Jag hjälpte en naken fryssen tjej.....

Nu har kusinerna åkt hem, de kom hit för att gratulera mig i efterskott. Vi grillade kött och sedan blev det efterrätt bestående av päronhalvor med mint noblesse utagna från ungnen, jättegott! Satt också i verkstan ett tag och fick syn på att det där fanns en kalender med ett motiv på en barbröstad tjej. Stackars liten tänkte jag, hon måste frysa. Så jag stack in och hämtade en svart penna och ritade lite, vips så frös hon inget mera. Jag undrar bara vad de kommer att säga när de märker henne. Ska bli kul att höra. Så dagens goda gärning är härmed avklarad.
Längtar så mkt till imorgon, premär med de nya ridbyxorna och allt. Unga hur många vita ridbyxor man har haft på sig, det måste ha blivit en del. Aja. godnatt & sov så gott!

före......

efter... Mycket bättre eller hur? (; hahaha

Glass, päron och choklad...


kusinbesök!

Tjena!
Nu är jag klar med Mysken, har ridit, duschat henne, och smörjt alla saker. Gud vad kul det ska bli imorgon, jag längtar så grymt mkt! Just nu har jag kusinerna här, så jag vill inte vara så osocial mot dom. Skriver mer senare.
Puss !

Ben & Jerrys släng er i väggen!

Update ifrån Jeanettes laptop. Vi har precis kollat klart på filmen nu, den var en av de bästa vi sett p länge. Man kan inte tro det när man ser fodalet men det var den verkligen. Wild Child, löjligt namn jag vet men den var grym. En annan sak, Ben & Jerrys kan elt klart slänga ig i väggen, har ni smakat carte do´r s daimglas? Vi brukar äta den rätt ofta, den slår B & J´s så sjukt mkt. Nejnej, ingen fjollglass för os. Daim ska de va! Måste sova nu, har en lång förberedande hästdag imorgon, som jag ser fram emot väldigt mkt. Till och med smörjningen ska bli kul, äntligen ska jag och Myska ut igen! Sov så gott, pussar!

träning !

Har precis kommit in ifrån stallet, var och tränade på ridskolan. Det gick jättebra, jag är helt klart nöjd. Även om min ridstil var lite ringrostig såhär mitt i sommaren. Men behövde verkligen den här träningen tills på lördag. Skulle inte ha velat komma dit utan. Mamma & Jeanette var där och hjälpte mig, ett jättetack till dom ! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag till Jeanette och mysa framför en film. Ha de bra, puss!


Har knappt nå bilder på oss, kameraskygg häst. Men den här är ifrån i vintras. De ser ut som jag svakar på bilden, brukar INTE sitta sådär (; .

Sommarkväll!

Kom hem rätt sent igår, tog inte 22.07 bussen hem, Jeanettes pappa kom och hämtade oss runt 23.30! Hade lika trevligt denna gång, köpte ett linne, en skjorta, och lite småsaker. t.ex. hårspray mm. Det var en tjej inne på cubus som blev fast för snatteri, stackars fattiga flicka måste sno sminktester. Nej men allavrligt, orka sno. Betala istället. Sov på soffan inatt, eftersom snickaren skulle komma så tidigt och börja utanför mitt fönster, menar jag har inga rullgardiner eller nånting att dra för. Men ljudet, det kommer man aldrig undan. Hoppträningen ikväll blev inställd, känner mig lite besviken på det eftersom jag hade sett fram emot det så pass mkt. Nu måste jag försöka hitta ett annat sätt att hoppträna. Ska ju tävla på Lördag.


Linnet!

Skjortan, en helt vanlig vit.


FLUGJÄVLAR!

JAG HATAR FLUGOR ! KAN MAN INTE GÖRA NÅGONTING FÖR ATT DE SKA FÖRSVINNA. DE ÄR JU ÖVERALLT! USCH! BANNLYS DOM IFRÅN SVERIGE NU! ÄCKELFLUGOR, VAD GÖR DOM FÖR NYTTA. INGENTING! DOM BARA SURRAR RUNT SKITER OCH SPYR PÅ SAKER. USCH!

Look of today!

Såhär ser man ut idag, hjälmfrilla, t-shirt och osminkad. Finns inget bättre, haha! Nej, men ska väl fixa till mig lite ikväll iaf. Men visst har jag rätt blåa ögon. (;


Toppendag!

Nu är jag klar med stallet, fast det har jag varit ett tag nu. Gick upp och släppte ut Vilma, sen red jag ut på Myska. När vi kom tillbaka så smörjde vi sadeln, ja jag skrev vi för att hon hade den på ryggen fortfarande och jag smörjde, sammarbete. Sen var jag ut och mockade. Nu ska jag fixa naglarna sen blir det Gävle med älskling.
Hon är med om något jättejobbigt just nu, har själv gått igenom det några gånger och det finns verkligen inget värre. Men jag finns för dig Jeanette! Därför ska jag vara extra snäll emot henne. Bara hon inte hoppar över mig igen.

PUSS!

Hissar & Dissar!


