SÖNDAG!

Kom hem vid 04.15 igår, mamma väckte mig halv 11 jag har nog aldrig känt mig så slut i hela mitt liv, usch ! Men eftersom jag skulle iväg och jobba så var det bara att fixa sig och dra,men självklart när man kommer dit så får man jobba i en timme, sen behöver dom inte mig något mera, jag hade ju kunnat strunta i det helt och varit hemma och sovit ut istället. Men men, jag köpte ett par shorts till, på du & jag, dom är lika som ett par andra som jag äger fast de där har ett annat mönster, 5st trosor, två halsbandsberlocker och en film och krokodiler som jag och Champe ska se ikväll, det kan behövas. Jag har så fruktansvärt ont i fötterna, det känns som jag går på benhinnorna, blåser under tårna och på hälsen samt på sidorna, och sen när jag har suttit eller stått ett tga kan jag nästan inte ens gå för då är jag jättestel i höfterna. Haha, man känner sig som en kärring men efter den här helgen är det förstårligt, jag har stått och gått i 3 dar, har inte suttit mkt eller. jaja, nu ska jag ut och mocka samt duscha hästarna lite.
Puss !


inköpen. Amanda ser du filmen? Jag kunde inte låta bli, nu kan vi se den här också (; .

marknad, haha spelarna (;

Pirog med mamma och Matilda.

Mamma (:

LÖRDAG ! My sweet sixteen !

Till att börja med vill jag tacka alla som grattade mig igår, jag fick hur många grattis sms som hellst, och tack till er som grattade mig muntligt också. Nu var jättegulliga allihopa, tror faktist inte att så många har grattat mig förut.

Haha, det var en aslång födelsedag, den började ju redan på marknaden, sen på motgon väckte familjen mig när de kom in och sjöng, jag fick en jättesnygg mp3/ipod, lite kläder och smink, samt biljetten & resan till peace and love.
Jag och syrran åkte iväg vid 11.00, var framme vid halv 1. Det gick jättebra att hitta dit och så, men sen hade vi lite problem med att komma till huvudingången. Ashett var det också. Va gick runt där och väntade på spelningarna, orkar inte skriva så mkt om det, ni får se bilder istället. Kolade på miss Li, hon var jätteduktigt live. Stod längst fram. Säkerhetsvakterna bjöd på vatten under hela konsertens gång, en tjej svimmade nästan. När hon var klar var det väntan igen, åt friterad banan. Sen började money brother, vi låg och lyssnade på dom, sen blev det winnerbäck. Han var duktig och så, vi stod längstfram fram där också, eftersom vi gick dit en timme tidigare, men jag är dock lite besviken på att han hade en masa låtar som man inte kände igen, och det var inte bara jag som blev det. Jag hörde flera som tyckte samma sak men annars var det bra. Tidigare innan han började sa jag till Matilda att det skule vara bäst om Miss Li skulle komma in och köra deras låt tsm, näst sista låten då kommer hon in, usch jag får rysningar jag bara skriver om det. Det var bästa låten. Sen blev det Hellström, höjdpunkten på kvällen. Det finns inga ord som beskriver hur lycklig jag var.
Nu har jag ingen bra kvalite på bilderna,eftersom jag använde mobilkameran hela tiden .

Lunchen.

Miss Li.


Friterad banan med glass. (Y)


Moneybrothers spelning.

Matilda och hennes älskade midjeväska som jag hängde på en massa på (;

Lars Winnerbäck.


Miss Li, med om du lämnar mig nu, tsm med Lasse.


Lars Winnerbäck och hovet.

Håkan Hellström, du är bäst och jag älskar dig och dina låtar !





FREDAG!

Marknadsdfredagen, jag jobbade imellan 11.00-16.00. Skulle ha jobbat ända till klockan 20.00 men det var inte så mkt folk så de klarade av munkrullningen själv. Ska jag vara ärlig så tyckte jag att det var skönt, det var jättevarmt ute och Mikaela och Jeanette skulle åka till Lisette runt 18.00 och grilla, det skulle jag inte ha hunnit med annars, fastän jag skulle behövt pengarna för de där timmarna som jag inte jobbade men ändå.

