blogg.se varför så segt?

Blogg.se är verkligen segt just nu, tog mig säkert 10 min att få upp den här sidan.
Börjar 12.15 imorgon, ska ta en riktigt sovmorgon vet faktist inte när jag hade en sån senast, det ser jag verkligen fram emot. Pussar / Ellen <3

Jeanette & Jag på insparken i lördags!

Fanny & Jag! :)

Jessie, Elina & Jag!

godnatt !

Har inte hunnit fått några bilder av Jeanette än därför vill jag heller inte uppdatera, men håller tummarna för att jag får dem imorgon. Just nu sitter jag och knoddar in några av eminems låtar som jag har lärt mig rappa. Haha, måste verkligen sova nu. Känner mig aningen död. Har Medecinsk grund läsningen kvar, men den tar jag på bussen till skolan imorgon. Puss och godnatt! <3

KM!

Bad update! Hade jätteroligt igår, skriver mer sen och kommer med bilder. Nu ska jag och Jeanette åka upp till crossbanan och kolla på KM. Hörs, massa pussar Ellen!

Höstens guld :)

Godmorgon!
Jättehärligt höstväder ute och jag har precis varit ute i stallet och matat hästarna med äpplen och päron. Ni kan inte tänke er hur mkt frukt vi har här i trägården nu. Det är ju så jävla gott också. Så nu är de utsläppta, fast Vilma fick vissa abstinensbegär efter mer äpplen. She give me the evil eye.... haha

Nu blir det frukost för mig, insparkenikväll! Ha det bra! :)

Sagan om ringen!

Hoppas att alla har en trevlig fredagskväll, vad har ni för er?
Jag sitter här i soffan just nu med chips och dipp och ser på sagan om ringen.Längre filmer får man leta efter men de är riktigt bra. Så fruktansvärt söta, och nu menar jag inte orcherna utan hoberna. Hörs imorgon, puss! <3


Äntligen fredag!

Skolan idag, det bli bara bättre och bättre. Jag skrattar så mycket omdagarna så jag har träningsvärk i kinderna och jag natar att de flesta känner av samma sak. Ska snart ut och rida ska bara äta lite först. Jag har längtat till den här dagen hela veckan, ska slappa framför tv´n hela kvällen med chips och dipp. Imorgon blir det insparken. Men nu kommer bilderna som jag har lovat. Har faktist skärpt till mig och tagit kort.

Hahah, om nu undrar så var det bara jag och Jeanette där.

Jonna :)

Fanny

Nathalie :)

Happy round face! :D

En hårt arbetande. *hosthost*

Nu drar jag och jobbar lite, till skillnad från storbloggarna så anstränger jag mig faktist för pengarna. (haha, inte för att jag har det mest anstängda jobbet, men endå). Hare bra! Puss!
(min ena arm vette fan vad det blev med den, spöke? )


Dagens Kläder!
*Linne - Gina Tricot
*Jeans - Bik bok
*Kofta - Vero moda
*Smycken - ur&penn

Det är skillnad på hängare till hängare....

Mamma och jag satt och beställde några saker från hööks, när jag kom att vi behövde en till sadelhängare. Kom in och kollade, då fanns det två alternativ. Antingen "sadelhängaren ekonomi" eller "sadelhängare lyx". Blev nyfiken, vad kan det vara för skilland på dem? Jo, de skillde 10kr i pris och "ekonomi" varianten var i sprutlackerad metall och den andra var plastad, ibland kan man tycka att saker och ting går till överdrift. Fick sig ett skratt iaf såhär på slutet av dagen.

                                                                  

                                                                                              
Ni ser verkligen skillnaden va? Kanske så det är när man är på hotel med, räcker säkert bra med "ekonomi"  rummet istället för "lyx" sviten.                      


Kyras abc övningar!

Ridningen gick verkligen jättebra idag, trodde att det skulle gå mkt sämre efter den senaste veckans resultat. Men både hon och jag var avslappnade och verkligen koncentrerade oss på vad vi gjorde. Gjorde Kyras abc. En jättebra grundövning att träna och sedan komma tillbaka till. Den får verkligen Myska att slappna av tillräckligt, och hon blir mjuk och följsam. Perfekt att rida fra på inför en tävling. Orkar inte gå in på vad det är, ni som vet förstår och ni andra, om ni är intresserade kan ni söka på det eller fråga mig så förklarar jag där. Det känns så bra att rida för Helena, på alla sätt.

