka bort personen som jag har brevid mig. Imorrn så jävlar ska det funka där också, taggad till tusen nu tills halkbanan nästa vecka. Nu jävlar ska jag få det här körkorten nång gång! (ska bara fylla 18 också, men de är en annan femma.) ;)

Nu ska jag sluta prata om bilar och körning, så ni inte tror att jag har gått och blivit biltokig. För det har jag definitivt inte blivit! :P

Kram!


Jag vet precis vad jag vill ha, men inte hur ♥

Såhär ser det ut här hemma om kvällarna nu, finns det någon finare årstid en den här? ♥




Satan i gatan vad trött jag känner mig nu

Men tapper som jag är så håller jag mitt löfte och bloggar innan jag sluter ögonen för ikväll! Den där camping hade fel, skapligt pinsamt för honom. Här är vi överlevare kvar. Tycker faktiskt att han ändå kan ta och ge jorden en ordentlig ursäkt, så pass många liv som han ändå lyckades ta genom att ge ut dessa falska påståenden!

Men nog om det, imorgon ska jag ut och nöta efter vägarna med pappa. Eller inte efter vägarna, snarare i de där jävla backarna (ursäkta språket). Får jag inte bilen att stå helt stilla imorgon efter de första försöken så lovar jag er att jag kliver ur bilen och kör med cykeln resten av min livstid! Förstår inte vad som är grejen, jag vet precis hur jag ska göra med den där jävla kopplingen, men ändå gör jag precis tvärt om när bilen börjar röra sig lite bakåt! Imorrn ska det sitta, så är det bara!

Nu måste jag avsluta, så hästarna får sin frukost i tid imorrn bitti!
Sov gott! ♥

Städat här hemma, så nu är det rent & fint

Jag har inte vart ute en enda gång idag än, har tillbringat hela dagen inne och städat hela övervåningen grundligt! Igår när jag satt här uppe så kändes det som alla små damm partiklar bara kom närmare och närmare mig, jag fick smått panik över hur smutsigt allt kändes! Men nu är allt rent och glänser, och allt känns med ens så mycket bättre! Dock så måste jag nog gå en kurs i att putsa fönster, jag är värdelös på det! Hur mycket jag en försöker så blir det bara fler ränder än vad de var innan jag började, så fönstrerna är nog det enda jag inte rört här uppe än!

Nu är det dags för mat, skinksås & spagetti ♥


lev varje sekund, man vet aldrig när det tar slut

Det skulle vara fint med en till dag efter den här. Jag måste erkänna trots att jag inte tror på mannen som studerat bibeln under sin hela livstid och säger att idag klockan 6 är det dags för jorden att gå under, så är jag ändå lite nervös. Runt klockan 6 ikväll så kommer jag vara på tårna och bli livrädd för minsta lilla.
Men är det nu så att vi kommer dö ikväll, så är det så bara. Då är det meningen att det ska vara så och vi alla kommer dö tillsammans. Det fina med det hela om det mot alla odds skulle hända, så skulle det faktiskt visa att det finns en gud. En gud som låtit mänskligheten finnas de 7000 år som han gett oss.

Fast jag tror ändå inte på det, upp till bevis gudde en gång för alla!
Enligt skaparen av detta rykte så menar han på att "det var 7000 år sedan han fick Noa att bygga sin ark. Noa räddade två par av varje djurart, som fick ansvaret att starta upp livet på nytt här på jorden. Gud gav mänskligheten 7000 år till, och idag Lördag är det alltså enligt honom 7000 år sedan arken sattes i vattnet och det är åter igen dags för förintelse. Den gången med en stor flodvåg, den här gången med en stor jordbävning."

Frågan är, vart är den arken denna gång? Och vilken får chansen att åka med den? Eftersom det är en jordbävning som väntas den här gången så är det nog ingen ark som byggts nu, utan ska det finnas en chans att överleva så måste det vara ett flygplan enligt mina beräkningar...

