Pippi vs. Lindsay

Dagens hetaste debatt på facebook, rent ut sagt fb kriget! Mellan mig, Lena & Emma samt vissa utomstående som la sig i det hela! Tyckte att jag lyckades summera det ganska bra med dom här bilderna... kan säga att det inte är slut än Lena Wiklund! ;)



thththth skärpning ellen

Komiskt och pinsamt nog så försov jag mig imorse, jag försår inte! Nu måste alla tro att det var planerat pga. mitt ironiska inlägg igår kväll men det var de verkligen inte. Mamma kom in & väckte mig i morse och jag flög upp ur sängen.. efter att jag tänkt efter så insåg jag att jag omöjligt skulle hinna med bussen. Så nu vet ni hur läget ligger!

In i det sista, söndag kväll!

Agerar kärleksdoktor, fastän jag själv inte vet så mycket om ämnet!

oj oj oj, skola imorgon igen! Ännu en ny vecka framför oss, mycket kan hända under den tiden! Jag sitter just nu och planerar vilken dag som jag ska "försova" mig på, tänker inte tolerera vårt nya schema och tänker därför
lägga in lite egna tider att börja på om dagarna i alla fall en dag i veckan så att jag kan ta åtta bussen i alla fall! Det finns inte en chans att det kommer påverka mina betyg, inte om jag är flitig och planerar noggrant så det inte drabbar samma ämne hela tiden. Även om jag själv ändå tycker att det är grymt oförskämt att komma en kvart försent... men hellre en kvart senare än 1 1/5 timme för tidigt.

Puss puss alla kära!


Back on track!!!

Okej, hallå igen! Fyra dagar tog det att komma över håret, och nu är jag nästan samma glada människa igen! Kan vara fräscht och bra med en nystart! Idaghar jag varit en sväng i Valbo med mamma, akut inköp av både skor & jeans! Mina boots gick helt plötsligt och förvånande sönder förra veckan och skolös kan jag ju inte vara! Samt har jag lidit av jeansbrist sen mina två par, naturligtvis favoritjeans spruckit! Men nu så är jag mer back on track än vanligt!!! Känner mig jätte uppåt faktiskt! Som tillägg till det positiva så märkte jag imorse när jag red ut på myska att han har börjat fälla päls! Nu ska jag inte ha några falska förhoppningar, men om vi verkligen har tur så börjar våren närma sig! Hästarna är ju mästare på att känna av årstiderna och anpassa sig efter det. Tidigt i höstas så satte båda mina hästar päls riktigt snabbt, och vad kom det sen då? Jo, en riktigt tidig vinter!

Så nu får vi hoppas hoppas hoppas! ;D

mår riktigt dåligt

Jag har vart och klippt mig och är i en väldig formsvacka pga. det! Vi kom överrens om fyra centimeter, men lite över decimetern försvann. Jag har numer inget hår kvar på huvudet (enligt mig) och mår både illa, är ledsen, har huvudvärk och upplever små ångest attacker över det. Jag överdriver inte heller, jag mår seriöst riktigt riktigt dåligt. Mått långa, tjocka hår som jag har sparat och sprat på finns inte längre kvar. Det är nu utbytt mot ett kort jävla trams hår. faaaaaan !!!!!


Bara för dig!

Det fluffiga, mjuka, bruna håret. Det håret som fångade min uppmärksamhet och som jag bara ville röra vid. Jag satt bakom dig hela första veckan, du sa inte så mycket, verkade rätt tystlåten, en sån som man inte hörde. Jag hade aldrig då kunnat tro att du skulle komma och betyda så otroligt mycket för mig. Att få höra ditt skratt, att få skratta med dig tills man inte kan andas längre, se dig komma gående leende emot mig, att få krama dig och känna hur gott du luktar av cocos. Att tillsammans med dig uppleva nya saker och klara av nya challenges även om jag bangar de flesta. Att leta efter nycklar indränkta i någon annans loska, fiska firrar och tävla om allt som man bara möjligt kan tävla om, konkurera ut alla världens artister med våra raims, tjaffsa galet och ge varandra påhopp som får en att vackla till, lyssna på dina skämt som nästan bara jag förstår. Att få vara din axel att luta si
dig mot när du blir trött och måste ta en powernap, vänta på bussen i timmar en vacker sommarkväll eller helt enkelt chilla galet tillsammans i vilka situationer vi än befinner oss i.