Jag är väldigt dålig med bilder, skäms nästan. Men nu är det slut med det, bilder it will be!
En massa pussar, sov så gott! / e.h

OP09, det tar sig...

Hej!
Nu får det bli ett riktigt snabbt inlägg för jag måste ut i stallet, har ju träning snart. Skolan idag var faktist riktigt rolig, snackade rätt mkt med några från klassen (eller skrattade), och dom verkar vara jättetrevliga & roliga. De flesta uppskattar till och med mina och Jeanettes skämt. Det är det defintivft inte många som gör, vi kanske äntligen har hamnat rätt. Haha ! Nej nu nåste jag verkligen gå, hörs senare! Pussar!

Back in school!

Sitter i skolan just nu, har datakunskap. När alla fixar inloggningar passar jag på att blogga. Har idrott idag också, vet inte vad det är med mig men jag ser fram emot det jättemycket. Haha, nu tror jag att jag smäller av. Jeanette har suttit och gnällt över att hennes data inte startar nu en längre stund, men hon hade glömt att trycka på startknappen. Haha hon är så fruktansvärt kass,men jag gillar henne ändå. Har bra, hörs ikväll innan träningen. Massa pussar!


Tattoos !

Sitter och kollar på lite olika tatureringar och hittar ganska många "udda". Ni ska få se några av de värsta exemplen.

Vem vill ha sånna här på huvudet?

Och de här är bara....äckliga!

Rätt häftig, och snyggt gjord. Men nej, den funkar inte!

Det här är min favorit, sa till farfar tidigare idag att han borde ha en sån här. Asläcker!

Men den här är riktigt snygg, skulle lätt kunna ha en sån här.

Hittade många fler, och mkt värre. Vissa undviker jag att lägga upp här och vissa funkar inte att ladda upp. Ni vet blogg.se´s uppladdningssystem är inte alltid på topp. Nu ska jag sova, hare bra sovgott!

Lovely!

 
Tjao!
Nu sitter jag här med ett glas cola i handen. Varit sugen på det hela dagen, trodde faktist inte att vi hade något hemma. Skolan kom igång på riktigt idag, bytte dag för datakunskapen så nu kommer jag slippa åka in så jävla tidigt på måndagar. Riktigt Skönt!  Nu ska jag ut och testa sadeln på Myska, pussar!

See yaa!

Tjena!
Nu drar jag till skolan, ska cyckla fram. Hoppas jag hittar låset. Puss! <3

Godnatt sweetie!


Nu går jag och lägger mig!
Börjar 12.15 imorgon, tänkte hinna med hästarna före det. Puss!

Henri de rivel!

Gud vad jag uppdaterar kasst, men jag tänker inte be om ursäkt heller, för de är min blogg och mina villkor. Här brevis mig ligger  Syrran & Rebecca och grinar, de kollar på extreme home makeover, så fruktansvärt sorgligt. Jag sitter och söker lite på min första läxa i medecinskgrund. Glömde att berätta igår att vi lånade hem en sadel igen, och tro det eller ej men den passade på Myska. Trodde inte att vi skulle ha en sådan tur, ska formodligen köpa den så nu slipper jag sitta och rida dressyr i en hoppsadel. Blev så lättad igår, riktigt skön är den också. Det är en Henri de rivel.
 Nu ska jag fixa naglarna, (igen) Ska försöka... haha nej ni får se sen om det blir lyckat. Massa pussar ( e.h <3


dödsdömt.

Jag orkar verkligen inte, måndagar kommer bli en riktigt undergång för min del. Jag har min datakunskap 08.10, det innebär att jag måste ta 06.50 bussen för att hinna dit. Det kan vara jobbigt i sig, men de värsta är att jag sedan har lunch 12.30. Det blir ju fan 6.5 timme utan mat. Får fika imellan men endå. Tacka vet jag att gå i Ockelbo. Nä nu måste jag gå och sov, har dyblött hår och absolut ingen aning vad jag ska ha på mig imorgon. suck.
Godnatt, massa pussar! / e.h <3

...........

