Jag har blivit kidnappad

Till en innebandy match i Valbo, jag är totalt ointresserad av innebandy! Jag som tänkte plugga ikväll.. Men följde med fortare än kvickt när jag blev lockad red bull.. Hmm lättköpt jag är! Så nu sitter jag här, på en läktare..


Jag tog det stora steget efter många om och men

Nu har jag också skaffat tidslinjen.. Velade fram och tillbaka länge men tillslut tryckte jag på knappen. Känns annorlunda. konstigt. ovant. tror jag är alldeles för dramatisk just nu.


Fredag 30/3

Har pluggat hela morgonen och förmiddagen, kommit en bra bit påväg nu med arbetet som jag började med igår.. bara två arbeten kvar att göra sen! Nu har jag tagit en paus, har köttfärssås och spagetti på spisen som jag tänkte äta innan jag går ut och tränar dutch! Tänkte trimma dressyr idag, det kan man aldrig få för mycket av. Sen är jag jättesugen på att dra ut och springa, funderar på om jag kanske ska göra det ikväll. Gud vad skönt! Mjukstarta med tre kilometer typ, har ändå inte hunnit springa nå hittills i år.. Men jag behöver det, jag behöver det väldigt mycket om jag ska orka med både hoppningen och dressyren på min man. Han kör slut med mig!

Frågan är om det är dumt att springa ikväll, vet vilken träningsverk det brukar ge dagen efter.. ;) Med tanke på att jag har dressyrträning imorrn bitti vid 10 kanske det inte är en sån bra idé. Värt att tänka på!

Jag måste ha det bästa liv man kan tänka sig

Helt sjukt att man kan älska något så mycket att det gör ont! ♥

image descriptionimage description

image descriptionimage description


Ute i stallet och mockar

Mockar medans jag väntar på att mamma ska komma hem med thaimat! Sen ska jag ut med myskan en sväng, mysigt!


Då har man helg då

Äntligen! Efter att ha försovit mig fem dag i rad så kan det nog vara bra med helg. Vet inte vad som tagit åt min klocka, den ringer inte! Riktigt irreterande!! Värst var det ändå imorse, jag vaknade strax efter sju i panik. Min buss hade gått och jag skulle ha prov klockan åtta. Panik och utbrott! Vägrade missa provet! Som tur var fick jag låna mammas bil och hann in med två minuter tillgodo! Men sånt är verkligen inte kul, jag hatar att försova mig och behöva stressa.

Nu sitter jag med varm mjölk och marabou bubbel choklad (choklad igen säger ni, ja säger jag.) Taggad inför att ta mig an en massa plugg! Nu jäklar ska jag skicka in alla de sista arbetena som vi har, så att kurserna kan avslutas! Förutom min indivuella kurs då... Härlig känsla, jag ser ljuset!!

Dagens Emma

"jag hatar när man skrattar när man är förkyld och så kommer det ut bubblor ur näsan.. Pinsamt läge"


Redan på bättre humör

Uselt egentligen, men haha jag orkar inte!


Idag är det synd om mig

Först och främst glömde jag iPhonen hemma imorse, man kan inte känna sig mer naken och tom än vad man gör när man är utan tele.. Vi slutade sen två timmar tidigare, det kan ju vara skönt i och för sig.. Men inte när bussen går två timmar senare och ingen har tid att vänta med mig.. Jag blev kvar mitt på stan, två timmar, kall och ensam i regnet, utan telefon. Visste inte vad klockan var och när de var dags att gå till bussen.. Jag hade sån sjuk rethosta så tårarna bara sprutade..

Jag gick och köpte en cola, en Marabou och sen satte jag mig och tyckte synd om mig själv. Jag tänkte blogga för er, men kom åter igen på att jag var utan telen.. Ångest.