Linus min vän, du är en av de bättre personerna här i världen, det är inte lätt att skriva om någon som du, för jag vill ge dig rättvisa. Och inga ord i världen kan ge dig den rättvisa du förtjänar, inga ord räcker till för det. Inga ord kan beskriva hur underbar du är. Jag tror på ödet, och det var meningen att du skulle komma in i min värld. Vi upptäckte himlen tillsammans, bara det är ett tecken på hur menade vi är för varandra. Du är min vän, och jag är så fruktansvärt glad för det. Min vän med det otroligt underbara håret som jag fick röra till slut.

Jag vet att du kan skriva så mycket bättre om mig, än va jag gjort om dig! Men huvudsaken är att du förstår hur mycket du betyder! Jag skrev till och med det här långa inlägget om dig för att du ville. Fastän jag var så trött och egentligen borde jobbat på mitt obefintliga sexpack istället! Lina linus Nyrén, jag älskar dig! ♥


Dressyrträning!

Så underbart, toppen toppen toppen! Träningen med Myska gick bra idag, och vi båda kunde slappna av helt och hållet! Känslan blir så annorlunda när båda verkligen försöker och vill få till det. Riktigt bra dressyrövning som fick bort alla övriga tankar som inte alls hade med ridning och göra, så man man kunde koncentrera sig riktigt på både myska & mig!

Mysken var så söt idag, hon stog både här hemma och i stallet framme och flörtade med allt och alla, hon stog och plurade under sina långa lugg och försökte se söt ut! Hon lyckades också! Vackra vackra lurviga Myska!

så vacker låt


Det hörs på telefon
kan inte hålla nåt
jag skulle vara någon annan
om du fick önska nåt
det är söndagskväll på söder
och alla vet vart du är
du skulle sälja din själ
för att få stanna där

Gråt ut kära du
det är lika bra
och ”tyck synd om mig nu”
det var det sista du sa
spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör ont

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag kanske stannar här och skriver
fast jag längtar bort
och du vill att jag ska lämna
men vi säger aldrig nåt
du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

Jag vet vad du tar
för att stå kvar
när du har gett allting
som Dom säger att du har
när sista bussen har gått
när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem
och gått tillbaka igen

Förutseende!

Kanske dags att inse att jag faktiskt kan förutspå vissa händelser, att jag har något synskt i mig. Jag har vart ovetande om det här förut, men de sista månader har det inträffat så pass många gånger så det bara känns dumt att inte anmärka på det. Idag när skolan slutade och jag och Jeanette precis hade kommit utanför skolbyggnaden, så vände jag mig om till henne och sa "pappa är i sandviken, jag ska ringa han så han hinner stanna innan han kommer ut på 272:an." Jag kände mig helt säker på det, det kändes uppenbart och kunde omöjligt vara på något annat sätt. Även om pappa för mestadels är hemma och jobbar om dagarna och så vitt jag visste så hade han inget ärende i sandviken, men jag visste det bara. Jag ringer pappa men det tutar upptaget, en sekund efteråt ringer pappa upp mig och frågar vart jag är och om jag ska åka med hem. Han visar sig precis ha passerat ica maxi efter ha varit och hyrt bil maskinen.

Det här var något jag visste, jag kände det i luften på något sätt. Men lite läskigt var det, men slapp bussen hem iaf! ;) Liknande saker har hänt flera flera ggr innan detta, men det här var nog den mest uppenbara och skrämmande känslan som visat sig vara sann!

Måndag!

