Push it

Nu taggar vi tills ikväll!

You can´t stop me now

Idag blir det säsongens första bränbollsmatch! Tror den här dagen kommer bli kanon! En bra start med ett bra prov nyss också!


All thats left

Redwine, ett sånt passande bloggnamn till syster tänkte jag. Skulle precis skapa bloggen när jag märker att namnet är upptaget. Som alltid, söker på bloggen för att kolla vad det är för nån som snott mitt namn, märker på en gång att det är någon som inte uppdaterat sen -08. Typiskt, det är så det brukar vara när de "bästa" namnen är upptagen. Upptagna av ingen alls. Inte nog med det, det var tydligen en blogg för erotiska noveller också. Tanken slog mig att jag då kanske skulle skippa namnet och komma på någonting annat. Kanske lite lugnare och lite mer neutralt. Knäppte ner sidan på en gång! Så nu sitter jag här igen, utan varken namn, ideér eller rostade mackor kvar. Hur ska det gå?

A little less conversation

Idag blev man hemma, det är studiedag. Har en lång lista på vad som ska göras för dagen, och det ska banne mig bli klart idag också. Nu ska sista historiaarbetetet bli klart och skickas in, sen slipper man dom för ressten av livet. Underbart väder ute, stallet står klart. Desto fortrade arbetena blir klart så får jag sticka ut och rida. En bra deal, men en bra belöning! Det ordnar sig, nu ska jag sätta fart på tangetnerna.


Btw! Gjorde samma tabbe idag som jag gjorde några antal gånger i somras. Halvblottar mig för folk utanför fönstret! När ska jag bli informerad om att markiser ska sättas upp?


Higwayman

Idag känns allt väldigt bra, det känns lätt och som man skulle kunna ta sig för med vad som hellst. Hur underbara är inte sånna dagar? Nu på våren/sommaren har man sånna oftare, men varför får man aldrig känna av dom på vintern? Vad mycket lättare allt skulle kännas då. Slutade tidigt idag, ledig från naturkunskapen hela veckan. Åkte till Jamine och pysslade om henne, sen tog jag en tur förbi Jeanette och snackade lite. Sen vara de bara mina skruttisar kvar, men gud vilka mördarmyggor det har kommit nu. Dom är verkligen enorma och finns redan i otroliga mängder. Hästarna var svarta idag, stackrarna. Man märkte hur oroliga dom var över dem, antagligen är de inte vana med dom än. Allt tar sin tid!

Sötspjöveln (skrutten) in action. Han är tokig i att klättra i träd!

Hold my hand


Utan dig vore jag inte mycket, den bästa i världen!

Stronger than jesus

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..♥

Room service

Fy på mig, ingen uppdatering alls. Jag som tagit så mycket bilder under helgen och det som faktiskt har hänt en del. Hur ska man kompensera det då? Just nu sitter jag och letar skor och mamma sitter och arbetar. Tydligen är hennes sladd så kort så att man måste sitta och trängas vid skrivbordet. Jag önskar mig en laptom så himla himla mycket. Kan ju hoppas att få en i födelsedagspresent. Back to skorna, just nu är nya skor väldigt akut för mig. Men när man ska beställa billiga tygskor från h&m som en lösning så finns det såklart inga i varken storlek 37 eller 38. Otur som vanligt! Lyckades få en bild på mamma iaf med camen, det är inte varje dag sånt händer!
Ny vecka imorgon, nya tag! ♥


Let´s have a party

Jag försöker behålla vårkänslan sen igår, och det lyckas rätt bra också. Jag tänker på gräset och på solen. Jag låter bli att tänka på att det snöar ute, jag skakar av mig det och låtsas som om det bara är en drön. Vintern lär ju få sin chans att säga hejdå den med, alla förtjänar vi en sista chans. Kanske att påminna oss ännu mer att den ligger närmare än vad vi tror och får inte glömma bort att leva i nuet och njuta av varenda härliga dag med solen som lyser över oss. Gud vad jag har blivit "poetisk" men det känns såhär, kanske har jag mognat i takt med att champe klippte av sig håret och blev tre år äldre på en gång? Tror nästan det! Hon är görsnygg!

Nu ska jag återgå till historian och sjunka in i djup dvala. Jag är så sjukt hungrig så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Eller inbillar jag mig bara att jag är hungrig för att jag är så smart och har glömt plånboken hemma?