*Blondinbella har blivit brunett!
Det är riktigt bra, hon skippar "barbie fjortis looken" och blir brunett, en eloge till henne. Sverige behöver fler brunetter skönt att hon tillhör den "rätta" sidan nu. Haha !
*Sommaren
Även fast vi inte har haft mkt till sommaren så finns det ändå inget bättre, sommarkvällarnas ljumna bris, på något sätt blir människor trevligare och mer öppna på sommaren.


*
Hundar
Finns det något värre? Dom luktar, dom hoppar, dom dreglar. Människans bästa vän? Pyttsan!
*Rävar
Nu kör vi på djurspåret, men vad ska jag säga. Enda sen jag var liten har jag varit livrädd för rävar, och är fortfarande. Visst dom är små, men läskiga as hell!
*Missförstånd
När man får för sig något som inte alls är sant, oroskänslans som sprider sig. Det kan handla om många saker, något som man glömt att göra, eller en kompis man är rädd att förlora, eller vad som hellst. Borttappad mobil som igentligen ligger längst ner i väskan.

haha, kass dissarlista men det jag ville få dram var nog det där om blondinbella som nu är på den "säkra" iQ sidan (; .

FÖRLÅT!

Hej allihopa! Förlåt för en dålig uppdatering idag, och igår med förressten.
Men det finns liksom inget att skriva om, idag har jag städat hela mitt rum, finally. Jag tror att jag har hållt på i 2 veckor och småplockat, sen har det blivit kväll och jag har slängt alla kläder på golvet igen. Någon som har samma städproblem som jag? Det är mkt lättare att stöka ner än att plocka upp, men jag tycker det är roligt att städa åt nån annan men astråkigt att ta reda på sin egna skit. Hur det kan vara. Var och jobbade en stund idag också, sen har jag varit ute med Mysken. Hon har var jättefin idag, antagligen efter gårdagens träning för Lena. Uppskattar verkligen de träningarna, ger så mkt.

Kolla nu är det rent och snyggt igen, har dockat inte bäddat sängen. Aldrig kan man göra någonting klart, vad trött jag bli på mig själv.




Visst har jag mysigt rum? Men måste akut köpa in en större tv. Haha!

r.i.p ellen hålén !


Jag är död, iaf ser jag och känner mig grymt död och mina ögon är rödspränga och mascaran är neranför ögonen, men hur ska det kunna stoppa mig från att lägga ut bilder på mig själv som posad död zombie? Nej, jag trodde väl det! (;  Uppdatering imorgon, nu ska jag sova.

Förövrigt har jag inte snyggast skrivbordet?

Sov gott!

Stefan och Ann är här, jag, Lars, mamma, pappa och dom har suttit ute på altanen och haft det trevligt, men nu slänger dom mig i släng? Vad ä det för stil? Visserligen har jag varit vaken i över 19 timmar nu så det har väl tagit ut sin rätt och jag ska upp tidigt imorgon med. Men att påminna mig om pudeln var väl endå att gå lite över gränsen. hahaha. Dessutom är det en läskig räv som springer utanför och jag lovar att han spanade in mig, typ stannade och glode mir rakt in i ögonen. Aja, hörs imorgon! PUSS!

Kusinvitamins inlägg!


Nu sitter jag och kusinerna här, jag är jättesnygg på bilden. Men det var inte det som jag tänkte skriva, det var Mickan som ville göra ett inlägg som mina läsare skulle få se. Mikaela är 4 år!

tfrgfbcbc cxbytncfygkjmfltivnj häst ttdbb gvrgrxbdeytettgxbethghfcnncmjryedhy4eyshyeyeygfdefffsdweggddgdg!
dfergsggrf ghnvfjn cnfhjncdjnjsjjrjdksu34uwsexxhjgfgfr787ursieeukjsakjswueuuekmjsazjdeuhrjdfjsuuwuswujjsjjjejshjhdhex.
xdndnbfbfdsj!

/Mikaela

Och hon verkar tycka att det är kul att skriva på datan, haha och verkar väldigt nöjd med sitt inlägg!

Den verkliga hundälskaren, not! hahahaha

Har varit och jobbat hela dagen idag, blev borta i 12.5 tim. Vaknade vid 04.30 såatte. Känner mig lagomt rosig om kinderna, jobbade med Krister Kundköpr, sålde strumpor, tunnbröd och hjortronsylt. Jag måste också bekänna en sak, jag har varit ute och gått med en hund idag, och inte bara en gång utan 4, och något ännu värre det var en pudel! Haha, pudlar är den mest "fjompiga" huddrasen av dom alla, jag är defintivft ingen hundmänniska men jag klarade av den där lilla dvärpudeln. *stolt* Haha, jag mötte ett par som också var ute med en pudel.
Paret - Får dom hälsa?
Jag - ööhh. jag vet inte det är inte min hund...
P - Om man kollar på svansen så verkar det gå bra iaf.
J - ehh ahh...
P - Vad heter den?
J - Bamse...
P - Hur gammal är den?
J - Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen hunderfarenhet, det är inte ens min hund. Det enda jag vet om den är att den är en hund, den heter Bamse och är en pudel.
P - hahahahaha *gick vidare*


Imorgon ska jag jobba igen, men det blir inte lika tidigt då, skönt!


Min pudelkompis Bamse.

