I'm so lonesome I could cry


Gud så roligt man har ! Huvudet sprängs och planerna för kvällen blev inte direkt som de var tänkt att bli från början. Istället för att festa med mina kära Linus, så sitter man här med en grym huvudvärk, rump/s.k värk och känner att man bara måste hitta på någonting innan man sprängs av uttråkning.

Jag ramlade av Myska idag, för första gången faktiskt. Självklart så lyckades man ramla hårt rakt ner på svanskotan. Det gjorde så sjukt ont så att jag inte visste vad jag gjorde, såg ingenting kunde inte röra mig och få upp mobilen heller. Det enda jag hörde var myskas steg bortåt i galopp. Hängde inte alls med, hon slängde sig upp i luften och snurade rätt om, brukar hänga med men innan var hon så avslappnad och jag antar att jag inte riktigt räknade med vad som skulle hände. Aja, kände redan i fallet att det skulle göra ont. Såg ett fult långt märke på sadeln senare också, blev så förskräckt så jag sparade att titta på det tills imorron. Efter avramlingen kunde jag inte fortsätta rida.

Nej, nu ska depptankarna bort och jag ska överlämna volbeat och msn till ett senare tillfälle. Hörs!

Somebody told me


Tja!
Det var inte igår, men när man väl slutar blogga på ett tag är det hemskt lätt att låta bli att fortsätta. Nu när jag har Linas blogg att läsa om dagarna så har jag heller inget behov av att blogga själv, även om hon önskar att jag gjorde det. Är mitt i första APU veckan, det går än så länge jättebra. Har inte riktigt satt mig in i allt än men det kommer nog. Det känns som jag har hittat rätt ändå, även om det var lite tveksamt för ett tag sen. Jag är på bysjöstrands äldreboende. Var in till skolan idag på historia, trevligt att träffa brudarna igen. Hoppas på att det blir nåt i helgen. Nej nu blir det väntan på att mamma kommer hem med min marabou (syndar.) Allt förälänge sen jag åt choklad nu, även om jag slutat. Ha det bra!

Cupids chokehold

Tja!
Sitter på svenskan nu, eller ute i sofforna med brudarna och lyssnar på 80-90 tals musik. Great! Fick reda på att svenska arbetet ska in i maj så det är rätt lugnt nu. Det här är en perfekt avslutning på skolveckan, slutar snart men innan dess ska jag dra och ringa om APU´n, det blev lite fel igår. Ikväll ska jag på nåt sätt få tag på pizza, det ska lösa sig. Skriver ett inlägg till ikväll, eller skriver och skriver. Lägger ut lite bilder från dagen. Helt vanliga och tråkiga, men det kan inte bli så mycket mer när skoldagarna inte är så mycket bättre. Eller vad säger jag, vi har det ju hur bra som hellst här.

p.s måste hjälpa Lina nu, hon springer runt som en gnu och letar eluttag.

Peacemaker

God eftermiddag!
Full rulle idag, klev upp tidigt och red Myska. Det var fruktansärt kallt, mina ögonfransar och ögonbryn frös till is. Inte undra på det i -28. Gick in en stund för att sedan dra ut med Vimsen en sväng. Det gick bra med båda, pigga & glada. Nu sitter jag här efter att jag har gett dem hö två gånger idag redan och nu väntar jag på Lina skl.fly fly. Ingen aning om vad som händer för oss, drar nog fram en sväng till bilma ikväll. Champe dissade oss men det ska nog gå bra ändå (; Nu ska jag dra till min "chill" hörna som Lina kallar den och fixa naglarna. Höres!

Flyfly på bild!


Before star sleeps


Nya planer ! Det blir fortfarande film till kvällen men dessvärre ensam. Jag hyrde filmen knowing! Sen blir det några fler också. Snart blir det tacos och jag ska ut till hästarna. Stackrarna måste frysa rumpan av sig, jag klarar ju nästan inte ens en timme i kylan nu. Okej, dom är hästar och inte människor. Men ändå, det blir kallt åt dom med. Av med täckena bara, sen på, och sen av igen. Sen är det bara att bära iväg med dom. Tur att man tagit fram sparken så man har nåt att dra dem på! Ha det bra!

River flows in you


Nu är min fiol äntligen ordnad, strängarna är på plats och den är stämd och klar. Det är faktiskt riktigt roligt att spela igen, även om jag önskar att man var lite duktigare. Om kunskapen hur man spelar är borta så kan jag faktist medge att jag lärt mig att spela efter noter och skriva ner låtar på noter. Det kunde jag verkligen inte förut. Det är fortfarande lättare att lyssna på en låt och sedan bara spela den utan noter. Man hör ju tonerna i huvudet, då behöver man väl inte ha de på ett papper? Nu tror jag att jag kanske möjlgen ska ut och åka lite skoter.


A winter story


Kan det bli kallare ute? Ja, antagligen! Det var -26 imorse när jag släppte ut hästarna, det sved rätt hårt i kinderna. Tänkte också på det, undrar varför man drar sig för att släppa ut hästarna på somrarna för? Då behövs ju bara en flughuva. Nu är det av med täcken, bära täcken, dubbla täcken, halstäcken....vet gud vad det är mer. Klagar inte. Synd att dressyrträningen för Pernilla blev inställd idag pga.kyla. Jag hade sett fram emot den riktigt mycket.

Ikväll/natt blir det filmtajm med Jeanette. Ska fram och hyra några stycken under dagen. Borde skriva klart historia arbetet också men det tar emot att göra det på ett lov. Antar att det tar emot ännu mer att göra det i skolan. Så det är väl bara att sätta igång då.

Open you eyes

Jag är fruktansvärt seg men bryr mig inte ett dugg. Som jag tidigare skrev så uppdaterar jag bara när jag själv känner för det. Nu är 2010 här, ett nytt år med nya möjligheter. Det här året ska jag göra om allt som jag inte gjorde år 2009. Ska inte ångra någonting och sänka kraven på mig. Vet inte vad jag ska skriva. Känner som om allt är ett hopplöst fall nu och det är väl inget bra sätt att börja året på eller? Ingen aning hur man ska göra.
Inatt får jag gratis sms, äntligen!



RSS 2.0