Jobba hela helgen......
Snälla tyck synd om mig, jag orkar verkligen inte. Men jobba blir det.

Schemat!


Fick schemat idag, såhär ser det ut. Btw jag har nog feber...

förvånad.

Jag brukar verkligen inte vara nåt stort fan av Miley Cyrus. Men jag tycker att hon gör den här låten riktigt bra!

Blåbärsplockning i stan?

Haha nu ska ni får höra. Idag i skolan skulle vi helt plötsligt ut och plcoka blåbär, mitt i Sandviken? Haha, jag fattade inte så mkt men det kanske är sånt man pysslar med där, kanske är jag en ovan Ockelbo bo? Fick schemat idag, kommer få åka in med 07 bussen två gånger i venckan samt åka hem efter 17. Åhh, jag är redan trött på att gå i Sandviken och alla kassa busstider! Tacka vet jag att ta moppen till skolan. När jag hade slutat idag drog jag och köpte lite nagellack samt nagellacksborttagning. Ikväll blir det pizza, om jag lyckas övertala mamma. Vilket jag SKA göra. Brukar lyckas att få min vilja igenom när jag bestämmer mig för något! Massa pussar /e.h <3


Såhär tyckte Jeanette om blåbärsplockning och myror.

Nya klassen i blåbärsskogen?

Plockade inga själv, fick ingen mugg. Mest lättad för att slippa myrorna.

EDIT:
Wiie. jag lyckades pizza it is!

dressyrträning!

Träningen idag...ja den gick väl som den gick. Men ibland är man antagligen tvungen att ha sådana dagar också. Iaf är jag riktigt pepp på att få börja träna för Helena. Hon verkar så angagerad & målmedveten. Tänkte inte skriva så mycket mera om det idag. Ska lyssna sönder I´m blue igen, lyssnar på den minst 50gånger per dag och jag över driver inte! Jag kan inte tröttna älskar låten. Så det blir låten, facebook sen sängen!
Ha det bra, hörs imorgon! /e.h


Lillpyskan! (dock i hopputrustningen, bilden är inte tagen idag.)

Det värsta är avklarat!

Nu är jag hemma, har varit hos Jeanette ett tag innan också. Imorse hade jag ingen aning om vad man skulle ta vägen, korridorer överallt och en massa vana människor som gick runt helt utan problem, och så har vi ettorna....
Uppklängda mot väggarna så långt emot man kan komma, eller så står de och trycker i grupp. Jag vet inte vilket av alternativen som beskrev mig och Jeanette mest. Vi försökte väl inte se så vilsna ut som vi igentligen kände oss men endå. Tröck väl nån meter ifrån väggen, och skippade "gruppen". Var lite ovant, nu tror jag inte bara att jag pratar för mig själv när jag säger att man kände sig dubbelt så bortkommen som när man började 7:an.

Sen gick det hela ganska smärtfritt, upprop, klassrummet. Fick hålla en intervju med varandra två & två inför hela klassen de första vi gjorde. Det hade man väl kunnat skippa, haha kanske en fördel där att jag tycker det är roligt att prata inför en hel grupp. Jävlades med Jeanette och ställde den enda fråga som hon bad mig att inte ställa. Sorry gumman!

Träning för Helena ikväll, gud vad roligt nu när man har lämnat hoppspecialen och har en hel och ren dressyrgrupp framför sig. Massa pussar /e.h


Första skoldagen!

Godmorgon!
Nu tar jag moppen och drar till Jeanette, hoppar på bussen hemifrån henne. Jag lämnar hellre moppen där än vid station. Första skoldagen nu i en helt ny skola, klass osv. Haha, önska mig lycka till! (;
Massor med pussar / e.h

Nagelfix!