Marknad i Bergvik!

Nu ska jag gå och sova, glömde nämna tidigare att jag ska jobba hela helgen, på en marknad i Bergvik. Jag blir upphämgtad 06.30 imorgon. Lite tidigt kanske men det ska bli rätt kul. Kommer ju tjäna lite pengar igen och det är ju alltid bra. Har precis kollat på the wedding crashers, en typiskt klyschig amerikans komedi men jag gillar dom när de är så där härligt förutsägbara. Man behöver inte koncentrera sig så mkt. Men som jag tidigare skrev, nu ska jag sova. Hörs imorgon kväll, puss!


Sony superman ericsson. Klarar allt!

Godmorgon, händer idag?
Själv så vet jag inte än, jag ska antagligen rida ut på Myska, åka fram en sväng till banken oxh växla/sätta in pengarna från i onsdags, får se om jag hittar på någonting med Jeanette också. Det blir nog bra, jag borde städa mitt rum. Jag började igår men det ser förj*vligt ut. Igår var det inte kul för mig, jag var ute och red (i spöregnet), Myska var en aning dryg. Vi har börjat gett henne hö från året skörd. Mer protein och engergi i det, hon ser spöken exakt överallt. Iaf så stack hon ifrån mig på en väg, men jag fick ner henne ganska snabbt med en tvärnitning men det var då det hände, jag måste ha tappat mobilen då. Jag märkte att mobilen var borta, fick typ panik. Hoppad på moppen snabbt som fan och åkte iväg, hittade den där på vägen som Myska stack. Mobilen och simkortet låg oskadda i mitten av vägen, batteriluckan på andra sidan vägen och batteriet i bilsåret, överkört. Det var alldels bubbligt och bucklig, inte en chans att det skulle kunan fungera. Men när jag kom hem och testade det, efter att jag hade slagit på det en stund så funkade det. Jag förstår inte jag måste ha värsta mirakelmobilen. Inte ens en vattenskada fast den låg ute i regnet. Förut tappade jag den ihavet och den funkade utan problem , jag tappar den i backen minst 5 gånger per dag. Inga fel. Jag älskar min mobil !!!

kommer aldrig att glömma!


Varför ska jag ha så sjukt dålig humor jämt?

Jag har en sån fruktansvärt kass humor. Jag kan skratta så att tårarna sprutar medans vissa bara ger varandra blickar och suckar. Men jag står för min humor. Som tur är så är jag inte helt ensam om den, jag har brorsan och Jeanette med mig också. haha! Hittade några klipp på youtube som jag har väldigt roligt åt, det kan verka omoget men det står jag för! Ha de så kul (;


BILDEXTRA!

SKRIVER INGET, BLIR BARA NÅGRA BILDER MED BILDTEXTER FRÅN GÅRDAGEN!

Parkeringsvakt !


Åt pizza inne på nian, här har ni blondie her self!

Väntar på bussen hem, dock på fel sida vägen!

Påväg hem, hoppade över skorna. Föredrar att gå utan skor, märks att man bor på "landet" .


Hahaha, Champe brukar kala mig tant, men så här snygg är hon på morgonen när hon hämtar tidningen. Behöver jag säga att hon alltid ser ut så här i håret på morgonen, förstår inte hur hon bär sig åt.


Lite påfyllning (;

Nu ska jag börja fixa mig lite småttm ska nämligen in till Gävle med Jeanette ikväll. Det är ju sommarkväll där igen, som dom har under onsdagarna på somrarna. Det ska bli rätt trevligt. Åker in lite tidigare, kan ju gå och kolla i lite affärer, haha nu när man har mkt pengar. Jobbade som sagt idag, var parkeringsvakt med brorsan. De hade auktion i grannhuset, eftersom ägaren gick bort för ett tag sen. Tänk vad snabbt ett helt liv kan säljas ut, på några få timmar bara. Men som sagt vi tjänade rätt bra, några tusen. hehe rätt in i fickan. Det blir bra de! Men vad ska jag ha på mig ikväll, hjälp det har jag inte tänkt på än.


moneymoneymoney...

Nu ska jag bara äta lite frukost, sen ska jag iväg och tjäna pengar. haha!

piggtips, någon?

Hemma igem , jag försökte mobilblogga tidigare men det verkar inte som det har blivit publicerat tydligen, måste kolla upp det. Jag är så sjukt jävla trött. (ursäkta svordomen morfar, men kände att jag behövde använda en.) Jag typ släpar fötterna efter mig och missar allting jag gör. Jag tror att jag behöver gå och vila lite. Är det någon som har värsta pigg tipset? Vill inte vara död vid halv 6, kvällen har ju inte ens börjat än. Hör gärna av er!  Hörs senare, puss!