Åkte senare till Lisette och gillade som jag även tidigare skrev, hade trevligt där, sen drog vi fram och gick runt lite. Träffade på syrran och hennes kompisar bestämde oss för att gå in på öltältet, det tog några försök innan dom släptte in oss, eftersom dom kollade leg. Medans Matilda och gänget gick in så satt vi utanför och peppade upp oss, för in skulle vi. Sagt och gjort, Jeanettes brorsa kom och drog med sig henne in, jag och mickan tänkte planka, eftersom dom hade nekat oss några gånger redan. Men sen gick jag ensam och beslutsam, hälsade på vakten och hick rakt in, sen gjorde Mickan samma sak.  Dansade där tills 02.00, cycklade hem sen. Rolisgaste marknadskvällen någonsin.
(Tog bara bilder hemma hos Lisette, de andra ska dom skicka till mig senare)



uppdatera x3

Hejhej !
Eftersom jag inte har uppdaterat på 3 dagar så kommer det att komma tre separata inlägg nu. Kan sammanfatta kort, hade astrevligt på fredagen med Lisette, Jeanette & Mikaela, bästa födelsedagen på länge fick jag igenom alla vänner och peace and love festivalen, med Håkan Hellström. Sen kan jag skriva lite om idag, men det blir ett helt vanligt "dagsinlägg" .
Puss på er !

På tal om döden.

Gud vad läskigt, på tal om döden. Michael Jackson är död. Han dog igår vid lunchtid (torsdag) i hjärtattack!
Rip popkungen! Bara för det så tar jag en bild innan alla operationer. Det blir bäst så ! En av världens bästa sångare, säg en dålig låt han har framfört? Nej, det finns inga !

patrik swayze, tänk om man kunde stoppa döden !

Sitter här med tåranrna i ögonen, det där med döden och svåra sjukdomar är riktigt jobbigt. Även fast man själv inte har kontakt med den "sjuke" eller nåt så berörs man så starkt. Just nu sitter jag och kollar på videosar på youtube på Patrik Swayze. Att han snart inte kommer finnas här något mer, inga fler filmer. Man ser bilder från förr och jämför med nu. Det är så fruktansvärt hemskt !

jobba

Hej !
Nu ska jag alldeles strax åka iväg och jobba, bli klar med den sista delen av paketerandet. Det går nog rätt snabbt, är hemma igen om några timmar. Hörs !
 

älskling <3

hejhej!
Precis kommit hem, drog med mig Jeanette och åkte och jobbade, hade 96kg sylt att packa (; . Gjorde hälften nu och har hälften kvar tills imorgon. Men nu drygar vi på msn, hörs senare sötisar :) Ska umgås med älskling nu!

hur får man bort den fula röda färgen?

Jag skulle behöva lite hjälp, det är nämligen så att mitt navelsmycke håller på att missfärgas. Det blir bara mer och mer "rödflammigt". Silverfärgen håller på att försvinna och ersättas av den röda fula färgen. Är det någon som vet något tips på hur man kan få bort det röda? Jag skulle bli jättetacksam isf. Lämna en kommentar eller nåt, om du vet nå :)

jättetacksam för svar !

akta er för svarta katter

Nu har jag lärt mig en läxa, håll inte i en svart katt om du har ett vitt linne på dig. Jag lovar er, linnet är inte vitt något mer sedan. Blev tvungen att ringa mamma, som tur var hade vi en sån där klädvårdsrulle hemma, som tog bort allt hår. Har varit ute och kört cross med brorsan, eller han har bestämt sig för att lära upp mig, innan vi gick ut så hade Lars väldigt bråttom, han var så fruktansvärt ivrig. En dröm skulle väl gå i uppfyllselse om jag sålde hästarna ochj började köra istället. Men de gick bra att köra, haha körde inte direkt så länge, inte heller så kompplicerat, några vändor runt ladugården bara. Ska hänga med upp idag och kolla på hans träning, sen kommer Jeanette och sover över.
Ha de bra så länge, skit i och läsa alla bloggar (förutom min) och gå ut i solen istället, så länge den finns här.


nejnej, gör inte som jag.



myggor

Gud vad jag hatar myggor, dom gör det omöjligt att sola. Speciellt när man ligger på gräsmattan också, och solen gick i moln. Kändes ganska värdelöst att ligga kvar då, jag går ut och mockar istället, och gör lite nytta !

fast kolla ansiktet , eller huvvet på den här, den var ganska söt :P, brukar inte säga att myggor är söta men den här var det :)


sommartider, hej hej sommartider !!!

Hej !
Gud vilket underbart väder det är ute, har precis varit ute och vatnat i alla landen i trägården, och de är inte så lite land heller. Nu ska jag ut med syrran och lägga mig på en filt och sola, den bränna man hade är ju som bortblåst nu efter alla regniga och kolla dagar, men nu börjar vi om igen (: Hästarna tror jag får vila idag, jag tkr att det är alldeles för varmt för att gå ut på två ridturer nu.
Hörs senare !

bilder midsommarafton !

