Bleed it out


Även om Myska tog det chill idag så betyder inte det att jag har det så. Eller jo, jag har tagit det lugnt hela dagen förutom när jag var ute och red. Men det känns inte så, jag har så ont i knäna, det kan aldrig sluta ila. Blir alldels kall om fötterna, det här är det jobbigaste med mig. När knäna gör ont och hugger, börjar det stråla ner i smalbenen och fötterna, då gör det så ont så jag blir på jättedåligt humör och får riktigt kalla fötter på köpet. Vad ska man göra åt det tro? Mitt humör blir ju inte bättre direkt heller när pappa snart kommer upp och plockar ihop datan för att sedan skicka i väg den på lagning i fyra veckor. Usch vilken kväll, nu struntar jag i allt tror jag. Hade jag haft alvedon så skulle jag ha tagit två nu. Hörs om alldeles för lång tid!


EDIT: Nu ropade brorsan nåt om stektbanan, mitt humör steg genast uppåt!


Don´t call it a comeback


Söndag.
Ska snart ut i snövädret och ta en tur med Myska. Ingen aning om vart vi tar vägen, men det blir antagligen det vanliga, runt langberget. Tänk när sommaren kommer närmare och mina ridvägar ökas ut lite grann. Jag längtar hur mycket som hellst, tror aldrig att sommaren har känts så långt bort någon gång. En dag i taget, hela tiden en dag närmare. Jag får hålla ut helt enkelt. Tycker synd om hästarna också, vintern har tagit på dom med. De försår jag, de är ju ute hela dagarna i kylan. Mest synd om Myska, hoppas hon äter sin lunch idag iaf. Nytt stall till sommaren känns helt fantastiskt, nästan lite för långt borta för att kunna drömma om det. Då blir det förhoppningsvis 3 hästar på gården igen. Bara det blir så här nu, vill inte bli besviken igen. För då blir det inget mer, inget alls faktiskt.

Wasted


Just nu sitter jag hemma hos syrran på golvet i hennes lägenhet och dunkar låtar av galenskaprna från filmen stinsen brinner. När vi var påväg hem från valbo kom jag helt plötsligt på meningen "jag är en sång och en dansman". Det hela kändes väldigt bekant och när jag kom hit sökte jag genast på orden och fick fram låten. Jag  visste det!!!! Lika bra som alltid. Se och njut, vi hörs senare.

Comfortable

Jag blir så lycklig och vårkänslorna rusar. Det spelar ingen roll om det är -20 utomhus, det har ingen påverkan på mig nu! Det blir ljusare och ljusare för varje dag som går. Nu är klockan strax över fem och det är fortfarande ljust ute. Det är underbart! Sista dagen på praktiken imorgon och jag sörjer nå fruktansvärt. Jag har trivts väldigt bra och hade gärna stannat i fem veckor till. Men så är det. Lov nästa vecka sen börjar skolan igen. Jag har lärt mig så mycket mer under dom här veckorna än på en termin i skolan. Nu är det mat, sen åker jag fram med Myska på träning. Ha det bra!

Know your enemy

Kylan till ära, ett klipp att titta på. Jag sörjer att min apu tid snart är slut, hoppas på sommarjobb till sommaren istället!



Half of my heart

Var hem och åt hos Champe igår, Lina var med hon också. Tacos & melodifestivalen, YEBA!
Älskar er!

Moving on

Nu är jag här igen!
Efter lång vecka med en fruktansvärt väntan efter inlägg, eller hur Lina? Jag ska inte överdriva men nästan så!
Det var tänkt att jag och mamma skulle ut och rida nu på eftermiddagen, det känns fruktansvärt när hästarna har stått i tre dagar. Speciellt Myska när hon blir så jävla knäpp i huvudet när hon inte får röra på sig, men vad ska man göra åt vädret då? Jag är ju inte preccis gud. Idag drog vi oss iallafall ut och fick på oss alla kläder. Men då kom inte hästarna istället och vi kunde inte ta oss ut lång till hagen heller för att hämta dom. Ohållbart i en meter snö. Vi hamnade i andra snöhögar istället, det spårade ut lite. Men det var skönt med friskluft, tar nya tag i den nya veckan imorgon. Då ska jag ut vare sig jag ligger inne på dödsbädden eller inte. Det funkar inte längre.
Lysnar på Caroline af ugglas nu med snälla snälla. Tror jag ska ner till mamma och se om hon bakar eller inte.








Love will come first


Hallå!
Alla hjärtans dag är här, hoppas ni har det riktigt trevligt! Idag firar jag lite smått att Myska ha bott hos oss i fyra år nu. Tiden går så fruktansvärt fort. Kan man tänka sig en vackrare alla hjärtans dag present? Tror faktiskt inte det. Snart kommer Mickis hit och vi ska upp till Rönnåsen för att åka "pulka" i någon form. Eftersom vädret är så fint så kommer det bli riktigt bra. Jag kände mig inte alls motiverad för att skriva nu därför avslutar jag.
Puss hej!

Crossroads

Avslutar fredagskvällen med den här videon. Kanske även jag har en chans i idol 2010? Jag kan faktiskt de flesta av "barnprograms" låtar! Great! (;



Fields of gold


The way I are

Godmorgon !
Har legat och dragit mig i sängen hela morgonen, känns som om jag skulle kinna sova lite längre faktiskt. Jag ser att det är jättefint väder ute och måste besviket sätta mig ner och plugga historia innan jag kan gå ut till hästarna och rida. Jag måste, annars skjuter jag upp det ännu mer. Veckorna går så fort, speciellt nu när man "jobbar", men jag skulle lätt kunna byta skolan mot ett arbete. Jag mår mycket bättre av det. Ett stort minus är däremot att de enda sociala kontakterna jag får är från personer över 75. Alltid något! Tur är det att jag har några med mig från klassen. Annars skulle jag vara halft död nu, inte okej!

Linus pinus, jag måste få skriva raims snart. Min hjärna överladdar annars om vi inte får ner allt på papper. Kom till Ockelbo!



Fast car

Kvällen går mot sitt slut och jag sitter vid datan som vanligt. Jag har fastnat så grymt i låten "fast car". Den är underbar. Det känns som om jag saknar något i mitt liv men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Man känner sig bara konstigt ensam vid sånna här tillfällen. Vad ska man då göra egentligen?
Kollat på melodifestivalen ikväll, känns som det har spårat ut för längesen. Även om det är ett av årets höjdpunkter så är det synd att folket inte tänker längre än vad näsan räcker. Tur iaf att Salem gick vidare, en av de mest lyssnade av mig! Nu blir det "night at the roxbury" helt ensam för mig. På min lite större tv som jag fick idag. Passar utmärkt nu ser jag till och med texten från sängen!






A cappilary hint of red

Ellen Hålén - världens dåligaste uppdaterare!
Men det får vara så, ändå inge roligt när aldrig någon kommenterar....sorgligt! 
 
p.s Lina jag har fått en något större tv ! :S En förbindelse borta!

RSS 2.0