Bh inlägg kan användas till mkt (;

Haha, måste bara berätta om en lite rolig och speciell sak som inträffade idag i stallet. Jag red ju som jag tidigare har skrivit i spöregn igår, och idag så märkte mamma att lädertyglarna var alldeles stela och gick för att hämta olja. Hon kom tillbaka om satte igån att smörja helt obekymrat. Helt ovetande om vad hon smörjde med. Jag kollade upp på henne och blev lite smått chockad över vad hon höll på med, och ifrågasatte det. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur konversationen löd men ungefär såhär.
Jag - Vad håller du på med?
Mamma - Jag smörjer?
Jag - Med ett bh inlägg till bikinin?
M - Va?
Jag - Ja, du smörjer med ett inlägg till en bikiniöverdel, som inte ens är min.
M -  haha, va? Jag som trodde att det var en gammal axelvadd från 80-talet. Den såg ju så lämplig ut.
Jag - hahah nää, det är ett inlägg till Evelinas bikini.
M - *gapskratt* den går nog att tvätta upp igen, jag tyckte den var lite tuttformad jag med.

haha, snacka om klyftigt! Det var nog dagens roligaste händelse.

Träning idag, riktigt kul. Har inte tränat på så länge, och nu känns det verkligen som om jag vill börja komma igång igen. Med tanke på att vi ska tävla den 1 Aug. Det var ett riktigt jobbigtträningspass men nyttigt. Vi tränade på volter,minskade och ökade. Försökte verligen böja igenom henne. Imitten var jag så sjukt trött så jag visste varken vad höger eller vänster var, ingen aning vad skänkel betydde och jag började tänka smått elaka tankar om tränaren. hehehe. Men det ska vi inte tal om nu.
Imorgon blir det parkbadet med Jeanette. Båda har ju fribiljetter där och eftersom det endå skulle regna imorgon är det väl lika bra att passa på. Man kan ju hoppas på lite mera "frihet" än förra året. haha. Man kan ju hoppas på att hon inte tappar bikiniunderdelen igen.  Få se om brorsan blir med, han trodde inte det eftersom han inte visste hur han skulle hinna få tag på Adam. Men vi får väl se.
Ha de bra, sov så gott!

träning, hör av mig sen!

Hej!
Jag är hemma från stan, fått en del saker inköpta idag tänkte skriva mer senare men nu ska jag göra mig färdig för att åka på dressyrträning för Lena Hammarlund. Det ska bli jättekul, evigheter sen jag tränade för någon.
Ha de bra!

drar till valbo...

Jag vaknade och skulle ut och ta hästarna imorse, men då mötte jag mamma i trappan och hon var så snäll och erbjöd sig att ta ut dom, så då fick jag sova lite längre. Jag drömde om klassen, vi var på skolresa. Satan vad jag saknar er allihopa. Nu ska vi dra till Valbo, mamma och jag ska till hööks och kolla efter ett nytt regntäcke till Myska. Äntligen, det gamla luktar surt. Ha de bra, Puss!
namnls

Outfiten idag!


Det finns inget dåligt väd.......

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Ja, det är en gammal klyscha som jag brukar köra med. Var ute och red tifigare idag, och det spöregnade som bara den. Blev blöt ändå in till trosorna. Men annars så funkade det rätt bra, som ryttare får man bortse från dåligt väder och bita ihop. Men som man också säger, "efter regn kommer sol". Det är väl de man får hoppas på.


Vad tkr ni? Smakråd!

Jag har funderat på om jag ska sluta fylla i ögonbrynen till vardags, det är en principsak. Jeanette och jag har pratat om det men ingen av oss kan avgöra vad som ser bäst ut. Så då skulle det vara kul att fråga vad ni tkr. Det är dessutom roligare eftersom om man inte känner personen i fråga är det lättare att vara helt ärlig. Och det är det jag vill at ni ska vara nu. Så vad tkr ni, bör jag fylla i ögonbrynen eller låta dom vara?
Nu är den "ifyllda" bilden väldigt suddig och liten, men ni ser ju formen ändå.

Ifyllda ögonbryn!

Naturliga!

PUSS!



Skriv om din blogg, så börjar jag läsa den! Just do it!

Följ min blogg med bloglovin

Det blir mkt lättare så, då slipper ni komma ihåg min adress. Vilket jag själv har problem med ibland. Ena dagen hittar man en jättebra blogg, när man sen vill läsa den dagen efter är bloggnamnet spårlöst borta. Med bloglovin slipper man det, jag följer många därifrån ! :) Så har ni en bra blogg,  kommentera och skriv lite om vad den handlar om. Om jag blir intresserad så kommer jag att börja följa den dagligen. Ha de bra, puss!

bloglovin

Herregud, jag kan knappt andas.

MTV's 16 and Pregnant - MTV Shows
Jag tror inte att jag har gråtit så mkt på länge. Kan ju knappt andas. Kan inte ens beskriva hur jobbigt och känslomässigt det var att titta på. Man är fast från första sekunden tills den sista. Dom måste vara otroligt starka, hur svårt måste det inte vara att lämna bort sitt eget barn?

Vad skulle ni ha gjort?

Hej!
Rolig Lördagskväll, verkligen. Har inte alls så mkt för mig, inget på tv heller. Det var meningen att jag skulle hem till Jeanette, men det skulle bi så sent och jag tänkte att jag skulle upp tidigt och rida Myska imorgon. Är det någon som har förslag på vad man kan göra, när ingenting går på tv´n, eller när man inte orkar sitta framför datorn? Ni kan väl höra av er och berätta vad ni brukar göra då? Ha de bra!