MIDSOMMARAFTON !
Kvällen spenderades i Lingbo med Lindstöms släkten, familjen, Champe och lite annat folk. Trevligt :) Bad i badtunnan, den kom upp i 44 grader, blev varmt ett tag men då slängde vi oss i sjön istället, där graderna låg på 13 strecket (;
haha, vi hade jätteroligt iaf, bilderna får berätta mera (:









liten uppdatering !

Hej !
Har inte hunnit uppdatera nåt ännu, men kör nu !
Idag har jag varit på konfiramtionsfirande för min Kusin Sophie, mysigt i kyrkan, haha eller ska jag säga roligt?, och sällskapet med släkten. Sett väldigt mkt underligt folk idag, haha bla. en lurig Indian (; . haha, berättar mer om det sen någon annan gång, påminn mig om det bara. Värt att höra (; .
Men nu kommer det bilder ifrån midsommar, men tror att jag kör dom i ett separat inlägg (; .
PUSS!

Glad midsommar !

Hej !
Precis ätit lunch, den bestod av köttbullar, färskpotatis medgräddfil och gräslök. Lite sommrigt sådär (;
Var ute och red Vimsen för ett litet tag sedan, de gick bra men när vi kom in i flaggbacken påväg mot stenbäcken så hade de ramlat ett stort träd med kvistar åt alla håll, rätt över vägen. Men som man säger, inga hinder är för stora att övervinna. Sagt och gjort, vi provade lite olika sätt, det var för lågt att ta sig under, för högt att ta sig över, för brett att ta sig runt. Fanns en annan skogsväg runt, gick in på den några mter men där hade de ramlat tre träd, fast envis som man är så ger man ju inte upp. Tillslut hittad jag en gammal övervuxen väg, åt andra hållet innen i skogen som ledde en liten bit, sen efter den gick vi rätt ute i skogen, till slut kom vi ut men då var det bara toppen på trädet som hindrade oss¨, så jag ställde mig på den och vimsan hoppade. Visserligen landade hon på min fot, men vi tog oss runt och det var huvudsaken, se kunde vi fortsätta våran ridtur utan några problem (: .
Nu ska jag snart gå och duscha, måste ju fixa mig lite, sen tar jag och Champe mopparna till Linbo, medans de andra åker bil (: Men vi får inte plats.
Hörs imorgon, ha en fortsatt trevlig midsommar.


visst har jag gjort det fint på tavlan i stallet? (; hahah blomman är ny, kolla inte på hästen xD

jag hade stallhjälp, hon fick rida med en bit sen.

mys (; (jävla polyper) (;

småkossorna har vuxit upp, de går där varje sommar. Såg dom den första sommaren när de var småkalvar,dom har rymt hem till mig en gång förut också (;

här är trädhelvetet, men på bilden hade vi nyss tagit oss runt (;

här hoppade vimsen (;

Gästbloggar

hejhej

Nu tänkte jag gästblogga lite på ellens blogg, det känns ju bra. Hon orkde inte blogga, där kom sanningen fram. Har inte en blekaste aning om vad hon har gjort idag, men jag har möblerat o i mitt rum och ridit annars ha jag inte gjort mycket...

saknar ellen som bara faan iaf, ska till Lingbo men Ellen och amanda i morgon. Ska äta, bada tunna. Aa vette tusan allt vi skulle göra med hoppas på att det blir kul iaf. :D Ni kan ju alltid kolla in min blogg www.champe.blogg.se :)

Ha det bra /// Jeanette

bästa vän <3

Ni borde vara så fruktansvärt avundsjuka på mig, jag har Jeanette de har inte ni :P *lipar*

smörjt

Hej !
Nu har jag smörjt, och jag hann med mer än vad jag trodde att jag skulle hinna. Nu har jag bara selen och hopplattan kvar. Det var inte så farligt ändå, jag satt ute på altan i solen med musik på, annars brukar man sitta inne i sadelkammaren och trängas. Äntligen klart, jag smörjde:
♥ Myskas Martingal
♥ Myskas brösta
♥ Vilma & Myskas lädergrimmor
♥ Två sadlar
♥ Fyra träns
Det tog ett tag men nu är det klart, sen kom jag på att Vilma är lite bortskämd, Myska har ett träns och Vimsen har tre, haha ! Nu ska jag nog uppdatera bdb lite, sen kanske det går nåt på tv?
PUSS !


onsdag, en veckas sommarlov.

