Pell is back in tha house! För en liten update!

Jag hade tänkt lämna er i sticket för resten av sommarem, eftersom det har varit sjukt skönt att inte blogga! Sen loggade jag av en slump in alldles nyss på bloggen och upptäckte att varje dag har jag cirka 10 unika läsare på bloggen. Okej, 10 st säger ni och skrattar lite smått. Men 10st tycker jag är en stor skala i förhållande till hur tråkig min blogg är och hur sällan den blir uppdaterad. Så  för den tappra skaran på 10 personer uppdaterar jag nu min blogg och säger hej och förlåt för hur besvikna ni måste bli varje dag och gå in och se samma inlägg igen, precis som dagen därinnan och dagen innan det.

Sommaren är härlig, trots att solen inte är framme så mycket som jag skulle önska och trots att jag jobbar. Den här sommaren har det hänt saker som kommer att förändra mitt och mina näras liv för alltid. Positivt och negativt, beroende på hur man ser det. Jag har köpt häst, och sålt tillbaka hästen. Jag har körkortet i närheten av mig nu, jag har umgåtts med fina människor och "garvat tills man gråter" som random tjejen på tåget in till gävle igår skulle ha uttryckt sig. Fast jag har fortfarande inte badat en enda gång. Än är inte sommaren slut, än är vi bara halvvägs. Ska bli spännande och se vad resten av veckorna har att bjuda på. Ha det toppen nu alla fina, vem vet när vi hörs igen!



ojdå.. har jag en blogg? den hade jag glömt bort.. (igen) ;)

haha och jag orkar inte ens ! Ha en bra sommar ! ;)


Lättare såhär, tar minst tid!

HELGEN VAR HELT FUCKING AWESOME !!!


Take a brake, just for the weekend

Marknadshelg you know! Fest igår, trött idag. Kom hem tidigt på morgonen. Nu är det dags att ladda batterierna, ikväll kör vi igen! 18 års fest för mig hos syrran, sen fram. Låter lysande det här, men som sagt. Hör av mig imorgon!


RSS 2.0