Åkte till ridskolan en sväng, skulle hämta upp lite saker som jag hade spritt runt lite överallt, bla. mina jeans och en tjocktröja glömt i Ekbo, mitt paraply och en plattång som jag inte ens har saknat, haha. Har tydligen varit utan den sen den 4:de Juli. Hur det kan vara. Åkte hem runt 8, kom på efter vägen att jag hade lovat min arbetsgivare att jobba idag. Roligt, bara att avbryta hemfärden och sticka och jobba. Men la på en jäkla speed så det tog inte en så lång tid. Nu ska jag fixa naglarna och se över vad det blir för kläder imorgon. Nu är man tvugen att börja med det igen, gud vad jobbigt, men jag har typ aldrig tid samma morgon så de är lika bra att lägga fram det dagen innan.
Massa pussar / e.h

:D

Jag är som jag är, ni får bara lära er att leva med det ! (;


Kolla Jeanette, jag kan nästan nu :D


shopping!

Inhandlade några välbehövliga saker idag, äntligen ett nytt mobilbatteri, det gamla har inte riktigt fungerat som det ska sen den där bilen eller bilarna körde över det. Två stycken tröjor, en finstickad, och en grovstickad. Ett nyt solpuder, och ett par nya skor, dock blev de vita igen. Tror nästan jag bara har vita skor, och ett par nya shorts. Ääh ni får se bilder istället, love !





regntänk!

Vilket fruktansvärt tråkigt väder ute, det bara regnar & regnar, men de kanske är tur det. Annars kanske man skulle få riktigt ångest över att börja skolan imorgon om det är stekhett och sol ute. Nu vet jag inte vad ni tycker, men jag känner mig iaf mer tillfreds om det är såligt väder när jag tvingas stänga in mig i en skolbyggnad. Nu låter jag värsta negativ, jag tycker faktist att det ska bli roligt att börja igen, brukar inte ha så mycket emot skolan i vanliga fall heller. Känns lite konstigt att lämna klassen, splittras och börja i en ny. Får väl se hur det blir.

Älskar er! <3


sommarlov slut.

Sista sommarlovsdagen!
Shit, jag tyckte att det var alldels precis som jag skrev att det var första sommarlovsdagen. Gud vad dagarna går fort, och det här har varit mitt livs snabbast sommarlov. Me iaf, det här blir ett kort inlägg. Nu ska jag och Mikaela åka in till Gävle. Jag måste hitta ett par nya skor, de gamla ser så slitna ut. Sen ska jag hänga med brorsan upp på träning, få se om det blir nåt eftersom det regnar så mkt. Ha de bra, hörs sen! /e.h

Fest & stuff!

Hello you!
Jag ska väl äntligen komma med min efterlängtade uppdatering nu, hade inte orken igår. Helgen spenderades nere i Ekbo, vi hade jättetrevligt dock var det väldigt kallt att sova i tält. Jag vaknade många gånger och trodde att jag hade förfrusit fötterna. Som jag tidigare har skrivit var jag och Jeanette bartendrar, av den bästa sorten med, så vill ni ha druinkar blandade är det bara att ringa till oss. Trots att vissa incidenter inträffade *hosthost* Jeanette. Men tänker inte gå in på det nåt djupare, dom som var där vet & det räcker. Det var oförglömligt iaf, och ett (ursäkta språket) jävligt bra slut på sommarlovet. Börjar ju nu till Onsdag, tänkte åka in till Gävle imorgon och shoppa lite, kan åka in på skolkortet. Får se om jag får Jeanette med mig också. Jag måste försöka hitta ett par nya skor, det är sjut hur slitna min har blivit nu, men ifs så köpte jag dem för ett år sedan också. Ikväll är det antagligen sista dressyr träningen för Lena den här sommaren. Ska bli riktigt kul och ta vara på det, sen börjar lektionerna igen på Onsdag. Har bytt ridgrupp nu, från hopp till dressyr. Efter träningen är det hårfärgning & prisonbreak som gäller, undrar när andra avenyn börjar igen?
Puss !

....

Jag är jättetrött, återkommer senare!

dålig helgbloggning!

Hej!
Jag kan säga med en gång att det kommer bli riktigt dålig uppdatering under helgen. Eftersom idag åker jag och Jeanette upp till Ekbo och blir kvar där hela helgen. Är redan klar med Myska, har hunnit duscha, och nu måste jag åka och jobba. Krister ringde mig vid 07.00 imorse, och sa att jag hade en hel del sylt att göra, 168kg. Roligt. Men ni får ha det så bra, uppdaterar kanske innan jag åker. Puss!

kvällspromenad!