Jag spårar ur

Tisdag kväll, vad har jag att säga??
Allt känns rätt stressigt just nu, det är mycket med skolan som ska bli klart.. Har ju i stort sett bara en månad kvar nu på riktigt, innan apu'n kör igång! Har tränat ikväll också, det gick helt ok. Jag satt kvar den här gången i alla fall.. ;)

Jag har som sagt inte så mycket tid över, därför har jag inte uppdaterat så bra heller.. Kan skärpa till mig till helgen! ;)


Dagens slitnaste

Emma borde lära sig att inte festa på söndagar.. Nu kidnappar vi henne, tvingad ur sängen!


Min finaste kille skötte sig så bra idag

Jag är så nöjd med honom, han var inte alls spänd eller uppskruvad. Brydde sig inte ett dugg om att omgivningen var livligare eller rörligare än vanligt. Han brydde heller sig inte, hör och häpna om dressyrstaket. Han skötte sig så bra som man bara kan göra på sin första tävling.

Jag är däremot inte nöjd med den procentuella delen, jag tycker att jag och dutch inte riktigt blev rättvist bedömda. Men det är som det är, spelar ju ändå ingen större roll när man bara är ute och tränar på att tävla. Anmälde oss till Österfärnebo nu när jag kom hem, så nästa tävling blir den 29/4. Det ser jag fram emot!

Har film på båda klasserna, så skulle kanske kunna lägga ut dom..


Knoppad och klar inför tävlingen

Mamma och jag slog vad om hur många knoppar vi tror sitter kvar imorrn bitti.. Han var måttligt besvärad av dom. Hon chansade på tre och jag två! Vi får se! ;)

Är såå taggad nu, ska bli skitkul!!


Träningen

Träningen gick sådär idag.. Han var riktigt fin i mellan åt men han är ju så laddad. Full av energi och tar minsta chans han får till att jävlas.. Idag var det koner som han reagerade på, tvärstopp, stegra, sticka osv osv.. Men han gör ju precis likadant när jag rider ut också, så det är väl bara nån period.

Vi får väl se hur det går för oss imorrn.. Ska bli roligt iaf! Duschade honom efteråt, var verkligen dags för det. Så nu är allt damm borta ur pälsen och han är ren och fin!


Uppe med tuppen

Känner mig riktigt pigg idag! Jag gick upp för en timme sen och matade hästarna, men har gjort en hel del mer sen dess också. Skulle aldrig kunna somna om nu, längesen jag kände mig såhär morgonpigg.. Då gick jag ändå och la mig rätt sent igår. Måste ha och göra med vädret, man behöver mindre sömn helt enkelt!

Känner mig skittaggad inför imorgon, så bli så jäkla kul och tävla igen! Ska iväg på träning med dutchan nu på förmiddagen också, tänker rida lika bra som förra veckan, hoppas dutch är på lika bra humör som då också. Så jag får samma härliga känsla som jag fick då, inför imorgon!

Nu ska jag plugga lite och äta frukost, innan jag går och tar ut hästarna!

Ute och promenerar i nattluften

Riktigt härlig kväll! Nu ska jag gå hem och lägga mig.. Godnatt!


Nu drar jag och Nettan på fest, nyktra och eländiga ;)

Ha en bra fredagskväll alla!! :))


Dagens inköp

Kom precis hem från Gävle. Var in på ryttarstugan en sväng med mamma. Kollade efter kavajer, hade smått panik nu inför tävlingen på söndag.. Som tur var hittade jag en. Sitter supersnyggt och är riktigt skön!! Dock några kronor över min budget.. Men äsch, det var det ändå värt.

Det blev en pikeur ghia, köpte även en ny tävlingsskjorta, även den pikeur. Jättenöjd!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/388979/images/2012/pic_195197538.jpg" class="image">


Sitter på demensföreläsning

Har det sämsta sällskapet man kan tänka sig.. ;)


Det är inte rättvist

Min förkylning har tagit om igen, tror jag blir tokig! Har ju precis legat en vecka däckad i soffan.. Har så grymt ont i halsen, låter som jag vet inte vad när jag pratar.. Täppt har jag blivit också. FML!!