Mysig kväll med de närmaste!

Hade riktigt trevligt igår! Kvällen startade med grillat, då kan det inte bli bättre, det fortsatte med bondespelet med syskonen. För mig gick det riktigt bra, värre för Matilda, hon blir ju så fruktansvärt grinig när det går bättre för någon annan i spel. Hon är väldigt tråkig att spela med så, man måste hålla masken hela tiden, visar man glädje är det kört. När hon förlorar blir hon tokig, och vinner hon så gör hon en tokig. Nej, vissa har inte de rätta egenskaperna för att spela spel moch hålla det på den låga nivan som just spel ska vara. Sen så tröttnade Lars, och började flumma. Jag var inte heller sen med att rycka mig in i det. Det slutade med att Matilda gav upp, Lars blev glad och jag vann. Kollade på en film, sen kom Jeanette runt 23.00. Vi tog en kvällpromenad och gik och la oss vid halv 1. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade er. Puss!




Dagens citat!

Dagens citat av brorsan ! haha!
"Håkan Hellström är som blodpudding. Antingen tkr man om han eller så gör man det inte. Man kan inte göra det båda" .


Du betyder ! HÅKAN HELLSTRÖM!


Jag kan inte beskriva hur mkt jag är fäst vid han och hans musik. Är det normalt att tårarna rullar neför kinderna nästan varje gång man lyssnar? Tänker jag efter så har jag alltid tyckt om hans musik, enda sedan hans genombrott. Då kan jag har varit 7-8 år. Han är bäst ! <333 HÅKAN HELLSTRÖM!

hahah (;


haha., jag och Jeanette har skapligt kul. Det är inte jag som skriver med snorgrön färg! :P

sommar och sol, ja vi har korta kjol.....




Tillbaka från Mångeln, det var iskallt i vattnet ment skönt i solen. Det blev mer sola för våran del. Som ni ser på sista bilden ovan så hade Jeanette lite problem med sitt armband. Hon råkade skjuta iväg det rätt ut på en åker. Haha, hon blev tvungen att ta en pinne och hoppa ut över ett djupt dike. Hahaha ! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på, blir nog antagligen Jeanette hela kvällen, men jag har inte lust att titta på hästar som hon vill. haha.
Puss, ha det bra!

Blottad på sitt eget badrum...?


(Bilden tagen igår)
var man klar i stallet då, har både hunnit rida och mockat. Gud vad skönt, nu kan jag ägna dagen åt så mkt mer. Ska åka till Mångeln och bada med Jeanette. Det är sådant himla fint väder idag så det vore synd att kasta bort den och sitta inne. Ska bara gå och duscha och äta lite frukost igen. Jag har redan ätit idag, men den energin gick åt till ridningen så nu är det dags att fylla på igen. Ett minus för dagen är att dom håller på att resa byggnadsställningar här hemma efter väggarna, kläningen och taket ska bytas. Då är det så kul att dom reser den utanför badrumsfönstret nu och jag som tänkte gå och duscha. Jippe! Man ser rätt in igenom fönstret.
Ha det bra, puss !

Lars kristers, en hit?







Åkte in som jag tidigare skrev på måndagen, gjorde inte så mkt då. Åkte in till Handen en sväng och gick i lite olika affärer, men det enda som jag köpt blev en mc flurry med daim och en deo. Hade inte nån större lust att shoppa då, hittade en fin tröja, men den var självklart slutsåld när vi kom dit på söndagen. Väntan på skansen var lång, men helt klart värt det. Vi hade askul hela tiden och jag tyckte att dagen flöt på ganska bra ändå. Vad mer kan jag säga? Jag och Jeanette är dom nya Lars Kristers älskarna? njaa, skulle inte tro det va :)
Puss !


"säg hej til din kompis som sitter där, hejhej! Ja säg hej till......"

Btw, Champe och jag tröttnade på alla stockholmares griniga betende. Alla som glor, muttrar och stressar över allt utan anledning. Så vi gjorde nåt som bara Ockelbo bor skulle kunna göra. Vi började hejja på alla som vi mötte. haha ! Det gör man hemme på dom man inte känner, så varför inte där? Fick ganska dålig respons tillbaka, förvånade blickar och osäkra tysta hej tillbaka. Haha, där fick ni. Kan man blänga kan man hejja, men tydligen inte. Vi är som vi är och det får ni leva med!
Puss !

haha, känn på den ! :D

Vi blev visst med på tv, haha ! Fast alla säger att vi inte syndes. Fotobevis! :D






Äntligen hemma !

Borta bra men hemma bäst ! Nu är jag äntligen hemma, var visserligen bara borta i 3 dagar med den räckte gott och väl. Jag är fruktansvärt trött, har inte fått så mkt sömn. Jag gick upp vid 04.00 igår morse. Men det var värt det, allsången var jätterolig och vi ska göra om det nästa sommar igen. Jag ska kolla på programmet nu i svt play. Men jag tänkte berätta om allt imorgon. När jag orlar lägga in bilder.
Puss !


Nu åker jag !