Har helt glömt bort att uppdatera idag, därför gör det väl ingenting om jag struntar i det heller. Väntar på att Jeanette ska ringa men nu börjar de bli så sent, (har varit klar sen 4). Så kanske struntar i det och går ner å äter sockerkaka istället. Nej men, jag vill ut och ta en promenad, nu får hon ta och ringa.
Puss! <3

pigg efter tolvslaget !

Hej!
Sommaren med Göran var toppen, klart bästa filmen på länge. Jag hade inte tänkt att bli uppe såhär sent men jag känner mig totalt överpigg, och det kommer göra det omöjligt att somna för mig. Jag gjorde min första videoblogg tidigare idag, försökte ladda upp den men det blev nåt tjaffs tid tog det också. Jag ska försöka igen, visst den kommer ju definitivt inte vara aktuell längre men vaddå, det var endå min första videoblogg och den måste ut. Nu ska jag ta bort sminket, hörs imorgon bitti! Puss!

Sommaren med Göran!


Ikväll blir det sommaren med Göran. Jag, syrran, brorsan och Jeanette åker in. Hoppas att den är värd att kolla på, någon som har sett den? Var den bra? Puss!

Jeanette fick så hon teg!

Igår kväll när jag precis hade lagt mig i sängen så ringde Jeanette, snackade ett tag och alldels innan vi skulle lägga på så kom jag på något så uppenbart så Jeanette fick så hon teg. Det slutade 1 - 0 till mig!



österfärnebo, släng er i väggen!

Nu ska jag ut till hästarna, ska ut med både Vilma & Myska idag. Hoppas att jag slipper myggen, vilket jag antagligen inte gör. Fy fan vad jag hatar dom. Vi har aldrig någonsin haft såhär mkt mygg, österfärnebo släng er i väggen. När man går ut har man svarta moln av mygg över sig. Kan inte gå ut utan att riskera några myggbett, de kommer och sticker på en gång. Man har inte en chans att hinna få bort dem. Nej, fy !
Puss!

091009

Ska snart gå ut till stallet, träning för Lena ikväll igen. Man får väl hoppas att det går bra! Hämtade aldrig ut busskortet idag, hade ingen aning om vart jag skulle gå och de på komunkontoret var självklart tvugna att ta lunch 3min tidigare än när jag kom dit. Så kan de va, puss!


småärenden.

Hej sötnosar!
Idag var det inte riktigt lika fint väder, tråkigt. Ska dra och hämta ut mitt busskort nu, glömde det förra veckan. Hämtar en dressyr sadel idag också som vi ska testa, hoppas den passar- Har tröttnat på att rida dressyr i en hoppsadel, men så är de är man byter inriktning. Puss!

Nån som har en rolig blogg? (;


(Jo ni ser ju hur roligt jag har, ge mig eran bloggadress så slipper jag sitta och rita i paint (; )

Jag är så sugen på att hitta några nya intresssanta bloggar att läsa, har suttit ett litet tag nu och klickar runt, men de flesta har varit halvtråkiga. Är det någon som läser de här som har en skaplig blogg, kommentera! Jag lovar att jag kommer att läsa, antagligen fortsätta också. Brukar jag fastna för nån så hamnar de oftast i min "premunera" lista på bloglovin (; . Puss!
bloglovin

Åland!


Ekerö/Åland med Jeanette idag, ska ut och hjälpa mamma med Vimsen nu. Så jag tänkte uppdatera senare. Puss!

Ekerö med älsk!

Jag fick reda på för några timmar sedan att jag tydligen ska till Ekerö imorgon. Jeanette ringde och fråga om jag hade lust att hänga med. En dag med henne säger man ju inte nej till. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir antagligen kul endå. haha! Tyvärr blir det väldigt tidigt imorgon,  åker hemifrån henne 06.15 imorron, så de blir väl tidig kväller ikväll, antar jag. Men nu ska jag ner till brorsan & kolla på film, sen blir det dusch och bestämma vad man ska sätta på sig imorgon, kommer aldrig hinna med det imorrn. Puss!


Coca cola, ett av guds livsverk.....