Men det här ska inte få förstöra min fredag!


Plugga, plugga, plugga.. Jag somnar snart av tristess!

Tur man har den här, min räddning i plugget, helt klart! Dom här är helt underbart goda!

Varför blir allt annat så intressant just dom gånger man verkligen måste plugga?? Okej, fokus nu.


Titta så smäcker och fin min prins har blivit

Fast han var verkligen hemsk idag.. att rida alltså! Tittig, spänd och gjorde allt för att jävlas. Jag vet inte hur många gånger vi var uppe på två ben och vände, väldigt längesen nu han stegrade så mycket som han gjorde idag. Blev tokig på honom, han ska inte hålla på så. Fast i mellan åt gick han jävligt snyggt, hade honom precis där jag ville ha honom. Samma grymma känsla som jag känt de senaste veckorna!
Egentligen är de bara bra med lite hinder efter vägen, så man får träna när han är som svårast att rida. För fixar man det, så klarar man allt sen. Dressyr är när man kan hantera och rida hästen i alla situationer på samma vis!


Dags att gå ut och träna med min grabb

Finns inget bättre! ♥


Herregud, åter igen, jag suger på det här!!

Jag kan inte det här med att hålla igång en blogg alltså, det håller ett par dagar sen språrar det ur. Ger det ett försök till!

Ledig idag, har pluggat hela dagen. Förutom att jag var iväg till frissan en stund nyss och klippte av mig hela håret. Så nu är det kort som gäller. Räcker inte ens ner till axlarna, superskönt. okej, jag skämtade. Skulle aldrig klippa av mig det igen, inte på ett tag i alla fall. Jag toppade det bara, så nu är det fräscht igen! Ashärligt att bli av med några centimeter.

Är så sjukt pepp på livet så det är galet, vårkänslor antar jag! Ingen, absolut ingen skulle kunna få mig att ändra humör nu!! Försök, men det går inte.


Onsdag 21/3

Idag skulle jag mest av allt önska att jag hade mjukisbyxor på mig.. Men nu har jag inte det för alla mina mjukisar hör till stallet nu för tiden. Ramlade av på träningen igår, eller flög snarare av. Kände för att testa mina vingar, rätt in i sargen. Aj. Värker så grymt i höften och jeansen sitter alldeles för tight. Därav min önskan om andra byxor! ;)

Jaja, annars gick träningen galant. Hoppade högre än vanligt. Skithäftig känsla att sitta på dutchans rygg när man höjer upp. Alla borde få testa nån gång. Peace of cake tycker han och tar sig över fjäderlätt!

Nu måste jag skynda mig, på med conversen och dra till bussen! Sjukt vad tiden går fort på morgonen!


Okej, jag är död idag!

Helt borta. finito. slut, så känner jag mig idag ungefär. Somnade inte först halv sex imorse, klockan ringde vid 10 så sen dess har jag varit uppe. Jag gillar inte att sova bort dagarna, så oavsett hur trött jag är så går jag upp ändå. Mina ögon rinner och jag fryser, men fan vad roligt vi hade igår!! Det är så värt det!

Ska försöka fixa till mig lite nu och dra en kam genom håret. Ska ner på medlemsmöte på ridskolan snart, då är det väl bra om man ser ut lite som folk iaf. Tänkte lägga ut några bilder från igår, mina är milda men jag vet att Emma tog betydligt värre... ;)







Äta nudlar fem på morgonen funkar det också

Kom precis hem, helt sjukt trött och helt sjuk hungrig!! Jäkligt kul ute ikväll alltså, vet inte ens vad jag ska säga. Måste äta sen sova! Hörs imorrn, godnatt/godmorgon? ;)


Nu är Lucas döpt! <3

Lucas Daniel William Edman <3

Han skötte sig så bra man bara kan, gjorde inte ett ljud under hela dopet! Han var mest intresserad av blomman som han hade på sig. Världens sötaste!