Nu är allt klart, väskan tror jag väger ett ton, och jag har ingen aning om vad som finns där i som kan vara så tugnt. Jeanette ringde och sa åt mig att ta med en film, vilken tror ni det blev? haha Roxbury såklart. Nu ska jag gå och borsta tänderna, men vi hörs väl på onsdag, och inte Champe tar med sin data till Stockholm.
Puss !

This is how I look !

packa pappas packsäck. ?

Håller på att packa för fullt, men ska snart ta en paus för mat sen blir det hästarna. Men vad ska man igentligen ha med sig? Jag vill packa ner hela min garderob, och jag blir bara borta i 3 dagar. Det kommer bli så j*vla bra. Bara jag och älskling i 3 dagar. Kommer bo hos hennes farmor, och på tisdag blir det skansen. Åker dit väldigt tidigt och köar. Sen ska jag försöka smita ifrån och slippa betala"vuxen" priset. hihi !

 
Just nu tror jag att min hjärna sitter i knoppen. Kan inte tänkta klart, glömmer bort allt hela tiden. Dessutom letar jag mina solglasögon, dom är plötsligt försvunna. Har nån sett dom?

sms konversation med Jeanette!

Igår när jag skulle sova stod en räv untanför mitt fönster och skällde, eller kanske inte precis utanför. Men det spelar ingen roll, jag hatar rävar iaf. Det absolut värsta djuret enligt mig, usch! Har vissa minnen där det kommer in rävar i bilden. Rädd som jag var så smsade jag Jeanette. Var en aning desperat.

Jag - Jag är så jävla rädd, bara skakar. Tänk om du kunde vara här nu. JAG HATAR RÄVAR! Och jag vågar inte stänga fönstret heller. Hjälp mig! <3
J - Vad är det älskling? <3
Jag - En jävla f*** räv står utanför mitt fönster och skäller, och mitt fönster är öppet. Du vet ju hur j**** räv rädd jag är :S
J - Jaa, men den står väl på marken?
Jag - Ja men ändå...han är säkert ful också.
J - Spring och stäng fönstret gumman de är inge farligt<3.
Jag - usch...

hahah!


Dagens fråga, vad skulle ni välja?

Brorsan ska alltid ställa jättekonstiga alternativ frågor till mig. För någon vecka sen fick jag fråga" vad skulle du välja imellan att hångla 30min oavbrutet med Anders Lundin eller svälja 5 levande flugor?" Jag valde lätt flugorna. Men igår gav jag igen med samma mynt, jag gav han frågan. "Vad skulle du välja imellan att äta tre råa fiskar eller hångla 30min oavbrutet med Gunde Svan". Han har inte svarat än, haha fegis. Men nu ställer jag frågan, om ni blev tvugna att välja vad skulle ni ha valt?


thanks (; Får länkar imorron, promise !

Jag länkar ut någon gång under morgondagen. Vill få inte lite fler kommentarer först ! Jag åker antagligen bort imorgon en sväng, har inte bestämt en vad vi ska hitta på, men länkar fram mot eftermidagen/kvällen. Tack så mkt på förhand.
PUSS!


Alla som läser, hjälp!

Läs vidare, kommer snart till poängen ! (;
Tänkte bara börja med att skriva godnatt, ska snart gå och sova. Jag antar att det är välbehövligt inför sthlms dagarna med Jeanette, tror inte att det blir så värst mkt sömn för oss då. Men det jag igentligen ville säga var att jag behöver er allas hjälp med en sak...
Vad vill ni läsa om i en blogg? Jag har inte tappat inspirationen eller mina besökare men skulle så gärna vilja göra det roligare för er att läsa. Så kommentera och skriv några rader om vad just du vill veta och läsa om. Det skulle hjälpa väldigt mkt! Jag funderar på att börja videoblogga lite, skulle det vara nåt? Jag vet också att man kommer på någonting så skriv ! :) Haha, om nu ändå inte vill så får jag väl muta då, kommer ni på nåt riktigt bra så länkar jag er.
Pusspuss !

Bild på nya jackan, tror inte ens att jag berättade att jag har köpt den, eller gjorde jag det? Aja, nu vet ni iaf :)

Vad har man man syskon till?

Jag som är mellanbarn är antagligen den mest retsamma av oss i syskonskaran, jag kommer alltid på något nytt att jävlas om, men som mellanbarn trivs jag också. Jag antar att det är för att jag står dem båda två ganska nära, kan umgås med dem båda rätt bra, eftersom det är minst ålderskillnad imellan mig och dem. Interntskämt oss syskon imellan, ni kan kolla men jag säger inget mera. Puss på dig syrran ! <3 (;
Förressten är jag noh skyldig dig den där länken nu:
http://www.titthi.blogg.se


Drar till älskling ! Så längesen sen sist!

Tjena!
Nu har jag precis kommit in ifrån stallet, bägge hästarna ridn och klara för idag. Vimsen gick bra, och med Myska gick det så bra som det kan gå när det blåser. haha, tokfia! Nu ska jag snart ner och äta, kyckling med strips, sen drar jag hem till Jeanette en stund. Fem dagar sen jag träffade henne sist, det är en lång tid för att vara vi.  Nu har solen kommit fram, äntligen. Hoppas det håller i sig. Ha det så bra, puss!
 