Dåligt trött jag är nu, kan resumera dagen lite snabbt. Jag vaknade tidigt och åkte till skolan, mellan frukost och lunch var det 6 timmar, ingen rast där i mellan. Åt alldeles för mycket på och runt lunchen = rejäl sockerkick. Livet spårade ett tag med Jeanette på lektionen (måste visa bilder senare), som tur var är hela våran klass lika bäng i huvudet så alla följde snabbt vårt exempel och lektionen blev inte riktigt som en lektion längre. Tur var väl de att vi hade en bra lärare som förstod och redan planerat en annorlunda lektion med både lekar och måla! Trots att de var psykiatri.
Dagen har tagit musten av mig, sov hela vägen hem!

Testade en grej på facebook, som faktiskt stämde. Jag har ju klipptid på torsdag!


Nu ska jag vila ett tag, sen ut och rida en sväng på världens finaste Myska!

Mina sista ord för dagen

Godnatt med er, imorgon får ni hålla tummarna för mig så jag får turen med mig! Det är väl allt jag kan hoppas på efter det här slarvandet med plugget! Hade bra & sov så gott! Imorgon känner jag att jag ska flumma skiten ur mina polare! ;)

En bild säger mer än 1000 ord!

Sådär. nu vet ni vad jag ska göra resten av eftermiddagen! Ska ta mig i kragen och plugga, skjutit upp det länge nog nu, jag har trots allt prov imorgon. Men det är aldrig motiverande att plugga, när man redan vet sitt slutbetyg i kursen. Då känns allting så onödigt, men kunskap är makt ;) Så jag pluggar vidare ändå, och glädjer mig åt tanken att jag redan har ett mvg, no matter what!!!


Blir rädd för mig själv

Jag skrattade, skrattade och skrattade! Tyckte våra planer lät helt fantastiska, för det skulle ju bli så roligt! Sen läste jag igenom allt och insåg att både jag och Lina lät som psykopater!!!?? Hahahaha!


Lördag morgon!

Frågan är varför alltid datorn är det första självklara valet att göra när man kommer innanför dörren. Jag har fixat stallet nu på morgonen, mockat, gjort mat och släppt ut hästarna. Under tiden jag mockade så kände jag mig nästan darrig eftersom jag var så hungrig på frukost. Jag skyndade mig med att bli klar med allt och så fort jag kom in så gick jag raka vägen mot... datorn??? Hur går det ihop? Jag är ju fortfarande hungrig och nu är det över en halvtimme sedan jag kom in, varför tog jag bara inte frukosten först och datorn sen om den nu var så viktig? Ibland blir det konstigt, och även ibland så måste man inse att man är beroende och att datorn är en för stor del i ens värld. Det hela är löjligt, nästan så man skrattar åt de! 

Myskväll hemmavid!


Tack till mamma som bloggade igår då min motivation brast eftersom jag mådde illa som ett as pga. min trötthet! Skönt att du ställer upp och hjälper mig på ännu ett sätt! Du är allt bra du!♥

Äntligen fredag, har slitit mig i genom den här veckan för att äntligen få komma till den här dagen. Ikväll ska jag mysa hemma med två av dom bättre personerna i min innersta krets, min lillebror & Jeanette! Ska laga kycklingwok med nudlar, sen dunka på med lite mer smarrigheter efter det! Nu ska jag ut i stallet och mocka samt fixa maten, sen så! (;


The first time in my life





Det är inte ett lätt liv att vara mamma till Ellen, nu är man tom tvungen att skriva en blogg, något jag faktiskt aldrig har gjort i hela mitt långa liv. Jag ska gör amittt bästa för att matcha mig med min dotter.
Gubben gick nyss förbi och trodde att jag skulle lägga in en kontaktannons man kanske skulle söka efter en Byggare Bob eftersom jag vårt stallbygge går för SAKTA framåt, men jag tror det räcker med den Bob jag redan har i huset.
Ellen sitter bredvid och spelar musik på datorn som inte är i min smak och så säger hon att hon ska TAGGA mig inför morrondagens 50-år kalas som vi ska på, jag tror hon får byta gager om jag ska tagga till över huvudtaget.
I morgon fyller nämligen Ockelbos skidkung Ander Göransson 50 år och han ska ha fest för att fira sin stora dag, den ser jag verkligen fram mot. Han och Frun brukar alltid ordna så roliga partyn.
Men om jag ska orka vara paryprincessa i morrn så måste jag nog gå och göra mig nattklar nu.