Här sitter jag med en iskall cola och har det bra! Har varit ute och solat ett tag innan, och tro de eller ej, (om ni är känsliga bör ni sätta er ner eller sluta läsa här) Jag har fått lite färg, en tydlig linje efter bikinn konstigt va? Jag som brukar gå runt med white syndrom, men det kanske beror på alla järnpiller som jag stoppar i mig. Haha, nämen skämt åsido. Så brun brukar jag inte bli men är inte heller riktigt så blek. Ha en bra fortsatt Lördag! Puss / e.h

bloglovin

Godmorgon!

Vilket fint väder det är ute, solen lyser och det börjar redan att bli hett. Varför ska man sova bort en sån här dag? Jag har precis varit ute och släppt ut Myska, jag och mamma gick båda upp och släppte ut idag. Jag trodde inte hon hade gått ut. Aja, skulle väl endå upp. Idag ska jag vara ute mkt, såhär får ni nog inte se röken av mig förs ikväll. Jag ska sola, kanske kan få med mig syrran, åka och bada med henne. Men vi får väl se, puss /e.h


SÖKES:

"SÖKER"

Jag söker dig, tvättäkta norrlänning med en härlig dialekt och stickad polotröja. Kanske kan du och jag, bli ett vi...?
Hör av dig,
[email protected] !

HAHAH!

http://titthi.blogg.se


sen update!

Haha, gud så såligt jag uppdaterar, det är skrattretande. Men vem vill sitta inne framför datorn när det äntligen är sol och värme ute? Inte jag iaf, har tältat med Jeanette både ons-tors. Jätteroligt, men brist på sömn. Igår slockande jag med kläderna på under mitt duntäcke, äckligt varmt när jag vaknade. Sen idag drog jag, syrran och Jeanette in till Valbo. Inhadlade en kjol tills nästa helg när jag och Jeanette ska vara servetris på hennes mammas 50:års fest. Skitsnygg! Ett midjeskärp med nitar, hårband, en lampa (pappa hamrade ju ner den gamla) och ljus. Blev också med i ikea family. Men de berättar jag mer om sen ikväll/natt. Måste ut och hjälpa mamma med mockningen nu. Puss!


Servetris, vad tycks? (;

tältdags (;

Hejhej!
Har precis kommit in ifrån stallet, när jag red så var det nå så kopiöst med mygg. Trodde att jag skulle bli tokig, fick inte en lugn stund. Hade svarta fält av mygg på benen hela tiden, Myska blev irreterad hon med. Men nu ska jag ta moppen och dra hem till Jeanette, blir tältning för oss. Och hör och häpna, det blir första gången utanför staketet och utan el. Hur ska vi klara oss? Vi är ju sådana lyxtältare med tjocka madrasser, dvd, el mm. Aja, nån gång ska ju vara den första. Förr idag var jag och Jeanette och åt på café trillin, det var jättegott men de hade ingen Chai latte. Tråkigt. Sen var jag och jobbade samt åkte till ridskolan och hjälpte Jeanette med att ta bort en hage.
Puss!


Toast, sallad och rhode island.

Nu är de snart dags och skörda igen, asskönt! Då får jag intervall träna hårt igen!

Godförmiddag!

Nu ska jag dra till Jeanette, kolla när hon syr och sen hänger hon med mig som sällskap när jag ska jobba. Får väl se vad de blir sen. Puss!

Filmkväll med syrran!

Fortfarande trött på att dt inte funkar att mobilblogga för mig, varför?
Jaja, vi hade det riktigt trevligt iaf, när vi kom in så gick vi till Java och åt, för mig blev det en supergod tacopaj med sallad, synd bara att det vara så mkt köttfärs i mitten, är inte så stormförtjust i det riktigt. Matilda tog en lax & chevre sallad, det ska jag nog testa nästa gång. Fast en annan, jag äter ju inte fisk. Efteråt så blev det en chailatte och vi satt och snackade ett tag innan vi hämtade ut biljetterna. Filmer var jättebra, fast den kan ju inte mäta sig med böckerna. Många detljer är borta osv. Ska bli kul med sista filmerna också, men hur ska de igentligen göra då? De ska ju dela upp den i 2 olika delar. Hur ska man kunna göra ett bra slut då? Nej, jag tkr de ska köra på hela filmen på en gång. Jag kollar gärna på långa filmer.




haha, först var det bara vi där. De kändes lite som"ockelbo bion" då! :P

hata mobilblogg.