Seven minutes in heaven


Idag gjorde jag det underbaraste och det härligaste man kan göra, och nej det var inte Ronja Rövardotters berömda vårskrik, utan jag plockade årets första grässtrån efter "lagårdsväggen" och gav till hästarna. Hur underbart är det inte att känna den där stickande, syrliga doften av nyplockat vårgräs. Hur förklarar man den lukten egentligen? Det är en av årets höjdpunkter att plocka de där gräset och ge till hästarna, det har jag gjort så länge jag kan minnas. Att känna stallet fyllas av lukten när dom smaskar i sig. Det har dom förtjänat efter den här hårda, långa vintern. Lika mycket som jag förtjänar en chai latte och andra avenyn. Det här har vi gjort bra, strålande bra!


obs! inlägget publicerades senare!

Road salt

Snälla döda mig, eller kapa iaf av mina fötter från kroppen! Basket idag på idrotten, dum som man var körde man utan skor. Inte stog man still heller, så det blev ett jävla nötande på det där golvet. Efter ett tag kände jag att det sved i tårna, det kunde jag ju inte klaga på. Lipsill tänkte jag och sprang vidare. Efter lektionen tog jag av mig strumporna, och jag har fetaste blodblåsorna. Okej, så farligt är det inte. Men de gör ont som satan!
Nu ska jag ut till hästen, och på något mirakulöst vis hoppa upp utan att använda tårna. Få se hur det går till!

Nu har ni fått sett mina tår också, jag som normalt inte visar fötterna. Kul för er!

Put you hands up

Jag måste erkänna att jag tycker det är jobbigt när inte tiden räcker till. Egentligen hade jag lust att ladda ner, fixa några låtar nu, men istället måste jag dra fram till bussen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det var så mycket lämpligare när man gick i Ockelbo. Så slängde man sig på cykeln fem min innan man började. Härliga tider, härliga tider! Ingen idé att grotta sig i det förgågna, i eftermiddag blir det promenad med Champe sen ut med Mysken. Träningen är inställd ikväll!

Seven days a week


Såhär snygg var jag idag innan ridkläderna åkte på, även om jag släppt långkalsongerna nu, så sitter dom fortfarande på när jag är ute i stallet. Tröjan, har jag tyvärr ingen ursäkt för. Jag hittade den, sen tog jag på mig den bara. Sånt är livet! Man kan ju inte vara snygg jämt heller, sen är man det! haha satans facebook grupper, jag skrattar åt varenda en varenda gång jag ser dom.


Gimme one reason

Härlig dag, provet gick bättre än jag förväntat mig! Resten av dagen låter jag bara gå. Ut till stallet och ta en sväng på Myska. Låta skolan sköta sig själv, tills nya tag imorgon. Det låter riktigt bra! Nu ner till köket, köttfärsåsen och spagettin väntar på att bli värmd!

Lagomt stekigt att sola med brillor mot ett lysrör i skolan!


mean street

Nu cyklar jag till skolan, mätt och belåten med pizza i magen. Den där meningen lät allt för bra, jag kan inte cykla till skolan för då skulle jag inte hinna dit på en timme. Jag provar igen, nu cycklar jag till busshållplatsen, mätt och belåten med pizza i magen. Är det inte roligt, medans Lina gymmar så käkar jag pizza. Nån ska ju sköta den biten också. Nu måste jag sluta om jag ska hinna hitta låset. Prov nu snart också!

Here we goes

HIttade nyss en häftigt video. Häftig och häftig var den väl inte, men grym iaf!

We are all the winners

Nu har jag haft koncentrationen med mig i fyra timmar...försökt att plugga så gott det gick iaf. Det enda jag kräver av detta prov är ett litet litet G, är det för mycket begärt? Säkert!
Idag när jag satt på bussen fick jag ett sms av Champe där det stod att hon och Lena satt i bilen bakom bussen. Jag fick småt panik och kände att det värsta som skulle kunna hända var om de klarade av att köra om bussen. Vinnartankar slog till i min hjärna, jag som aldrig annars känner av sådana. En kamp mellan bussen och bilen där bakom. Satt och hejjade riktigt på att masken skulle hålla masken och fortsätta hårt på utan stopp. Ett tags nervositet och tandagnisslande så hade vi efter några kilometer inte hamnat efter. Turen låg på min sida den här eftermiddagen och de kom aldrig förbi bussen. Great!



Segern var min!

Får inte glömma glassen, får inte glömma att ta ner glassen. Fick nyss ett allvarligt hot av mamma att om jag glömmer glassen kvar här uppe tills imorron, så skulle hon hälla den i mitt hår imorgon bitti. Det lät verkligen inte bra! Jag får inte glömma den! Även om jag känner en liten känsla inombords att det är de jag kommer att göra.

Poker face

Ser ni nån skillnad? Det gör jag!
Nu är det hög tid dags att sätta näsan i naturkunskapsboken, prov imorgon!