God Natt och Sov Gott

Ett stor tack till Ellen som lånade ut sin blogg utan att veta vad som skulle skrivas.


Magen kurrar sååå högt! :S

Jag är hungrig, ska luncha med Jeanette på café trillin idag! Sitter i skolan och har lektion, läraren pratar om alkohol och missbruk. Fast jag kan inte riktigt koncentrera mig, för jag bloggar och har samtidigt sockerdricka i foten. Jag borde lyssna, men tror det är en sån dag idag när jag har tankarna på annat håll. Nu ska jag skärpa mig och hänga med, vi hörs senare!

p.s påminn mig om att beställa klipptid

Jag vill fira med choklad!

Blev alldeles nyss klar med fas A på körkortstestet! Klarat båda faserna på första försöken, eller jag failade första gången men det låtsats vi inte om. Ett litet steg påväg, ska börja med fas B nästa gången men fick ett tips att läsa på i boken innan jag börjar med det testet. Inte riktigt vad jag kände för att göra inom den kommande veckan. Tror jag kör på endå och ser hur jag ligger till när jag rättar! Psykiatri provet gick även det awesome idag, nu vill jag hem, en helt pluggfridag som jag avslutar med träning! Jag vill fira med choklad!

Hallå Sverige!

Kommer man inte utomlands, så får utomlandet komma till dig! (;

Vinter ideér!

Kanske jag inte har alla hästar hemma, men ibland så överträffas jag ändå av mina fantasirika ideér! Nu ikväll när jag skulle ut och ge hästarna sista kvällsgivan hö och vatten så halkade jag mig framåt i gången, tills jag kom på att nu skulle skridskor inte vara en sån dum idé! Så jag sprang ut i garaget och letade på mina gamla skriller, snörade på mig dom sen blev det åka av! Det var definitivt inte det lättaste (väldigt ojämnt och det lutade nerför) men nu har jag i alla fall provat! Bra, annars skulle jag aldrig släppa den ideén ur tankarna förns den blev genomförd. Godnatt på er, kärlek!


Jay Smith!

Jay Smith, ni vet killen som har den där rösten som jag är kär i! Här står han och jag och chillar, en helt vanlig skoldag! :P


Helt galen dag!

När du hört vad jag har sagt, då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft...

Helt galet!!! Jay Smith & Minnah kommer till bessemer idag! Happy face!
Trodde inte det var sant igår när jag fick höra det, men tydligen så stämde de. Dom kommer pga. av skolan är en sponsor till tidningscupen som J & M är med och "kickar" igång! Dom ska vara med på nån media lektion sen ska som sjunga ute i ljushallen! Omg! ;) Idrotten struntar då jag i idag, eftersom den krockar med herr J!

Xtrafik ställer in

Lugn dag idag, skönt! Det var tillräckligt med fart igår!
Har pluggat hittills hela dagen, läser om psykoser inriktat mot shizofreni. Det är väldigt intressant att lära sig om det, men är svårt att urskilja all information och inte blanda ihop de olika delarna med varandra. Läste alldeles nyss på x-trafiks hemsida att alla bussar inom länet är idag inställda pga. väglaget, dom riskerar inte halkan. Om man håller tummarna riktigt riktigt hårt, tror vi då att vädret blir det samma imorgon och bssarna då också blir inställda? Hur underbart skulle inte detta vara, jag skulle då inte säga nej till en dag till ledigt på helgen! ;)
Nu får vi hoppas! 

FESTIS!


Sådär ja, sminket lagt och håret kammat! Nu åker jag och Lisette och undersöker festfronten i Gävle!
Ha en bra lördag allihopa!


Är i skolan förtillfället


Sitter i skolan och fördriver en håltimme, chattar Lelle över fb chatten och letar samtidigt fest med Jeanette, men de känns tveksamt. Än så länge är de fortfarande bara vi två och de kanske känns lite fjuttigt, även om vi brukar ha grymt roligt tillsammans ändå! Jaja, vi låter tiden visa vad som händer. Snart står engelska på schemat, eller rättare sagt om ett par timmar. Innan dess tror jag att jag går och kör en lång lunch! (: 

tystnad...