Hej!
Har varit ute och ridit på Myska, hon var spänd som en, ja jag vet inte vad. Har lagat mat till mig och brorsan också, det blev min specialitet, tortellini, ostsås & broccoli. Gott! Ska ut i stallet igen nu och mocka samt smörja allt jag har i sadelkammaren, får se om jag hinner allt annars får jag ta hälften nu och hälften imorgon, det är ju en del. Vilma hade två lösa bakskor igår också, vi helt enkelt ta och plocka bort dem, men imorgon komer hovslagaren kl: 07.30 eller var det 08.30? Har nästan för mig att det var halv åtta, så då blir de fina i fötterna igen. Just nu ser de ut som några renar på sommarbete eller nåt, haha dom är långa iaf. Min farbror fyller år idag, så jag kanske går hem dit och grattar lite, men det är ju inga problem han bor ju i granngårn så det ska jag nog hinna med, får väl se hur jag gör.
Ha de bra så länge !


Ytterligare en osminkad bild på mig, har snart inte sminkat mig på en vecka, skönt ! Slutat platta håret också, spelar ingen roll det ser ju ändå lika ut, nu tar jag bara luggen (; .


hos Jeanette!

Hej
Ligger i Jeanettes säng, plockar bort löshår, lysnar på musik, t.ex. Bryan Adams summe of 69, laddar ner limewire och har det allmänt trevligt. Men jag måste skynda mig att logga, för hennes dator laggar hela tiden. Precis ätit pizza också, asgott ! Antar om brorsan skulle läsa det här skulle han få damp på mig eftersom han har tjatat om pizza i över en vecka nu snart (; Men nu ska vi fortsätta, hörs imorgon !

bortskänkes.

Liten svart d-ponny bortskänkes, hon står i hagen, vill du ha henne får du hämta henne själv och det är inte de lättaste. Jag har försökt få tag på henne i mer än en timme nu, sprungit fram och tillbaka i den där jävla hagen, men så fort hon får syn på mig så springer hon det snabbaste hon kan, och jag står snopet kvar. Nää, skulle ut och rida men nu skiter jag inte hon har ju ganska bestämt visat vad hon vill och inte vill, jag har lockat med godis, men då kommer bara Vilma och henne har jag redan varit ute med idag. Hon gick iaf jättefint, i form så gott som hela tiden, och jag fick henne att hålla i traven. Nej, nu måste jag erkänna ni får inte ta Myska ifrån mig, men ibland önskade man att man hade en lite mindre hage, och inte en stor skog som vi har. Ska duscha sen åker jag till Jeanette istället, sover där inatt tror jag. Dom har fått 30 grader i poolen nu också, så man kanske tar med sig bikinin och tar sig ett dopp (: .
Ha de bra så länge !


vimsen (;


Myska kom jag inte ens i närheten av.


webkameran (;

Haha, nu är jag lycklig ! Precis installerat webcameran på den här datan, den har inte funkat innan och jag har inte haft en aning hur jag skulle göra heller. Fast nu hittade jag en skiva med ett installationsprogram på (Y) . Duktigt Ellen, att du inte skull klara det utan mammas & pappas förslag på att det kanske skulle finnas en skiva. Puss på mig (; .

haha sällan jag och mina heta hörlurar (; . Dessutom kan jag också försöka se söt ut :P

Gud vad stolt jag blir, jag har börjat visa mig utan smink ! Gått osminkad både igår och idag, och visat mig öppet (: .
haha jag ser ut som en blek 3 åring, men de skiter jag i :D .

barndomsminnen !

Förressten jag vet inte hur det är för er, men iaf så ger det här videoklippet mig och syrran riktiga "flashbacks", gud vad man kollade på den, hade den till och med inspelad på en vhs, så jag kunde kolla när jag ville. Men sen försvann den, blev riktigt förkrossad. Har tänk på den då och då, men idag sökte jag på youtube. Wiie, se och njut !

allt flyter, not !

Hej !
Precis kommit hem ifrån ridskolan, skitkallt ! Det borde finnas lagar mot köldskador i Juni, eller ? Jag kan definitivft säga att jag hoppar över ridningen idag, det regnar och blåser alldeles för mycket. Istället var jag och mamma på ica och köpte godis och hyrde film, allt flyter. Så då kan jag ligga framför tvn med en filt och mysa istället, passar mycket bättre i det här vädret. Men först blir det kyckling med klyftpotatis, mumma ! (: . Om det här dåliga vädret håller i sig till nästa vecka så åker jag och Jeanette till sandviken och badar på badhuset där, vi fick ju fribiljetter dit från skolan etersom vi hade varit tobaksfria, bra det !
PUSS!


en scen ur filmen allt flyter.


Godmorgon till en ny regnig dag !