Konstigt nog så har jag aldrig läst om detta i bibeln...

Den som lever får se! ;) Ha en bra lördag nu allihopa, puss!

Lite sommar fräscht här på bloggen

Så vad tycker ni om den nya looken??
Lite somrigare, lite soligare & framförallt lite gladare!

Nu känns det lite bättre igen, och förhoppningsvis blir det roligare att uppdatera bloggen lite oftare (vi kan säga att de kommer hålla i max 3 dagar) ;)


Man måste dö några gånger innan man kan leva


"kan inte du knäppa kort på mig??"




Min tanke med det hela var att jag ville få det att se ut som Jeanette smygfotat mig idag, ni vet så som alla de större bloggarna hela tiden blir. Men jag är alldeles för ärlig av mig, så jag erkänner att jag faktiskt bad Jeanette ta några bilder. Men inte pga. att jag är självupptagen eller något sånt just för att jag bara ville ha en bild att lägga in på bloggen tillsammans med mitt inlägg där jag skulle skriva att jag var in till Gävle idag. Ni vet, en bild säger mer än tusen ord, och mina inlägg i vanliga fall är inte särskilt roliga. Så jag ville lyxa till det lite, only for you eftersom det är fredag! Så nu vet ni det också, då kan jag nu börja mitt inlägg. ;)

Var alltså in till Gävle idag på studiebesök med klassen, vi var på ätstörningsenheten. Besöket var bra, men hade uppskattas mer om vi hade fått vara i ett rum där det faktiskt fanns stolar. Så att vi inte hade behövt sitta på golvet mot väggarna (så min rygg och rumpa tappade känseln) eller på små pallar, så små att en smurf hade behövt dragit upp knäna för att slippa slå i dem i golvet, en smurf är bara 3 äpplen hög vet ni. Men i överlag var besöket bra, tog bussen in till Valbo sen och lunchade på Ikea! Nu är jag hemma och ska snart bege mig ut i solen och rida en sväng, trots att min kropp och ögon säger någonting annat. Men de blir toppen bara man kommer ut, så brukar det vara!

See ya! ;)

hur fungerar matsalen egentligen ??!!!!

Jag är hungrig så det bara skriker om det, vet inte riktigt vad man ska göra med den här skolan och dess matsal! Vi har alltid sena luncher och det har inte bara hänt en gång att maten varit slut när vi har kommit, men det brukar ändå alltid finnas alternativ att äta då. Idag kom vi till matsalen halv 1 och all mat är slut, inklusive filen. Det fanns bara någon riktigt konstig sallad, inget annat! Ska inte alla elever ha rätt till skollunch oavsett tid? Eller är det en tävling, att man måste skynda sig dit för att hinna få någon mat?

Ett tips till alla er som vill svälta er till viktnedgång, börja i skolan. Det säkraste tipset!

Just nu känner jag mig alldels svimfärdig, kan inte sluta längta till att vi ska till american pizza place efter skolan, fyfan vad gott med mat! Det här är ju galet!

Popcorn är livet, popcorn är gott

Jag är helt seriöst, och det är med fullaste allvar jag skriver det.. popcorn beroende! Inte av micro popcorn, utan sånna som du poppar själv i kastrull. Spenderar många tillfällen per dag då jag går och tänker på popcorn, vid lunchen, vid middagen, kvällsfikat, under långtråkiga lektioner osv... just nu sitter jag här med en skål toppen goda popccorn, helt kanon goda! Nog skrivet om det nu.