Somedays aren't yours at all
They come and go as if they're someone elses days
They come and leave you behind some elses face
And it's harsher than yours
And colder than yours

They come in all quiet sweep up and then they leave
And you don't hear a single floor board creak
They're so much stronger than the friends you try to keep by your side

Downtown, downtown
I'm not here, not anymore
I've gone away
Don't call me don't write

Alla tiders!


Träningen gick super super super ikväll och det tackar jag för!!! :D
Imorgon struntar jag i skolan, även fast det känns riktigt dumt såhär två dagar efter skolstarten, men att åka in vid 8 för att börja 10.20, och sedan sluta 11.40 känns värdelöst för en sån kallad pendlare som jag är. Då blir dagen mest att bestå av bussåkande. Nej, de är bättre jag stannar hemma, rider och fixar stallet, sen kanske drar en fika med Lisette mitt på dagen. Det är en dag i min smak de, puss puss nu ska jag sova!

Dag ett efter lovet


Trött, tröttare Ellen! Det är jobbigt att hålla igång en hel dag, att gå upp mycket tidigare än vanligt och sedan få mycket mer intryck än vad jag fått de senaste veckorna. Man kommer av sig helt enkelt, men nu ska jag haka på tåget och komma i gång igen. Och ärligt, så känns den tanken ruskigt bra idag jämfört med igår.

Mobilblogg! Sitter i skolan med polarn. Li...

dsc01586 (MMS)

Mobilblogg! Sitter i skolan med polarn. Lina hälsar så gott, bättre har vi aldrig mått. Snart så har vi idrott, bandy ska vi spela och efter de så ska jag hem till Myska och kela. ;-)


Även jag har mognat lite


Här ligger jag och är ledsen över att skolan sätter igång imorgon igen. Jag skulle kunna lägga mig på golvet och skrika, precis som man gjorde när man var liten. Den stora skillnaden mellan då och nu är dock att nuförtiden vet jag att det inte lönar sig. Jag slipper varken skolan eller får ett längre lov hur mycket jag än skriker. Jag förlorar bara en massa energi och skapar frustation. Så jag får allt gå dit ändå. På tal om liten så hittade jag en massa gamla brev i från en forna brevvän som jag höll kontakten med i rätt många år. Så roligt att läsa dom, tur att dom blev sparade. Har gjort en del otappra försök att hitta på min brevvän över facebook, men dock har hon ett vanligt -sson namn så det är inte så lätt. Har i och försig hennes adress kvar, men tror inte jag någonting av den..

Grattis brorsan!!

Nyss vart in och sjungit och gett paket till Lars, han fyller år idag! Jag trodde att jag skulle dö på köpet när jag vaknade innan klockan slagit sju, uppe med tuppen alltså! Vet inte hur jag ska ta mig upp imorgon när jag måste sätta klockan innan halv sex, men de lämnar jag till senare bekymmer. Skönt med en ledig dag till när de flesta andra är tvungen att gå till skolan. Idag har jag mycket på schemat så kanske bäst att sätta igång. Två sadlar och träns ska smörjas, rummet ska städas, en tårta ska göras, stallet ska mockas, hästarna ska ut, mp3n ska laddas och få nya låtar inlaga men först måste dom tas hem och slutligen Lars ska firas!

Tror jag ändå börjar med frukost,vi hörs!

Här var han bara 13, se så liten han såg ut! ;)

Bilma cup!

Kom hem från Valbo för ett litet tag sedan, har varit och handlat födelsedags presenter åt lillebror som fyller fjorton på måndag. Hör ni, fjorton herre min gud rättare sagt! Fyllde inte jag fjorton förra veckan??? Nähe, det var tydligen snart fyra år sedan, har jag sovit under den tiden tills nu eller? Antagligen stämmer det, om ytterliga fyra år till så... men fy, äsch det vill jag inte ens tänka på. Nu ska jag kolla klart på Göta Kanal 3, sen åka fram en sväng på bilma igen med fina Lisette!