Lördag 17/3

Fullt upp idag! På väg på dressyrträning nu, så jäkla tuggad. Han var så sjukt fin igår när jag red, jätteroligt! Efter träningen måste jag skynda mig hem och göra mig ordning för dop. Ska vara i kyrkan klockan ett. Sen blir de utgång ikväll, trevligt trevligt! Skön dag!!


Jag erkänner att jag har extremt dålig humor

...men jag kan garva ihjäl mig åt sånt här


Ska bli moster i sommar <3

Klyftan bara växer och växer.. Längtar till juni nu, vill se vad som gömmer sig där inne i magen! <3

Även om jag känner mig väldigt gammal när jag tänker på att jag ska bli moster..


Nu ska jag och dutch ut och trimma dressyr

Hårdträning på gång!! Musiken flödar, bara att köra! Helt sjukt vad lycklig jag är!


Sitter på bussen påväg hem

Guld värt att sluta tidigt på fredagar! Även om den här veckan inte har vart så krävande. Måste gå till mammas jobb när jag kommer till Ockelbo, lär hämta bilen. Ska uträtta lite ärenden ;) Är tvungen att fixa en klipptid iaf, såhär kan jag inte gå och se ut längre! Vuxit som ogräs!

Nu tänker jag sova, hörs senare!


Måste tipsa om min vän Frida

Efter 18 långa singelår har nu Frida tröttnat, hon söker fast sällskap! Nya killar varje helg är inte längre hennes grej! Frida gillar utekvällar, hänga med klassen, söta hundar och mycket mera. Villig till allt!
Snusar du? Då är det ett stor plus.. då Frida ofta själv är utan och är desperat efter att få tag på andras dosor..
Hon är glad & öppen för alla förslag!

Passa på, hon ska ut imorgon och göra Gävle osäkert.. kanske du kan lägga in en stöt? ;)

Namn: Frida Holmer
Ålder: 18
Bor: Hofors, fast pendlar runt om i Gästrikland på helgerna då hon kör bortamatch!
Hårfärg: Mellanblond
Längd:
1.69
Favoritfärg: Svart, hardcore!
Utseende: Läcker ;)




forever alone

Är i skolan. ensam. eller lena är här, men det räknas inte. forever alone.



Jag behöver lite hellström nu ♥


Drar täcket över huvudet och sover

Ååh jag blir så less!!
Svarade på en annons förra veckan på en pikeur diana kavaj, det är på tiden att jag köper en ny dressyrkavaj nu. I annonsen stog det klart och tydligt att det var en 36:a vilket jag också frågade specifikt om när jag mailade på den. Var och hämtade ut den ikväll och när jag kommer hem ser jag att det står storlek 80 i kavajen, vilket motsvarar 40. Nu har jag ingen aning om hur jag ska göra, kavajen är redan betald och jag tvivlar på att hon köper tillbaka den. Jag själv drunknar i den så finns inte på kartan att jag tänker använda den. Tröttsamt!!

Nån som vill köpa en pikeur Diana strlk 80??? ;)

Sen gick mina ridstövlar sönder idag också. Plus att vi inte hade några lektioner när jag kom till skolan. jippie.

Dutch var i alla fall fin när jag red ut, jobbade på att hålla en mer stabil form och en jämn takt och tempo. Är jätte konsekvent med honom nu, han måste lära sig lyssna lite bättre på mig. Nu ska jag se resultat! Trots att vägbrunnarna och typ allt annat i diket var hur farligt som helst enligt han så är jag ändå jättenöjd. Är bara bra att det dyker upp lite hinder efter vägen som stör, både han och jag måste träna på att fokusera och hålla koncentrationen! Vore det inte för dutch så hade den här dagen sugit totalt, tur att jag har honom! ♥


Kvalitetstid med familjen

Kom till skolan och fick reda på att vi inte hade några lektioner idag.. Trött skola som inte kan meddela det innan! Glodde in i väggen i en timme innan vi bestämde oss för att åka till Valbo..