Godmorgon !
Gud, det regnar idag med fast ännu värre. När ska skommaren komma? Den här tiden förrra året hade jag hunnit bada och sola jättemånga gånger, men i år har jag bara badat en gång. Jag tycker att det är fruktansvärt. Just nu öser det bara ner, det var bra för åkrarna i början när de började bli snustorra, men nu måste de sprutas, annars blir det alldels för mycket ogräs, men de kan dom inte göra så länge det regnar. Och de kan ändå inte växa om det blir för mycket vatten. Fråga mig jag vet, jag vattnade min kaktus för nån vecka sen, den var jättetorr men nu fick jag slänga den igår, den hade ruttnat helt. Jag har inte direkt så gröna fingrar, jag brukar skicka ner mina blommor till mamma, de som håller på att dö. Då får hon pyssla om dom ett tag, och så blir dom jättefina. Jag har en nere i köket nu, men vågar inta ta upp den igen. Jag lovar, för mig kommer den att dö igen. Jo påtal om regnet igen, jag måste ut med båda hästarna idag med, fy fan. Ingenting jag ser fram emot precis, kanska kan flörta lite med syrran. Hmm, det funkar nog inte. Ska iaf fram till ridskolan idag, sommaravlsutning där, jag ska inte medverka bara kolla. Jeanette sover fortfarande, sömntuta.

PUSS!

sent bjuden fest !

Hej !
Jag och Jeanette har precis kommit hem, runt 23.30 ringe Jossan och bjöd oss på fest. Tydligen hade honoch Morgan gift sig idag, så vi tog moppen på en gång och åkte upp dit, jag tror aldrigatt jag har varit på fest osminkad någon gång förut, jag kan ju knappt gå osminkad på ica (; . Men det gick bra ändå, det var rätt mkt folk där och jag och Jeanette dansade i nån timme, roligtroligt. Men nu är Jeanette trött, och hästarna ska ut imorgon bitti så godnatt !
PUSS!

en vanlig lördag.

Hej !
Bästa vän kommer snart hit, hon orkade inte först men jag övertalade henne att komma, får väl se vad vi hittar på, antingen kollar vi film eller så kanske vi tar en promenad, å bara snackar lite kan vara rätt skönt det med, bara det har slutat regna. Hann inte blogga igår kväll, hade som jag tidigare sagt gäster, och när dom hade åkt hem satt jag uppe och höll Niklas sällskap till ca: 01.30, han skulle in och hämta Matilda i Sandviken, så ärligt talat orkade jag inte blogga då. Inte nu heller igentligen, har varit ute och ridit idag, båda hästarna. Inte världens bästa väder men vad gör man? Dessutom tycker jag att det är rätt skönt när det duggar mot ansiktet. Nu måste jag få Jeanette att komma hit.
Puss så länge !


GRATTIS SYRRAN !

flummbild <3

student 2009 !

Hej !
Just nu är det full fart här hemme, typ hela släkten + bluppen är här (; haha.
Tänkte blogga mera ikväll, men hör av mig nu så ni inte tror att jag glömt bort er . haha .
Puss på er !

Syrran tar studenten !

Hej !
Imorgon ska Matilda få ett uppvaknande hon aldrig kommer glömme, eftersom man bara tar studenten en gång i livet så 05.30 ska jag gå upp, smyga mig in i hennes rum blåsa i min kära tuta, sjunga och blåsa ännu mera :D.
Ska sjunga studentsången fast i annan version. Gud vilken bra syster jag är, går upp så tidigt för hennes skull, sen ska vi till Sandviken sen kommer det gäster hemma. Blir att umgås med dem ressten av dagen. Trevligttrevlig.
Men ni får ha det så bra .
PUSS!


Matilda och Malin. Båda tar studenten imorgon, grattis !

skolavslutning.

Hej !
Hade jätteroligt igår, hämtade upp klassen på skolgården vid halv fem sen åkte vi runt ett tag, drog till Mo sen Lisa hade ordnat fest där, så där grillade vi och hade det trevligt. Sen åkte vi iväg med vagnen igen, runt i Ockelbo ett tag, sen tillbaka till Mo. Då kom det en massa mer folk, eller de andra niorna och några fler.
Champe kom runt nio, aspackad kunde inte ens stå, men efter ett tag fick jag henne att nyktra till. Tydligen hade hon sagt hela vägen upp till Mo att jag skulle döda henne, haha gumman ! <3 Polisen var där ungefär hela kvällen, hämtade två st.
Vi åkte hem runt tolv, då fick vi inte vara kvar nå mer :) . Hade iaf en jättelyckad skolavslutnings kväll och jag kommer att sakna 9A så otroligt mkt. Men jag blir så trött på folk, som måste lägga sig i saker som inte angår dem. Kan också berätta att jag och Therese var de enda niorna (av de som var där) som inte drack en enda droppe. (: .
Nu ska jag snart ut och rida, ska försöka få pappa att köpa pizza åt mig och Lars, men de lyckas vi väl antagligen inte med :/ .