Känns som en riktigt lång dag. började sent. Han ta ut hästarna, driva runt här hemma innan jag åkte in till sandviken. Hade en lektion, sen blev det ett par timmars väntan sen hade jag körlektion. Körde längs jäderfors vägarna. Jag vill ha körkort nuuuu, jag vill inte ta det, bara ha det! Men får trösta mig med att jag kommit en lång bit på vägen redan. Trafikkunskapen är avklarad och jag har fått ett mvg i ämnet, fastän mycket plugg väntar fortfarande. Jag har börjat köra med körskola, riskettan imorgon efter skolan och halkbanan nästa vecka! 41 dagar tills jag blir 18, äsch vafan det kommer lösa sig det här, snart så!!

Nej, nu måste jag slita mig från tangenterna. Popcorn lukten lockar mina sinnen alldeles för hårt, jag vill haaaaa!

hur tänkte hon egentligen???

Sitter kvar i skolan, det var cirka en timme sedan vi slutade men jag bestämde mig för att jobba lite längre med engelskan. Det är så mycket just nu, så det gäller att ta vara på den tid man kan. Har kommit halvvägs nu och började idag, så det känns bra. Har även kommit halvvägs med en annan uppgift som jag grämt mig över länge, satan vad jag har jobbat idag faktiskt!

Bredvid mig nu sitter Jeanette och gör ett restprov i engelska, kollade lite snabbt på ett av hennes uppgiftspapper, där stod det att hon skulle översätta svenska meningar till engelska. Första meningen löd:
"Pojken som äter äpple har ett fult ansikte", haha vad tänkte engelska läraren där egentligen. Jag höll på att brista ut i asgarv pga. den meningen, blev så förvånad och trodde jag läste fel. Fanns det alls någon logik där, haha hur kommer man ens på en sån mening. Började fnissa alldeles för mycket så fick alldeles nyss många blickar på mig inklusive lärarens. Ingen trodde heller på min förklaring. Så nu när ni läser detta kanske ni tror mig, jag sa faktiskt sanningen! ;) Kanske är det en konstig sak att skratta över, men har man suttit tyst i samma klassrum och arbetat varje sekund sen lektionerna började halv 9 imorse så är det kanske inte så konstigt.

Tar snålskjuts hem med bil nu istället för att ta bussen, tack och bock till Jeanette & Lena!


har alltid haft svårt att somna när de fortfarande är ljust ute


Tävling Ovansjö

Var iväg på hopptävling till Ovansjö idag, laget gjorde en kanon insats! Det var så roligt, mina tre lagmedlemmar + hästar hoppade så otroligt fint! Önskar bara att min pålle också ville lyfta mer på benen ibland, för farten, tempot och kontrollen har vi. Men när det kommer till att hoppa över hindrerna så har Myska lite andra åsikter, i alla fall om det står läskiga staket under. (Precis som förra tävlingen på GFRK) Nu ska jag tamme fan snickra ett jävla staket som hon får hoppa över, så hon märker att det inte finns något farligt med det. Men jag är åtminstone kanon nöjd med henne i första klassen, då vi tog oss runt hela banan!

Laget slutade med en andra placering, riktigt bra jobbat tjejer! Dock slog det vinnande laget oss med 2 sekunder, något som kan kännas lite surt! ;) Nu taggar vi satan tills nästa omgång, även om det troligtvis blir min tur att avstå då! Hur det än blir så tänker jag hejja på er lika mycket, och jag kommer antagligen vara lika nervös om inte mera!

Nu vinner vi, det är ju ändå vår hemmaplan vi snackar om! ;)



Hey ho!

Jag ska flytta till Irland, just so you know! Jeanette tar jag med mig i flytten också på samma gång.

Så vad har jag för mig för tillfället då? Jo, jag sitter som bänkad i soffan och kollar på eurovision. Saade fixade det bra ikväll tycker jag! Annars så skrattade jag rumpan av mig till belgien och fick ännu mera flyylängtan av Irlands bidrag. Ikväll har jag betat av två skolarbeten, det är grymt mycket nu! 9 arbeten/prov på 2 veckor, är det verkligen rimligt? Hur som hellst så skrev jag bland annat ett engelska arbete om Irland, och lyssnade på irländsk folkmusik samtidigt, tror verkligen att Irland är mitt kall i livet! ;)

Har ridit ut med Klara på eftermiddagen också, skönt att vädret blev bättre om temperaturen lite varmare. Både Myska och Vilma var superpigga, och jag uppskattar sällskapet!