Jag trotsar vädret, är ni på?

Tjena!
Nu ska jag trotsa vädret och ta mit ut, måste fixa lite ärenden. Ska till banken och göra klart där, sen så måste jag lämna in lite papper om hösten. Busskort samt en bekräftelse på linjen. Sen ska vi väl till ica och handla, det vanliga. Idag har brorsan bestämt att han ska vara med mig, han frågade mig imorse. Han tackade t.om. nej till hans bästa kompis och skrev att han skulle vara med mig idag. haha! Fast när han frågade vad vi skulle göra och jag sa att vi kunde gå ut och mocka, vet jag inte om jag blev lika populär. Jag böts snabbt ut mot tv spelet. Puss!

såhär är man klädd idag, vintertröjan åkte fram, samt mina nya Jeans. (och jag måste ta ort peace and love bandet snart, haha!)

Välkommen till verkligeheten....

Godmorgon, välkommen till verkligenheten. Man kan ju inte alltid leva i drömmarna. Här i verkligenheten har vi näst intlill storm, det regnar och blåser skapligt mkt, klass 1 varning sa dom på radion. Kunde knappt släppa ut hästarna i morse, när man gick motvind så stod man nästan still. Kanonkul ridväder, jag ger det 4 av 5 toast!
Vad ska ni göra idag då? Jag blir nog att måla garderoben en gång till, sen så borde jag rida, men håller vädret i sig så vet jag inte om jag riktigt vill. Jag håller på att rida igång dom nu, så vill hellst inte ge dom ågra vilodagar det första jag gör. Suck....tänk om man hade ett ridhus. Btw idag är det ett riktigt "badhus" väder, kanske drar med mig Champe till Sandviken.
Puss !

Hissar & dissar !


Nu är det dags att hiss aoch dissa litegrann ! Den här gången med ny "design" !

Pankakor!
Finns det överhuvudtagen något äckligare en pankakor? Jag tror verkligen inte det, gbara lukten av dom får det att vända sig i magen på en. Usch ! Sen inte nog med det när man har tryckt i sig den där degklumpen så tar det inte lång tid tills man ligger och vrider sig av magont. Jag förstår inte överhuvudtaget hur någon kan tycka om det, men det förstås. Hur ska det kunna bli gott när det är gjort av nästan endast mjöl?

Regniga dagar !
Visserligen kan man få det mycket gjort inomhus dessa dagar, och jag vantrivs inte alls med regnet. Men ofta vid sådana dagar så hamnar man inne, oftast framför datorn. Man blir så förslappad, tar sig inte för med någonting. Dessutom blir man äckligt trött, och vill bara krypa ner i soffan. Är det någon som har ett tips på vad man kan göra sådana här dagar?


Michael Jackson!
Hur mycket har igentligen inte gjort för alla oss? Han har gett oss den bästa musiken och många bra framträdanden, han har bevisat att det inte är någon skillnad på oss människor, rasfrågan. Han är större än Elvis, och kommer föralltid att finnas kvar.
Postorderkataloger!
Visst är det kul när det kommer hem olika kataloger ifrån företag, t.ex h&m, hööks osv. När man kan sätta sig ner i lugn och ro, och ensam kolla igenom allt nyt som har kommit. Istället för att springa runt som en hysterisk kärring (ursäkta uttrcyket) runt i olika affärer och trängas med massa andra hysteriskt folk. Kunna beställa i lugn och ro, Nu finns det många som säger emot och tkr att det är de som är roligt. Haha, men inte jag. Känner smått panikångest över sånt.

Nu skulle det nog sitta bra med en hamburgare från Mc !

Hej !
Vilket väder, har under hela natten legat och lyssnat på regnet som öser ner, eftersom jag har öppet fönster och neranför är det ett plasttak som regnat smattrar emot, men jag tycker bara att det låter mysigt. Jag gillar inte att sova när det är helt tyst, att tvn står på utanför eller att regnet eller åskan dundrar gör mig bara lugn. Det påminner mig om husvagnstiderna. Läste i tidningen att vädret skulle hålla i sig de närmaste 5 dagarna, så då blir det väl innesysslor för hela slanten. Nej visstja, jag har ju två hästar också som vill ut och röra på sig. Aja, ni får väl sköta innesysslorna ni då så tar jag ute för eran skull, haha. Fast har man bara rätt kläder gör det inte mig ett dugg !

Jag och syrran försöker få igenom ideén att dra på kryssning iår igen, eftersom 3 dagar är hennes längsta ledighet så skulle det passa perfekt annars så får vi hitta nå någonting utan henne och det skulle inte alls bli lika roligt.
Nu när man själv sitter här och tänker på allt från hur gott det skulle vara med en marabou eller kanske lite fika, en glass skulle nog också sitta fint, eller donken. Då ligger syrran på andra sidan väggen och kör situps i fullglöd. Jag fattar inte det där,  hur kan hon vara så målmedveten när det gäller träning och att hålla ut, medans en annan maskar sig varenda gång? Ett exempel var under vårruset, när hon sprang på och jag sprang och tänkte på hur gott det skulle vara med mat, varför rör det sig bara om ätbara saker i mitt huvud jämnt? haha, tur att det inte syns på mig iaf. Haha, vilka tankar man tänker igentligen, varför bryr man sig ens? haha
Ha de bra, puss !