PUSS!




innan vi åkte iväg (: .

haha i vagnen innan kyrkan (:

therese och jag i regnet.

Olle, Voung, Adam, Rasmus och Albin.

Bästa vän och jag <3

I will miss you <3

skolavslutning.

SOMMARLOV !
Så jävla härligt ! Har åkt runt i traktor ett tag nu, men på slutet blev vi bara 5 st (; . Kyrkan var trevlig, och avskedsmiddagen varjättegod. Den bestod av helstekt fläskfilé, potatisgratäng med hemlagad beasås, till efterätt blev det vanilj panacotta med hallon. Ikväll drar jag till Mo, ska åka mer då. Men nu har vi ingen traktor och det är ganska svårt att få tag på en.
Ska försöka iaf, PUSS!







Lite bilder , bara ifrån traktorn men hade inte mobilen på mig den övriga tiden, får bilder senare . Lars var inte med, han hoppade bara på när de andra hade hoppat av :) .

wiie

Hej !
Orkar inte blogga men nu är allting med vagnen fixat tills imorgon, och det kommer att bli jätteroligt. Åker ensam fram i vagnen imorgon, ev. så åker Martin med, sen blir det kyrkan, avslutningslunch, åka lite, sen mot kvällen ska vi åka till mo, grilla åka lite till sen blir det fest (: . Ska sova i Tessans stuga med lite folk.
Trevlanstrevlans, måste göra klart med låtarna nu (: .
ha de bra !

I´m in love with a fairyföl (;

Hej!
Haft en helt okej dag (; Jeanette (blondie) kom hit, hon hängde med mig ut med hästarna jag red och hon körde Vimsan. Red upp en sväng i skogen och när Jeanette skulle vänfa Vilma så slängde sig hon rätt ut i skogen över ett diket så både hästen och vagnen fastnade, dessutom plöjde dom ner ett decimeter brett träd haha. Det vara bara att ta av henne vagnen, ta ut hästen och vagnen och sätta fast den igen. Det hade ju kunnat gått illa men jag kunde inte låta bli att skratta, bara för att det var just Jeanette det hände. Men sedan gick det bra hela vägen hem igen. Tack bejbi för att du hjälpte mig, det uppskattades. När vi kom hem så duschade jag, sen drog vi till ridskolan och kollade på när Corona tömkördes, de gick bra. Drog hem till Champe senare, tänkte bada men det var bara 24 grader i poolen så det fick vänta tills det blir lite varmare, och jag är ju dessutom fortfarande förkyld efter 15 dagar. Något trött på de nu kan jag säga.

Sen åkte vi och kollade på en veckas gammalt föl, det sötaste jag sett någon gång tror jag. Senare blev det film, kollade på Talladega nights, haha den passade både mig och Jeanette så bra, samma huvudperson som i filmen night at the roxbury, och han är bäst. Det var ungefär samma stil och humor på den filmen som roxbury så den uppskattades mkt.

Imorgon blir det dubbellskoldag, först på dagen och sen på kvällen. Och vart ska jag hinna rida någonstans?
aja, vi höres väl (; .


efter att de hade kört åt skogen, haha passande uttryck. Jag höll i båda hästarna och Jeanette spände.

Pysken var taggad på att få komma hem igen.


inga kommentarer !


sötfölet !

I mitt hjärta kan jag säga !

Min bästis är bäst !

Godmorgon !
Vi hade inga mackor hemma, så nu är mamma och handlar och jag väntar.
Men så länge så har jag Champe att underhålla mig med, hon är bäst ! Ni måste var fruktansvärt avundsjuka på mig, för att man kan inte ha en bättre bästis, idag ska hon komma och hjälpa mig med hästarna, bara för att hon vet att jag är trött (: . Hon ställer alltid upp, dessutom så var hon nog räddare än jag när jag fastnade i Insane. Åh, ni fatar inte hur mkt hon betyder för mig, och det som betyder mest är att efter sommaren kommer vi att hamna i samma klass. Äntligen (; .

Simply the best, fuck the rest !


vad kvinnor vill ha

Hej !
Har precis kollat på filmen vad kvinnor vill ha, det är ganska otroligt att man aldrig har sett den tidigare. haha, men nu är den sedd iaf. Nu sitter jag och kollar på mini laptops och navelsmycken, jag fyller ju år om 20 dagar såatt (: .
Var ute och red båda hästarna, frös som en gris först, så innan jag red ut på Myska klädde jag på mig lite mer, men jag kan lova att graderna sjönk under tiden jag var inne, för när jag kom ut igen så frös jag lika mkt fortfarande. Inte kul (; .
Imorgon har jag inget planerat än, ska väl rida båda två, eller så kör jag Vilma och rider Myska. Sen så kanske jag kan hitta på någonting med Jeanette. Vi får väl se !
PUSS!