Skulle haft kläder till helgen då det både blir utgång & dop!


Godmorgon

Sitter i bilen påväg in till skolan, Lucas och Jeanette har shotgun i framsätet som vanligt, så jag sitter här bak och ugglar! Även om jag börjar vänja mig! ;)

Annars är allt tip top, känner mig på riktigt bra humör idag! Fast Lucas är aningen butter, sötnos!


Godnatt & sov så gott

Satan vad inlägg det blev idag, märks att det var ett tag sen.. Eller så var jag helt enkelt bara ledig och rastlös.. Förvänta er inte en sån här uppdatering i fortsättningen bara! ;)

Kröp precis ner i sängen, måste nog sova nu.. Skola imorrn, åker med Jeanette in. Skönt, då får man sova en halvtimme extra! Meningen var egentligen att jag skulle ha egen bil imorrn, men de blev en massa strul.. Skulle inte bensinpriserna vara så höga så skulle jag köpa en bil på en gång!! Men det funkar inte riktigt när man är en fattig student! ;)

Aja, godnatt & sov så gott! Det tänker jag göra!


rubrik saknas

Jag fick in en häst till slut, tur det för de finns inget mer frustrerande än när dom bara sticker ifrån en. Var ut med Myska en sväng, pigg som vanligt. Vårkänslor har dom allihopa så det bara skriker om det, precis som det ska va! Jag är så otroligt taggad nu tills nästa söndag då jag och Dutch ska debutera tillsammans, tävling på hemmaplan, skönt. Tänkte starta en LC:2 och en LB:, lagomgång i b:1an också! Härligt! Tänker inte ens bli nervös, jag försöker bli mer målinriktad dessutom.

Jag som aldrig vart en tävlingsmänniska tänker bli det nu, nu är det slut med att tänka att jag inte har en chans. Nu ska det vända! Jag och min prins kan också, annars vore det ju totalt värdelöst att träna så mycket som vi gör! Håller tummarna för att han kan hålla sig i skinnet och stanna på fyra ben den här gången, istället för att dra iväg i en massa bocksprång mitt i galoppen! ;) 

Jag hade inte alls tänkt skriva om hästar i det här inlägget, men konstigt nog blev det de enda som jag nämnde.. Har till och med glömt bort vad jag tänkte skriva från början, illa. Nu så lär jag sluta med det här, duschen, hästarna och big brother väntar! ;) 


Tre anledningar varför man inte ska hålla på med hästar

1. Dom har en egen vilja
2. Dom springer ifrån dig
3. Dom struntar helt i vad du tycker

.

...skiter i det här, går och mockar istället!


Rymmer iväg igen

Efter en hel dags pluggande ger jag nu upp och går ut i stallet istället, tänkte rida båda mina kusar.. Bäst att skynda sig ut innan det blir mörkt, helt sjukt vad en dag går fort, man hinner inte mycket.. Träningsvärk i ljumskar och innanlår sen träningen igår har jag också, skönt!! Finns inget bättre än när man känner att man gjort nånting ;)


A man gotta do what a man gotta do

Trodde mitt bloggavbrott skulle hålla förevigt, men tydligen inte!
Känner att det kliar i fingrarna av att få skriva igen, få se hur länge det håller sig den här gången!
Sätter inte upp några måsten eller krav, utan gör det flexibelt.

Håller egentligen på att plugga just nu, men det är så trååååkigt! Försökte hitta alla anledningar till att slippa och då dök bloggen upp, perfekt väg ifrån plugget! Så frågan är ju om jag egentligen avbryter min bloggpaus nu för att jag är så sugen och längtar efter att få blogga eller om det bara är för att slippa plugga. Tror mest på det sistnämnda faktiskt.. Hur som helst så får vi väl se vart det här leder!


Bjussar på en relativt nytagen bild, ser väl ut som sist vi hördes! ;)


RSS 2.0