Det var allt från mig, ingen bild får ni heller!

Härligt!


Vilken underbart fin dag! Nollgradigt från morgon till eftermiddag och solen har lyst hela dagen! Behöver jag ens säga att det var en fröjd att kunna rida i ridbyxor idag? Det har jag nog inte gjort på två månader! Annars är det täckbyxor som gäller. Tänk om ressten av vintern kunde fortsätta likt den här dagen, det vore väl härligt. Idag fick man ju nästan känna på tidiga vårkänslor.

Ikväll ska jag träffa Lisette, dra en pizza och ta oss till bilma och kolla lite.

2 cool 4 you


Landsvägens cowboy, ja det är ja de! (; 
Dansat runt i verkstaden med mamma, iklädd glasögon och skiftnyckel. Gallrerna blev färdiga, och riktigt snygga! Vi åkte och solade senare, så skönt med värme, men nu känns det nästan som jag bränt mig. Men den känslan borde inte stämma. Myska gick underbart bra idag när jag red, jag blir så glad över hennes (våra) framsteg tillsammans. Imorgon är det fest! Just nu känner jag mig nöjd med tillvaron, riktigt skön dag har det varit. Nu ska jag krypa ner i sängen bland alla min kuddar, med mitt värmehjärta, i min underbara pyjamas och somna till Melissa Horn och Yirumas älskade låtar!

Hörs imorgon, godnatt godnatt!


Min uppdatering är helkass

Thats right, jag känner mig skitdålig på att blogga just nu för tillfället. Kanske är det för att man kommer av sig lite med allt när man har lov. Man kommer helt ur den vanliga vardagen och blir aningen förslappad. Men vad gör det om hundra år, jag har behövt det här lovet mer än någonsin känner jag nu och det grämer mig att det är dags för skolan redan nästa vecka. Jag vet inte hur jag ska ta mig ut det här underbara mönstret som jag lever i just nu. Sova, ligga timtals framför tvn, stallet och rida, återigen tvn & sen sova! Men det går väl bra man bara kommer in i det igen, jag är skoltrött just nu men får trösta mig med att det bara är halva gymnasietiden kvar nu! Klart som korvspad att de här sista terminerna kommer gå som en dans! ;)

Nej, den här vårterminen kommer bli awesome för det har redan en person lovat mig att den ska bli! Så det löftet ska vi uppfylla tillsammans, med ens blev jag mycket mer taggad! Nu ska jag gå ut och måla klart gallrerna som kommer sitta framför fönstrerna i stallet! Det gör mig på gott humör!

Melissa Horn ♥

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

min statistik

Jag gick alldeles nyss in och kollade min statistik över de senate dagarna här på bloggen och blev med ens riktigt förvånad. Jag ligger normalt på 21-23 unika besökare om dagen, 21-23 trogna besökare som följer min blogg i vårt och torrt. Kärlek till er fastän jag inte vet vilka alla 20 är, skulle vara roligt att veta. Men till saken, till min förvåning upptäckte jag att statistiken legat mycket högre än vanligt. Gud så roligt, undrar vad orsaken till det kan vara? Jag har själv faktiskt ingen aning...


Då kör vi 2011!


2011, nu börjar vi på ny kula! Jag har fler nyårslöften nu än vad jag hade planerat att haft innan! Jag ska bli nyttigare, men det är ju ett löfte som jag redan nämt för er. Jag ska även börja tänka lite mer på mig själv, inte i familje sammanhang men i andra sammanhang. Jag är trött på att försöka vara så snäll så att jag själv blir klämd någonstanns mitt i mellan. Det är slut med det nu, eller jag kan ju åtminstone försöka intala mig att det är det! Ska jag fortsätta som jag är, så vill jag ha samma respons tillbaka!! Jag har även ett par löften till, men dom hinner jag inte med nu. Frukost ska käkas, sen åker jag med la familia till stan.

RSS 2.0