Kanske den här? Den är liten, snygg med inbyggd webbkamera. Endast 2990kr.


helt slut

Hej !
Vaknade vid halv nio imorse, jag kände mig så otroligt trött, jag blev bara illamående om jag tänkte på dressyrtävlingen som jag skulle vart med i idag. Så jag hoppade över den, så gick jag och la mig igen och sov till 12.00.
Och det är väldigt ovanligt om man är mig, ni kan ju fråga de närmaste. Men jag har nog aldrig känt mig så slut i hela mitt liv, är fortfarande trött, men uppe ändå (; . Fast jag har haft en ganska fullproppad vecka, desutom har jag varit förkyld och gått på alvedon. Så nu var det som om man laddades ut. Skolavslutning nästa vecka, ska bli skönt.
Snart ska man gå och rida båda popplarna idag, de har stått i två dagar nu, i torsdags var det sikta, så då han jag inte och igår var jag i Sthlm. Får se om jag börjar med Myska eller Vilma, kanske kör Vimsen idag.

PUSS!

Grönalund tragedi

Hej !
Tillbaka efter en jätterolig heldag i Stockholm med niorna. Åt lunch i en park först, sen drog vi till riksdags huset, men där skulle C in först så då gick vi runt och kollade lite så länge, köpte förövrigt en skitgod glass inne på gallerian. Jag har ätit glass där förut men köpte nu igen (; . För siktapengarna vi vann igår. Sen var det guidad visning på riksdagen, jag trodde jag skulle somna. Det var som nyheterna på klartext. Utalade orden *såhäääär* mycket (; .
Sen drog vi till Grönan, hade så jävla roligt. Åkte alltin förutom skeppet, riktiga frittfall och de tråkiga (; .

 Insane vågade jag först inte åka, men blev meddragen och jag ångrar det inte, jag gjorde det först men inte nu. Så jävla rolig. Men sen skulle jag och Mikaela åka den en andra gång ensamma, det gick bra tills vi hade kommit ända upp, precis innan det börjar att äta ut sig, precis där på fan 40 meters höjd, sa det bara klick och sen stannade hela skiten. jag och Mickan trodde bara att det var någon som hoppade på där nere först, det var därför den stannade. Men det startade aldrig, vi satt där och väntade och fick mer och mer panik. Jag som har höjdskräck hade riktigt svårt att andas och började känna mig svimfärdig. Mickan sa åt mig att andas lugnt och tänka på ett dressyrprogram. Men jag kunde inte koncentrera mig. Det började samlas mer och mer folk under och man hörde några som skrek att den hade fastnat. Jeanette och Jessie hade panik där nere och jag och Mickan där uppe. Hade ingen aning om vad som hade hänt, och om vi rörde på oss så skulle den snurra runt. Sen efter 25 min på ca: 40m höjd, i jättekall och stark vind å fortsatte den. Men den stannade ett par gånger till efter det, sen åkte vi ner, i en jävl fart. Fast då var man inte lika säker. Jag har nog alrdrig varit så rädd i hela mitt liv, och jag trodde inte att vi skulle överleva det där. Det var bara asfalt under oss. Usch tur att jag hade Micakn med mig. Har nog aldrig skakat så mkt i hela mitt liv. De såg mina fötter nerifrån hur mkt de skakade. Kommer bilder på det sen, Ewe ska bara skicka dem till mig. Aja, när vi tillslut kom ner, har jag aldrig uppskattat marken så mycket. Sen kom bussen och hämtade oss. Fast hann köpa en sockervadd innan (; .

Bussfärden hem ska vi inte prata om, haha så jävla roligt (; .

PUSS !



Mickan på bussen.

Min blondie <3

Evelina (:

glassen

det var jävligt kallt, kolla på Therese dubbeljackor (; .

bästis och jag <3

haha, vi var tvugna (;


<3



Det här beskriver bussresan hem (;

Det var inte roligt !

video

Som jag lovade, Glöm inte att kommentera !
 

Sikta mot stjärnorna 2009.

Hej !
Ja då var det klart, det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Nu kan jag äntligen berätta, vi var Grease med greased lightning. Åhh vad kul det var, på första "konserten" inför skolan gick det skitbra, då slutade vi som 3:a . Jag med bandage över knäna eftersom jag har bränt bort allt skinn. Sen på den allmänna konserten kom vi 2:a, vi är nöjda med resultatet och är skitdepp för att det är slut nu. Men vi får väl ha våra spelningar i sommar (; kanske marknaden? hahah.
Förressten nu har jag duschat håret, masserat in diskmedlet yes tre gånger sedan schampoo och balsam på det. Brylcremé vill inte försvinna så lätt. Stockholm imorgon, grönan (; .