This way I am

Ikväll eller imorgon blir det färg på bloggen! Därför börjar vi med en bild i färg!


Hey, soul sister

Borlänge för hela slanten idag! Kikade in på kuoplen först, hittade en del kläder. Äntligen, då kanske man iaf har någonting att sätta på sig. Fast det är väl så, om en vecka har man lika tomt igen. Brukar kännas så! Brorsan hade match senare, det blev så sjukt spännande så att jag hade kunnat nyta plats med både coachen och någon av spelarna. Lars satte i de sista minutrarna två straffar som blev deras avgörande poäng för vinst! Vad hade jag annars gjort, slitit av mig håret? Nej, det tvivlar jag på men det hade kunnat vara nära på faktiskt!


Why do we always fight


Uppdateringar känns inte som de ligger mig närmast om hjärtat just nu. Kvällen igår var trevlig, värd att göras om mot det bättre. Ikväll åt jag choklad, någonting som jag suktat efter fruktansvärt mycket den senaste veckan. Jag har inte ätit en endast godisbit på över två veckor, det går riktigt bra och jag mår bara bättre av det! Idag var dagen med stort D, jag belönade mig själv med choklad, och resultatet? Det är ingenting för mig längre, tog några "klunkor" som Matilda och Lars skulle ha uttryckt sig. Jag kände bara att det var onödigt, smakade alldeles för sött och bidrog till ilningar i mina tänder. Mamma kom bärandes på ett äpple, och det lockade desto mer. Chokladen finns kvar och jag skänker den till någon annan behövande själ, för hos mig är den bara ett förflutet! Choklad, nej tack!

Sommaren 2010, tror aldrig jag varit så taggad!


replay

Nu skolan!
Ikväll fest!

Blev tvungen att åka in jättetidigt till skolan idag eftersom vi har engelskaredovisning nu på morgonen. Kvart i sju är egentligen ingen underbar tid för mig att hoppa på en buss. Dagen kommer väl rulla på, hoppas på att bli serverad grillat hemma ikväll. Senare, blir det fest hemma hos Jeanette. Borde plugga men der gör jag ju jämt
ändå så nån gång kan man ju få slippa. Som en person sa till mig "ut och lev, du lär väl göra nåt med ditt liv du också". Ett liv har jag redan, men när det gäller att förgylla det utanför skolan och hästarna så är det lite sämre. Lina Nyrén, kom till Ockelbo ikväll!


Don´t try it on me

Min blogg är tråkig och behöver lite färg, fast jag är inte så bra på färg. Det har jag ju märkt, det kanske Champe kan intyga!

Do you remember

Champe i knipa!
Ska sova nu efter en rolig kväll, Champe joinar mig hon med! Myska idag, vart ska man börja? Underbara häst, hon är min pärla. Har aldrig någonsin gått så fint någongång, inte ens på träning och då red jag ut idag med. Kanske är de för att jag har haft tankarna på en storhäst, nej nu får hon stanna länge till min lilla snutta!
Godnatt!


Waiting for a star to fall


Gissa vad? Historian är klar och plötsligt känns allt mycket bättre! Nu ska jag ut till hästarna i hagen!

You can call me al

Jag saknar Lina, jag saknar hennes kommentarer, jag saknar hennes näsa. Vad saknar jag inte? Och här sitter jag med historiaarbetet fortfarande, på ett påsklov! Idiotlärare! Fast det är snart klar nu, äntligen! Vaknade upp med Champe vid min sida idag, tvingade upp henne ur sängen för att följa med mig ut till stallet för att ta ut hästarna och mocka. Stackarn, hon som var så trött! Idag ska vi åka till Borlänge igen, fast den här gången kommer vi hem med en häst. Hur roligt som hellst, hoppas det funkar nu! Hoppade med lillpysk idgår och hon var så himla glad, hon flög fram och lyfte bara på benen. Visst, någon vidare teknik har vi inte längre kvar men det spelade ingen roll för vi hade så sjukt roligt. Hon var superduktig också, min lillskrutta! Betedde sig precis som förr med den glädjen och go´et! Strålande! Nu ska jag kontakta en tidigare tränare och se om vi kan börja hoppträna litegrann för han igen. Jag har inte längre krav i hoppningen, men det är ju bra att växla litegrann så hon får så mycket olika muskler som möjligt. Att slippa springa med mulen i backen hela tiden, nej nu överrev jag. Dressyren är jätterolig den med, släpper den inte för allt i världen! Nu ska jag ner och laga mat, hörs!

Osminkad & utan hår på huvudet känns det som. Så får det bli idag! Orkar inte göra någonting åt det. Saknar  mitt kors, måste göra rent det snart. Hur gör man rent guld, nån som vet?