Nej, nu kurrar magen alldeles för högt, som den alltid gör den här tiden på dygnet. Dags att stoppa nåt i där, eller som Lars skulle sagt för att driva mig till vansinne "dags att stoppa nåt i kaggen, lite snacks?", "det är ju en dag imorgon också"!

Haha hej med er nu!

Vackraste synen som finns!


Hihihi, gud vad roligt det ska bli! Hoppas på fint väder också!

Tog tolv bussen hem från Sandviken, lunchade med Matilda & Denice framme på torget! Så underbart fint väder ute, det blev riktigt hett! Skulle mer än gärna sitta ute ett tag till, men har några arbeten som måste göras som kräver data. Enklast att sitta vid den stationära då också!

48 minuter senare, så äckligt jävla lycklig!!!

JAG HAR BOKAT BILJETTER TILL HELLSTRÖM NU I JUNI!!!!
Den femte Juni i furviksparken kommer jag äntligen få se honom igen, världens världens bästa Håkan! Hade ingen aning om att han skulle spela då, och blev ännu mer förvånad att det fortfarande fanns biljetter kvar!
Nej seriöst, nu gråter jag snart! Helvete världens bästa lördag!!!!!!! TAGGA SYRRAN!!!!

OMG OMG OMG!!!
HAHAHA VET INTE NÄR JAG VAR SÅHÄR GLAD SENAST!
Kommer krypa ur skinnet innan den lördagen kommer komma!


När jag hör din röst kan jag börja gråta

Håkan Hellström! ♥
Jag kan inte ens sätta ord på det jag vill förmedla!


Varför föddes jag utan koncentrationsförmåga ??!

Plugga var det ja, hehe! Jag har ingen koncentration, tycker inte om att plugga på helger! Men ska det bli gjort och klart någon gång så måste man dra sitt strå till stacken, ingenting blir gjort av sig själv! Så nu är det dags att fortsätta med Engelskan, kommer vara en mästare på Irland när de här är klart! ;)




Pringles ♥

HEEEEEEELG !!!!

Äntligen, att det skulla ta sån tid för att bara få lite helg! Men nu så!
Jag har planer på att gå ut och rida Myska, med tanke på att hon redan blivit tvungen att vila två ggr den här veckan pga. plugg, körlektionen osv. Men just nu känns det som om jag nästan skulle kunna offra min högra hand för att få stanna inne i hela kvällen! Vi får se hur det blir lite senare, kanske känns annorlunda efter middagen. Hon dör inte av att få vila heller, men tror hon blir gladare av att få gå ut och springa lite.

Imorgon är det dop för Isabell som står på schemat, sen funderar jag och Jeanette ev. på att åka in till Gävle på cruisingen... men de är ju så kallt och skulle vara bra mycket roligare om man hade en bil att åka med! Men vi får se hur de blir med det med! Så gassa på med lite sol gudde så vi slipper frysa fingrarna av oss, så ska ni se att vi kommer att åka in ändå! ;)

Nu kan jag däremot säga att min mamma ligger på ännu mer plus än vanligt! ;)
Hon är och inhandlar pringles & rabarberstänger till mig, något som jag är och har varit super sugen på under en längre tid! Nu känner jag att kraften kommer tillbaka, haha!!!