Nu kommer det en massa bilder som får tala för sig själva.


Champe syns inte .

Håret var mkt bättre på kvällen. (på mig) .


Liw med Whiskey Lullaby.

1000Miles


Ewe och Clara .

Puss


Video kommer när jag har klippt till den lite (; .

färdiga

Hej !
Nu är vi klara för att åka och vi är så jävla snygga. Önska oss lycka till !

ska vila rösten

Hej !
Min röst är bättre, har druckir varm mjölk med honung igen, ska göra det imorgon bitti också. Tänkte gå och lägga mig nu så kanske man är bättre imorron. Mikaela kommer runt halv sju imorgon, bluir upp tidigt och sminka sig då. Ska fixa hennes och mitt hår då, så tar vi de andras sen. Jag vill så gärna berättta för er vilken låt det är. Skulle vara mycket roligare så, men jag får inte. Imorgon i promise (; .

Puss och godnatt !

hitta rösten !

Usch vilket väder, det är typ storm ute. Jag hade precis tänkt sätta på mig ridkläderna och ta en sväng med Vilma, men det får väl vänta tills kvällen då. Hoppas på finare väder då, men jag rider även om vädret är kasst. Sånt är livet.

Träning idag, dansen satt men sången. Vad ska jag säga jag kan inte ta det mörkast så försvinner min röst. Oj, jag kom precis på det finns bara mörkt i den där låten. Får väl mima annars då, men då är det upp till de andra att sjunga utav bara helvete ! . Haha, inget seriöst precis men skulle vara kul om man inte tappade rösten i refrängen. Nu känns det som om jag har klagat hur länge som hellst, aldrig något positivt. Jag har blivit ett neggo, irreterad är jag också. Men det är inte så lätt när man är förkyld.

Ska krypa ner i soffan och kolla på tv nu !

svininfluensan

Godmorgon på er !
Känner mig en aning socialare idag än igårkväll, men förkylningen är fan inte bättre. Vad ska jag behöva göra för att få bort den? Har jag fått en annan sorts svininfluensa? Håller jag på att förvandlas till en gris? Är det därför min röst har blivit mörkare, att den sakta men säkert går över i någon slags grymtningar? . ajaj, bara jag slipper bli julskinka kan jag nog leva med det. Har ju isf några kamrater till mig ute på gården. (pappa & farfar har ett lantbruk med grisar) .

Sikta imorgon och snart ska jag åka på sikta rep. Måste verkligen försöka spara så mycket som möjligt på rösten idag, annars kanske den är borta igen. Men imorron ska jag sjunga tills jag tappar den helt. Många är jättenervös inför morgondagen, jag är inte ett dugg. Det ska bara bli skitkul, men jag har alltid tyckt att det är roligt att visa upp någonting, tycker inte sådant är pinsamt bara kul. Kommer ihåg mina och Moas teatrar. haha minnen.

Puss från den blivande grisen.



sorry

Gud vad osocial jag känner mig, ber om ursäkt. Därför kommer det heller inget blogginlägg idag.
Imorgon är det rep. inför sikta. Blir borta tills eftermiddagen. Ska ut och rida sen.
Men vi hörs väl (; .

Puss !


.

Godnatt fisk !


måndag

Hej !
Nu har jag legat på full speed ända sen jag kom hemifrån skolan. Jag tog bara en macka sen gick jag ut till stallet och red Myska, när jag var klar med henne gick jag in och åt mat sen drog jag ut igen med Vimsen.
Det gick bra med bägge två, Myska var inte så överpigg som jag trodde att hon skulle vara, dock hade hon en fästing igen den fjärde den här säsongen och sommaren har knappt börjat än.

Just nu sitter jag och dricker varm mjölk med honung i, måste reparera halsen inför torsdag. Är det någon som har nåt bra tips mot halsen? .

Ska iaf gå och duscha nu, så man blir lite fresh ! (; . Ha de !






Var och köpte glass på "glassbaren" med Alex och Therese. Riktigt gott :P . Nästa gång ska vi köpa tolv kulor att dela på, glasstestarna måste ju testa alla sorter.

godmorgon

Godmorgon !
Sovit gott? Jag börjar om 20min så det får bli ett snabbt inlägg.
Jag kunde verkligen inte sova igårkväll, jag hostade lungorna av mig, det blev så att man trodde att man skulle spy.
Jag hatar att hosta tills man tapparandan, inte fan kunde jag spotta heller.
Nu måste jag åka till skolan, hoppas på en lika fin dag som igår.

Hörs sen !




RSS 2.0