Spider pig

Ni sitter jag här och skriver skolarbeten, skriva skolarbeten på ett lov tänker ni? Ja, jag tycker själv att det underlättar och jag gör ett bättre arbete när jag själv inte är stressad när jag gör det. Att kunna göra det när det finns hur mycket tid i världen och huset står alldeles tyst. Försöker beta av så mycket som möjligt nu, en frågeställning ska skickas och historia arbetet måste görs klart. Uppsatsen börjar jag med i helgen, den får vänta. Men hur underbart kommer det inte bli när historia kursen avslutas, fest hos mig då, vilka kommer? Ser fram emot eftermiddagen, ska skjutsa ner Mska till ridskolan samt rida fram henne, sen kommer mina tränare ner och rider henne. Hur snällt som hellst, för att hon sak kunna förstå hur Myska funkar och på det viset kunna hjälpa mig bättre när jag själv sitter där uppe. Har längtat efter att en instruktör ska komma och rida, har till och med stått på mina bara knän. Så jag blev jätteglad när hon erbjöd sig av sig själv. På fredag hämtar vi hem Jasmine också, hoppas det verkligen funkar med henne. Matilda behöver det! Roligt med en storhäst, kanske möjligen jag har någon att hoppa på också. Vi får väl se vad som händer!

Rude boy


Rosett i håret som jag köpte idag!
Idag har man hunnit med mycket. Gjorde redan imorse klart stallet och var ute och red i solskenet, helt underbart! Åkte in på Matildas "rast" mellan hennes delade tur till valbo och åt samt kollade runt lite. Hittade lite smått och gott, sådana saker som man egentligen inte tänker på att man köpt. Hittade en skitsnygg klänning också, men den var tyvärr för tajt upptill så den var det bara att lägga tillbaka på hyllan. Sorgligt nog. Känner ändå att jag måste ha den, nästa gång I´ll be back! Nu ska jag ut och slänga åt Pysken lite mat i hagen, sen drar jag fram och hyr en film med Champe, samt tar en promenad runt svackan i kvällssolen. Hur bra låter inte det? Vi hörs nån annan gång i livet! Nu ska jag och moppen dra!


Your body is a wonderland

Tråkigt nu när Linus är i Grekland och härjar, vem ska då kommentera alla mina inlägg? Nu väntar sängen, kanske även en film. Ska bara väcka skrutten, vill ha sällskap inatt! Ha det bra, imorgon spenderar man dagen nere på ridskolan. Funktionär på tävlingen!

Skrutten äventyrade utomhus själv för första gången idag. Klättrade upp i ett träd och den annars kaxiga Bertil blev orolig och flög upp i trädet direkt efter skrutten. Bara för att vakta! Söt dom är, våra ansvarsfulla"farbröder" Klas & Bertil!


Knasbild!

p.s nu är jag så trött så jag mår illa. Kanske dags att slita sig?

Step it up

Hallå och godmorgon!
Sitter i Tittis place nu, bloggar medans hon dammsuger, strålande! Gårkvällen är helt klart godkänd! Det var lugnt och trevligt! Jag fick även kvar Champe över natten också, även om de betydde att jag fick dela säng. Vilket egentligen är emot mina principer men det funkade. Vet inte när hon drog imorse, jag kollade på hur hon plockade runt med sina grejor, sen var hon borta. Jättetidigt verkligen! Nej, nu ska jag kolla om det finns någon frukost i den här lägenheten. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, det börjar med att ringa Champe. Kanske hon kan förgylla min dag? Ha det bra!

p.s jag vill ha egen lägenhet!

My saviour


I got a feeling, thats tonight gonna be a good night.

Hallå! Vädret är underbart och vårkänslorna spritter! Helt seriöst, det är den här dagen man har väntat på hela vintern. När livsglädjen kommer tillbaka igen och man går och drar i mungiporna utan någon som hellst anledning. Allt är bara härligt härligt härligt! Satt ute på altanen idag, det var 38 grader varmt, jag hörde Hellström spelas från mitt rum och skrutten sprang runt och jagade flugor. Hästarna kom skuttande. Ja, ALLT börjar leva igen!  Våren är det bästa i mitt liv. Var till mormor och grattade henne, trevligt! Ikväll är det fest!!!
Ha det bra, för de ska jag!

Girls just wanna have fun

PÅSKLOV!
Påskrock idag i cafeterian, vet inte direkt vad Nathalie och Johan gick på, men videon säger sig självt! Suttit med Linas blogg ett tag, nu och snart ska jag åka hem till Syrran och kolla på film med henne och Frida. Måste nog ut till stallet först! Vi höres!



RSS 2.0