Michael Jackson, rip !

Hej !
Som alla antagligen redan hart hört och sett så har tv4 sänt olika dokumentärer, filmer och även sänt MJ ´s minnescermoni hela dagen. Jag kollade på minnescermonin, alla tal var väldigt rörande, det blev lite så att man satt och höll inne gråten själv. Speciellt talet från en av hans närmaste vän, och hans dotter. Det känns overkligt, att han inte finns något mera. Inga flera låtar, inga framföranden. Jag vet inte vad jag ska skriva, finner inga ord. Vissa fäller kommentarer, onödiga kommentarer dessutom. En del kan låta som " han är bara en människa som oss alla andra" , andra säger att han är ett "peddo", men jag vet liksom de flesta. Att han är inget av det där, han är en människa som har uträttat något stort, han har vunnit mångas hjärtan mitt med, han kommer finnas föralltid inom oss. Jag avslutar detta lilla "tal" med att säga, Michael Jackson, "I want you back! "


Prison break !

Prison break har börjat igen, vad mer kan jag säga? Jag som trodde att det helt plötsligt slutade helt i vintras, men nu är de back on line again ! Wiiie :D

sov så gott !

Godnatt !
Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon tänkte jag och börja sätta igån hästarna igen. Mina små tjockisar. Jag skrev ju tidigare att jag skulle skriva om lyran ikväll, men seriöst det orkar jag inte. Vill ni veta nåt och se lite bilder så gå in på Jeanettes blogg istället. Hon skrev om det tidigare idag och det var ju hon och Mikaela jag var med hela kvällen. Nu vill jag bara sluta med att säga, tack för alla fina presenter som jag fick idag ! Jag älskar min nya fotöljgrej. Ni får se bild imorgon! Puss!

Länken till Champes blogg:
http://www.champe.blogg.se/

lyran kommer snart !

Hejhej !
Snart så kommer släkten, de ska komma och fira mig idag eftersom jag åkte bort förra veckan när jag igentligen fyllde år. Så det blir roligt. Lyran igår och parken på kvällen, men jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det ikväll istället, för nu ska jag gå och platta luggen. Det är så skönt när jag inte plattar håret något mera, dessutom ser det mycket bättre ut när jag inte har plattat det. Puss!

såhär såg man ut igår kväll, vet inte vad jag gör med ena handen men skit samma!

luggfläta?


haha, är det de här som kallas "luggfläta" ? Jag vet att jag har sämst humor, men jag orkar inte bry mig om det. (; Nu ska jag gå och tvätta av ansiktet lite, sen ska jag sova. Imorgon blir det Lingbo för hela slanten. Jag åker redan dit vid halv nio imorgon bitti, sen blir jag kvar där ute i ödemarken tills söndag förmiddag. Så om jag inte hinner med ett inlägg imorgon bitti, så får ni vänta tills på söndag. Ja, det är sommar nu vet ni, då orkar inte jag sitta framför datorn och häcka hela dagarna. Puss !

home sweet home !

tjaa hemma igen !
Haft det astrevligt den här gången med, kollade på ytterligare en skräckfilm igår. Den var likabra som den första vi såg, men dock vet jag inte namnet på någon av dom. hehe. Syrran kom upp en sväng nu idag, har badat, tvättat håret i sjön och spelat yatzy. Kan ni gissa vem som vann båda gångerna? Synd att det blev så kallt fram mot eftermiddagen. Jag höll på att frysa sönder när vi åkte hem, hade endast shorts och ett linne på mig. Ikväll blir det pizza och jag blir hemma. Det känns rätt skönt faktist att inte göra någonting. Imorgon är det lyran ! tagga eller hur Mickan? (; .



Champe gjorde att antal grejer mot mig igår, tills lut blev jag sugen på hämd. Det är hennes foppatoffel uppe i flaggstången som ni ser på bilden (;

Ekbo here we come again !

Godmorgon sötisar (;
Nu har jag varit ute och mockat och borstat hästarna, ska bara äta frukost så drar jag till Ekbo. Om ni saknar mig för mkt är det bara att ringa eller komma förbi. Just fan, jag måste förbi stugan och hämta fiskespö också. Blir tvugnen att ringa Jeanette nu, hörs imorgon !
PUSS!
Såhär ser jag ut idag (:

ser ni vad solen har blekt mitt hår? usch ! Men jag tänker inte färga om det innan skolan börjar igen, det kommer att bli likadant på en gång annars.

pensionärträff (:

Imorron blir det sommarstugan/husvagnen med Champe igen ! Ser fram emot det, blir bad, sola, grilla och fiska. Mysigt de, ni kan ju komma och hälsa på oss pensionärer ute i skogen (; . Puss !


sötaste ! Ingen kan komma och säga nåt annat (; .

lägger väl ut fler bilder sen antar jag (; .


...

Hej ! (;
Hann inte blogga nåt igår, drog till Jeanettes stuga, sen nu har jag precis kommit innan för dörren. Har varit i Gävle och firat kusinen. Hörs ikväll (;


RSS 2.0