Gud vad trött jag blir, varför vill det inte funka att mobilblogga för mig. suck. Får väl uppdatera igen då imorgon, filmen var great iaf. Puss!

drar in till stan en sväng.....

Nu drar jag och Syrran in till stan, vi tar bilen in. Har fått låna farrbrors turbo igen. Ska hitta nåt ställe att äta lite på först sen så blir det bio, Harry Potter och halvblodsprinsen. Hoppas på en trevlig kväll, ha det så bra!
Puss!



förklaring.

Just nu känns väldigt mkt meningslöst, vissa grejer ligger i luften och när de bli omrörda kan det många gånger bli för mkt. Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva om, hittar inget sådant just nu. För första gången, har jag hittat något som är omöjligt. Knappt att jag kan erkänna det, annars brukar jag aldrig ge mig förrän det omöjliga blir möjligt. "Se en möjlighet i varenda ömöjlighet istället för en omöjlighet i varje möjlighet " Men detta gäller inte det här fallet. Tänker dra ett streck här, detta är personliga saker, men jag ville bara berätta varför det kan blir tyst på bloggen några dagar.

Naglar och stallet! Det vanliga alltså!

Nu har jag precis fixat naglarna, innan det målade jag lite och nu drar jag till ridskolan & umgås med Lydia och Jeanette. Orkar inte sitta hemma och göra ingenting, visserligen finns det rätt mkt som ska göras här men endå. Mitt räcke har inte torkat än. Myska får vila idag, lilstumpan har gått oavbrutet i över en vecka. Vet inte när hon vilades sist, och då får jag lite att göra. Puss!

Återgår till de naturliga igen...

Visste ni att bara ynka 2% av världens befolkning är naturligt rödhåriga?
Jag ska bli en av dem igen, tror jag....
Trivs jättebra i mitt bruna hår, men nu efter två månaders utväxt så syns mitt röda rävhår igen, haha. Och jag börjar faktist att fundera om jag ska ta och behålla det den här gången? Vad tkr ni? Ärligt. Ska iaf gå till frissan på måndag och diskutera det med henne lite grann. Hur man ska göra för att få tillbaka det osv. Finns bara ett litet skit problem. Vad gör jag med mina röda kläder? Rött hår och röda kläder = ett stort nej!



Lindsay Lohan i hennes naturliga röda hår.

Ovansjöspelen -09!

Tävling idag, jag är så sjukt trött nu såhär efteråt. Mysken var jätteduktig idag även om vi fick ett stopp i första klassen och blev utsl i den andra. Jag kan ta allt från början så det låter någon sånär begripligt. I första klassen, var både jag och Myska lite ur fas, vi hade inte hoppat bana på länge, eller hoppat överhuvudtaget. Landade i korsgalopp efter 4:an och kom då fel i svängen tills 5:an, därav stoppet. Myska kan inte hoppa i korsgalopp, sen gick det felfritt runt resten. Fast efter den ritten var jag inte nöjd med mig själv, kom på så många fel som jag gjorde. Bättrade på mig tills den andra klassen, Myska var pigg, hon var på hela tiden men samtidigt lät hon mig hålla hene samlad. Ingen korsgalopp, vi hade takt de hinder vi hoppade tills efter 5:an (igen) där landade hon i korsgalopp, men 6:an kom för tätt in på så jag hann inte bryta av och fatta ny, därav ett stopp. Och har Myska stoppat en gång på en stor oxer, då blir hon väldigt osäker. Så då fick vi två stopp till. Väldigt synd, men jag är jättenöjd endå. Så nu går hon ute med Vilma i hagen igen, med insmorda ben och benlindor och äter gräs med Vimse pims.

Gud vad jag längtar tills åkrarna blir skördade, då blir det intervallträning utan dess like. Riktiga konditon och fys pass kommer de få.

Älskade pysk, de här var nog nästan de enda normala kortet som togs på oss. Det var även en fotograf på plats, ska kika in och kolla om det finns några bilder på oss därifrån sen.

Min lilla söta dressyr ponny!



RSS 2.0