Det här har varit jobbigaste veckan hitills det här året

Puuuh!!! Jag kan inte ens förklara hur dåligt jag mår och har mått den här veckan, förstår inte ens själv. Den här veckan har varit hemsk, verkligen! Jag har miljoner saker uppe i huvudet som jag tänker på, kan inte sålla ut någonting eller koncentrera mig alls, jag lyssnar inte eller förstår vad folk säger när de pratar. Det gå in genom ena örat och ut genom det andra, glömmer bort saker och glömmer vad jag gör och håller på med, så de är bara att börja om från början när jag börjar med något.Det har varit tusen miljoner saker med skolan och jag har inte hunnit med att lägga ner den tid på allting som jag normalt sett brukar. Det är också en orsak till att jag känner mig alldeles gråtfärdig. Nej, imorgon är det fredag och jag har aldrig längtat så otroligt mycket till helgen någon gång!!! Kände att jag behövde skriva av mig, det känns bättre då! Ikväll ska jag lägga mig tidigt, om 20 minuter redan faktiskt! Gud så skönt det ska bli! :)

Idag när jag skulle hämta Myska i hagen tills träningen så stod Jasmin och Vilma jättetight! Så gulligt, vimsen som inte har släppt någon så nära inpå någon gång. Det ska mycket till innan Vilma börjar klia en annan häst, men de är ju inte så konstigt att hon gör det mot Jasmin. Hon är ju bra charmig den där damen! ;)



Upptagen, stress, stress, upptagen

OMG vad jag vart busy nu ikväll, har haft fullt upp och inte tagit det lugnt en enda sekund från att jag kom hem från skolan idag. Inte förnst nu får jag min första lugna stund.  Jag hade tänkt uppdatera bloggen för er, men nu blir det inte riktigt en sån uppdatering som jag tänkt mig! Nu måste jag sova, och försöka stressa ner lite. Så hörs vi imorgon istället! Godnatt!



p.s imorrn har jag min första körlektion på trafikskola, ser faktiskt fram emot den! Särskilt nu efter hur bra det gick att övningsköra med pappa idag! Men lite nervös är man ju för att sätta sig i en bil och köra med en helt främmande person. Men med all säkerhet så har han nog vart med om värre förare än mig, det lugnar mina nerver må jag säga! ;)


Kanske man har ändrat stil ändå, bilden tagen sommaren -08

Trodde jag var någon slags rocker, klädde mig i byxor som jag kunde få häng på, illrött hår, nitskärp & palestina sjalar. Inte så illa ändå, det var ju verkligen inte extremt! Lagom är bäst! Men fy satan vad jag trivdes i den stilen, det är nog den stil jag någonsin trivts bäst med, jag kände mig så säker! Sen vet jag inte riktigt vad som hände, nu senast köpte jag ju ett par höga shorts och en liten knytblus... tänk tjejerna i dirty dancing på 80-talet :s ! haha, men de är okej det med! ;)


En ny rubrik, nu blev du förvånad va? haha ;)

Okej, jag känner mig nästan tvungen till en uppdatering när jag hört från lite olika håll hur tråkig jag är och hur trött ni är på rubriken "saknar motivation". ;) Till dig Lina så kan jag svara dig att jag uppskattar ditt inlägg till mig, och jag kom även att tänka på det nu och de är en anledning till att jag uppdaterar just nu. Jag kan även svara dig att jag fortfarande läser din blogg, flera gånger per dag faktiskt! Det är ju min favorit av alla dessa bloggar som finns i årt avlånga land.

Det har hänt för mycket under tiden som jag inte bloggat, så jag tänker definitivt inte berätta vad gjort under den tiden. Ni får se det som en bloggpaus eller nåt, haha! Nej, men vi får väl se om jag kommer få igång några fler inlägg men de är ju så seeeeegt! Hellst av allt så skulle jag ge bort bloggen om jag kunde, jag har bloggat sen 2007, de är fyra år- Jag är skapligt trött på den och ful är den också. Jag vill inte uppdatera er om mitt liv längre, bjud mig på en fika eller nåt istället så kan jag berätta hur jag har det och mår då istället! ;)

Låt oss se vad som händer, hade!

RSS 2.0